| Πλυντήριο Μηχανών | |
|
+17Miou k8 600 kk totoulis achilles_r mitsos the_Phantom Schumi Nitoras Big Daddy noela andRewR nktr GIXXERAKIAS ktm_21 thanasis gixxer lemmyk8 potis 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Πλυντήριο Μηχανών Σαβ 20 Φεβ 2010, 17:52 | |
| Μιας και όλοι μας θέλουμε να περιποιούμαστε τις μηχανές μας αλλά καμιά φορά λόγω έλλειψης χρόνου ή χώρου (υπόγειο γκαράζ, περίεργοι γείτονες κλπ) χρειάζεται να πάμε σε κάποιο πλυντήριο μηχανών καλό είναι να γράψουμε που ξέρουμε οτι είναι καλά και προσέχουν τι κάνουν. | |
|
| |
lemmyk8 Jr.gixxer
Όνομα: : Πανος Τόπος : Ν.Σμυρνη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 28 Αγωνιζόμενος : Ετοιμοπολεμος!!! Hμερομηνία εγγραφής : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:22 | |
| Καλησπερα! ξερω ενα σχετικα καλο στη καλλιθεα δοιρανης και δαβακη ειναι παραληλος της συγγρου η δοιρανης. Δεν ειναι και κατι τρελο αλλα εμενα με αφηνει ικανοποιημενο... προσεχουν πως το πλελουν και βγαζουν απο παντου ολη τη βρομα :p τιμη 10 ευρω!!! | |
|
| |
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:35 | |
| | |
|
| |
lemmyk8 Jr.gixxer
Όνομα: : Πανος Τόπος : Ν.Σμυρνη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 28 Αγωνιζόμενος : Ετοιμοπολεμος!!! Hμερομηνία εγγραφής : 22/12/2009
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:40 | |
| | |
|
| |
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Σαβ 20 Φεβ 2010, 20:45 | |
| τωρα φιλε μου μονος.... και εγω απο κουραση.... δεν προλαβαινα ειχα βολευτει εκει αλλα απογοητευτηκα... μπορει να ετυχε η ζημια οκ συμβαινουν αυτα.... αλλα με χαλασε το απογευματινο.... ασ μου ελεγε δεν προλαβαινο εξ αρχης και ολα οκ..... τωρα μονος πλυσιμο γυαλισμα και το ψιλοχαιρομαι... απλα κουραζομουν απο δουλεια.. | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Σαβ 20 Φεβ 2010, 21:03 | |
| το έχω πάει και εγώ εκεί αρκετές φορές αλλά τώρα μένω αρκετά μακριά για να κάνω τόσο δρόμο. η ζημιά πρέπει να σου έτυχε εσένα γιατί γενικά το ρποσέχουν εκεί. κανένα άλλο δεν ξέρει κανείς πιο βόρεια?? | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Σαβ 20 Φεβ 2010, 21:19 | |
| εγω το παω σε ειδικο για μηχανες! στον νεο κοσμο δεν μπορω να πω μια χαρα! αλαλ εχει περιορισμενο χρονο με αποτελεσμα να την πηγαινω παντα με το μοτερ ζεστο. την τελευταια φορα ειχς σαν αποτελεσμα να ψωριασει η εξατμιση η yoshi σε ενα σημειο λογο θρμοκρασιας και να φαινεται σαν σκουρια! κανεις που να ξερει πως μπορω να το βγαλω? | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Σαβ 20 Φεβ 2010, 21:36 | |
| http://www.odigos-agoras.gr/googlemapviewer.php?advID=1495Φειδιππίδου 30 & Μιχαλακοπούλου Αμπελόκηποι .:: Τηλέφωνο ::. 210-7780003 Smprinis wash n go....αποκλεριστικα για μοτοσυκλετες...αψογη δουλεια σαν να την πλενατε εσεις και το καλυτεροοοοοτερο παληκαρι που θα γνωρισετε ever!!! Δικο μας παιδι εγγυημενος! - ktm_21 έγραψε:
- εγω το παω σε ειδικο για μηχανες! στον νεο κοσμο δεν μπορω να πω μια χαρα! αλαλ εχει περιορισμενο χρονο με αποτελεσμα να την πηγαινω παντα με το μοτερ ζεστο. την τελευταια φορα ειχς σαν αποτελεσμα να ψωριασει η εξατμιση η yoshi σε ενα σημειο λογο θρμοκρασιας και να φαινεται σαν σκουρια! κανεις που να ξερει πως μπορω να το βγαλω?
Πηγαινε πιο πανω που εβαλα διευθυνση και θα σε φτιαξει ο Κωστας. | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Κυρ 21 Φεβ 2010, 16:03 | |
| και για τα νότια προάστια Moto Wash, Ευαγγελιστρίας 16 & 34ου Συντάγματος Πεζικού, Πειραιά (παραδίπλα από το Hellistore) 210 4133124 πάρτε τον τηλ. να σας κλείσει ραντεβού για να περιμένεις να την "πάρεις" επιτόπου. καλά μπάνια | |
|
| |
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| |
| |
noela Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 42 Αγωνιζόμενος : Οι εξάωροι μετράνε; :-p Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Τρι 23 Φεβ 2010, 11:06 | |
| Σπάνια πάω σε πλυντήριο πια αλλά ο Σμπρίνης (wash & go) μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση. Έχω κάτσει κι έχω παρακολουθήσει πως κάθεται λύνει και καθαρίζει ένα μηχανάκι σε σημεία που εγω δε θα ασχολιόμουν για το δικό μου, όχι για ξένο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος που τα κάνει αυτά και τρώει τόση ώρα για ένα μηχανάκι. | |
|
| |
Big Daddy Normal gixxer
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 84 Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Παρ 30 Μάης 2014, 22:32 | |
| Παιδες για να μην ανοιγω αλλο θρεντ,στην αλεξανδρουπολη εχει κανα καλο πλυντηριο??τι λενε οι βορειοι??? | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Παρ 30 Μάης 2014, 22:48 | |
| http://www.carparadise.gr/products6.php?lang=1&wh=2&trig=1πλύσιμο γυάλισμα κέρωμα 12ευρώ δίνω από τότε που έμπαινα στο hayabusa.gr k καλά σαν προσφορα. αν k μένω μακριά τραβιέμαι που και που στα παιδιά για πλύσιμο.προσωπικά είμαι ευχαριστημένος 100% . απλά αν είναι να πάει κάποιος πάρτε τηλ να κλείσετε ραντεβού για να το πάρετε αμέσως. | |
|
| |
Big Daddy Normal gixxer
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 84 Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Παρ 30 Μάης 2014, 23:10 | |
| Για αλεξανδρουπολη ειπα.. | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Σαβ 31 Μάης 2014, 00:27 | |
| Δεν απαντησα περι πλυντηριου στην αλεξανδρουπολη.θα ειχα κανει quote.νομιζω.. | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Σαβ 31 Μάης 2014, 01:26 | |
| Για τους Θεσσαλονικεις, όπως λογικά οι περισσότεροι θα γνωρίζουν, υπάρχει το dirty girl, το οποίο βρίσκεται ανατολικά. Λυσανδρου 6 κάτω από την Καραμανλή, πρώην Νέα Εγνατία, στο ύψος της 26ης Οκτωβρίου. Αύριο το πρωί εγώ θα είμαι εκεί από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι σίγουρα. Αν ψηθεί κανείς ας περάσει. | |
|
| |
the_Phantom Jr.gixxer
Όνομα: : Πέτρος Τόπος : AΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Αγωνιζόμενος : Συλλογος Νταρτς Ελληνικου (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
http://darts-hellinikon.gr/ Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2013
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Σαβ 31 Μάης 2014, 10:38 | |
| O Σπυρακος στην Καλλιθεα (*Μοto Shower* / Δοϊρανης-Δαβακη) ειναι απο τους καλυτερους επαγγελματιες που υπαρχουν. Το οτι ενδεχεται να μην σας εξυπηρετησει επι τοπου θα επρεπε να σας υποψιασει θετικα.Ο ανθρωπος εχει δουλεια...Πολυ δουλεια...Ειδικα απο την ανοιξη και μετα,καθημερινα.Αυτο απο μονο του κατι λεει για τις υπηρεσιες που προσφερει. Προσωπικα,πηγαινω εκει παραδοσιακα ολα τα μηχανακια της ''καριερας'' μου ως τωρα. Εξαιρετικο πλυσιμο,φαρμακα οπου χρειαζεται,καθαρισμος απο μαυριλες τακακιων-αλυσιδας,κλπ.,ταπωμα εξατμισης εξ αρχης,μικρες βουρτσες,μεγαλες βουρτσες,σφουγγαρι ετσι,σφουγγαρι αλλιως,γυαλιστικα μετα το περας του πλυσιματος...Ολα αυτα 10 ευρω! Στα συν του οτι ειναι και αυτος αλλα και ο αδελφος του ο Φωτης ανθρωποι της μοτοσυκλετας.Και οι δυο καβαλανε χρονια (ο Σπυρος βαμμενος Καβασακιας και ο Φωτης on off φαση) και ασχολουνται και με αξεσουαρ.Καντε τους ερωτηση για του λογου το αληθες.Θα σας βρουν ακρη (και πολυ φθηνη μαλιστα- μπαμ μπαμ Πολυσουγιαδες και οι δυο Υ.Γ. Σορυ για το μεγαλο ποστ αλλα οπως ποσταριστηκαν αποψεις παραπανω ετσι και γω παρεθεσα τη δικη μου με μια δοση υποστηριξης των εν λογω επαγγελματιων.Διοτι μεμονωμενα περιστατικα δεν μπορουν να χαρακτηρισουν εναν μαγαζατορα.Παντα υπαρχουν ατυχιες...Αρκει να εχει ο αλλος τη διαθεση να σε βοηθησει να την ξεπερασεις... | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Σαβ 31 Μάης 2014, 11:29 | |
| Να δοκιμασουμε και τον σπυρακο.θα επικοινωνησω.απλα δε θα μαρεσε να φαω μιση μερα στο περιμενε.ενα καφε στην αναμονη noproblem. | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Σαβ 31 Μάης 2014, 18:51 | |
| 10 γιουρια με γυαλισμα και πλυσιμο? ακουγεται αψογη τιμη.... Και αλλοι αυτα με 20+ αιντε να τον δουμε και αυτον! soon! | |
|
| |
achilles_r Adv. gixxer
Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 663 Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Κυρ 01 Ιουν 2014, 20:58 | |
| - the_Phantom έγραψε:
- O Σπυρακος στην Καλλιθεα (*Μοto Shower* / Δοϊρανης-Δαβακη) ειναι απο τους καλυτερους επαγγελματιες που υπαρχουν.
Το οτι ενδεχεται να μην σας εξυπηρετησει επι τοπου θα επρεπε να σας υποψιασει θετικα.Ο ανθρωπος εχει δουλεια...Πολυ δουλεια...Ειδικα απο την ανοιξη και μετα,καθημερινα.Αυτο απο μονο του κατι λεει για τις υπηρεσιες που προσφερει.
Προσωπικα,πηγαινω εκει παραδοσιακα ολα τα μηχανακια της ''καριερας'' μου ως τωρα.
Εξαιρετικο πλυσιμο,φαρμακα οπου χρειαζεται,καθαρισμος απο μαυριλες τακακιων-αλυσιδας,κλπ.,ταπωμα εξατμισης εξ αρχης,μικρες βουρτσες,μεγαλες βουρτσες,σφουγγαρι ετσι,σφουγγαρι αλλιως,γυαλιστικα μετα το περας του πλυσιματος...Ολα αυτα 10 ευρω!
Στα συν του οτι ειναι και αυτος αλλα και ο αδελφος του ο Φωτης ανθρωποι της μοτοσυκλετας.Και οι δυο καβαλανε χρονια (ο Σπυρος βαμμενος Καβασακιας και ο Φωτης on off φαση) και ασχολουνται και με αξεσουαρ.Καντε τους ερωτηση για του λογου το αληθες.Θα σας βρουν ακρη (και πολυ φθηνη μαλιστα- μπαμ μπαμ
Πολυσουγιαδες και οι δυο
Υ.Γ. Σορυ για το μεγαλο ποστ αλλα οπως ποσταριστηκαν αποψεις παραπανω ετσι και γω παρεθεσα τη δικη μου με μια δοση υποστηριξης των εν λογω επαγγελματιων.Διοτι μεμονωμενα περιστατικα δεν μπορουν να χαρακτηρισουν εναν μαγαζατορα.Παντα υπαρχουν ατυχιες...Αρκει να εχει ο αλλος τη διαθεση να σε βοηθησει να την ξεπερασεις...
Δωσε πονο φιλε Πετραν!!!! Αλλα εχεις πολυ δικιο.....! | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Πεμ 05 Ιουν 2014, 15:31 | |
| δεν εχω παει σε πολλους που να πλενουν αποκλειστικα μοτοσυκλετες αλλα οντως ο σπυρος ειναι πολυ καλος σε αυτο που κανει πραγματικα αλλαζει οψη η μηχανη και γινεται σαν καινουργια!!!!!!!!!!!!!!καθαριζει την αλυσιδα με βουρτακι και προσεχει πολυ γενικα λες και πλενει τη δικια του.......πηγα πριν λιγες μερες και να φανταστειτε ειχα ξεχασει οτι ειχα βαλει χρυση αλυσιδα. εγω ειμαι απο τους τυχερους γιατι ειμαι πολυ κοντα οποτε παιρναω τον ρωταω σε ποση ωρα ειναι διαθεσημος παω κανω καμια δουλεια εκει γυρω και δεν περιμενω καθολου. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Πεμ 05 Ιουν 2014, 16:00 | |
| τασος... shiny bike ! φιλος αγωνιζομενος ΠΠΤ χρονια μηχανοβιος και ψειρας !
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Πεμ 05 Ιουν 2014, 17:31 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- τασος... shiny bike !
φιλος αγωνιζομενος ΠΠΤ χρονια μηχανοβιος και ψειρας !
ειναι ομως απαραδεκτος ... και εξηγουμαι : τον ειχα παρει τηλ να κλεισω ραντεβου !!!!! αν ειναι δυνατον . ραντεβου για να πλυνω το μηχανακι ... του ξεκαθαρισα οτι θα παω εκει απο μακρυα και σκαστος απο την δουλεια και δεν μπορω να περιμενω και μην μου πει περιμενε καμια ωρα κτλ κτλ ... ναι ναι ελα μου ειπε ... πηγα και μου λεει ααα τωρα εχω κοσμο πρεπει να πλυνω τα δικα τους και μετα το δικο σου ... σε καμια ωρα ισως και περισσοτερο ... μα ρε τασο σε πηρα τηλ και ηρθα και και και ... εφυγα και δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαω ... | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Πεμ 05 Ιουν 2014, 21:58 | |
| Aπο τον Τασο και εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ παραπονο.
Οποτε απο εμενα Shiny Bike.
Παντως Αλεξανδρε δεν ξερω τι παιχτηκε με σενα αλλα εγω που πηγαινω και μια φορα του ζητησα χαρη γιατι εφευγα με βολεψε.
Τι να πω. Ισως κακια στιγμη.
Παντως μην κρινουμε τον αλλον απο μια φορα ομως. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Πλυντήριο Μηχανών Παρ 06 Ιουν 2014, 01:16 | |
| Σπυρο ψηφίζω και εγω... Για να μην λεω τα ιδια με τους παραπάνω.... Αν και τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι μονος μου γιατί την βρίσκω. Αλλα απο τον Σπυρο θα περασω για καφε έστω και αν δεν πλύνω. | |
|
| |
| Πλυντήριο Μηχανών | |
|