| Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? | |
|
+10GIXXERAKIAS kahi tati gostrider T.R.E ghost thanasis gixxer jimmisk8 GsxrPower ktm_21 14 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Πεμ 09 Σεπ 2010, 17:45 | |
| Ξέρω το Moto Clinic στην Βούρβαχη στον Νεο Κοσμο αλλα κατι πήρε το αυτί μου δεν θυμαμαι απο που για ένα πλυντήριο που ασχολείται με Harley οπότε φαντάζομαι οι τυπάδες θα ναι πιο ''ψιρες''.
(Καλό το Moto Clinic αλλα πλέωει με κρύα πίεση και επειδή έρχομαι απο μακρυά δεν προλαβάινει να κρυώσει το μοτερ κατι που δεν έιναι καλό + οτι η yoshimura μου απεκτησε ένα ψώριασμα γι αυτό το λόγο.)
Τα φώτα σας παιδες!!! | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Πεμ 09 Σεπ 2010, 18:31 | |
| φιλαρακο μου πρωτον να αποφευγεις τα χημικα που ρειχνουνε στα πλυντηρια γιατι εχω δει τσαμουκα σε φαναρι και καρμπον εξατμιση και κατα δευτερον καλυτερα απο εσενα, κανενας | |
|
| |
jimmisk8 Jr.gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 38 Hμερομηνία εγγραφής : 12/08/2010
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Πεμ 09 Σεπ 2010, 19:29 | |
| Crazy Wash Moto Λενορμαν 157
Για μενα ενας απο τους καλυτερους στη δουλεια του. Τον προτεινω ανεπιφυλακτα. | |
|
| |
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Πεμ 09 Σεπ 2010, 23:47 | |
| λενορμαν 184 τηλ 5124162.. ειναι ενα πλυντηριο που πανε οι χαγιαμπουσακιδες στο φορυμ το εχω δει.,,, ειναι γαματος ο τυπος πλενει τα παντα γυαλιζει κερωνει,, αφαιρει γραντζουνιες,, οτι θες,,, 12 ευρω η τιμη... χρησιμοποιει και επωνυμα προιοντα,,,, το πηγα μια φορα προσφατα και εμεινα κατευχαρηστιμενος... http://www.carparadise.gr/contact.php?lang=1&trig=7τσεκαρε.. δεν κανω διαφημιση δεν τον γνωριζω καν τον ανθρωπο... απλα ακουσα απο φιλουσ... παρε τηλ πρωτα για να πας,, για να μην περιμενεις πολυ.. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Παρ 10 Σεπ 2010, 08:23 | |
| Δοιρανης και Δαβακη στην Καλλιθεα BIKE SHOWER το παιδι της φωτογραφιας ειναι ο Σπυρος και κανει εξαιρετικη δουλεια με 10 ευρω. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
gostrider Normal gixxer
Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Παρ 10 Σεπ 2010, 22:58 | |
| - jimmisk8 έγραψε:
- Crazy Wash Moto
Λενορμαν 157
Για μενα ενας απο τους καλυτερους στη δουλεια του. Τον προτεινω ανεπιφυλακτα. Συμφωνω απολυτα εγω μονο εκει παω την ...καλη μου!! Το παιδι το λενε Μιχαλη και γουσταρει αυτο που κανει οχι αγγαρια....... | |
|
| |
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Τρι 21 Σεπ 2010, 22:46 | |
| - T.R.E έγραψε:
λοιπόν πήγα σήμερα το gixxer μου μετα τη δουλειά για πλύσιμο εδώ, και μπορώ να πω οτι έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη. Εκτός του οτι ηταν ευγενικότατος ο in charge, η δουλειά του ήταν πάρα πολύ καλή και το όπλο μου έγινε ακόμα πιο όμορφο thanks Τ.R.E Yγ, βέβαια μου την είπε, αν το χω μπερδέψει με τα πρωην χωμάτινα μηχανάκια μου χεχεχε | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Τρι 21 Σεπ 2010, 23:39 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Τρι 21 Σεπ 2010, 23:44 | |
| | |
|
| |
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Τρι 21 Σεπ 2010, 23:51 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Τρι 21 Σεπ 2010, 23:54 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Τετ 22 Σεπ 2010, 10:44 | |
| - tati έγραψε:
Yγ, βέβαια μου την είπε, αν το χω μπερδέψει με τα πρωην χωμάτινα μηχανάκια μου χεχεχε Τοση μπιχλα?? Για να το πει αυτο ο Κωστας φαντασου τι ειδε! Την αλλη φορα δωστου χαιρετισματα και απο εμενα,θα αργησω εγω ακομα.Πες του οτι σου ειπα να σου κανει και εκπτωση. ps:Με τον Κωστα γνωριζομαστε πολυ καιρο πολυ καλος στην δουλεια του και πανω απ'ολα ΓΑΜΩ τα παιδια. | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Τετ 22 Σεπ 2010, 13:07 | |
| Τανια..ποσο κοστισε?? :?: | |
|
| |
tati Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Πεμ 30 Σεπ 2010, 15:08 | |
| | |
|
| |
tati Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Πεμ 30 Σεπ 2010, 15:11 | |
| - kouzinas έγραψε:
- Τανια..ποσο κοστισε?? :?:
Μάνο, για τις γυναίκες έχει διαφορετικές τιμές, επομένως αυτο που πλήρωσα εγω δε θα ισχύει για εσένα, αλλα αν θες τιμές μπορώ να ρωτήσω και να σου πω | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Πεμ 30 Σεπ 2010, 18:47 | |
| | |
|
| |
tati Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Πεμ 30 Σεπ 2010, 18:55 | |
| | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Πεμ 30 Σεπ 2010, 19:30 | |
| -------------------------------------------------------------------------------- kouzinas έγραψε: Τανια..ποσο κοστισε?? Μάνο, για τις γυναίκες έχει διαφορετικές τιμές, επομένως αυτο που πλήρωσα εγω δε θα ισχύει για εσένα, αλλα αν θες τιμές μπορώ να ρωτήσω και να σου πω το πρωτο πραμα που μου ηρθε στο μυαλο εμενα με ξανθια περουκα με κοκκινο κοντο φουστανακι και να του λεω θα μου το πληνεις (τι μ@λ@κ@ς που ειμαι ωρες ωρες) | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Πεμ 30 Σεπ 2010, 19:38 | |
| | |
|
| |
tati Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Πεμ 30 Σεπ 2010, 21:50 | |
| | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Πεμ 30 Σεπ 2010, 21:57 | |
| :P | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Παρ 01 Οκτ 2010, 02:10 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Τρι 05 Οκτ 2010, 17:40 | |
| Πλυσιμο Μοτοσυκλετας
1. Για σωστο πλυσιμο η μοτοσυκλετα θα πρεπει να τοποθετηθει στο κεντρικο σταντ της αν διαθετει ή σε εξωτερικο σταντ ωστε να ειναι σε ορθια θεση. 2. Στην συνεχεια ταπωνουμε την εξατμιση με ειδικη ταπα ,κοματι υφασμα ή ακομη και με πλαστικη σακουλα. 3. Περναμε την αλυσιδα με καθαριστικο υγρο ωστε να αφαιρεσουμε το παλαιο λιπαντικο γρασο που διαθετει. Για τα πιο ευαισθητα μηχανικα μερη επιλεγουμε αλλο υγρο λιγοτερο δραστικο απο καθαριστικο αλυσιδας προκειμενου να μην προκαλεσουμε ζημια στις τσιμουχες που μπορει να διαθετουν. 4. Αφου αφησουμε για λιγα λεπτα να δρασουν τα λιπαντικα που χρησιμοποιησαμε στην αλυσιδα και στα χαμηλα μηχανικα μερη της μοτοσυκλετας, με μια σκληρη βουρτσα τριβουμε τις επιφανειες(μηχανικα μερη και αλυσιδα) μεχρι να αποκοληθουν η βρωμια και τα γρασα. 5. Στην συνεχεια ξεπλενουμε καλα τα σημεια που μολις καθαρισαμε ενω καταβρεχουμε και ολη την μοτοσυκλετα προκειμενου να διωξουμε τις σκονες και το χωμα που εχουν καθισει στα υπολοιπα σημεια της. 6. Στην συνεχεια απλωνουμε αφρο ή σαπουναδα σε ολοκληρη την μοτοσυκλετα με ενα σφουγγαρι. 7. Χρησιμοποιωντας ενα μαλακο σφουγγαρι τριβουμε ολες τις επιφανειες της μοτοσυκλετας εστιαζοντας στα σημεια που υπαρχει περισσοτερη βρωμια. 8. Αφου περασουμε ολες τις επιφανειες με το σφουγγαρι ξεπλενουμε ολοκληρη την μοτοσυκλετα με νερο και δινουμε ιδιαιτερη προσοχη με το νερο σε εξατμιση που δεν εχουμε ταπωσει, σε εισαγωγες αερα και ηλεκτρικα. 9. Στην συνεχεια αν εχουμε την δυνατοτητα καλο θα ηταν να απομακρυνουμε με πεπιεσμενο αερα οσο περισσοτερο νερο μπορουμε απο τα μηχανικα μερη την αλυσιδα τους διακοπτες και τα καλωδια. 10. Λαδωνουμε την αλυσιδα και με ενα πανι αφαιρουμε το υπολοιπο νερο απο τα πλαστικα το πλαισιο και τα οργανα. 11. Αν και το πλυσιμο ουσιαστικα εχει τελειωσει καλο θα ηταν ενα περασμα των πλαστικων με σπρει σιλικονης για λαμψη και προστασια κι ενα περασμα των ηλεκτρικων με σπρει κατα της υγρασιας. 12. Η βρωμια στις ζαντες απο πηγμενα και ξερα γρασα βγαινει πανευκολα με πετρελαιο ή αντισκωριακο σπρει. 13. Δεν πρεπει να ξεχναμε αν χρησιμοποιουμε πλυστικο μηχανημα οτι τα ηλεκτρικα η βαφη και το ψυγειο(στραβωνουν οι κυψελες) ειναι ευπαθη στην μεγαλη πιεση του νερου.
| |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? Σαβ 09 Απρ 2011, 11:01 | |
| crazy wash moto τον Κολονο.απιστευτη δουλεια. | |
|
| |
| Κανα καλο πλυντηριο για το Κ8 μου ???? | |
|