Greek GSX-R forum
:'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου) - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
:'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου) - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

:'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου) - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
:'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου) - Σελίδα 2 Poll_l10:'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου) - Σελίδα 2 Poll_c10:'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου) - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
:'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου) - Σελίδα 2 Poll_l10:'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου) - Σελίδα 2 Poll_c10:'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου) - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

:'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου)

Πήγαινε κάτω 
+13
STELIOS
Zuki
gixxermak
poulitzer
teo46
potis
1ndianos
riderspower
valentinosgsxr
petrospropo
nasos-v
jimmyjp
Chris71
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
baronsanto
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : Αντώνης
Τόπος : Σαντορίνη
Αριθμός μηνυμάτων : 21
Αγωνιζόμενος : Ουτε για πλακα..
Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2009

:'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου) - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: :'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου)   :'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου) - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 05 Μαρ 2010, 11:57

Πρωτα απ'ολα να πω συλυπητηρια και κουραγιο στην οικογενεια του παιδιου.
Διαβασα ολο το ποστ και ειλικρινα εμεινα με το στομα ανοιχτο. Διαβαζα κατα καιρους καποια ποστ και εδω και αλλου, για κατι νουμερα ταχυτητων αστρονομικα! 200 και 250+.... ενα εχω να πω απλα καντε την μετατροπη σε μετρα ανα δευτερολεπτο. Ειναι ασυληπτο το τι αποσταση καλυπτεις σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα. Και ολο αυτο το λεω για τον χρονο αντιδρασης.. γιατι μεσα στην πιστα ειναι οκ αλλα φαντστειτε στον δρομο να δειτε ενα εμποδιο με τετοια ταχυτητα..
Οσο για το θεμα τησ ηλικιας συμφωνω οτι ειναι θεμα παιδειας. Εχω την ιδια απαιτηση απο τον 16χρονο που θα παρει ο διπλωμα του 50αριου και θα κανει μακακιεσ παντου και παντα αλλα και τις ιδιες απαιτησεις απο ενα παππου που εχει το παπι με το καφασι απο πισω και νομιζει οτι ο δρομος ειναι οπως ηταν πριν απο 50 χρονια στο θεμα οδηγικης συμπεριφορας.
Δεν μιλω εκ του ασφαλους ειμαι και εγω απο αυτους που απο τα 10 αλογα πηγαν στα 150.

κουραγιο στουσ δικουσ του ανθρωπους.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Chris71
Normal gixxer
Normal gixxer
Chris71

Άντρας Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 84
Hμερομηνία εγγραφής : 21/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: :'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου)   :'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου) - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 05 Μαρ 2010, 13:50

Κριμα ρε γαμοτο κριμα !!! Mad
Ο φιλος που το ειδε το Story μπροστα του επαθε σοκ , τι να πει κανεις ? :(
κριμα για μια στιγμη μαλακιας :(

R.I.P.
andRewR
Normal gixxer
Normal gixxer
andRewR

Άντρας Όνομα: : Ανδρέας
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 313
Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη
Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: :'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου)   :'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου) - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 05 Μαρ 2010, 15:52

Θεωρώ πως έχω καλή μοτοσυκλετιστική παιδεία..... και πραγματικά συμπονώ κάθε φιλο-μοτοσυκλετιστή που έπαθε ή που παθαίνει κάτι.
Το κάνω αυτό για διάφορους λόγους... Ενας σημαντικός είναι πως μπορώ να νοιώσω πως περίπου ένοιωσε μια στιγμή πριν το συμβάν - αφού το έχω πάθει κι εγω κάποτε - ένας άλλος γιατί φοβάμαι πως μπορεί να συμβεί και σε εμένα κάτι παρόμοιο ξανα στο μέλλον....
Κάποιος μίλησε προηγουμένως για παιδεία. Το κακό με την "παιδεία" είναι πως βοηθάς την λύση ενος προβλήματος, δεν το εξαφανίζεις όμως....
και όταν πλέον περάσεις το στάδιο του να είσαι "παιδί" κάποιου και πλέον γίνεις ο "μπαμπάς" κάποιου παιδιού, το θέμα "παιδεία" παίρνει άλλες διαστάσεις.

Δυστυχώς που το λέω αυτό αλλά για μένα όσο υπάρχουν μοτοσυκλέτες θα υπάρχουν και τέτοια συμβάντα.
Ότι και να γίνει, όσο παιδεία και να έχεις δεν μπορείς να πείσεις έναν 20χρονο να μην οδηγεί σαν να είναι ο....εαυτός του.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε σαν άνθρωποι, σαν πολίτες και σαν κυβερνήσεις να μετριάσουμε τον κίνδυνο των ατυχημάτων/δυστυχημάτων.

Και τέλος να ξέρετε πως ένας 40χρονος μπορεί να οδηγήσει σαν 20χρονος, αλλά ένας 20χρονος δεν γίνεται να οδηγεί σαν 40χρονος.
Δεν είναι η εμπειρία που του λείπει.... Είναι η φλόγα που τον καίει....

Ισως να ακουστηκα λίγο μελοδραματικός, αλλά έτσι νοιώθω αυτήν την στιγμή....
Τα συλληπητήρια μου στους δικούς του ανθρώπους....κρίμα....

:'( (ατυχημα στην αθηνων-κοριθνου)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Ατύχημα
» Ατυχημα σε συνεργειο?
» Ατυχημα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΕΙΓΟΝ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com