| παρακαλω λιγο βοηθεια | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cbr600f4 Normal gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : PATRA Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 130 Αγωνιζόμενος : DEN PROLABENO Hμερομηνία εγγραφής : 25/03/2009
| |
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: παρακαλω λιγο βοηθεια Πεμ 11 Μαρ 2010, 15:11 | |
| Ο αριθμος του πλαισιου, ειναι μεσα σε αυτους της ανακλησης? Γιατι αν ειναι, η αντιπροσωπεια δεν εχει δικαιομα να του δωσει ακυρο οπως λες. Αν ομως ο αριθμος του δεν συμπεριλαμβανεται σε αυτη την λιστα δεν υπαρχει λογος να το κανει. | |
|
| |
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: παρακαλω λιγο βοηθεια Πεμ 11 Μαρ 2010, 16:17 | |
| - Leroy έγραψε:
- Ο αριθμος του πλαισιου, ειναι μεσα σε αυτους της ανακλησης? Γιατι αν ειναι, η αντιπροσωπεια δεν εχει δικαιομα να του δωσει ακυρο οπως λες. Αν ομως ο αριθμος του δεν συμπεριλαμβανεται σε αυτη την λιστα δεν υπαρχει λογος να το κανει.
συμφωνω και εγω μιας και το προηγουμενο μοτο ηταν κ6.ειχα παει και εγω να ρωτησω και μου βαλανε το εξτρα τοξο αλλα να εισαι σιγουρος πως αν ηταν μεσα στους αριθμους πλαισιων που ανακοινωσαν θα το ειχαν κανει 1000%.το δικο μου δεν ηταν μεσα στους αριθμους αλλα ηταν πολυ κοντα προφανως για αυτο το βαλαν.απλα να σου πω οτι η εταιρια προεβη σ αυτη την κινηση γιατι παρουσιαστηκαν κρουσματα καπου στον κοσμο με ραγισμα οσο μια τριχα και επειτα απο σουζες και χρηση πιστα.απλα θελουν να εχουν το κεφαλι τους ησυχο.μη νομισει ο φιλος σου οτι θα σκορπισει το μηχνακι οπως ισχυριζονται καποιοι που δεν εχουν σουζουκι | |
|
| |
cbr600f4 Normal gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : PATRA Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 130 Αγωνιζόμενος : DEN PROLABENO Hμερομηνία εγγραφής : 25/03/2009
| Θέμα: Απ: παρακαλω λιγο βοηθεια Πεμ 11 Μαρ 2010, 17:55 | |
| ο φιλος μου δεν ειναι μεσα στα νουμερα αλλα τον ανησυχει αυτο το θεμα και να ειναι ησυχος μιας και το gsxr του το αρεση και δεν θελει να τον φοβιζει | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: παρακαλω λιγο βοηθεια Πεμ 11 Μαρ 2010, 18:14 | |
| Αφου ο αριθμος πλαισιου του δεν ηταν στην λιστα για ανακληση δεν υπαρχει λογος να ανυσηχει. Το αντιθετο μαλιστα! | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: παρακαλω λιγο βοηθεια Πεμ 11 Μαρ 2010, 18:18 | |
| Αν ειναι να ανησυχει τοσο ας παρει Yamaha να βαρεσει μπιελιτσα στα 30 κ χιλιομετρα καλη ωρα σαν και μενα εκει να δεις γελιο :P | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: παρακαλω λιγο βοηθεια Πεμ 11 Μαρ 2010, 18:22 | |
| Αστειευμαι εννοειται :P Μια χαρα ειναι και τα Γιαμαχα :P Απλα εμενα ηταν περιπτωση :P Ασε που ειναι που ειναι τα μονα συμπαθω μαζι με τα Ζουζουκι! Χουντα και Γιαβασακι ποτε! | |
|
| |
cbr600f4 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: παρακαλω λιγο βοηθεια Πεμ 11 Μαρ 2010, 23:07 | |
| δεκτω αν παντος ειπαρχη και επιπληρωμης ας μου στιλη πμ.ευχαριστω που ασχοληθεικατε μαζι μου | |
|
| |
| παρακαλω λιγο βοηθεια | |
|