Greek GSX-R forum
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 Poll_l10ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 Poll_c10ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 Poll_l10ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 Poll_c10ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!

Πήγαινε κάτω 
+43
maiandros9
noodles
george k6
giannisK6
dimitrisgsxrlarisa
topetwrx
sxlogo
tsasbi
busa respect
krosfala
mistiriodis_tsantakias
Sotoner
AggelosK8
chris gixxer!
Kydo
taurus
xrhstos
bruce-77s
vagos gixxer
Panosgsxr1000k9
Kneedragger
divinaeve
arturo
sporoskaterini
GIXXERAKIAS
gsxr1000nitro
JIMK7
zireous
TROIDX
stathis_k
valentino46
k7fire
κολτρέϊν
lari
edmarios
ninja
GSX-R 1000
xtx black
pozerini
NikosKK
Αντωνης GSX-R
biker
gixxermak
47 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
GSX-R 1000
Normal gixxer
Normal gixxer
GSX-R 1000

Άντρας Όνομα: : Θανασης
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 346
Αγωνιζόμενος : Μπαααααα
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008

ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΔευ 03 Αυγ 2009, 21:56

^μπορει αν γραφει απο εξωτερικο να μην εχει το πληκτρολογιο του ελληνικα Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Kneedragger
Jr.gixxer
Kneedragger

Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Λαρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 36
Αγωνιζόμενος : Moνο για να περναμε καλα
Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΤετ 05 Αυγ 2009, 13:30

Καλο θα ητανε να εχεις 1 topic με καταστηματα που εχουν καλες προσφορες για αγορες-πωλησεις και βελτιωσεις.
Αλλα οχι σαν διαφημιση να εχουμε στοιχεια ας πουμε απο προσωπικη εμπειρια καποιου μελους ειδικα για τις βελτιωσεις.
Παντως εγω αν και ειμαι καινουργιος με βολεψε πολυ το site και οπως ειναι τωρα
Panosgsxr1000k9
Jr.gixxer
Panosgsxr1000k9

Άντρας Όνομα: : Panos
Τόπος : Αλεξανδρουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 5
Αγωνιζόμενος : mono kontres
Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΤετ 12 Αυγ 2009, 02:50

τι να πω ρε παιδια...αν και δεν χερο πολλα απο φορθμ καλο μοθ φενετε!
vagos gixxer
Normal gixxer
Normal gixxer
vagos gixxer

Άντρας Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 167
Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ
Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΤετ 12 Αυγ 2009, 17:45

Είναι πάρα πολύ καλό.Εγώ προσωπικά δεν έχω δει καλήτερο.
bruce-77s
Jr.gixxer

Άντρας Ηλικία : 47
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Hμερομηνία εγγραφής : 28/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΤρι 01 Σεπ 2009, 14:00

γειά σας κ απο μένα . μου αρεσε το φορουμ κ με ευχαρίστησε πάρα πολύ που αρκετά μέλη απάντησαν στα ερωτηματά μου.ευχαριστώ παιδια, ειληκρινά δεν περιμενα τοση ανταπόκριση....
xrhstos
Normal gixxer
Normal gixxer
xrhstos

Άντρας Όνομα: : χρηστος
Τόπος : κοζανη
Αριθμός μηνυμάτων : 108
Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 17 Ιαν 2010, 15:35

πολυ καλο!!!
taurus
Normal gixxer
Normal gixxer
taurus

Άντρας Όνομα: : ΜΑΝΟΣ
Τόπος : Καματερό
Αριθμός μηνυμάτων : 108
Αγωνιζόμενος : Θα τό 'θελα....
Hμερομηνία εγγραφής : 22/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΤρι 02 Νοε 2010, 14:57

Γειά σας παιδιά και από μενα.

Σόρρυ που δε συστήθηκα τόσο καιρό αλλά άνεργος τρέχω για καμμιά δουλειά και τα υπόλοιπα........
Με βοηθήσατε προσφατα σε κατι απορίες και προβλήματα που ειχα και σας thanks πολύ.
Οντως παρα πολύ καλό και πολύ ενημερωτικό για μερικούς άσχετους file σαν και μένα με το θέμα μεχρι τώρα...
Είμαι πολύ πρόσφατος ιδιοκτήτης GIXXER και ακόμα ψαρωμένος αλλά που θα πάει?
Λέω σε λίγο να κάνω και μια απόπειρα να ανεβάσω και μια φωτο της μηχανής μου πως ήταν όταν την πήρα γιατί δεν έχω καμμιά καινούρια ειναι συνεργείο και δεν παίζουν φράγκα προς το παρόν για να βγεί (ας 'οψεται ή ανεργία και η κωλο κρίση)....
Σ' ευχαριστώ φίλε Νάσο και για τα αυτοκολλητάκια που μου κράτησες θα μπούνε με την πρώτη ευκαιρία.bounce
και τον Πασχάλη για τον κόπο που έκανε το παληκάρι και ήρθε μεχρι το Περιστερι αλλά δεν μας έκατσε το ταιριαγμα.Δεν πηράζει άλλη φορά....
valentino46
Normal gixxer
Normal gixxer
valentino46

Άντρας Όνομα: : Αντρεας
Τόπος : peristeri
Αριθμός μηνυμάτων : 298
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΤρι 02 Νοε 2010, 19:16

Το forum ειναι καταπληκτικο και πανω απο ολα τα παιδια που ειμαστε μεσα trampala ole
Kydo
Full gixxer
Full gixxer
Kydo

Άντρας Όνομα: : Μιχάλης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1141
Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΤρι 02 Νοε 2010, 21:10

Το Forum Gixxer ήταν η πρώτη μου επαφή γενικά με Forum(Δεν ήξερα καν τι ειναι η λέξη Forum πιο πριν :P ) και μπορώ να πω ότι τα σπάει γενικότερα...τόσο ταχτοποιημένο και γενικά ευχάριστο!!Πόσο μάλλον τώρα πλέον που έχουμε γνωριστεί κάποια άτομα και από κοντά!!!
chris gixxer!
Normal gixxer
Normal gixxer
chris gixxer!

Άντρας Όνομα: : Χρηστος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 59
Αγωνιζόμενος : ΜΑΚΑΡΙ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ!
Hμερομηνία εγγραφής : 21/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΤρι 02 Νοε 2010, 23:55

ΤΟ FUROM ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ!
AggelosK8
Hero gixxer
Hero gixxer
AggelosK8

Άντρας Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 2000
Αγωνιζόμενος : Dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΤετ 03 Νοε 2010, 07:55

Επειδη οι περισσοτεροι ημαστε εγγεγραμενοι και σε αλλα forum εχουμε αποψη.Η δικια μου
διαπυστωση ειναι οτι διατηρει ενα επιπεδο και μια φιλικοτητα που δυσκολα βρισκεις.
Το γεγονος που σιγα σιγα γνωριζει ο ενας τον αλλον ειναι ακομα σημαντικοτερος γιατι
δινει την δυνατοτητα δημιουργιας φιλιων με κοινο ενδιαφερον.
Sotoner
Full gixxer
Full gixxer
Sotoner

Άντρας Όνομα: : Σωτήρης
Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα)
Αριθμός μηνυμάτων : 891
Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 00:53

Παιδιά μία πρόταση πρός τους διαχειριστές του forum..Κοιτούσα απο περιέργεια την λίστα των εγγεγραμμένων μελών του φόρουμ και παρατήρησα ότι κάποιοι απο την εγγραφή τους και έπειτα δέν έχουν κάνει ποτέ επίσκεψη και κάποιοι άλλοι έχουν κάνουν απο το 2009 επίσκεψη..Μήπως θα ήταν καλό να καθαριστούν οι εν λόγω "μη" χρήστες ώστε να αποσυμφορηθεί και το σάιτ λίγο και να ξέρουμε και μείς ποιοί είναι ενεργοί και ποιοί όχι??ίσως να στέλνατε ένα μέιλ προς όλους για επιβεβαίωση για να δείτε και ποιά δηλωμένα μέιλ ισχύουν γιατί προφανώς-ίσως οι παραπάνω κύριοι που αναφέρουν να το έχουν αλλάξει η να μήν ισχύει πλέον.Με πιάνετε με πιά έννοια το λέω ε?Με καλή διάθεση.
https://www.facebook.com/SotosTattoos/media_set?set=a.4632994185
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 01:52

Sotoner έγραψε:
Παιδιά μία πρόταση πρός τους διαχειριστές του forum..Κοιτούσα απο περιέργεια την λίστα των εγγεγραμμένων μελών του φόρουμ και παρατήρησα ότι κάποιοι απο την εγγραφή τους και έπειτα δέν έχουν κάνει ποτέ επίσκεψη και κάποιοι άλλοι έχουν κάνουν απο το 2009 επίσκεψη..Μήπως θα ήταν καλό να καθαριστούν οι εν λόγω "μη" χρήστες ώστε να αποσυμφορηθεί και το σάιτ λίγο και να ξέρουμε και μείς ποιοί είναι ενεργοί και ποιοί όχι??ίσως να στέλνατε ένα μέιλ προς όλους για επιβεβαίωση για να δείτε και ποιά δηλωμένα μέιλ ισχύουν γιατί προφανώς-ίσως οι παραπάνω κύριοι που αναφέρουν να το έχουν αλλάξει η να μήν ισχύει πλέον.Με πιάνετε με πιά έννοια το λέω ε?Με καλή διάθεση.

Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί μετά από 2-3 χρονια ζητάνε κωδικό κτλ............!! file
http://www.gixxer.gr
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 09:03

πρεπει να βαλης μερικους αντιμιν ομος που να ασχολουντε κ να πετανε τα "σκουπιδια" εξω γιατι εχει γεμιση πολλα Wink
http://www.myspace.com/stefanosk
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 700
Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 22:07

Πολυ καλο το φορουμ,Μπραβο για τη προσπαθεια και για το αποτελεσμα
busa respect
Adv. gixxer
Adv. gixxer
busa respect

Άντρας Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ)
Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 05 Οκτ 2012, 22:54

Πιστεύω και εγώ ότι το φόρουμ αφενός είναι καλα στημένο , αφετέρου είναι φιλόξενο και με ωραίο περιβάλλον , αν και δεν έχω καταφέρει να γνωρίσω απο κοντά όλους αυτούς με τους οποίους συνομιλώ (και λόγω κρίσης) μου αρέσει ο τρόπος που γράφουν σχεδόν όλοι , δεν διακρίνω σνομπισμό και γενικότερα υπάρχει ωραίο κλίμα , ενω ωφείλω να τονίσω ότι έχω βοηθηθεί Πάρα πολυ διαβάζοντας τα τεχνικά και αλλα άρθρα (πχ παρουσιάσεις) αναβαθμίζοντας εξαιρετικά το σύνολο των πραγμάτων που γνωρίζω και εγω

Έτσι και εγω με τη σειρά μου (αν και δε το συνηθιζω) στην πρώτη ευκαιρία θ κάνω μια παρουσίαση και της δική μου μηχανής μιας και δεν
Την "λες και νορμαλ" έτσι ώστε και εγω με τη σειρά μου να δώσω ίσως καμία καλη ιδέα σε κάποιο άλλο φίλο .!
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Ζωγράφου city
Αριθμός μηνυμάτων : 1410
Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4

Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 18:24

μεχρι στιγμής το καλύτερο Φόρουμ που εχω βρει...χωρίς ίντριγκες σαν κάτι αλλά..κ είναι αυτό που μου αρέσει...μηχανές κ μπύρα κ td..δεν θα αλλάξουμε τίποτα.. lol!
sxlogo
Full gixxer
Full gixxer
sxlogo

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Κρήτη
Αριθμός μηνυμάτων : 982
Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed)
Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 18:28

tsasbi έγραψε:
μεχρι στιγμής το καλύτερο Φόρουμ που εχω βρει...χωρίς ίντριγκες σαν κάτι αλλά..κ είναι αυτό που μου αρέσει...μηχανές κ μπύρα κ td..δεν θα αλλάξουμε τίποτα.. lol!

Να αλλαξουμε τις μπυρες... με χαλανεεεε xaxa xaxa xaxa xaxa
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 18:40

sxlogo έγραψε:
tsasbi έγραψε:

Να αλλαξουμε τις μπυρες... με χαλανεεεε xaxa xaxa xaxa xaxa

και τι να πίνουμε...καφέ?
sxlogo
Full gixxer
Full gixxer
sxlogo

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Κρήτη
Αριθμός μηνυμάτων : 982
Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed)
Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 18:44

Ιρλανδικο καφε! lol!
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 18:48

έχει δίκιο έτσι το λένε αυτή την μπύρα καφέ... xaxa xaxa
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 28 Οκτ 2012, 22:54

Δεν έχω μπει σε άλλο φόρουμ για μηχανές, αλλά από την εμπειρία μου σε άλλους χώρους και σαν moderator επίσης, έχω να πω ότι είναι ένα φιλόξενο φόρουμ, με επίπεδο, φιλικό και προσγειωμένο!!! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;;; Μπράβο σε ΟΛΟΥΣ!!!!
http://www.scooby.gr
dimitrisgsxrlarisa
Jr.gixxer
dimitrisgsxrlarisa

Άντρας Όνομα: : Dimitris
Τόπος : larisa
Αριθμός μηνυμάτων : 11
Hμερομηνία εγγραφής : 27/02/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 16 Μαρ 2014, 18:05

Επειδή προέρχομαι απο ένα άλλο φόρουμ www . vstromhellasforum . com ....

όταν πρωτομπήκα εδω στο φόρουμ πριν μερικές βδομάδες , για να πω την αλήθεια χάθηκα , γιατι είναι λίγο κάπως μπερδεμένα ... αλλα πιστεύω θα συννηθήσω ....

όσοι έχουν μπέι στο φόρουμ που προανέφερα θα καταλάβουν τι εννοώ.

Με εκτίμηση V - Nighthwak
giannisK6
Hero gixxer
Hero gixxer
giannisK6

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1323
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 16 Μαρ 2014, 18:32

Καλως ηρθες και καλα ποσταρισματα...!
Σχετικα με αυτο που λες,ισα ισα εμενα,μου φαινεται πολυ οργανωμενο στο θεμα των θεματων,συγκριτικα με αλλα που ειμαι γραμμενος.Θα μπω βεβαια και στο δικο σου να δω τι εννοεις.
dimitrisgsxrlarisa
Jr.gixxer
dimitrisgsxrlarisa

Άντρας Όνομα: : Dimitris
Τόπος : larisa
Αριθμός μηνυμάτων : 11
Hμερομηνία εγγραφής : 27/02/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!   ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 16 Μαρ 2014, 18:55

giannisK6 έγραψε:
Καλως ηρθες και καλα ποσταρισματα...!
Σχετικα με αυτο που λες,ισα ισα εμενα,μου φαινεται πολυ οργανωμενο στο θεμα των θεματων,συγκριτικα με αλλα που ειμαι γραμμενος.Θα μπω βεβαια και στο δικο σου να δω τι εννοεις.

Σε ευχαριστώ αγαπητέ Γιάννη  Very Happy ....

Τι εννοώ .... Π.Χ. : δεν είδα κάποιο σχετικό πόστ για καφεδοσυναντήσεις ... τι εννοώ ...

Π.Χ. να υπήρχε μια ενότητα και να έλεγε : -  ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ

και να γραφει μελη του φορουμ για βορεια ελλαδα , για αττικη , για θεσσαλια , για πελλοπονησο κ.α.,

Π.Χ. στον εξοπλισμο αναβατη , θα προτιμουσα να μην ειναι χυμα ... αλλα να ειναι

μια ενοτητα για κρανη , μια ενοτητα για ενδυση , και μια για γενικο εξοπλισμο γαντια ζωντες κ.α. , ωστε να ειναι πιο αναλυτικο και να μην ψαχνεις και να ειναι πιο τακτοποιημενα ....

π.χ. στον εξοπλισμο μοτοσυκλετας , θα μπορουσε να υπαρχει εννοτητα που να λεει , αναρτησεις , εξατμισεις , ελαστικα , ταξιδιοτικος εξοπλησμος , προστασια της μηχανης , υγρα και φιλτρα ... καταλαβες ... πιο αναλυτικα για να μην ψαχνεσε και να ειναι πιο συμμαζεμενα ....

ειναι ωραιο συμορφομενο πολυ το φορουμ σε σχεση με αλλα φορουμ που εχω μπει κατα καιρους ....

απλα παντα ειναι καλο να κυνηγας να εισαι πρωτος και με διαφορα απο ολους τους αλλους  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy 

και βεβαια οτι λεω και οτι γραφω το λεω γιατι διαβασα οτι θελετε την γνωμη μας ....  Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

Με εκτίμηση V - nighthawk

ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» για πειτε γνωμη....
» Πειτε κανα νεο!
» Πειτε ρε παιδια για καμια εξασκιση ελεγχου τις μηχανης????

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: GIXXER.GR :: ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ SITE-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com