| ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! | |
|
+43maiandros9 noodles george k6 giannisK6 dimitrisgsxrlarisa topetwrx sxlogo tsasbi busa respect krosfala mistiriodis_tsantakias Sotoner AggelosK8 chris gixxer! Kydo taurus xrhstos bruce-77s vagos gixxer Panosgsxr1000k9 Kneedragger divinaeve arturo sporoskaterini GIXXERAKIAS gsxr1000nitro JIMK7 zireous TROIDX stathis_k valentino46 k7fire κολτρέϊν lari edmarios ninja GSX-R 1000 xtx black pozerini NikosKK Αντωνης GSX-R biker gixxermak 47 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GSX-R 1000 Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 346 Αγωνιζόμενος : Μπαααααα Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Δευ 03 Αυγ 2009, 21:56 | |
| ^μπορει αν γραφει απο εξωτερικο να μην εχει το πληκτρολογιο του ελληνικα | |
|
| |
Kneedragger Jr.gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 36 Αγωνιζόμενος : Moνο για να περναμε καλα Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Τετ 05 Αυγ 2009, 13:30 | |
| Καλο θα ητανε να εχεις 1 topic με καταστηματα που εχουν καλες προσφορες για αγορες-πωλησεις και βελτιωσεις. Αλλα οχι σαν διαφημιση να εχουμε στοιχεια ας πουμε απο προσωπικη εμπειρια καποιου μελους ειδικα για τις βελτιωσεις. Παντως εγω αν και ειμαι καινουργιος με βολεψε πολυ το site και οπως ειναι τωρα | |
|
| |
Panosgsxr1000k9 Jr.gixxer
Όνομα: : Panos Τόπος : Αλεξανδρουπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Αγωνιζόμενος : mono kontres Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Τετ 12 Αυγ 2009, 02:50 | |
| τι να πω ρε παιδια...αν και δεν χερο πολλα απο φορθμ καλο μοθ φενετε! | |
|
| |
vagos gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Τετ 12 Αυγ 2009, 17:45 | |
| Είναι πάρα πολύ καλό.Εγώ προσωπικά δεν έχω δει καλήτερο. | |
|
| |
bruce-77s Jr.gixxer
Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 28/08/2009
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Τρι 01 Σεπ 2009, 14:00 | |
| γειά σας κ απο μένα . μου αρεσε το φορουμ κ με ευχαρίστησε πάρα πολύ που αρκετά μέλη απάντησαν στα ερωτηματά μου.ευχαριστώ παιδια, ειληκρινά δεν περιμενα τοση ανταπόκριση.... | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Κυρ 17 Ιαν 2010, 15:35 | |
| | |
|
| |
taurus Normal gixxer
Όνομα: : ΜΑΝΟΣ Τόπος : Καματερό Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 108 Αγωνιζόμενος : Θα τό 'θελα.... Hμερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Τρι 02 Νοε 2010, 14:57 | |
| Γειά σας παιδιά και από μενα. Σόρρυ που δε συστήθηκα τόσο καιρό αλλά άνεργος τρέχω για καμμιά δουλειά και τα υπόλοιπα........ Με βοηθήσατε προσφατα σε κατι απορίες και προβλήματα που ειχα και σας πολύ. Οντως παρα πολύ καλό και πολύ ενημερωτικό για μερικούς άσχετους σαν και μένα με το θέμα μεχρι τώρα... Είμαι πολύ πρόσφατος ιδιοκτήτης GIXXER και ακόμα ψαρωμένος αλλά που θα πάει? Λέω σε λίγο να κάνω και μια απόπειρα να ανεβάσω και μια φωτο της μηχανής μου πως ήταν όταν την πήρα γιατί δεν έχω καμμιά καινούρια ειναι συνεργείο και δεν παίζουν φράγκα προς το παρόν για να βγεί (ας 'οψεται ή ανεργία και η κωλο κρίση).... Σ' ευχαριστώ φίλε Νάσο και για τα αυτοκολλητάκια που μου κράτησες θα μπούνε με την πρώτη ευκαιρία. και τον Πασχάλη για τον κόπο που έκανε το παληκάρι και ήρθε μεχρι το Περιστερι αλλά δεν μας έκατσε το ταιριαγμα.Δεν πηράζει άλλη φορά.... | |
|
| |
valentino46 Normal gixxer
Όνομα: : Αντρεας Τόπος : peristeri Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| |
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Τρι 02 Νοε 2010, 21:10 | |
| Το Forum Gixxer ήταν η πρώτη μου επαφή γενικά με Forum(Δεν ήξερα καν τι ειναι η λέξη Forum πιο πριν :P ) και μπορώ να πω ότι τα σπάει γενικότερα...τόσο ταχτοποιημένο και γενικά ευχάριστο!!Πόσο μάλλον τώρα πλέον που έχουμε γνωριστεί κάποια άτομα και από κοντά!!! | |
|
| |
chris gixxer! Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 59 Αγωνιζόμενος : ΜΑΚΑΡΙ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ! Hμερομηνία εγγραφής : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Τρι 02 Νοε 2010, 23:55 | |
| ΤΟ FUROM ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Τετ 03 Νοε 2010, 07:55 | |
| Επειδη οι περισσοτεροι ημαστε εγγεγραμενοι και σε αλλα forum εχουμε αποψη.Η δικια μου διαπυστωση ειναι οτι διατηρει ενα επιπεδο και μια φιλικοτητα που δυσκολα βρισκεις. Το γεγονος που σιγα σιγα γνωριζει ο ενας τον αλλον ειναι ακομα σημαντικοτερος γιατι δινει την δυνατοτητα δημιουργιας φιλιων με κοινο ενδιαφερον.
| |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Τετ 21 Δεκ 2011, 00:53 | |
| Παιδιά μία πρόταση πρός τους διαχειριστές του forum..Κοιτούσα απο περιέργεια την λίστα των εγγεγραμμένων μελών του φόρουμ και παρατήρησα ότι κάποιοι απο την εγγραφή τους και έπειτα δέν έχουν κάνει ποτέ επίσκεψη και κάποιοι άλλοι έχουν κάνουν απο το 2009 επίσκεψη..Μήπως θα ήταν καλό να καθαριστούν οι εν λόγω "μη" χρήστες ώστε να αποσυμφορηθεί και το σάιτ λίγο και να ξέρουμε και μείς ποιοί είναι ενεργοί και ποιοί όχι??ίσως να στέλνατε ένα μέιλ προς όλους για επιβεβαίωση για να δείτε και ποιά δηλωμένα μέιλ ισχύουν γιατί προφανώς-ίσως οι παραπάνω κύριοι που αναφέρουν να το έχουν αλλάξει η να μήν ισχύει πλέον.Με πιάνετε με πιά έννοια το λέω ε?Με καλή διάθεση. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Τετ 21 Δεκ 2011, 01:52 | |
| - Sotoner έγραψε:
- Παιδιά μία πρόταση πρός τους διαχειριστές του forum..Κοιτούσα απο περιέργεια την λίστα των εγγεγραμμένων μελών του φόρουμ και παρατήρησα ότι κάποιοι απο την εγγραφή τους και έπειτα δέν έχουν κάνει ποτέ επίσκεψη και κάποιοι άλλοι έχουν κάνουν απο το 2009 επίσκεψη..Μήπως θα ήταν καλό να καθαριστούν οι εν λόγω "μη" χρήστες ώστε να αποσυμφορηθεί και το σάιτ λίγο και να ξέρουμε και μείς ποιοί είναι ενεργοί και ποιοί όχι??ίσως να στέλνατε ένα μέιλ προς όλους για επιβεβαίωση για να δείτε και ποιά δηλωμένα μέιλ ισχύουν γιατί προφανώς-ίσως οι παραπάνω κύριοι που αναφέρουν να το έχουν αλλάξει η να μήν ισχύει πλέον.Με πιάνετε με πιά έννοια το λέω ε?Με καλή διάθεση.
Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί μετά από 2-3 χρονια ζητάνε κωδικό κτλ............!! | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Τετ 21 Δεκ 2011, 09:03 | |
| πρεπει να βαλης μερικους αντιμιν ομος που να ασχολουντε κ να πετανε τα "σκουπιδια" εξω γιατι εχει γεμιση πολλα | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Παρ 05 Οκτ 2012, 22:07 | |
| Πολυ καλο το φορουμ,Μπραβο για τη προσπαθεια και για το αποτελεσμα | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Παρ 05 Οκτ 2012, 22:54 | |
| Πιστεύω και εγώ ότι το φόρουμ αφενός είναι καλα στημένο , αφετέρου είναι φιλόξενο και με ωραίο περιβάλλον , αν και δεν έχω καταφέρει να γνωρίσω απο κοντά όλους αυτούς με τους οποίους συνομιλώ (και λόγω κρίσης) μου αρέσει ο τρόπος που γράφουν σχεδόν όλοι , δεν διακρίνω σνομπισμό και γενικότερα υπάρχει ωραίο κλίμα , ενω ωφείλω να τονίσω ότι έχω βοηθηθεί Πάρα πολυ διαβάζοντας τα τεχνικά και αλλα άρθρα (πχ παρουσιάσεις) αναβαθμίζοντας εξαιρετικά το σύνολο των πραγμάτων που γνωρίζω και εγω
Έτσι και εγω με τη σειρά μου (αν και δε το συνηθιζω) στην πρώτη ευκαιρία θ κάνω μια παρουσίαση και της δική μου μηχανής μιας και δεν Την "λες και νορμαλ" έτσι ώστε και εγω με τη σειρά μου να δώσω ίσως καμία καλη ιδέα σε κάποιο άλλο φίλο .! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Κυρ 28 Οκτ 2012, 18:24 | |
| μεχρι στιγμής το καλύτερο Φόρουμ που εχω βρει...χωρίς ίντριγκες σαν κάτι αλλά..κ είναι αυτό που μου αρέσει...μηχανές κ μπύρα κ td..δεν θα αλλάξουμε τίποτα.. | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Κυρ 28 Οκτ 2012, 18:28 | |
| | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Κυρ 28 Οκτ 2012, 18:40 | |
| | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Κυρ 28 Οκτ 2012, 18:44 | |
| Ιρλανδικο καφε! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| |
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Κυρ 28 Οκτ 2012, 22:54 | |
| Δεν έχω μπει σε άλλο φόρουμ για μηχανές, αλλά από την εμπειρία μου σε άλλους χώρους και σαν moderator επίσης, έχω να πω ότι είναι ένα φιλόξενο φόρουμ, με επίπεδο, φιλικό και προσγειωμένο!!! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;;; Μπράβο σε ΟΛΟΥΣ!!!! | |
|
| |
dimitrisgsxrlarisa Jr.gixxer
Όνομα: : Dimitris Τόπος : larisa Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 11 Hμερομηνία εγγραφής : 27/02/2014
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Κυρ 16 Μαρ 2014, 18:05 | |
| Επειδή προέρχομαι απο ένα άλλο φόρουμ www . vstromhellasforum . com ....
όταν πρωτομπήκα εδω στο φόρουμ πριν μερικές βδομάδες , για να πω την αλήθεια χάθηκα , γιατι είναι λίγο κάπως μπερδεμένα ... αλλα πιστεύω θα συννηθήσω ....
όσοι έχουν μπέι στο φόρουμ που προανέφερα θα καταλάβουν τι εννοώ.
Με εκτίμηση V - Nighthwak | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Κυρ 16 Μαρ 2014, 18:32 | |
| Καλως ηρθες και καλα ποσταρισματα...! Σχετικα με αυτο που λες,ισα ισα εμενα,μου φαινεται πολυ οργανωμενο στο θεμα των θεματων,συγκριτικα με αλλα που ειμαι γραμμενος.Θα μπω βεβαια και στο δικο σου να δω τι εννοεις. | |
|
| |
dimitrisgsxrlarisa Jr.gixxer
Όνομα: : Dimitris Τόπος : larisa Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 11 Hμερομηνία εγγραφής : 27/02/2014
| Θέμα: Απ: ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! Κυρ 16 Μαρ 2014, 18:55 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Καλως ηρθες και καλα ποσταρισματα...!
Σχετικα με αυτο που λες,ισα ισα εμενα,μου φαινεται πολυ οργανωμενο στο θεμα των θεματων,συγκριτικα με αλλα που ειμαι γραμμενος.Θα μπω βεβαια και στο δικο σου να δω τι εννοεις. Σε ευχαριστώ αγαπητέ Γιάννη .... Τι εννοώ .... Π.Χ. : δεν είδα κάποιο σχετικό πόστ για καφεδοσυναντήσεις ... τι εννοώ ... Π.Χ. να υπήρχε μια ενότητα και να έλεγε : - ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ και να γραφει μελη του φορουμ για βορεια ελλαδα , για αττικη , για θεσσαλια , για πελλοπονησο κ.α., Π.Χ. στον εξοπλισμο αναβατη , θα προτιμουσα να μην ειναι χυμα ... αλλα να ειναι μια ενοτητα για κρανη , μια ενοτητα για ενδυση , και μια για γενικο εξοπλισμο γαντια ζωντες κ.α. , ωστε να ειναι πιο αναλυτικο και να μην ψαχνεις και να ειναι πιο τακτοποιημενα .... π.χ. στον εξοπλισμο μοτοσυκλετας , θα μπορουσε να υπαρχει εννοτητα που να λεει , αναρτησεις , εξατμισεις , ελαστικα , ταξιδιοτικος εξοπλησμος , προστασια της μηχανης , υγρα και φιλτρα ... καταλαβες ... πιο αναλυτικα για να μην ψαχνεσε και να ειναι πιο συμμαζεμενα .... ειναι ωραιο συμορφομενο πολυ το φορουμ σε σχεση με αλλα φορουμ που εχω μπει κατα καιρους .... απλα παντα ειναι καλο να κυνηγας να εισαι πρωτος και με διαφορα απο ολους τους αλλους και βεβαια οτι λεω και οτι γραφω το λεω γιατι διαβασα οτι θελετε την γνωμη μας .... Με εκτίμηση V - nighthawk | |
|
| |
| ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM!! | |
|