| Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? | |
|
+13Opeth teo46 κολτρέϊν Sotoner cbr600f4 panos1313 magfaria ilias2408 gianni baronsanto Hamamatsu valentinosgsxr caza 17 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
caza Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Hμερομηνία εγγραφής : 11/03/2010
| Θέμα: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Κυρ 14 Μαρ 2010, 19:33 | |
| Παιδια μιλησα με ενα μαγαζι για να παω αυριο να βαλω μανιταρια στη καινουρια μου μηχανη, αλλα μου ειπε πως για να βαλω τα r&g πρεπει να τρυπησω το φερινγκ απο την αριστερη μερια... Μολις μου το ειπαν ομως μου τρυπησαν την αριστερη μερια της καρδιας... Μιλησα με κατι αλλα ατομα κ μου ειπαν για valter moto αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ποιοτικη συγκριση...Για πειτε κ εσεις καμια γνωμη να με βοηθησετε!!! | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Κυρ 14 Μαρ 2010, 19:53 | |
| Αν ψαξεις λιγο, το θεμα εχει ξανασυζητηθει. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| |
| |
baronsanto Jr.gixxer
Όνομα: : Αντώνης Τόπος : Σαντορίνη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 21 Αγωνιζόμενος : Ουτε για πλακα.. Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Δευ 15 Μαρ 2010, 15:38 | |
| φιλε μου ειχα ανοιξει ενα θεμα πιο παλια. μου προτειναν και εμενα τα παιδια καποια μανηταρια τα οποια δεν πρεπει να κοψεις τιποτα για να μπουν. ο μονος μου ενδιασμος ηταν πως θα εκοβα το φαιρινγκ αλλα μετα βρηκα καποια της evotech. σου δινουν μαζι και το εργαλειο κοπησ του φαιρινγ και ενα αλλο το οποιο σου σημαδευει που πρεπει να κανεις την τρυπα. χτες τα πηρα στα χερια μου. μαλλον σημερα θα τα βαλω. ποιοτικα μου φανηκαν και απο οτι φαινεται θα γινει καθαρη δουλεια. ριξε μια ματια στο site η και στο ebay. εγω τα πηρα απο το site. 1-2 βδομαδες εκαναν. | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Δευ 15 Μαρ 2010, 17:21 | |
| Εγώ έβαλα τα Lightech χωρίς να τρυπήσω φέριγκ στο Κ9. Ωραία φαίνονται. Μακάρι να μην χρειαστεί να διαπιστώσω εάν κάνουν δουλειά. | |
|
| |
ilias2408 Jr.gixxer
Όνομα: : Ηλιας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 7 Hμερομηνία εγγραφής : 30/03/2010
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Πεμ 13 Μάης 2010, 12:45 | |
| - gianni έγραψε:
- Εγώ έβαλα τα Lightech χωρίς να τρυπήσω φέριγκ στο Κ9. Ωραία φαίνονται. Μακάρι να μην χρειαστεί να διαπιστώσω εάν κάνουν δουλειά.
δε λες και σε μενα απο που τα πηρες γιατι ουτε εγω θελω να τρυπησω το φαιρινγκ και εχω φαει το κοσμο να βρω καποια να ταιριαζουν χωρις να θελουν τρυπημα..... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Πεμ 13 Μάης 2010, 13:17 | |
| ειχα φαει κ εγω το κεφαλι μου με τα μανιταρια ! τελικα θα την κανω την τρυπα γιατι 1. δεν φενεται 2.ετσι και αλλιως και να πουληθει θα πουληθει μαζι με τα μανιταρια οποτε παω για τα r&g | |
|
| |
panos1313 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 109 Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Πεμ 13 Μάης 2010, 13:34 | |
| Αν τρυπησεις fairing, δεν φαινεται ΤΙΠΟΤΑ γιατι το καλυπτουν εντελως τα μανηταρια. Δεν βλεπω λογο να μην το τρυπησεις tbh αφου τα μαναταρια παντα θα τα φορας λογικα και οπως λεει και το παιδι μαζι με τα μανηταρια θα το πουλησεις αν το πουλησεις. | |
|
| |
cbr600f4 Normal gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : PATRA Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 130 Αγωνιζόμενος : DEN PROLABENO Hμερομηνία εγγραφής : 25/03/2009
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Πεμ 13 Μάης 2010, 16:49 | |
| γεια μενα βαλε r&g μανιταρια και μπωρο να σε διαβεωσω οτι δουλευουν σχεδον τελεια. μην το σκεφτεσε καθολου | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Πεμ 13 Μάης 2010, 17:25 | |
| Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να βάλλεις καλά μανητάρια γιατί τα δικά μου που ήταν μούφα σε πτώση που είχα με το που ακούμπησαν στην άσφαλτο κοπήκαν και μου έφινε το πλαστικό γ@μησ# τ@..ότι πληρώνεις παίρνεις φίλε μου!!! | |
|
| |
baronsanto Jr.gixxer
Όνομα: : Αντώνης Τόπος : Σαντορίνη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 21 Αγωνιζόμενος : Ουτε για πλακα.. Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Πεμ 13 Μάης 2010, 18:57 | |
| Εγω εβαλα της Evotech στο κ9 μου. Δοξα το θεο δεν εχω δει αν <<δουλευουν>>. Κοιτα φιλε μου το ειχα ψαξει πολυ με το αν βαλω με προεκταση η οχι και επειδη σε καποια φορυμ ελεγαν οτι οι προεκτασεις εσπαγαν προτιμησα να το τρυπησω. Δεν φαινεται τιποτα απο την τρυπα που κανεις στο πλαστικο. Προτιμησα να παρω την συγκεκριμενη μαρκα γιατι εδινε μαζι και εργαλειο κοπησ για την τρυπα αλλα και ενα <<εργαλειο>> για να σημαδεψεις το που θα κανεισ την τρυπα ακριβως. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Πεμ 13 Μάης 2010, 19:14 | |
| | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Πεμ 13 Μάης 2010, 23:01 | |
| - spriderakias έγραψε:
- Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να βάλλεις καλά μανητάρια γιατί τα δικά μου που ήταν μούφα σε πτώση που είχα με το που ακούμπησαν στην άσφαλτο κοπήκαν και μου έφινε το πλαστικό γ@μησ# τ@..ότι πληρώνεις παίρνεις φίλε μου!!!
+1000!! πάρε καλό πράμα και ας χρειαστεί να κόψεις φαιρινγκ...όπως είπαν τα παιδιά δεν φαίνεται τίποτα! | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Παρ 14 Μάης 2010, 10:24 | |
| Και εγώ είμαι προβληματισμένος για αυτό το θέμα. Στην αρχή δεν ήθελα να βάλω καθόλου γιατί μπορεί να γίνει μεγαλύτερη ζημιά σε μεγάλο χτύπημα στο πλαίσιο. Εγώ πήρα τα Lightech που δεν θέλει τρύπημα γιατί δεν είμαι σίγουρος ακόμη αν πρέπει να έχω μανιτάρια ή όχι. πάντως μί φορά στην πίστα με έσωσαν και ήταν κανονικά, valter αν θυμάμαι καλά. Τα Lightech στην Αθήνα τα έχει ο Αλεξόπουλος | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Παρ 14 Μάης 2010, 11:14 | |
| R&G | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Παρ 14 Μάης 2010, 18:39 | |
| ρε παιδεία στο κ5 το 1000 τι είναι καλύτερο να βάλεις? γιατί έχω ακούσει ότι αν βάλεις τα κανονικά που βιδώνουν στην βάση του μοτέρ σε περίπτωση καλής πτώσεις κόβει το σκελετό. από πληροφορίες που έχω λένε ότι είναι μεγάλο το ποσοστό αυτό. ξέρει κανείς κάτι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα η στο ποιο είναι τα καλύτερα μανιτάρια | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Σαβ 15 Μάης 2010, 00:01 | |
| Δηλαδη Κωστα για να καταλαβω τα μανιταρια κοβουν το πλαισιο και οχι η πτωση :?: | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Σαβ 15 Μάης 2010, 13:34 | |
| - G.E.B. R-09 έγραψε:
- Δηλαδη Κωστα για να καταλαβω τα μανιταρια κοβουν το πλαισιο και οχι η πτωση
:?: φιλαράκι έχω δει με τα μάτια μου 2 κομμένα στο ίδιο σημείο. Για να καταλάβεις είναι εκεί που ενώνει το μπροστινό χυτό κομμάτι με το υπόλοιπο πλαίσιο. Όπως είπα κ πιο πάνω σε (καλή) πτώση | |
|
| |
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Πεμ 11 Νοε 2010, 10:02 | |
| καλημέρα,
ήρθε η ώρα να βάλω μανιτάρια στο μωρό μου
evotech ναι ή οχι? είστε ικανοποιημένοι όσοι τα έχετε?
| |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Πεμ 11 Νοε 2010, 10:47 | |
| TOP BLOCK δε θα πω τπτ αλλο οποιος θελει μανηταρια για να κανουν δουλεια απλα ψαχνει αυτα κ τα περνει οποιος θελει να λεει οτι εχει απλα μανηταρια βαζει οτιδηποτε αλλο! τα R&G παντως ειναι δευτερα για μενα γτ πολυ απλα τρυπας φαιρινκ που κανει 200 καινουργιο!και μολις τα βαζεις κανεις ηδη ζημια στο μηχανακι!! οποιος θελει να τα δει τα top block μπαινει εδω! https://gixxer.forumgreek.com/forum-f38/topic-t2739.htm | |
|
| |
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Πεμ 11 Νοε 2010, 11:02 | |
| - Darksoul έγραψε:
- TOP BLOCK
δε θα πω τπτ αλλο οποιος θελει μανηταρια για να κανουν δουλεια απλα ψαχνει αυτα κ τα περνει οποιος θελει να λεει οτι εχει απλα μανηταρια βαζει οτιδηποτε αλλο! τα R&G παντως ειναι δευτερα για μενα γτ πολυ απλα τρυπας φαιρινκ που κανει 200 καινουργιο!και μολις τα βαζεις κανεις ηδη ζημια στο μηχανακι!! οποιος θελει να τα δει τα top block μπαινει εδω! https://gixxer.forumgreek.com/forum-f38/topic-t2739.htm ειναι οντως πανέμορφα,τωρα τα θυμήθηκα, είχα ξαναδεί το θρεντ σου, αλλά τεράστια διαφορά στη τιμή, εδώ ομως έρχεται το οτι πληρώνεις παίρνεις?... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Πεμ 11 Νοε 2010, 11:31 | |
| - tati έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- TOP BLOCK
δε θα πω τπτ αλλο οποιος θελει μανηταρια για να κανουν δουλεια απλα ψαχνει αυτα κ τα περνει οποιος θελει να λεει οτι εχει απλα μανηταρια βαζει οτιδηποτε αλλο! τα R&G παντως ειναι δευτερα για μενα γτ πολυ απλα τρυπας φαιρινκ που κανει 200 καινουργιο!και μολις τα βαζεις κανεις ηδη ζημια στο μηχανακι!! οποιος θελει να τα δει τα top block μπαινει εδω! https://gixxer.forumgreek.com/forum-f38/topic-t2739.htm ειναι οντως πανέμορφα,τωρα τα θυμήθηκα, είχα ξαναδεί το θρεντ σου, αλλά τεράστια διαφορά στη τιμή, εδώ ομως έρχεται το οτι πληρώνεις παίρνεις?... ακριβως κ να σου πω και κατι ειναι και δοκιμασμενα απο μενα σε πολυ αναποδη τουμπα οπου το αριστερο μανηταρι βρεθηκε με την αντιθετη φορα στην πιστα και στο χωμα σταματησε το μηχανακι κ απαλ στραβωσε η βαση του μανηταριου ουτε κοπηκε ουτε ζημια μου κανε ενταξει φοραω πολυεστερικα δε λεω!!αλλα την δουλεια τους την εκαναν κατα 100% αν επεφτα και σερνοταν κανονικα δε θα παθαινε τπτ μονο θα γρατζουνιοταν το μανηταρι!! ΑΑ αν θες κοιτα και τα gbracing http://www.gbracing.eu/Suzuki.112/GSX-R750-K6-K10.122/;η αυτα η τα τοπ μπλοκ η τα r&G τα gbracing εχω στο ψαλιδι και λειτουργισαν κ τις 2 οφρες που ακουμπησαν 100% μια σταματημενο κ μια στα μεγαρα που σου γραφω απο πανω στην κ5 με μοναδικο τροπο δε μου κοψε το σπειρωμα γτ συνηθως οταν βρισκουν αυτα κοβεται το κομματι στο ψαλιδι που μπαινουν!!τα gbracing γυρνανε ταν βρισκουν κατω ελευθερα ετσι δε κοβονται οπως τα r&g η τα yoshimura! | |
|
| |
tati Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? Πεμ 11 Νοε 2010, 12:30 | |
| οκ thanks, θελει λιγο ψάξιμο το θεμα | |
|
| |
| Να βαλω μανιταρια με προεκταση??? | |
|