| τι φιλτρο να βαλω??? | |
|
+5ΚΑΣΤΟΡΙΑ Darksoul TheoDo R ripseventh xaris_fan 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xaris_fan Jr.gixxer
Όνομα: : xaris Τόπος : gastouni Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 03/02/2011
| Θέμα: τι φιλτρο να βαλω??? Τρι 29 Μαρ 2011, 21:36 | |
| εχω φτασει στα 24.000 χιλ. και λεω να αλλαξω φιλτρο αερος.το μηχανακι φοραει εξατμιση remous kai δεν εχω προγραμμα. τι να βαλω επανω...??? μηπως ενα Κ&Ν θα ηταν οτι επρεπε? ευχαριστω.... | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: τι φιλτρο να βαλω??? Τρι 29 Μαρ 2011, 21:47 | |
| Για μενα καλυτερα βαλε μαμα εφοσον δεν εχεις προγραμμα δεν θα δουλεψει το K&N | |
|
| |
xaris_fan Jr.gixxer
Όνομα: : xaris Τόπος : gastouni Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 03/02/2011
| Θέμα: Απ: τι φιλτρο να βαλω??? Τρι 29 Μαρ 2011, 21:58 | |
| λες...??? δεν εχω δυναμη καθολου στα χαμηλα. μηπως ενα φιλτρο θα μου εδινε περισσοτερη δυναμη στα χαμηλα? - ripseventh έγραψε:
- Για μενα καλυτερα βαλε μαμα εφοσον δεν εχεις προγραμμα δεν θα δουλεψει το K&N
| |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: τι φιλτρο να βαλω??? Τρι 29 Μαρ 2011, 22:05 | |
| Νομιζω με το φιλτρο θα χασεις πιο πολυ ακομα στα χαμηλα...εκτος αν εχεις σκοπο να βαλεις προγραμμα στο αμμεσο μελλον.Παρε ομως κ καμια γνωμη απ του πιο ειδικους του forum | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: τι φιλτρο να βαλω??? Τρι 29 Μαρ 2011, 22:34 | |
| βαλε bmc...εγω αυτο εχω μαζι με mivvgp και σουτ στον καταλυτη....και το μηχανακι μου κενταει και κελαυδαει......υπαρχει ομως και διαφορα απο εξατμιση σε εξατμιση οπως και στα φιλτρα....υποψην.....καλα γκαζια συναδελφε | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: τι φιλτρο να βαλω??? Τρι 29 Μαρ 2011, 22:38 | |
| βαλε bmc η k&N απλα μη παρεις την race εκδοσε παρε την απλη!για να του ριχνεις καθαρισμα κ να μην ξαναγοραζεις ξανα κ ξανα! | |
|
| |
xaris_fan Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: τι φιλτρο να βαλω??? Τρι 29 Μαρ 2011, 22:51 | |
| αυτο ελεγα να κανω.με το Κ&Ν θα ειναι κομπλε πιστευω.απλα θα ηθελα να να ακουσω καποιον που να το εχει πανω και να μου πει τι παιζει.λεω Κ&Ν γιατι το βρισκω ποιο φτηνο απο το bmc και το ακουω να το φορανε περισσοτερο... - Darksoul έγραψε:
- βαλε bmc η k&N απλα μη παρεις την race εκδοσε παρε την απλη!για να του ριχνεις καθαρισμα κ να μην ξαναγοραζεις ξανα κ ξανα!
| |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: τι φιλτρο να βαλω??? Τρι 29 Μαρ 2011, 22:58 | |
| [quote="xaris_fan"]αυτο ελεγα να κανω.με το Κ&Ν θα ειναι κομπλε πιστευω.απλα θα ηθελα να να ακουσω καποιον που να το εχει πανω και να μου πει τι παιζει.λεω Κ&Ν γιατι το βρισκω ποιο φτηνο απο το bmc και το ακουω να το φορανε περισσοτερο... Eγώ K&N φοράω στο 750 πάντος.. Υπ'όψην έχω τελικό (arrow) και καταλύτη πάνω και δουλεύει άψογα (επειδή αναφέρθηκε ότι μπορεί να χάνει χαμηλά) 52 euro από ebay | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: τι φιλτρο να βαλω??? Τρι 29 Μαρ 2011, 23:00 | |
| - xaris_fan έγραψε:
- αυτο ελεγα να κανω.με το Κ&Ν θα ειναι κομπλε πιστευω.απλα θα ηθελα να να ακουσω καποιον που να το εχει πανω και να μου πει τι παιζει.λεω Κ&Ν γιατι το βρισκω ποιο φτηνο απο το bmc και το ακουω να το φορανε περισσοτερο...
- Darksoul έγραψε:
- βαλε bmc η k&N απλα μη παρεις την race εκδοσε παρε την απλη!για να του ριχνεις καθαρισμα κ να μην ξαναγοραζεις ξανα κ ξανα!
την διαφορα θα την δεις μονο αν παρεις κ τα 2 κ τα δοκιμασεις στο δρομο σε ιδιο σημειο ανοιγμα κ καταλαβεις οτι το ενα παει καλυτερα απο τι με το αλλο που δε παιζει να καταλαβεις διαφορα με τπτ αλλα λεμε!η σε δυναμομετρο απλα μετα αν φορας τελικο η ολοσωμη κανε μια καυσαναλυση να δεις που παιζει το μειγμα (αλλα πρωτα πρεπει να κλεισεις το pair valve) γτ θα σου δειξει οτι ειναι τσιτα φτωχο στο δυναμομετρο μετα!κ θα κοπουν κ τα σκασιματα ολοσκαιρος! | |
|
| |
PANAGIOTIS GREEN BERETS Jr.gixxer
Τόπος : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Αγωνιζόμενος : SUZUKI GSXR 1000 K9 Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2012
| Θέμα: Απ: τι φιλτρο να βαλω??? Πεμ 24 Μάης 2012, 03:19 | |
| exw ena k9 1000 kai ebala 2 telika yoshimura kai ebala dixalo gia na katarghsw ton kataluth.den katalaba diafora stis epidoseis.xreiazetai na balw kapio filtro kai an xreiazetai ti filtro?
εχω 1 κ9 1000 και εβαλα 2 τελικα yoshimura και διχαλο για να καταργησω τον καταλυτη. δεν καταλαβα διαφορα στις επιδοσεις . χρειαζετε να βαλω καποιο φιλτρο και αν χρειαζετε τι φιλτρο?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Πεμ 24 Μάης 2012, 12:16, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ GREEKLISH ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.....) | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: τι φιλτρο να βαλω??? Πεμ 24 Μάης 2012, 12:06 | |
| διαβασε ποιο πανω φιλε μου... γραφει ο λουκας τη παιζει.... και ελληνικα ρε συ!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: τι φιλτρο να βαλω??? Πεμ 24 Μάης 2012, 12:18 | |
| | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: τι φιλτρο να βαλω??? Παρ 25 Μάης 2012, 00:23 | |
| εγω πηρα pipercross που εχουν στρωματα σφουγγαριου αντι για βαμβακερα.
αν κρινω απο τα χωματερα που φωρανε τετοια θα εχει καλες επιδοσεις.
για να δουμε οταν ερθειιιι | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: τι φιλτρο να βαλω??? Παρ 25 Μάης 2012, 00:33 | |
| | |
|
| |
| τι φιλτρο να βαλω??? | |
|