| ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SUBMARINE Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2009
| Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Δευ 22 Μαρ 2010, 23:16 | |
| ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕΡΒΙΣ ΜΠΟΥΖΙ(ΙΡΙΔΙΟΥ) ΛΑΔΙΑ(ΜΟΤΥΛ 5100 15-50)ΦΙ ΤΡΟ ΑΕΡΑ(ΠΙΠΕΡΚΡΟΣ)ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΣΤΟ GSXR 750 K4 ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ 26000ΧΛΜ ΤΣΕΚΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΝΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ (ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ).ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΠΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΠΝΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΝΥΣΥΧΗΣΕΙ.ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΙΜΕΝΟ HONDA KAI MOY TO ΣΥΣΤΗΣΕ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΙΚΕ ΟΚ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΤΟΥΛ ΤΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΟΚ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ 10-40 ΗΜΙΣΥΝΘΕΤΙΚΑ CANADIAN MONO ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΥΒ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 1000ΧΛΜ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ?ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΤΡΟΚΟΥΤΙ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΛΙΝΑΚΙ ΤΩΝ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΠΥΧΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΣΠΡΟ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΡΕΙ ΤΟ ΑΛΥΣΗΔΩΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΥΧΤΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ :?: | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Δευ 22 Μαρ 2010, 23:44 | |
| Πω πω τα ματακια μου Γραφε αν μπορεις με πεζα γραμματα. Επι του θεματος τωρα. Το πιθανοτερο ειναι να σου εβαλε παραπανω λαδια και ο καπνος που ειδες, αν ηταν και μπλε, ειναι απο τα παραπανω που καηκαν. | |
|
| |
SUBMARINE Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Δευ 22 Μαρ 2010, 23:55 | |
| Συγνωμη για τα κεφαλαια πριν,και εγω ετσι θελω να πιστευω και οχι οτι εγινε κατι αλλο εκτος και αν τα ΜΟΤΥL ειναι τιποτα μαιμουδιαρικα μια και παιζουν πολλα με αυτη την μαρκα. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Τρι 23 Μαρ 2010, 00:02 | |
| Αν ειναι απο τα λαδια, ωντος μετα απο 2 μερες θα ειναι ενταξει, αφου θα τα εχει καψει. Δεν ξερω ομως αμα κανει καπου κακο αυτο. Το μπουζι παντως θα λαδωσει. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Τρι 23 Μαρ 2010, 09:13 | |
| Bγαλε το σφουγγαρακι και πλυνετο με λιγο λαδακι να καθαρισει και ξαναβαλτο μεσα (μονο και μονο για να ειναι καθαρο).\ Δεν μας ειπες τι ιξωδες εχεις βαλει στα μοτουλ?(ακυρο το ειδα) Το λαδακι φυσικο ειναι αν δεν το κινεις συχνα και το αφηνεις σε ακινησια για πολυ καιρο.(ξεραινονται τα τσιμουχακια των βαλβιδων στην κεφαλη και "τσιμπαει" απο εκει λογικα.) Δοκιμασε αλλο λαδακι (ακομα με μοτουλ ασχολειστε ελεος! ) με 15-50 ιξωδες,σου προτεινω το ημισυνθετικο TORCO T4R me 9.50 ευρω το λιτρο απο λαμπριανιδη να παρει λιγο τα πανω του και το σασμαν σου γιατι το μοντελο σου το ειχα σε 600 και με τα μοτουλ κοπαναγε λες ηταν χαλασμενο.... Αυτα και κρατα μας ενημερους! | |
|
| |
SUBMARINE Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Τρι 23 Μαρ 2010, 16:24 | |
| σημερα ομως πριν σχολασω απο την δουλεια με κρυο το μηχανακι εβαλα εναν συναδελφο να κατσει πανω σε ισοροπια και σε ισιο δαπεδο και τα ειδα παραπανω ολο το τζαμακι ηταν καλημενο με λαδι και με το που γυρισα σπιτι με μια συριγκα και ενα λαστηχακι εβγαλα 300μλ και τωρα το λαδι στο τζαμακι ειναι λιγο κατω απο την πανω γραμη.οταν σχολασει ο αδερφος μου θα το ξανατσεκαρω για σιγουρια και βλεπουμε αλλα πιστευω οτι αυτο ειναι το προβλημα.τωρα γιατι ο μηχανικος μου ελεγε οκ μαλλον για να ξεφωρτοθει την μαλακια του πιστευω.... | |
|
| |
SUBMARINE Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Τρι 23 Μαρ 2010, 16:29 | |
| και το μηχανακι το δουλευω το πολυ να καθοταν 15 μερες χωρις να του κανω μια γυρα στη πολυ απλα δεν εκανα ταξιδακια φιλε μου και μαλιστα με τον καινουριο χρονο για ενα δυμηνω πηγαινα μ΄αυτο στη δουλεια καθε μερα λογο οτι ειχα δωσει το μικρο και δεν ειχα κανενα προβλημα. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Τρι 23 Μαρ 2010, 16:30 | |
| ΛΑΘΟΣ!!!!! Το μηχανακι το παιρνεις μπροστα για να κινηθουν και να ζεσταθουν ελαχιστα τα λαδια και μετα σβηνεις.Περιμενεις για 2-3 λεπτα και κοιτας το τζαμακι ΧΩΡΙΣ αναβατη πανω. Αν χρειαστει συμπληρωνεις.αν εχει λιγακι παραπανω απο την γραμμη και κατω απο το τελος του πανω μερους του τζαμιου δεν τρεχει μια. Ξανακοιταξε το ετσι. edit:Μην βαλεις τον αδερφο σου πανω,απλα να το κραταει σε ισια θεση. | |
|
| |
SUBMARINE Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Τρι 23 Μαρ 2010, 16:34 | |
| ναι το γνωριζω αυτο και αυτο εχω σκοπο να κανω σημερα με το που ερθει ο αδερφος μου αλλα ποτε πριν το σερβις τα λαδια στο τζαμακι δεν περναγανε την πανω γραμη οταν ηταν κρυο για αυτο το εκανα ετσι και αν ειναι θα συμπληρωσω σωστα μετα. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Τρι 23 Μαρ 2010, 17:01 | |
| Ισως να μην το ειχες παρατηρησει φιλε μου.Ειδικα αν καθεται καποιος πανω στην μηχανη σβηστη το λαδι στο τζαμακι ξεπερναει κατα πολυ το οριο του πανω μερους. Κανε την καλη και δες το με τον σωστο τροπο και πες μας. Με την αφαιρεση λαδιου ειδες μπλε καπνο ξανα η οχι? | |
|
| |
SUBMARINE Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Τρι 23 Μαρ 2010, 17:16 | |
| πριν λιγο τα εβγαλα τα λαδια δεν εχω καν βαλει μπροστα αλλαν θα του κανω ενα τεστ πριν ξαναβαλω λαδια και να σου υπενθυμυσω οτι μηλαμε για κ4 εγω παντως οπως ειπα ποτε δεν ειχε παραπανω λαδια απο την πανω γραμουλα. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Τρι 23 Μαρ 2010, 17:52 | |
| Οταν τα λαδια ειναι πανω απο την επιτρεπομενη σταθμη, υπαρχει περιπτοση να ξερασει απο πουθενα; Εκτος απο τα σωλινακια | |
|
| |
Big Daddy Normal gixxer
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 84 Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Τρι 23 Μαρ 2010, 23:42 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Τετ 24 Μαρ 2010, 00:23 | |
| | |
|
| |
SUBMARINE Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ Τετ 24 Μαρ 2010, 17:21 | |
| Λοιπον αφου προσθεσα λαδια και τα διπλοτσεκαρα οπως ειπαμε και αφου βαρεσε και ρεζερβα η βενζινα πηγα και γεμισα v-power πριν παω για ενα καφε χτες εκανα μερικα ανοιγματα συγρου.Σημερα πριν λιγο κατεβηκα κεντρο Πειραια για μια δουλεια και βαρεσα κανα δυο κοφτες (με νεκρα και 90 c η θερμοκρασια) ειδα σταματημενος και οχι πανω στο μηχανακι να μην καπνιζει πλεον και ουτε να μυριζει λαδιλας!Καλα ειναι δυνατων να ηταν τοσο πουτανα η βενζινα?Βεβαια μακαρι να ειναι μονο αυτο!Αυριο θα κατεβω επαρχια και πιστευω εκει θα φανουν ολα αφου θα κανω 210χλμ μεχρι το Λεωνιδιο που θα παω. | |
|
| |
| ΒΟΗΘΕΙΑ-ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙΛΑ | |
|