| Vermeulen: Θα γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Vermeulen: Θα γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής! Τετ 21 Ιαν 2009, 19:17 | |
| Ο Chris Vermeulen ξεκινάει το 2009 με μεγάλες προσδοκίες και στόχους URL=http://imageshack.us] [/URL] Ο Rizla Suzuki το 2006 έφερε τον Chris Vermeulen στο MotoGP και από τότε μέχρι σήμερα απολαμβάνει τις οδηγικές ικανότητες του Αυστραλού. Ο Vermeulen τα τελευταία δύο χρόνια έχει πάντα έστω και μία εμφάνιση στο βάθρο μέσα στη σεζόν, έχοντας χαρίσει παράλληλα και μία νίκη στη «γαλάζια» ομάδα. Η 4η χρονιά του Vermeulen λοιπόν στο MotoGP είναι γεγονός και η προετοιμασία έχει αρχίσει. Οι τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση της Kawasaki και την πιθανή μείωση του grid, με τους Hopkins και Melandri εκτός δράσης, έχουν προβληματίσει τους αναβάτες, οι οποίοι πλέον πρέπει να αποδεικνύουν την αξία τους κάθε διήμερο για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Ο Αυστραλός παρόλα αυτά έχει υψηλές προσδοκίες στην καριέρα του και δεν βρίσκεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα απλά για να συμπληρώνει ένσημα! «Κάθε χρόνο ξεκινάω με στόχο να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής, αυτός είναι ο σκοπός», ανέφερε ο αναβάτης της Rizla Suzuki στην MCN. «Δεν είναι απλά ότι θέλω να είμαι εδώ να κάνω τη δουλειά μου απλά για να την κάνω και τίποτα άλλο. Θέλω να εκπληρώσω τις φιλοδοξίες μου και αυτός είναι ο λόγος που μένω ακόμη ένα χρόνο, για να το πετύχω με τη Suzuki. Αλλά αν δεν προχωρήσουμε όσο οι υπόλοιποι την επόμενη σεζόν τότε θα σκεφτώ τις επιλογές μου, αν έχω. Έχω ένα συμβόλαιο ενός χρόνου, χωρίς προοπτική, αυτό ήθελα. Ελπίζω να βρίσκομαι στη Suzuki για αρκετά χρόνια, αλλά αυτό θα το αποφασίσω εγώ». Η ομάδα της Suzuki θα βρεθεί, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους, στο Philip Island για τις πρώτες δοκιμές του 2009. msfree.gr [ | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Vermeulen: Θα γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής! Πεμ 22 Ιαν 2009, 20:02 | |
| Μεγάλα λόγια!!!Μακάρι αλλά δεν το βλέπω. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Vermeulen: Θα γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής! Πεμ 22 Ιαν 2009, 20:08 | |
| - gixxersak έγραψε:
- Μεγάλα λόγια!!!Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.
Το ίδιο πιστεύω κι εγώ.Το βλέπω δύσκολο έως ακατόρθωτο!! :| :| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Vermeulen: Θα γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής! Παρ 23 Ιαν 2009, 08:58 | |
| Σιγουρα ειναι μεγαλα λογια αλλα εχει μεγαλες ελπιδες..... ...αν ριχνει βροχα σε ολες τιςπ ιστες και βγαινει πρωτος και 2ες,3ες θεσεις εινα ισιγουρα ο θεος της βροχης οποτε και θα βγει πρωταθλητης. Παντως περα απο την πλακα εχει δυνατοτητες και μερικες φορες τις ξεδιπλωνει και τα παει πολυ καλα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω κατι....πολυ θεμα ειχε γινει με τον Καπιροσσι,δεν ειναι λογικο να ξενερωνει και απλα να τρεχει για να γουσταρει και να μην πιεζει τοσο πολυ?Δευτερος οδηγος ειμαι σου λεει μια χαρα την περναω κι ετσι. 8) | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Vermeulen: Θα γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής! Παρ 23 Ιαν 2009, 09:09 | |
| - gixxersak έγραψε:
- Μεγάλα λόγια!!!Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.
+1000 | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Vermeulen: Θα γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής! Παρ 23 Ιαν 2009, 20:53 | |
| αν και είμαι με τον γιατρό μακάρι να κάνει κάτι κάλο ο Vermulen να τερματίσει σε μια καλή θέση και παει την Suzuki ψηλά!!!!!!!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Vermeulen: Θα γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής! Παρ 23 Ιαν 2009, 22:16 | |
| Μακαρι να τα καταφερει οσο ειναι ακομα τουλαχιστον στη SUZUKI :vwrv: απο κι και μετα δε με νοιαζει :ferrqg: Χωρις πλακα ειναι ενας πολυ καλος οδηγος αλλα ρε παιδι μου ειναι αυτο το κατι που του λειπει για παγκοσμιος πρωταθλητης στα ΜΟΤΟ GP :vwrv: Aλλα μην ξεχναμε οτι ειναι μικρος ακομα και εχει αρκετο δρομο μπροστα του, απλα πρεπει να του δωσουμε λιγο χρονο μεχρι να ξεδιπλωσει το ταλεντο που οπως πιστευω εχει αρκετο ειδικα στη βροχη και γενικος σε πιστα που δεν υπαρχει πολυ καλη προσφυση, οπως στη Λαγκουνα Σεκα (που σε στεγνο εχει φερει παρα πολυ καλα απετελεσματα ) :qrv qv: | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Vermeulen: Θα γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής! Σαβ 24 Ιαν 2009, 17:11 | |
| Εγω φετος καταλαβα οτι οι μετριες θεσεις που παιρνει η σουζουκι,οφειλονται σε μεγαλο ποσοστο στην GSVR και μετα στους οδηγους.Παρολα αυτα δεν πιστευω οτι ο vermulen θα εβγαινε πρωταθλητης αν οδηγουσε M1. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.. Η GSVR χρειαζεται ακομα περισσοτερη εξελιξη αλλα και ενας Lorenzo,Simoncelli,Dovizioso,Bautista,δεν θα με χαλουσε καθολου αν επερνε μεταγραφη στη σουζουκι. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Vermeulen: Θα γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής! Σαβ 24 Ιαν 2009, 17:19 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Εγω φετος καταλαβα οτι οι μετριες θεσεις που παιρνει η σουζουκι,οφειλονται σε μεγαλο ποσοστο στην GSVR και μετα στους οδηγους.Παρολα αυτα δεν πιστευω οτι ο vermulen θα εβγαινε πρωταθλητης αν οδηγουσε M1.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.. Η GSVR χρειαζεται ακομα περισσοτερη εξελιξη αλλα και ενας Lorenzo,Simoncelli,Dovizioso,Bautista,δεν θα με χαλουσε καθολου αν επερνε μεταγραφη στη σουζουκι. Εγώ πιστεύω πως τώρα η SUZUKI έχει ανάγκη από έναν οδηγό με μεγάλη πήρα για να μπορέσει να εξελίξει την μοτοσικλέτα περισσότερο.Δεν νομίζω πως θα έβρισκε αναβάτη με τόση πείρα πέρα από τον Loris και για αυτό έκανε την επιλογή να τον αποκτήσει.Η άποψη μου είναι πως πέρσι ήταν μια χρονια ψαξίματος και δοκιμων.Πάντως έχει μεγάλο δρόμο μπροστά της η GSVR ώστε να γίνει αρκετά ανταγωνιστική!! | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Vermeulen: Θα γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής! Σαβ 24 Ιαν 2009, 17:40 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
- Εγω φετος καταλαβα οτι οι μετριες θεσεις που παιρνει η σουζουκι,οφειλονται σε μεγαλο ποσοστο στην GSVR και μετα στους οδηγους.Παρολα αυτα δεν πιστευω οτι ο vermulen θα εβγαινε πρωταθλητης αν οδηγουσε M1.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.. Η GSVR χρειαζεται ακομα περισσοτερη εξελιξη αλλα και ενας Lorenzo,Simoncelli,Dovizioso,Bautista,δεν θα με χαλουσε καθολου αν επερνε μεταγραφη στη σουζουκι. Εγώ πιστεύω πως τώρα η SUZUKI έχει ανάγκη από έναν οδηγό με μεγάλη πήρα για να μπορέσει να εξελίξει την μοτοσικλέτα περισσότερο.Δεν νομίζω πως θα έβρισκε αναβάτη με τόση πείρα πέρα από τον Loris και για αυτό έκανε την επιλογή να τον αποκτήσει.Η άποψη μου είναι πως πέρσι ήταν μια χρονια ψαξίματος και δοκιμων.Πάντως έχει μεγάλο δρόμο μπροστά της η GSVR ώστε να γίνει αρκετά ανταγωνιστική!! Συμφωνω για τον Loris και για την GSVR οπως ειπα κι εγω πιο πριν,αλλα ο Vermulen που τον συμπαθω παρα πολυ, δεν μου γεμιζει τοσο το ματι για πρωταθλητης. Μακαρι φετος να μας διαψευσει ολους.. | |
|
| |
| Vermeulen: Θα γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής! | |
|