Περιμένοντας τα εξαρτήματα
Αυτό το διήμερο στη Βαρκελώνη τα περισσότερα εργοστάσια θα φέρουν μικρές ή μεγάλες αναβαθμίσεις στις μοτοσικλέτες τους λόγω της μίας επιπλέον μέρας δοκιμές που θα έχουν στη διάθεση τους μετά τον αγώνα. Οι αναβάτες της Rizla Suzuki όμως δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τη δουλειά από την Παρασκευή ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν αύξηση της απόδοσης στην πίστα του Montmelo. Το σημαντικότερο θέμα πάντως της ομάδας είναι η αεροδυναμική και πως θα έχουν ανταγωνιστική τελική ταχύτητα στην ευθεία της πίστας.
Ο Chris Vermeulen έχει σπίτι στην Ανδόρα και θεωρεί το GP της Βαρκελώνης δικό του. «Η πίστα της Καταλονίας είναι πραγματικά διασκεδαστική και πρέπει να αποδώσουμε καλά εκεί. Το GP της Βαρκελώνης είναι σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου διότι μένω στην Ανδόρα και είμαι πολύ κοντά από εδώ και πολλοί φίλοι μου και γείτονες έρχονται να με υποστηρίξουν. Ελπίζουμε να έχουμε αναβαθμίσεις από τη Suzuki αυτό το διήμερο και να δουλέψουν καλά σε αυτή την πίστα όπως δούλεψαν στο εργοστάσιο. Δεν είμαστε σίγουροι ότι θα τα χρησιμοποιήσουμε στον αγώνα ή θα τα κρατήσουμε για τις δοκιμές, θα περιμένουμε και θα δούμε».
Πηγή: PitStop.gr
http://www.pitstop.gr/showthread.php?t=9008Ο Loris Capirossi ήταν συγκλονιστικός στο Mugello και θέλει να συνεχίσει την καλή του παρουσία και στη Βαρκελώνη. «Δεν πέρασα καλά στην Καταλονία πέρυσι καθώς με χτύπησε άλλος αναβάτης και τραυματίστηκα. Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα στο Mugello. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για την ευθεία της Βαρκελώνης, αλλά μάθαμε πολλά από τον προηγούμενο αγώνα και ελπίζω να μας βοηθήσουν αυτό το διήμερο. Έχουμε μερικά καινούρια εξαρτήματα από την Ιαπωνία τα οποία μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην απόδοση της GSV-R έτσι έχουμε ενθουσιαστεί με αυτό».
msfree.gr