| ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mototrela Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Hμερομηνία εγγραφής : 04/03/2010
| Θέμα: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Δευ 12 Απρ 2010, 23:27 | |
| καλησπερα θα ηθελα οποιος γνωρηζει κατι εγγυρο να μου πει για αγωρα σωλινακια υψηλης φρενων εμπρως πισω και συμπλεκτη μαζι με τα περλκομενα απο που να τα αγωρασω για ποιο φτηνα αλλα καλης ποιοτητας .
( οχι να πληρωσω τη βιτρηνα ... απλα να κανουνε 100% σωστα τη δουλεια τους ! ) και επιδη μιλαμε για φρενα 100% αξιοπηστα παρακαλω
για gsxr 1000 k8 η χρηση που προορηζωντε ειναι για μικρο κυνηγι φασα - λαγο , οχι αγρογουρουνο !!! χιχιχιχι
ευχαρηστω για το χρονο σας | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Τρι 13 Απρ 2010, 09:51 | |
| πάντως από ebay μια ομαδική που είχε γίνει εδώ για τα hel νομίζω ότι όλοι έμειναν ικανοποιημένοι! http://www.h-e-l.co.uk/ | |
|
| |
mototrela Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Σαβ 17 Απρ 2010, 22:53 | |
| 1) στο συμπλεκτη αξηζει να βαλω υψηλης ? θα δω διαφορα ? μηπως ειναι πρωτιμοτερο να αλαξω μονο τα υγρα ? 2) και στο εμπρος το φρενο να βαλω διακλαδοτη στη τρομπα και να κατεβασω 2 σολινακια ? η να κατεβασω 1 και να το γυρησω στην αλη δαγκανα οπως το εχει η μανα του ? | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Κυρ 18 Απρ 2010, 11:23 | |
| Υπαρχουν νομιζω ακομα αρκετα ατομα που δεν εχουν βαλει σωληνακια υψηλης ,γιατι να μην κανουμε αφου κατασταλαξουμε και καταληξουμε σε μια αξιολογη και δοκιμασμενη μαρκα σ'ενα group buy? | |
|
| |
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Δευ 19 Απρ 2010, 01:25 | |
| 1( στον συμπλεκτη μην παρεις καν ειναι ηδη ενα μεγαλο μερος απο το σωληνακι το μαμα υπσιλης πιεσης και δεν χρειαζετε συν το οτι πρεπει να λυσεις τεποζιτο και βαβουρα πολυ για να μπει. εγω το πηρα και το εχω αχρηστο και καθετε) 2( εμενα το κιτ για το μηχανακι μας μου ηρθε κατευθειαν και να κατεβουν 2 σωληνακια ενα δεξια ενα αριστερα οχι σαν της μανας του,, απλα θελει καμια πατεντουλα να βρεις κανα κλιπ για να κρατιετε απο τα αριστερα να μην κρεμετε.. τιποτα αλλο. στα γραφω γτ και εγω οταν τα πηρα τησ χελλ οπως ανεφεραν και πιο πανω τα παιδια,,(οχι με γκρουπ ομως αγορα) αντιμετοπισα τα ιδια και δεν ηξερα τι να κανω,, αξιζει ομως αρκετη διαφορα!!! | |
|
| |
mototrela Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Τετ 28 Απρ 2010, 02:03 | |
| αν αλαξω τα υγρα του συμπλεκτη θα δω διαφορα ? ... και αν ναι τι να βαλω ? και για τα σολινακια υψηλης εμπρως τι να κανω ? να κατεβασω ενα απο τη τρομπα και να το χωρησω κατω στις δαγκανες ? ( οπως ειναι απο τη μανα του) η να καταβασω δυο απο τη τρομπα .. ενα για καθε δαγκανα ? τι ειναι καλυτερο ? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Τετ 28 Απρ 2010, 09:05 | |
| - mototrela έγραψε:
- αν αλαξω τα υγρα του συμπλεκτη θα δω διαφορα ?
... και αν ναι τι να βαλω ? και για τα σολινακια υψηλης εμπρως τι να κανω ? να κατεβασω ενα απο τη τρομπα και να το χωρησω κατω στις δαγκανες ? ( οπως ειναι απο τη μανα του) η να καταβασω δυο απο τη τρομπα .. ενα για καθε δαγκανα ? τι ειναι καλυτερο ? αλαξε τα υγρα . σιγουρα θα εχεις καλυτερη αισθηση στη μανετα σου ενα καλο υγρο ειναι το motul rbf600 οσο για τα σωληνακια εμπρος καλητερα "θεωριτικα" ειναι 2 σωληνακια πανω απο την τρομπα στης δαγκανες σου παραλο που δεν νομιζω οτι εχει και ιδιαιτερη διαφορα αν κανεις και γεφυρα οπως τα μαμα | |
|
| |
mushaba Jr.gixxer
Όνομα: : Φώτης Τόπος : Γιαννιτσά Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Αγωνιζόμενος : Ένα στάδιο μετά την ισορροπία Hμερομηνία εγγραφής : 16/07/2010
| Θέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Πεμ 22 Ιουλ 2010, 13:03 | |
| Εγώ πριν κάνα χρόνο έβαλα FrenTubo,έχει τρείς τύπους,τα δικά μου είναι κέβλαρ,μου στοιχίσανε περίπου 120€ αν θυμάμαι καλά και τοποθέτηση μόνος μου.Είναι από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο,διαφορά σε σχέση με τα μανήσια είδα μόνο στην πίστα.Αυτό που μου άρεσε είναι τα ποιοτικά ανωδιωμένα ρακοράκια στα χρώματα που ήθελα.
Όσο για το θέμα της γέφυρας έχω αλλάξει μέχρι στιγμής 3 φορές μπροστά τακάκια και διαφορά αριστερά δεξιά δεν βλέπω,το φάγωμα μου φαίνεται ομοιόμορφο. | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Πεμ 22 Ιουλ 2010, 13:14 | |
| παιδες και εγω θελω.....αν κανετε καμια μικροομαδικη ενημερωστε!!!!!!!!! | |
|
| |
| ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ | |
|