Greek GSX-R forum
ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Poll_l10ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Poll_c10ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Poll_r10 
JIMK7
ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Poll_l10ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Poll_c10ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ

Πήγαινε κάτω 
+3
AggelosK8
teo46
mototrela
7 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mototrela
Jr.gixxer
mototrela

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 27
Hμερομηνία εγγραφής : 04/03/2010

ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ   ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ EmptyΔευ 12 Απρ 2010, 23:27

καλησπερα
θα ηθελα οποιος γνωρηζει κατι εγγυρο να μου πει για αγωρα
σωλινακια υψηλης φρενων εμπρως πισω και συμπλεκτη μαζι με τα περλκομενα
απο που να τα αγωρασω για ποιο φτηνα αλλα καλης ποιοτητας .

( οχι να πληρωσω τη βιτρηνα ... απλα να κανουνε 100% σωστα τη δουλεια τους ! )

και επιδη μιλαμε για φρενα 100% αξιοπηστα παρακαλω

για gsxr 1000 k8

η χρηση που προορηζωντε ειναι για μικρο κυνηγι φασα - λαγο , οχι αγρογουρουνο !!!
χιχιχιχι

ευχαρηστω για το χρονο σας
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ   ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ EmptyΤρι 13 Απρ 2010, 09:51

πάντως από ebay μια ομαδική που είχε γίνει εδώ για τα hel νομίζω ότι όλοι έμειναν ικανοποιημένοι!

http://www.h-e-l.co.uk/
mototrela
Jr.gixxer
mototrela

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ   ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ EmptyΣαβ 17 Απρ 2010, 22:53

1) στο συμπλεκτη αξηζει να βαλω υψηλης ? θα δω διαφορα ? μηπως ειναι πρωτιμοτερο να αλαξω μονο τα υγρα ?
2) και στο εμπρος το φρενο να βαλω διακλαδοτη στη τρομπα και να κατεβασω 2 σολινακια ? η να κατεβασω 1 και να το γυρησω στην αλη δαγκανα οπως το εχει η μανα του ?
AggelosK8
Hero gixxer
Hero gixxer
AggelosK8

Άντρας Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 2000
Αγωνιζόμενος : Dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ   ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ EmptyΚυρ 18 Απρ 2010, 11:23

Υπαρχουν νομιζω ακομα αρκετα ατομα που δεν εχουν βαλει σωληνακια υψηλης ,γιατι
να μην κανουμε αφου κατασταλαξουμε και καταληξουμε σε μια αξιολογη και δοκιμασμενη μαρκα
σ'ενα group buy?
thanasis gixxer
Normal gixxer
Normal gixxer
thanasis gixxer

Άντρας Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ
Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 239
Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ....
Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ   ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ EmptyΔευ 19 Απρ 2010, 01:25

1( στον συμπλεκτη μην παρεις καν ειναι ηδη ενα μεγαλο μερος απο το σωληνακι το μαμα υπσιλης πιεσης και δεν χρειαζετε συν το οτι πρεπει να λυσεις τεποζιτο και βαβουρα πολυ για να μπει. εγω το πηρα και το εχω αχρηστο και καθετε)
2( εμενα το κιτ για το μηχανακι μας μου ηρθε κατευθειαν και να κατεβουν 2 σωληνακια ενα δεξια ενα αριστερα οχι σαν της μανας του,, απλα θελει καμια πατεντουλα να βρεις κανα κλιπ για να κρατιετε απο τα αριστερα να μην κρεμετε.. τιποτα αλλο.

στα γραφω γτ και εγω οταν τα πηρα τησ χελλ οπως ανεφεραν και πιο πανω τα παιδια,,(οχι με γκρουπ ομως αγορα) αντιμετοπισα τα ιδια και δεν ηξερα τι να κανω,, αξιζει ομως αρκετη διαφορα!!! beer
mototrela
Jr.gixxer
mototrela

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ   ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ EmptyΤετ 28 Απρ 2010, 02:03

αν αλαξω τα υγρα του συμπλεκτη θα δω διαφορα ?
... και αν ναι τι να βαλω ?
και για τα σολινακια υψηλης εμπρως τι να κανω ? να κατεβασω ενα απο τη τρομπα και να το χωρησω κατω στις δαγκανες ? ( οπως ειναι απο τη μανα του)
η να καταβασω δυο απο τη τρομπα .. ενα για καθε δαγκανα ? τι ειναι καλυτερο ?
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ   ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ EmptyΤετ 28 Απρ 2010, 09:05

mototrela έγραψε:
αν αλαξω τα υγρα του συμπλεκτη θα δω διαφορα ?
... και αν ναι τι να βαλω ?
και για τα σολινακια υψηλης εμπρως τι να κανω ? να κατεβασω ενα απο τη τρομπα και να το χωρησω κατω στις δαγκανες ? ( οπως ειναι απο τη μανα του)
η να καταβασω δυο απο τη τρομπα .. ενα για καθε δαγκανα ? τι ειναι καλυτερο ?

αλαξε τα υγρα . σιγουρα θα εχεις καλυτερη αισθηση στη μανετα σου
ενα καλο υγρο ειναι το motul rbf600

οσο για τα σωληνακια εμπρος καλητερα "θεωριτικα" ειναι 2 σωληνακια
πανω απο την τρομπα στης δαγκανες σου
παραλο που δεν νομιζω οτι εχει και ιδιαιτερη διαφορα αν κανεις και γεφυρα οπως τα μαμα

file
http://www.gixxer.gr
mushaba
Jr.gixxer
mushaba

Άντρας Όνομα: : Φώτης
Τόπος : Γιαννιτσά
Αριθμός μηνυμάτων : 10
Αγωνιζόμενος : Ένα στάδιο μετά την ισορροπία
Hμερομηνία εγγραφής : 16/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ   ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ EmptyΠεμ 22 Ιουλ 2010, 13:03

Εγώ πριν κάνα χρόνο έβαλα FrenTubo,έχει τρείς τύπους,τα δικά μου είναι κέβλαρ,μου στοιχίσανε περίπου 120€ αν θυμάμαι καλά και τοποθέτηση μόνος μου.Είναι από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο,διαφορά σε σχέση με τα μανήσια είδα μόνο στην πίστα.Αυτό που μου άρεσε είναι τα ποιοτικά ανωδιωμένα ρακοράκια στα χρώματα που ήθελα.

Όσο για το θέμα της γέφυρας έχω αλλάξει μέχρι στιγμής 3 φορές μπροστά τακάκια και διαφορά αριστερά δεξιά δεν βλέπω,το φάγωμα μου φαίνεται ομοιόμορφο.
totoulis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
totoulis

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 724
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ   ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ EmptyΠεμ 22 Ιουλ 2010, 13:14

παιδες και εγω θελω.....αν κανετε καμια μικροομαδικη ενημερωστε!!!!!!!!!
http://www.kord.gr

ΒΩΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» σωληνακια υψηλης
» σωληνάκια υψηλής Θεσσαλονίκη
» Σωληνάκια υψηλής πίεσης

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com