| Μήπως τον γνωρίζεται?? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: Μήπως τον γνωρίζεται?? Παρ 23 Απρ 2010, 07:43 | |
| ...προς όλους τους βόρειους συμφορουμίτες...παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας...επειδή προκειται να κάνω μια ανταλλαγή-συναλλαγή με ένα παληκάρι απο την Ξιθιανη Αριδαίας ονόματι ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ο οποίος έχει ενα ktm RC-8 τωρα και απο το τηλέφωνο μου ακούστηκε καλό παιδί , θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε αν το ξέρετε και αν μπορώ να το εμπιστευτώ...παρακαλώ αν κάνετε το κόπο και γράψετε θα ήθελα σε π.μ.... | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Μήπως τον γνωρίζεται?? Παρ 23 Απρ 2010, 09:08 | |
| Δυστυχως παρολο που εχω καταγωγη απο την Εδεσσα δεν γνωριζω το παλικαρι ουτε το μηχανακι του.
Ενα RC8 πουλαει κι ενα κολληταρι απο την Ροδο και γι αυτο μπορω να εγγυηθω οτι ειναι καθαρο. Αν θες μπορω να σε φερω σε επαφη. | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: Απ: Μήπως τον γνωρίζεται?? Παρ 23 Απρ 2010, 09:27 | |
| ...Valentino μου καλημέρα....προς θεού δεν αλλαξοπίστισα....έχω ακόμα suzukoκύταρα ατελείωτα , απλώς η συναλλαγη/ανταλλαγη μας αφορά τη φόρμα την ολόσωμη που έχω και είναι Νο 56 με τη δική του που είναι Νο 54...και επειδή μου ζήτησε να του τη στείλω και αυτος να μου στείλει τη δική του , φοβάμαι μην την στείλω και δε πάρω ποτέ την δική του...λεφτά δεν θα ''παίξουν'' , είναι καθαρή ανταλλαγή... | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Μήπως τον γνωρίζεται?? Παρ 23 Απρ 2010, 09:33 | |
| Σε αυτη την περιπτωση θα εβαζα ορο στην φορτωτικη μου να παραδοθει μονο στον ιδιο με την επιδειξη της ταυτοτητας (αφου βεβαια μου εχει στειλει την φωτοτυπια της επικηρωμενη). Ετσι θα ξερεις τουλαχιστον ποιον να κυνηγησεις | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Μήπως τον γνωρίζεται?? Παρ 23 Απρ 2010, 18:33 | |
| | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Μήπως τον γνωρίζεται?? Παρ 23 Απρ 2010, 20:39 | |
| - ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- ...προς όλους τους βόρειους συμφορουμίτες...παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας...επειδή προκειται να κάνω μια ανταλλαγή-συναλλαγή με ένα παληκάρι απο την Ξιθιανη Αριδαίας ονόματι ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ο οποίος έχει ενα ktm RC-8 τωρα και απο το τηλέφωνο μου ακούστηκε καλό παιδί , θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε αν το ξέρετε και αν μπορώ να το εμπιστευτώ...παρακαλώ αν κάνετε το κόπο και γράψετε θα ήθελα σε π.μ....
Φιλαρακι μου ειναι αν κανει μαιμουνια θα τον φαω. Στειλε πμ να σου πω οτι θελεις. Ειναι καλο παιδι και προεδρος του συλλογου της Αριδαιας,μη φοβασαι,εγγυηση εγω. | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μήπως τον γνωρίζεται?? Παρ 23 Απρ 2010, 21:16 | |
| ...παιδιά να'στε καλά και όχι μόνο που ενδιαφερθήκατε αλλά και που βλέπω ότι το φόρουμ μας έχει πραγματική πανελληνια δύναμη απο βόρεια-νότια-δυτικά και ανατολικά..σας ευχαριστώ όλους και για τα π.μ και γενικώς για τον ενδιαφέρον σας....η ανταπόδωση και η αλληλεγγύη είναι αυτονόητη...με εκτίμηση | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Μήπως τον γνωρίζεται?? Παρ 23 Απρ 2010, 21:18 | |
| Πριν κανεις οτιδηποτε σου εχω μια ανταλλαγη και απο εδω κοντα | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μήπως τον γνωρίζεται?? Σαβ 24 Απρ 2010, 07:30 | |
| ..Δημήτρη φίλε , με το να μην είχα κάποιο πιο νωρίς ενδιαφέρον , του την έστειλα την παρασκευή με ταχυμεταφορά/ελτα και την δευτέρα θα την έχει στα χέρια του... :?: :?: :!: :!: :!: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Μήπως τον γνωρίζεται?? Σαβ 24 Απρ 2010, 12:04 | |
| - ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- ..Δημήτρη φίλε , με το να μην είχα κάποιο πιο νωρίς ενδιαφέρον , του την έστειλα την παρασκευή με ταχυμεταφορά/ελτα και την δευτέρα θα την έχει στα χέρια του... :?: :?: :!: :!: :!:
Δεν πειραζει αλλα αν δεν κανεις δουλεια εκει που την εστειλες υπαρχει ενας ακομη υποψηφιος κι εδω και βλεπουμε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Σαβ 24 Απρ 2010, 21:59, 1 φορά | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μήπως τον γνωρίζεται?? Σαβ 24 Απρ 2010, 18:55 | |
| .....θα το έχω υπόψιν μου Δημήτρη και σε ευχαριστώ.... | |
|
| |
| Μήπως τον γνωρίζεται?? | |
|