| μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? | |
|
+4boutser BillyGsxR ΚΑΣΤΟΡΙΑ karagio 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? Δευ 18 Απρ 2011, 20:42 | |
| καλησπερα σε ολους
θελω να φτιαξω ενα σταντ για την μηχανη ετσι ωστε να το βαζω στην αντιθετη πλευρα απο αυτη που ειναι το κανονικο σταντ και να σηκωνεται η πισω ροδα για να βαζω λαδακι στην αλυσιδα απλα και γρηγορα.....
το εχω δει εδω μεσα σε καποιο θεματακι πριν απο πολλους μηνες αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω, ειχε και φωτο νομιζω. Αν καποιος το εχει( το σταντ) παρακληση να μου δωσει και διαστασεις αν ειναι ευκολο (ή οτιδηποτε αλλο θα με βοηθησει στην κατασκευηξ του)....
ευχαριστω πολυ... | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? Δευ 18 Απρ 2011, 20:50 | |
| - karagio έγραψε:
- καλησπερα σε ολους
θελω να φτιαξω ενα σταντ για την μηχανη ετσι ωστε να το βαζω στην αντιθετη πλευρα απο αυτη που ειναι το κανονικο σταντ και να σηκωνεται η πισω ροδα για να βαζω λαδακι στην αλυσιδα απλα και γρηγορα.....
το εχω δει εδω μεσα σε καποιο θεματακι πριν απο πολλους μηνες αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω, ειχε και φωτο νομιζω. Αν καποιος το εχει( το σταντ) παρακληση να μου δωσει και διαστασεις αν ειναι ευκολο (ή οτιδηποτε αλλο θα με βοηθησει στην κατασκευηξ του)....
ευχαριστω πολυ... Συνονόματε...γιατί δεν παίρνεις ένα stand όπως οι περισότεροι?? Νομίζω είναι ο πιο ασφαλής τρόπος! | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? Δευ 18 Απρ 2011, 20:53 | |
| Ενα σταντ για πισω τροχο να παρεις.... και εισαι ΟΚ!!!! γιατι να μπεις σε τετοια διαδικασια χωρις λογο???????? | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? Δευ 18 Απρ 2011, 21:33 | |
| μεχρι να παρεις πισω σταν μπωρεις να βαζεις ενα γρυλο στο πισω ψαλιδι δεξια μερια και θα το σικωνεις πανω στο σταν της μηχανης σου ! ειναι πολυ ευκολο εγω αυτο κανω πρως το παρων (μεχρι να παρω κανονικο σταν)! ελπιχω να με καταλαβες! | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? Δευ 18 Απρ 2011, 23:46 | |
| με 20 ευρο max ανετα φτιαχνεις ενα μονος σου μεσα σε 1 ωριτσα.....αρκει να χεις τα καταλληλα εργαλεια και να πιανουν τα χερια σου αν μπορεσω θα σου δωσω εγω διαστασης αυριο.....μιας και το χω φτιαξει μονος μου δες την φοτο μου | |
|
| |
andreasarxo Normal gixxer
Όνομα: : ανδρεας Τόπος : ευοσμος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 138 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? Δευ 18 Απρ 2011, 23:57 | |
| - boutser έγραψε:
- μεχρι να παρεις πισω σταν μπωρεις να βαζεις ενα γρυλο στο πισω ψαλιδι δεξια μερια και θα το σικωνεις πανω στο σταν της μηχανης σου ! ειναι πολυ ευκολο εγω αυτο κανω πρως το παρων (μεχρι να παρω κανονικο σταν)! ελπιχω να με καταλαβες!
μια απο τα ιδια! | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? Τρι 19 Απρ 2011, 12:47 | |
| προσωρινα το θελω... εννοειται οτι θα παρω κανονικο καποια στιγμη....
ευχαριστω για τις συμβουλες... περιμενω διαστασεις και φωτο αν ειναι ευκολο theodor.... | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? Τρι 19 Απρ 2011, 13:45 | |
| Αυτο εχω φτιαξει εγω "πανω" στο μηχανακι και μου βγηκε 44x15cm. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? Τρι 19 Απρ 2011, 20:25 | |
| | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? Τρι 19 Απρ 2011, 20:46 | |
| χρηστο δεν μπορεσα σημερα λογω δουλειας να το μετρησω......ας ελπισω να μπορεσω αυριο γιατι αυτην την βδομαδα παω μαμιοντας....ξεπουλαω | |
|
| |
| μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? | |
|