| Πρόβλημα στο Στρίψιμο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gixxerovios Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Πρόβλημα στο Στρίψιμο Κυρ 25 Απρ 2010, 12:43 | |
| Αδέρφια γειά σας....μιας και είμαστε μια παρέα να ρωτήξω κάτι μήπως και κάποιος από σας είναι συνάδελφος. Έχω ένα παντελόνι Dainese και το πρόβλημα μου είναι ότι όταν ανοίγω τα πόδια μου δημιουργείται ανάμεσα τους μια "μεμβράνη", ο καβαλος που λέμε, η οποια δεν μου επιτρεπει να τα ανοίξω όσο πρέπει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να βγώ απο το μηχανάκι και να στρίβω με κώλο σχεδόν πάνω στη σέλα (σαν BMW-δάκιας στην αττικη ). Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βγάζω κορμό και κεφάλι για να ρίξω λίγο το βάρος στο εσωτερικό και να μειώσω την κλίση. Όσο και να το τραβάω πάνω πριν ανέβω στο μηχανάκι αυτό εκεί !!! Έχει κανείς καμια ιδέα???? Όχι τίποτα άλλο αλλά κάποια στιγμή στην Κ4 Μεγάρων έχασα το μπροστά (με ανοιχτό γκάζι κιολας - ευτυχως ξαναρθε) για κλάσματα και έχω την εντύπωση οτι αν ειχα βγει απο το μηχανακι και ειχα λιγοτερη κλιση δεν θα ειχε γινει. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο Στρίψιμο Κυρ 25 Απρ 2010, 12:46 | |
| Το να πάρει μεγαλύτερο νούμερο το σκέφτηκες? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο Στρίψιμο Κυρ 25 Απρ 2010, 13:28 | |
| Αν το παντελονι ειναι ολο απο δερμα και αναμεσα στα σκελια δεν εχει λαστιχο τοτε το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις αλλο | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο Στρίψιμο Κυρ 25 Απρ 2010, 19:09 | |
| μπορεις να πας να στο φτιαξουν σε καποιο μαγαζι που επιδιορθώνουν ρουχα η μπορεις να το πουλησεις και να παρεις ενα για supersport χρηση γιατι προφανος αυτο που εχεις δεν ειναι. η κοψε με ενα ψαλιδι αναμεσα το καβαλετο και αστο ετσι καλοκαιρι ερχεται | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο Στρίψιμο Κυρ 25 Απρ 2010, 19:21 | |
| Επισης χωρις βεβαια να το εχω δοκιμασει μου ειχε πει ενας πωλητης της dainese οτι μπορεις να το αλειψεις με λιγο λοσιον baby oil για να μαλακωσει λιγο το δερμα. | |
|
| |
GSXR Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Ηρακλειο Αττικης Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 249 Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2009
| |
| |
gixxerovios Jr.gixxer
| |
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο Στρίψιμο Δευ 26 Απρ 2010, 16:31 | |
| http://stuffs.masac.pt/motos/produtos/52.1553664_preto.jpgAυτο ειναι το παντελονι?Με το υφασμα στο κατω μερος του καβαλου? Αν ειναι αυτο και σε ζοριζει εχεις παρει λαθος νουμερο...αν δεν εχει στον καβαλο κομματι υφασμα τοτε πρεπει να πας να στο φτιαξουν.Υπαρχει ενα παληκαρι στον νεο κοσμο Βρεσθενης 7 (νομιζω) που κανει παπαδες. Σημειωση:Ισως και να μην βαζεις σωστα τις προστασιες στα γονατα και να σου κραταειο το παντελονι χαμηλα τον καβαλο και να μην σε αφηνει να παρεις σωστη θεση.Κοιταξε το να σηκωνεις τις προστασιες και το παντελονι οσο παει πανω. | |
|
| |
gixxerovios Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο Στρίψιμο Δευ 26 Απρ 2010, 16:39 | |
| Αυτό είναι φιλαράκι με το ύφασμα στον καβαλο... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στο Στρίψιμο Δευ 26 Απρ 2010, 18:02 | |
| Mια χαρα το βλεπω μαλλον σου ειναι πολυ εφαρμοστο αν και με το καιρο θα ανοιξει | |
|
| |
| Πρόβλημα στο Στρίψιμο | |
|