| Aποριες... για το στριψιμο... | |
|
+4Vortex kostaskr6 ripseventh SuzukaK4 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Aποριες... για το στριψιμο... Κυρ 04 Δεκ 2011, 00:19 | |
| Καλησπερα παλικαρια! εχω καποιες αποριες...( εκανα τις ερωτησεις και σε ενα θεμα στις φωτο... αλλα δεν πηρα καποια απαντηση γι αυτο εκανα νεο θεμα...) Βασικα επειδη ειμαι νεος στο αθλημα και θελω σιγα σιγα να μπαινω στη πιστα για να τεσταρω και εμενα και το μηχανακι μου δε ξερω ακομα τις ρυθμισεις-τεχνικες για το στριψιμο θα ηθελα να μαθω γενικοτερα τι πρεπει να κανεις ωστε να βαλεις το μηχανακι πιο σωστα στη στροφη με καλυτερη κληση! γενικα δλδ ποια η τεχνικη για το σωστο στριψιμο...! ( ξερω οτι καλυτερα ειναι αυτα να τα μαθω στη πραξη αλλα δεν εχω καποιον φιλο-γνωστο που να ασχολειται με το αθλημα...) | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Aποριες... για το στριψιμο... Κυρ 04 Δεκ 2011, 02:06 | |
| Koita ola ayta poy les einai poly dyskolo n sta pei kapoios piso ap to plhktrologio.To kalytero g mena mias k opws les den exeis kapoion diko soy na sou deiksei merika pragmata sthn pista einai(efoson dia8eteis k ta lefta) na akolou8iseis kapoia ma8imata se kapoia sxoli H se kapoia TD an pas na soy deiksoyn ekei oi diorganotes,sigoyra 8a ma8eis arketa,to olo 8ema omws g na mporeseis na beltiw8eis einai h synexeis epafh me thn pista! Κοίτα όλα αυτά που λες είναι πολύ δύσκολο η στα πει κάποιος πίσω απ το πληκτρολόγιο.Το καλύτερο g μένα μιας k όπως λες δεν έχεις κάποιον δικό σου να σου δείξει μερικά πράγματα στην πιστα είναι(εφόσον διαθέτεις k τα λεφτά) να ακολουθήσεις κάποια μαθήματα σε κάποια σχολη Η σε κάποια TD αν πας να σου δείξουν εκεί οι διοργανωτές,σίγουρα θα μάθεις αρκετά,το όλο θέμα όμως g να μπορέσεις να βελτιωθείς είναι η συνεχείς επαφή με την πιστα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Κυρ 04 Δεκ 2011, 14:01, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ GREEKLISH..!) | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Aποριες... για το στριψιμο... Κυρ 04 Δεκ 2011, 12:39 | |
| | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Aποριες... για το στριψιμο... Κυρ 04 Δεκ 2011, 12:54 | |
| Φιλε πηγαινε κανε καποιο σχολειο και μετα συνεχεια td.
Tο σχολειο ισως ηταν απο τα πιο χρησιμα λεφτα που εδωσα για τη μηχανη.Αλλα μετα συνεχεια td.
Και εγω ηθελα αλλα χρονος 0... | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: Aποριες... για το στριψιμο... Κυρ 04 Δεκ 2011, 12:56 | |
| Σιγουρα ρε συ αλλο να τα διαβασεις και αλλο να τα κανεις στη πραξη... Κοιτα για σχολη ξερω οτι ειναι αστρονομικα τα ποσα δεν ειμαι κανας λεφτας και ετσι... ισως οπως λες πρεπει να παω σε καποιο TD.. | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Aποριες... για το στριψιμο... Κυρ 04 Δεκ 2011, 12:58 | |
| - Jester έγραψε:
- Φιλε πηγαινε κανε καποιο σχολειο και μετα συνεχεια td.
Tο σχολειο ισως ηταν απο τα πιο χρησιμα λεφτα που εδωσα για τη μηχανη.Αλλα μετα συνεχεια td.
Και εγω ηθελα αλλα χρονος 0... Δεν αμφιβαλλω ειμαι σιγουρος! απλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα! | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Aποριες... για το στριψιμο... Κυρ 04 Δεκ 2011, 12:58 | |
| | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Aποριες... για το στριψιμο... Κυρ 04 Δεκ 2011, 13:17 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- Jester έγραψε:
- Φιλε πηγαινε κανε καποιο σχολειο και μετα συνεχεια td.
Και εγω ηθελα αλλα χρονος 0... Δεν αμφιβαλλω ειμαι σιγουρος! απλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα! Δυστυχως κανεις μας δεν την εχει πλεον γι αυτο βαζεις προτεραιότητες. Δεν ειναι τοσα πολλα τα λεφτα,καπου στα 300 ευρω,για να κανεις πχ το css.Υπαρχουν και αλλα σχολεια ειδικα για οδηγηση με ss,το Σινιορης. Εισαι και κοντα στις Σερρες οποτε μην το σκεφτεσαι καν! | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| |
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Aποριες... για το στριψιμο... Κυρ 04 Δεκ 2011, 21:11 | |
| Sorry gia ta greeklish paidia den exei ellinika to kololaptop...
File egw arxisa me vivlia, ta dyo twist of the wrist tou Keith code kai to elliniko corner pou evale o filos ghost pio panw, kathws kai diavasma apo diafora foroum sta opoia ama psakseis sta katallila themata yparxoun sizitiseis kai links se diafores piges. Prosoxi omws stis diafores m@l@kies pou mporei na leei o kathenas, na diastaurwneis otan prokeitai gia proswpikes apopseis.
Pantws oso diavasma kai na kaneis, to pio simantiko einai na sta deiksoun stin praksi, giauto proteraiotita exoun ta sxolia. Proteinw na arxises me vivlia kai tautoxrona mazeueis xrimata gia sxoleia. Etsi ki alliws kai sxoleio na pas kalytera na min eisai entelws asxetos (xwris pareksigisi, den kserw katholou to odigiko sou epipedo) wste na aporrofiseis oso to dynaton perissotera.
Φιλε εγώ άρχισα με βιβλία, τα δυο twist of the wrist του Keith code και το ελληνικό corner που έβαλε ο φίλος ghost πιο πάνω, καθώς και διάβασμα από διαφορα φόρουμ στα οποια άμα ψάξεις στα κατάλληλα θέματα υπάρχουν συζητήσεις και links σε διαφορες πηγες. Προσοχή όμως στις διαφορες m@l@κίες που μπορεί να λέει ο καθένας, να διασταυρώνεις όταν πρόκειται για προσωπικές απόψεις.
Πάντως όσο διάβασμα και να κάνεις, το πιο σημαντικό είναι να στα δείξουν στην πράξη, γι'αυτο προτεραιότητα έχουν τα σχόλια. Προτείνω να άρχισες με βιβλία και ταυτόχρονα μαζεύεις χρήματα για σχολεια. Έτσι κι αλλιώς και σχολειό να πας καλύτερα να μην είσαι εντελώς άσχετος (χωρίς παρεξήγηση, δεν ξέρω καθόλου το οδηγικό σου επίπεδο) ώστε να απορροφήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την GSXR-750™ στις Δευ 05 Δεκ 2011, 01:40, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διορθώθηκε ;-)) | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Aποριες... για το στριψιμο... Κυρ 04 Δεκ 2011, 22:10 | |
| | |
|
| |
WotU777 Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρεας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 99 Αγωνιζόμενος : οχι Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2011
| Θέμα: Απ: Aποριες... για το στριψιμο... Κυρ 04 Δεκ 2011, 22:39 | |
| μπραβο για τα λινκς Κωστα | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Aποριες... για το στριψιμο... Δευ 05 Δεκ 2011, 13:19 | |
| Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!!! Ξεκιναω διαβασμα...χαχα! | |
|
| |
| Aποριες... για το στριψιμο... | |
|