Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θέμα: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Δευ 26 Απρ 2010, 23:50
Aληθεια πειτε μου την γνωμη σας για το συγκεκριμενο μηχανακι και αν εχετε προσωπικες εμπειριες ακομα καλυτερα..Δεν ξερω τι επαθα ξαφνικα μου μπηκαν "πονηρες" σκεψεις για το μηχανακι και αν ναι για ποιο μοντελο? εχω διαβασει αν δεν κανω λαθος πως απο το 99 εως το 2008-09 δεν εχουν αλλαξει κ πολλα πανω στα μοντελα αυτα δηλαδη δεν εχουν ουσιαστικες αλλαγες οποτε αμεσως εχουμε λιγο παλιο κ καλο μοντελο(99-01) σε λογικες τιμες για τι αν ψαξουμε κατι απο 2005 κ επειτα αλλαζουν λιγο τα νουμερα
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τρι 27 Απρ 2010, 01:40
Ειναι ενα παρα πολυ καλο μηχανακι κι αν θες τη γνωμη μου καλυτερα να παρεις του 08 και μετα ειναι καλυτερο απο ολες της αποψεις
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τρι 27 Απρ 2010, 08:09
JIMK7 έγραψε:
Ειναι ενα παρα πολυ καλο μηχανακι κι αν θες τη γνωμη μου καλυτερα να παρεις του 08 και μετα ειναι καλυτερο απο ολες της αποψεις
Θα συμφωνησω με τον Δημητρη και πολυ απλα να σκεφτεις για τι χρηση θελεις το μηχανακι! Σιγουρα θα το απολαυσεις στο ταξιδι αλλα και σιγουρα λογω ογκου θα σε κουρασει μεσα στην πολη.
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τρι 27 Απρ 2010, 09:24
ειναι σουπερ για αυτο ποθ ειναι !!! δεν ειναι σε καμια περιπτωση ss και φυσικα θελεις και 2 μηχανακι για την πολη!
απο μοντελα δεν χερω και πολλα.ο κολλητος εχει 08 του εκανα ενα σκ αθηνα-καρδιτσα 600 κ κατι χλμ το busa αεροπορια. πολυ καλο και σταθερο σε εθνικες μαζευεις χλμ δεν ασχολισε με αερα !αλλα σε κληστα κομματια εμενα προσωπικα με κουρασε!
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τρι 27 Απρ 2010, 10:57
Hayabusa ......χμ .... μαλλον ενα μηχανακι σχεδον μαγεια , ειδικα οταν πρωτοβγηκε ηταν απλα αλλου... αλλα και 9 χρονια μετα που εξελειχθηκε (το gen 2) στην ουσια εμεινε το ιδιο με περιφερειακες αλλαγες με κυριοτερη αυτη του μοτερ (και αυτο το ιδιο ειναι αλλα το 1ο σταδιο στην ουσια των ιδιωτων βελτιωτων + 8μπεκο ) και του πιρουνιου με τα ακτινικα φρενα.
Ενα μηχανακι που μπορει να κανει τα παντα παρα πολυ καλα (αλλα οχι τελεια) σε τετοιο βαθμο που κανενα αλλο μηχανακι δεν μπορει ουτε καν να πλησιασει.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το gen 1 ηταν ενα (στην ουσια) υπερκυβισμενο ss (ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ...) ενω το gen 2 βαζει στο αιμα του πιο GTχαρακτηριστικα (κακως κατεμε) , γιαυτο και εγω θεωρω καλυτερο και πιο ανοθευτο το gen1 , για να μην παραξηγηθω ομως θα πω οτι το gen2 ειναι παντου βελτιωμενο , (φρενα , μοτερ, ζαντες , αναρτησεις , αεροδυναμικη , χαρτες , κτλ) αλλα και πιο βαρυ , φαρδυ , ψηλο , (χαρακτηριστικη η δαγκανα του πισω φρενου που πλεον μετακομησε στην πανω πλευρα του ψαλιδιου.....) , κτλ .
Τελος να πω οτι ισως ειναι ενα μηχανακι με μια απ τις πιο ''δεικτικες και διαχρονικες'' σχεδιασεις που εχει βγαλει ποτε ο ιαπωνας , αλλα ταυτοχρονα με πολυ πολυ μετρια υλικα οσο αφορα τα περιφερειακα του. (βεβαια σε διαφορετικη περιπτωση θα κοστιζε πολυ πανω απο 20.000ακια και θα το ειχαμε μονο σε αφισες....
Αυτα το ολιγα ελπιζω να βοηθησα λιγο.
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τρι 27 Απρ 2010, 17:09
Ριξε μια ματια σ'αυτα τα video...το busa ειναι ισως η μοναδικη μοτοσυκλετα στον κοσμο που κανει για τα παντα εκτος απο moto cross. Κανει τα παντα αλλα οχι τελεια.Μπαινει πιστα αλλα οχι με την ανεση ενος SS, φορτωνεται αλλα οχι οπως ενα BMW GS, ταξιδευει αλλα οχι οπως ενα FJR, ειναι προκλητικα αλητικο αλλα οχι οπως ενα YAMAHA VMAX, ειναι μουρικο αλλα οχι οπως ενα BKING, οδηγιεται χαλαρα αλλα οχι οπως ενα HARLEY, στο μονο που ειναι ακτυπητο ειναι οι υπερηχητικες ταχυτητες του σε ανοικτες καμπες...Πριν το busa ειχα GSXR 1000 K2, απιστευτο μηχανακι που ομως δεν σε αφηνε ποτε να χαλαρωσεις, και με το busa αν θες εισαι συνεχεια σε υπερενταση με τη μονη διαφορα οτι αν θες ριχνεις λιγο ρυθμους στην οδηγηση χωρις να σου κακοφαινεται, κατι που ποτε δεν θα σε αφησει να κανεις ενα SS. Ο συνεπιβατης δεν θα παραπονεθει ποτε ακομη κι αν ταξιδεψεις συνεχομενα για 1000 km. Αποκτησα busa και πραγματικα δεν ξερω αν ποτε το αλλαξω πλεον... Το κακο ειναι οτι αν εχεις το μικροβιο της πιστας σιγουρα θα χρειαστεις και δευτερο μηχανακι γιατι ναι μεν το busa μπαινει, αλλα δεν ειναι για να βαζεις το μηχανακι και τον εαυτο σου σ'αυτη την κατασταση καθε σαββατοκυριακο...Αν τωρα το θεμα πιστας ειναι μονο για 2-3 φορες τον χρονο τοτε δεν υπαρχει προβλημα. -------------------------------------------------------------------------
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τρι 27 Απρ 2010, 22:30
Φιλε εαν μενεις Καλυμνο οπως λεει το προφιλ σου μην το παρεις!!Προτιμησε καποιο εντουρο η ψευδοεντουρο γιατι το μπουσα δεν θα σε βολεψει αλλα και ουτε θα το ευχαριστηθεις καθολου!!!
Σαν μοτοσυκλετα μπορω να πω οτι ειναι οροσημο αλλα παραλληλα και ''ειδικο'' μηχανακι για πολυ συγκεκριμενη χρηση δλδ υπερατλαντικα ταξιδια και ανοιχτοι δρομοι πχ εγναντια!!
Εγω που ζουσα Εβρο για την εγναντια ηταν λουκουμι,τωρα που μετακομισα Αθηνα θα εχω το παπι!!!
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τρι 27 Απρ 2010, 22:52
Γιωργακη ποτε ξαναηρθες και δεν ειπες τιποτα?
FOTIS Jr.gixxer
Τόπος : fotis Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 20 Αγωνιζόμενος : οχι Hμερομηνία εγγραφής : 08/02/2010
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τετ 28 Απρ 2010, 11:37
Hayabusa ε?Λοιπόν..άσημο,χοντρό,βαρύ κι... ασήκωτο αλλά με άριστα το 10 για μένα παίρνει 11!
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τετ 28 Απρ 2010, 15:39
Αφου σου γυαλισε το Busa απο δω και περα ο μονος προβληματισμος σου θα επρεπε να ειναι τι χρωμα να το παρεις
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τετ 28 Απρ 2010, 20:35
Σας ευχαριστω πολυ ολους.. Θα το ψαξω λιγο κ βλεπουμε..
georgemax Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Hμερομηνία εγγραφής : 13/11/2011
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Κυρ 13 Νοε 2011, 01:47
to hayabusa ego prosopika to apokalo ipermotosikleta kai to palio kai to kenourgio ena nisteri tis asfaltou foveri odiki simperifora. to mono pou kata tin gnomi mou isteri einai sta frena ta mamisia pou me margarites diskoplakes kai solinakia ipsilis kai afto kseperniete kai an alaksis kai tin antlia tou frenou tote exeis ftiaksi frenares afti einai i gnomi mou mias kai eimai katoxos aftis tis ipermotosikleta
το hayabusa εγώ προσωπικά το αποκαλώ "ιπερμοτοσικλετα" και το παλιό και το καινούργιο ένα νυστέρι τις ασφάλτου φοβερή οδική συμπεριφορά. το μονο που κατά την γνώμη μου υστερεί είναι στα φρένα τα "μαμισια" που με μαργαρίτες δισκόπλακες και σωληνάκια υψηλής και αυτό ξεπερνιέται και αν αλλάξεις και την αντλία του φρένου τότε έχεις φτιάξει φρέναρες αυτή είναι η γνώμη μου μιας και είμαι κάτοχος αυτής τις "ιπερμοτοσικλετα"
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Κυρ 13 Νοε 2011, 04:51, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ GREEKLISH.)
x4m3n0s Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 210 Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2010
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Κυρ 13 Νοε 2011, 02:43
οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω το ιδιο θα πω και εγω. Κοιτα τι θελεις να κανεις με τι μηχανη μιας και ειναι πολυ καλη (με εξαιρεση οντως τα φρενα τα οποια ειναι λιγα για το θηριο) αλλα το θεμα ειναι να μπορεσεις να την ευχαριστηθεις εσυ. Ειναι ενα εργαλειο που νομιζεις πως εισαι στον καναπε του σπιτιου σου και μπορει να γραφει το κοντερ 200++ χωρις να νοιαζει εσενα και τον συνεπιβατη ο αερας ή κατι αλλο. Δεν μπαινει στις στροφες σαν 1000ρι αλλα ειναι βραχος μεσα στη στροφη και τελος ροπη τρενου.......Τωρα στην πολη θα ειναι δυσκολο (εγω εχω 600 και δεν ειναι οτι καλυτερο).Εσυ εισαι αυτος που πρεπει να παρει την αποφαση δες σκεψου πραξε φιλε μου.
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Κυρ 13 Νοε 2011, 04:53
georgemax έγραψε:
to hayabusa ego prosopika to apokalo ipermotosikleta kai to palio kai to kenourgio ena nisteri tis asfaltou foveri odiki simperifora. to mono pou kata tin gnomi mou isteri einai sta frena ta mamisia pou me margarites diskoplakes kai solinakia ipsilis kai afto kseperniete kai an alaksis kai tin antlia tou frenou tote exeis ftiaksi frenares afti einai i gnomi mou mias kai eimai katoxos aftis tis ipermotosikleta
το hayabusa εγώ προσωπικά το αποκαλώ "ιπερμοτοσικλετα" και το παλιό και το καινούργιο ένα νυστέρι τις ασφάλτου φοβερή οδική συμπεριφορά. το μονο που κατά την γνώμη μου υστερεί είναι στα φρένα τα "μαμισια" που με μαργαρίτες δισκόπλακες και σωληνάκια υψηλής και αυτό ξεπερνιέται και αν αλλάξεις και την αντλία του φρένου τότε έχεις φτιάξει φρέναρες αυτή είναι η γνώμη μου μιας και είμαι κάτοχος αυτής τις "ιπερμοτοσικλετα"
1ον. καλως ηρθες. 2ον θα σε παρακαλουσα να γραφεις ''μονο'' με ελληνικα. 3ον. αν θελεις κανε ενα ποστ στα ''νεα μελη'' να γνωριστουμε.
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τρι 15 Νοε 2011, 17:38
μιας και ξεθαφτηκε το θεμα, και μου μπηκε το μικροβιο να αποκτησω ΚΑΙ ενα μπουσα, σε καμια δε δινω το κ6, ερωτω με τη σειρα μου. θελω να παρω το παλαιοτερο μοντελο λογω στυλ και οτι θα ναι και εικονομικοτερο.
απορια Νο 1 απο πιο μοντελο και μετα το κοντερ σταματουσε στα 300?
απορια Νο 2 εχει διαφορα στο γκαζι το "ανοιχτο" απο το "κλειστο" μοντελο?
απορια Νο 3 καποια μοντελα βγηκαν και με 5αρι σασμαναν? αν ναι διαφορες?
απορια Νο 4 αν υστερει σε φρενα και αναρτηση καποια λυση?
ευχαριστω.
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τρι 15 Νοε 2011, 18:14
νομιζω απο το 01 σταματουσε να μετραει πανω απο 299 (ΟΧΙ 300) κλειστο μοντελο δεν ηρθε ποτε στην ελλαδα σαν ελληνικο...(μονο εισαγωγη) κλειστα πχ τα γαλλικα εχουν μονο 100 ιππους (μετα το ανοιγεις και εισα κομπλε...) δεν νομιζω οτι βγηκε ποτε μπουσα με 5ρι σαζμαν... θα υστερει σιγουρα σε φρενα και αναρτηση... το παλιο θελεις να παρεις ... τι να κανει μια αναρτηση (ψιλοφθηνιαρικη) σχεδον 10ετιας?? λυση ειναι να βαλεις σωληνακια υψηλης ,αλλα τακακια , και μετα δαγκανες και μετα τρομπα... αλλα αν ψαξεις για το παλιο ολο και κατι θα εχει βαλει ο προηγουμενος ιδιοκτητης...
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τρι 15 Νοε 2011, 18:23
μεχρι στιγμης ολα ακουγονται ωραια. οταν λεω κλειστο μοντελο ενοω αυτο με τα 299 ηταν πιο αργο απο αυτο με τα 350?
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τρι 15 Νοε 2011, 18:30
louk6 έγραψε:
μεχρι στιγμης ολα ακουγονται ωραια. οταν λεω κλειστο μοντελο ενοω αυτο με τα 299 ηταν πιο αργο απο αυτο με τα 350?
το ιδιο ειναι να πας με 299 και το ιδιο να πας με 350?? :P
αρα μαλλον ειναι πιο αργο... αλλα μιλαμε για τελικες τωρα.... γενικα τα νεα μοντελα εχουν ενα σκασμο κοφτες... μονο η 5τη δεν εχει καποιου ειδους κοφτη... με φλασαρισμα τους ξαποστελνεις και εισαι ετοιμος... το θεμα ειναι ποιος θα στο κανει...
ο κωστας(ghost) θα ξερει καλυτερα το παιδι , μιας και ειναι χρονια με μια χοντρουλα...παντος το gen 1 δεν εχει καμια σχεση με το gen2...επαθα ενα ευχαριστο σοκ οταν το οδηγησα για πρωτη φορα το gen2...
ghost Hero gixxer
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Τετ 16 Νοε 2011, 18:00
το busa 1ης γενιας βγαζει τα ιδια αλογα απο το 1999 εως και το 2007...διαφορα σε αποκριση γκαζιου δεν υπαρχει η τελικη ταχυτητα ειναι μονο θεμα κοφτη και τιποτε αλλο...υπαρχουν 3 διαφορετικα κοντερ στο 1ης γενιας 350 km/h 320 km/h και 300 km/h με το τελευταιο να εχει τη γραμμη στο 300 αλλα χωρις τους αριθμους και το τελευταιο νουμερο που βλεπεις με αριθμο να ειναι το 280...το 2ης γενιας busa ειναι βελτιωμενο παντου αλλα και αρκετα αποστειρωμενο σε σχεση με το 1ης γενιας...απο φρενα και οι δυο γενιες εχουν επαρκη αποδοση για touring μοτοσυκλετες αλλα σε καμια περιπτωση δεν επαρκουν με τα δεδομενα των SS μοτοσυκλετων...στην 2η γενια εχεις καλο αρχικο δαγκωμα και δυναμη αλλα στην πρωτη γενια εχεις περισσοτερα φρεναρισματα πριν πεσει η αποδοση λογω εξαπιστονων...ολα ειναι θεμα γουστου αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα εδινα το δικο μου για να παρω το νεο με αυτη τη διαφορα χρηματων... αν δεν ειχα hayabusa και ηθελα να παρω μια, σιγουρα θα επαιρνα το καινουριο...δικο σου καθαρα το οικονομικο θεμα... για τα πιο πανω μιλαω καθαρα με ''μαμα'' δεδομενα...τα φρενα ''φτιαχνονται'' με τρομπα και σωληνακια...δεν χρειαζεται κατι αλλο. 160 hp τροχο ειναι το 1ης γενιας (μαμα) και 171 τροχο το 2ης γενιας (μαμα)
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Παρ 18 Νοε 2011, 22:12
σε ευχαριστω πολυ κωστα. αλλα επειδη θα κρατησω και το κ6 θα μου φαινοταν περιτο το καινουριο μοντελο. κατα δευτερον μου αρεσει πολυ η εμφανιση της πρωτης γενιας
ghost Hero gixxer
Θέμα: Απ: Τι γνωμη εχετε για την hayabusa? Σαβ 19 Νοε 2011, 11:00
louk6 έγραψε:
σε ευχαριστω πολυ κωστα. αλλα επειδη θα κρατησω και το κ6 θα μου φαινοταν περιτο το καινουριο μοντελο. κατα δευτερον μου αρεσει πολυ η εμφανιση της πρωτης γενιας
κι εμενα μ'αρεσει εμφανισιακα περισσοτερο το παλιο...πιο macho...πιο αλητικο σαν touring μηχανακι δεν θα σε απογοητευσει πουθενα...προχωρα