| ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... | |
|
+29G.E.B. R-09 giorgostam stavroulis ninja Sotos27 panosk8 gregory_gr valentinosgsxr chris gsxr gianni AggelosK8 thanasis gixxer lakisman46 gsxr1000nitro teo46 stavrosrodo GIXXERAKIAS magiaklaniakeksatmisi ghost gat0s T.R.E Leroy magfaria busa respect nikosR1 nasos-v gkourv riderspower Sotoner 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Τετ 05 Μάης 2010, 12:23 | |
| - spriderakias έγραψε:
- Ευχαριστώ παίδες Θέλω να πιστεύω οτι ποτέ ξανά δεν θα ξαναμπώ σε στροφές εκτός πίστας έτσι..και πρώτα απόλα κάτσε να ξαναπάρω την απόφαση να ανέβω πάνω και να κουμπώσω την πρώτη και να φύγω..Πάντως παίδες όπως ξαναείπα πάντα εξοπλισμό και όχι μαλακίες εκτός πίστας..Σε κάθε μαλακία εκτός πίστας ρισκάρεις διοτί δεν είναι ελεγχόμενο το περιβάλον..
T.R.E πήρα 15 μερές αναρωτική οπότε αν έρθεις προς τήν πατρίδα θα τα πούμε για κανενα καφέ. πολυ σωστα τα λες μαν,θελει φουλ εξοπλισμο στα ταξιδια κ τις γρηγορες διαδρομες,γιατι ουσιαστικα ειναι μεγαλυτερο το ρισκο απ τη πιστα. περαστικα καλη και γρηγορη αναρρωση. εγω μετραω κοντα ενα χρονο απο τοτε που με ξυρισε ο χαρος,κ εχω μια βγαλμενη κλειδα να μου θυμιζει τι εγινε καποτε. η ψυχολογια μετα απο πεσιμο ειναι παραξενη,μην ανυσυχεις θα ξαναφτιαξει κ συ θα ξανακαβαλησεις,κ ολα θα ναι καλυτερα | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Τετ 05 Μάης 2010, 15:59 | |
| Περαστικα φιλαρακι αφου εισαι καλλα πανω απ ολα τ αλλα φτιαχνονται ! ! - gregory_gr έγραψε:
- Σωτηρη περαστικα σου φιλε και συντομα μαχημος και παλι. Οταν με το καλο το κανεις αν θες θα εχει καθε Δευτερα απογευμα στο Ρυσιο Trackmondays ειναι καλα και φτηνα για να στρυψεις λιγο. Τελικα θα αργησει ο καφες στην θεσσαλονικη
Αρχησαν παλυ τα τρακ στη πιστα ρυσιου ? τελευταια φορα που ρωτησα μου χαν πει οτι εχουν σταματησει... | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| |
| |
ninja Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Τετ 05 Μάης 2010, 18:44 | |
| Περαστικα σου φιλε μου σε εσενα και στο μοτορι και μη ξεχνας οτι οι τουμπες ειναι ενας λογος να βγει το μηχανακι καλυτερο απο πριν!!! | |
|
| |
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Τετ 05 Μάης 2010, 21:04 | |
| Περαστικα φιλε και ποτε να μην σου ξανατυχει στο εξης!! | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Τετ 05 Μάης 2010, 22:58 | |
| Περαστικα και σιδερενιος!!!! | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Πεμ 06 Μάης 2010, 01:34 | |
| Γιγαντα περαστικα ξερω οτι ποναει αλλα σκεψου οτι θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα! | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Πεμ 06 Μάης 2010, 09:56 | |
| παίδες..Όπως λέει ο γιωργος πονάει αλλα θα μπορούσε και χειρότερα.Τώρα υπθμονή μέχρι να κλείσει η τρύπα και να φύγει ο πόνος.Μέτα θέλω να δώ περίπου κοστολόγιο ζημιών για να αρχήσω σιγά σιγά επισκευές. | |
|
| |
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Πεμ 06 Μάης 2010, 10:16 | |
| Περαστικά σε εσένα και την καλή σου.... Όπως είπαν όλοι, αργά ή γρήγορα .... πέφτουμε. Για μένα, το θέμα είναι να ..... μαθαίνουμε κιόλας, ωστε να μην ξανασυμβεί (όσο το δυνατό)...
Πάντα όρθιος, πλέον!!! | |
|
| |
gregory_gr Jr.gixxer
Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Αγωνιζόμενος : Στους Ευζονους Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| |
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Πεμ 06 Μάης 2010, 15:41 | |
| Ευχαριστώ ρε Γρηγόρη να σαι καλά | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Κυρ 09 Μάης 2010, 12:03 | |
| Βασικά ίσως χρειαστώ μια τιμονόπλακα..Τα πλαστικά με πολυεστέρα απο μέσα και στόκο σρις ρωγμές,ξύσιμο και βάψιμο..Την ουρά δέν την φτιάχνω,θα βάλω αυτοκόλλητο.Το καπάκι του κινητήρα βάψιμο.Μανέτα συμπλέκτη και λεβιέ ταχυτήτων και μετά κομπλέ..Έτοιμος και πάλι για βόλτες!!!!! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Κυρ 09 Μάης 2010, 12:07 | |
| Aπ'οτι βλεπω δεν φορας μανιταρια!Μπορει να ειχε ψιλοσωθει το πλαινο σου πιστευω Κατα τ'αλλα μην σε πτοει τιποτα φιλαρακι φτανει που εσυ εισαι οκ | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Κυρ 09 Μάης 2010, 12:23 | |
| Μανιτάρια φορούσα αλλα όπως αποδείχτηκε ήταν μάπα γιατί με το που έπεσα κόπηκαν.. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Κυρ 09 Μάης 2010, 12:56 | |
| Τα πλαστικα σου επισκευαζονται ολα, αλλα ποσο θα σου παει με το βαψιμο? Εχεις σκεφτει να βαλεις πολυεστερικα η να παρεις ολο το σετ απο κινα? Θα εχεις custum look και πιο φθηνα θα την βγαλεις. Στην τιμονοπλακα δεν μπορω να διακρινω κατι... | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Κυρ 09 Μάης 2010, 13:01 | |
| Έχει σπάσει το αριστερό στοπ της τιμονόπλακας με αποτέλεσμα το τιμόνι να στρίβει όλο.Άν με ενοχλεί θα την αλλάξω,αλλιώς θα την αφήσω.Δέν θα μου βγεί πολύ με το βάψιμο γιατί έχω δικούς μου.Μόνο το ρχώμα θα πληρώσω,αλλα όντως έχω σκεφτεί για σέτ απο κίνα.Θα δείξει γιατί μου αρέσει απίστευτα το χρώμα μου αν και έχω βρεί απο κίνα ίδιο χρώμα πλαστικά περίπου 500 με έξοδα αποστολής.Θα δείξει.. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Κυρ 09 Μάης 2010, 13:05 | |
| | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Κυρ 09 Μάης 2010, 13:20 | |
| Ά γεια σου..Αυτό..Ευχαριστώ ρε μάγκα..νά σαι καλά για τήν βοήθεια..Είσαι αρχηγός.. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Κυρ 09 Μάης 2010, 13:39 | |
| | |
|
| |
nikosR1 Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 164 Αγωνιζόμενος : με το ματι.... Hμερομηνία εγγραφής : 20/01/2010
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Κυρ 09 Μάης 2010, 13:56 | |
| παρε σετακι απο κινα μην το σκεφτεσαι.. ολοι τετοια κουστουμια φοραμε. μπαινεις και πιστα αφοβα μετα !!! | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Κυρ 09 Μάης 2010, 14:23 | |
| +1000 Απλα θελει λιγο υπομονη | |
|
| |
pehlis Normal gixxer
Τόπος : Πολυκαστρο Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 64 Hμερομηνία εγγραφής : 26/04/2010
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Κυρ 09 Μάης 2010, 23:24 | |
| περαστικα σου εδερφε και να ειναι η τελευταια φορα. εγω επαθα περισυ σχεδον το ιδιο,χαλικη και χωμα ανοιχτα της στροφης,φοβηθικα και το σηκωσα φρεναροντας,αποτελεσμα να βρεθω στης μπαριερες με το πλαινο δεξι της μηχανης,εγω με το στηθος στις μπαρες και η μηχανη κατω,ευτηχως ειχα μειωσει αρκετα τα χιλιομετρα και δεν επαθα τποτα,ευτηχως γιατι φορουσα μονο τ κρανος.η μηχανη ομως λογο διπλου χτηπυματος επαθε 1500ε ζημια,''φαιρινγκ,καθρεπτη,μασκα,πλαινο μερος ουρας,κατι αντιβαρα,κατι φλασακια,μανετα φρενου και ισως ξεχναω και κατι.ευτηχως δεν επαθε μεγαλη ζημια,οπως πλαισια, μπροστινα κτλ. αλλα τα αλλαξα ολα γνησια,το σκεφτομουν για πολυεστερικα αλλα μπα... Αααα!!! και ολη αυτη η ζημια με μανηταρια ακριβα που αυτα δεν επθαν τιποτα... | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Δευ 10 Μάης 2010, 11:19 | |
| - pehlis έγραψε:
- περαστικα σου εδερφε και να ειναι η τελευταια φορα. εγω επαθα περισυ σχεδον το ιδιο,χαλικη και χωμα ανοιχτα της στροφης,φοβηθικα και το σηκωσα φρεναροντας,αποτελεσμα να βρεθω στης μπαριερες με το πλαινο δεξι της μηχανης,εγω με το στηθος στις μπαρες και η μηχανη κατω,ευτηχως ειχα μειωσει αρκετα τα χιλιομετρα και δεν επαθα τποτα,ευτηχως γιατι φορουσα μονο τ κρανος.η μηχανη ομως λογο διπλου χτηπυματος επαθε 1500ε ζημια,''φαιρινγκ,καθρεπτη,μασκα,πλαινο μερος ουρας,κατι αντιβαρα,κατι φλασακια,μανετα φρενου και ισως ξεχναω και κατι.ευτηχως δεν επαθε μεγαλη ζημια,οπως πλαισια, μπροστινα κτλ. αλλα τα αλλαξα ολα γνησια,το σκεφτομουν για πολυεστερικα αλλα μπα... Αααα!!! και ολη αυτη η ζημια με μανηταρια ακριβα που αυτα δεν επθαν τιποτα...
Γαμησέ τα φίλε μου..Ακριβό άθλημα η μηχανή αλλα αυτά έχουν τα γούστα..καλά και κακά..Δέν πειράζει.Σήμερα θα βάλω την μανέτα συμπλέκτη και το λεβιέ ταχυτήτων,θα ισιόσω και την κάτω τιμονόπλακα να δώ αν περπατάει το μοτό και τα πλαστικά βλέπουμε μετά..Ευχαριστώ για τα περαστικά!!! | |
|
| |
tiger6 Normal gixxer
Όνομα: : ΜΙΧΑΛΗΣ Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 58 Αγωνιζόμενος : no Hμερομηνία εγγραφής : 02/11/2008
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Δευ 10 Μάης 2010, 12:14 | |
| περαστικα ρε παλικαρε χρημα ειναι σιγα σιγα θα το φτιαξεις!!!! | |
|
| |
Dother Jr.gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 15 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2010
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... Δευ 17 Μάης 2010, 01:42 | |
| Περαστικα σου φιλαρακι...Σου ευχομαι να κανεις το σου οπως ηταν (γτ ηταν αψογο) και να ειναι η τελευταια σου!!! | |
|
| |
| ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΑΠΛΩΘΗΚΑ... | |
|