| Διαφορες POWER COMMANDER | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ninja Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Διαφορες POWER COMMANDER Πεμ 27 Μάης 2010, 21:08 | |
| Ποιες ειναι οι διαφορες που εχει το PC III με το PC V (Dynojet πχ για gsxr 1000 k7-k8)? Αξιζει η διαφορα χρηματων? Εχω βρει ενα PCIII μεταχειρισμενο σε πολυ καλη τιμη και δε ξερω τι να κανω | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Πεμ 27 Μάης 2010, 21:23 | |
| - ninja έγραψε:
- Ποιες ειναι οι διαφορες που εχει το PC III με το PC V (Dynojet πχ για gsxr 1000 k7-k8)?
Αξιζει η διαφορα χρηματων? Εχω βρει ενα PCIII μεταχειρισμενο σε πολυ καλη τιμη και δε ξερω τι να κανω Πάρε το V,τα αξίζει αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς μόνος σου... Αλλιώς και με το ΙΙΙ και ένα ρύθμισμα/καυσανάλυση μια χαρά θα είσαι... | |
|
| |
ninja Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Πεμ 27 Μάης 2010, 21:57 | |
| - T.R.E έγραψε:
- ninja έγραψε:
- Ποιες ειναι οι διαφορες που εχει το PC III με το PC V (Dynojet πχ για gsxr 1000 k7-k8)?
Αξιζει η διαφορα χρηματων? Εχω βρει ενα PCIII μεταχειρισμενο σε πολυ καλη τιμη και δε ξερω τι να κανω
Πάρε το V,τα αξίζει αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς μόνος σου... Αλλιώς και με το ΙΙΙ και ένα ρύθμισμα/καυσανάλυση μια χαρά θα είσαι... Ναι αλλα ποιες ειναι οι παραπανω δυνατοτητες του V σε σχεση με το III? Να ξερω τι θα χασω δηλαδη | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Πεμ 27 Μάης 2010, 21:59 | |
| Tα βασικά είναι η δυνατότητα αυτορύθμισης και διαφορετικοί χάρτες ανα ταχύτητα για το V... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Παρ 28 Μάης 2010, 11:17 | |
| - T.R.E έγραψε:
- ninja έγραψε:
Αξιζει η διαφορα χρηματων? Εχω βρει ενα PCIII μεταχειρισμενο σε πολυ καλη τιμη και δε ξερω τι να κανω
Πάρε το V,τα αξίζει αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς μόνος σου... Αλλιώς και με το ΙΙΙ και ένα ρύθμισμα/καυσανάλυση μια χαρά θα είσαι... ναι αλλα με το V βαζεις το autotune k ρυθμιζετε μονο του στο δρομο οπου εκει δουλευουν καλυτερα τα ramair αυτο εχω ακουσει εγω! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Παρ 28 Μάης 2010, 16:11 | |
| το pcv εχει ignition module η' δουλευει με το παλιο? | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Παρ 28 Μάης 2010, 16:15 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Tα βασικά είναι η δυνατότητα αυτορύθμισης και διαφορετικοί χάρτες ανα ταχύτητα για το V...
Δεν ειναι και λιγο! Το πεντε να παρεις και μην το σκεφτεσαι. | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Παρ 28 Μάης 2010, 19:32 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- Tα βασικά είναι η δυνατότητα αυτορύθμισης και διαφορετικοί χάρτες ανα ταχύτητα για το V...
Δεν ειναι και λιγο! Το πεντε να παρεις και μην το σκεφτεσαι. οι διαφορετικοι χαρτες σε καθε ταχυτητα ειναι υπερβολη και δεν ξερω που μπορει να χρειαστει αυτο! τωρα οσο για την αυτορυθμιση,ας μας πει καποιος υπευθηνα αν πραγματικα δουλευει γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Παρ 28 Μάης 2010, 20:03 | |
| - 1ndianos έγραψε:
- valentinosgsxr έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
Δεν ειναι και λιγο! Το πεντε να παρεις και μην το σκεφτεσαι.
οι διαφορετικοι χαρτες σε καθε ταχυτητα ειναι υπερβολη και δεν ξερω που μπορει να χρειαστει αυτο! τωρα οσο για την αυτορυθμιση,ας μας πει καποιος υπευθηνα αν πραγματικα δουλευει γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα. Υπερβολή ίσως είναι,αλλά υπερβολή προς το αντίθετο άκρο είναι και ο 1 χάρτης για όλες τις ταχύτητες... Στους δικούς μου γνωστούς δουλεύει πάντως... | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Παρ 28 Μάης 2010, 20:07 | |
| - T.R.E έγραψε:
- 1ndianos έγραψε:
- valentinosgsxr έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
Δεν ειναι και λιγο! Το πεντε να παρεις και μην το σκεφτεσαι.
οι διαφορετικοι χαρτες σε καθε ταχυτητα ειναι υπερβολη και δεν ξερω που μπορει να χρειαστει αυτο! τωρα οσο για την αυτορυθμιση,ας μας πει καποιος υπευθηνα αν πραγματικα δουλευει γιατι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.
Υπερβολή ίσως είναι,αλλά υπερβολή προς το αντίθετο άκρο είναι και ο 1 χάρτης για όλες τις ταχύτητες... Στους δικούς μου γνωστούς δουλεύει πάντως... αν δουλευει,τοτε δεν υπαρχει θεμα συζητησης..... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Παρ 28 Μάης 2010, 20:24 | |
| - 1ndianos έγραψε:
αν δουλευει,τοτε δεν υπαρχει θεμα συζητησης..... Μόλις το δοκιμάσω θα σου πω... | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Παρ 28 Μάης 2010, 20:41 | |
| - T.R.E έγραψε:
- 1ndianos έγραψε:
αν δουλευει,τοτε δεν υπαρχει θεμα συζητησης..... Μόλις το δοκιμάσω θα σου πω... εμ,αυτο σου λεω ρε φιλε...υπευθηνα!!!οχι το εχει ενας γνωστος μου και μου ειπε οτι δουλευει..... εμενα κανα δυο ατομα μου ειπαν οτι δεν φτιαχνει ολο το χαρτι μονο του. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Παρ 28 Μάης 2010, 20:55 | |
| - 1ndianos έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- 1ndianos έγραψε:
αν δουλευει,τοτε δεν υπαρχει θεμα συζητησης..... Μόλις το δοκιμάσω θα σου πω... εμ,αυτο σου λεω ρε φιλε...υπευθηνα!!!οχι το εχει ενας γνωστος μου και μου ειπε οτι δουλευει..... εμενα κανα δυο ατομα μου ειπαν οτι δεν φτιαχνει ολο το χαρτι μονο του. Ούτε εγώ περιμένω να μου φτιάξει όλο το χάρτη μόνο του... Εργαλείο είναι και αυτό και πρέπει να μάθεις να το χρησιμοποιείς και να το εκμεταλεύεσαι... Πάντως και εσένα σου είπαν,οπότε ούτε εσύ ξέρεις υπεύθυνα... Χαχαχαχαχα Πιστεύω πάντως ότι απ'την λύση wideband/datalogging-διόρθωση-ξαναμανά datalogging ξανά διόρθωση κτλ ότι θα είναι πιο εύκολο και με καλύτερα αποτελέσματα... Και συνολικά θα κοστίσει λίγο πιο φτηνά απ'το Motty... Για να δούμε... | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Παρ 28 Μάης 2010, 22:39 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Παρ 28 Μάης 2010, 23:09 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Διαφορες POWER COMMANDER Σαβ 29 Μάης 2010, 19:01 | |
| | |
|
| |
| Διαφορες POWER COMMANDER | |
|