| Πώς βγαίνουν τα Rim Weel Stripes από τις ζάντες; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
R43 Jr.gixxer
Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ Αριθμός μηνυμάτων : 17 Hμερομηνία εγγραφής : 27/01/2009
| Θέμα: Πώς βγαίνουν τα Rim Weel Stripes από τις ζάντες; Τετ 28 Ιαν 2009, 23:20 | |
| Καλησπέρα. Κατ' αρχήν καλώς σας βρήκα και να ευχηθώ καλή και δυναμική πορεία του Forum λόγω του ότι είναι το πρώτο μου post. Έχω το εξής πρόβλημα: κάποια στιγμή αποφάσισα να βάλω στις ζάντες του 750 τα γνωστά σιρίτια και σαν να μην έφτανε αυτό αποφάσισα να τα βάλω και μόνος μου. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το προσδοκούμενο οπότε τι πιο εύκολο από το να τα ξεκολλήσω; Αμ δε. Έχω δοκιμάσει με πλαστική σπάτουλα, με σεσουάρ, με νύχια και με δόντια και όλα τα παραπάνω συγχρόνως. Τελευταία μου ελπίδα είναι το πιστόλι θερμού αέρα (400 oC) αλλά φοβάμαι μήπως κάνω ζημιά στις ζάντες ή στα λάστιχα. Θα εκτιμηθεί δεόντως οποιαδήποτε βοήθεια γιατί με βλέπω να πηγαίνω τις ζάντες για αμμοβολή και βάψιμο.
:thanks!!: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Πώς βγαίνουν τα Rim Weel Stripes από τις ζάντες; Πεμ 29 Ιαν 2009, 00:08 | |
| την ειχα πατησει και εγω. πολυ μπερδεμα λεμε!
δοκιμασε με θερμομπιστολο αλλα δεν νομιζω οτι θα τα καταφερεις! ζημια δεν κανεις αν δεν το κρατας πολυ το πιστολι στο χρωμα της ζαντας!
αυτες ειναι κατι σαν στρωμα μπογιας και γινονται ενα με το χρωμα!
αν δεν τα καταφερεις με το θερμομπιστολο δοκιμασε το εξης! στο κεντρο της ζαντας , πισω απο κανα δισκο, ή γενικα καπου που να μην φαινετε, δοκιμασε διαλυτικο νιτρου! αν δεν βγαινει το χρωμα, δοκιμασε στην ταινια πανω ! μαλλον ετσι θα κανεις δουλεια.
αν οχι ................. λυπαμαι αλλα αμοβολη
καλα ξεμπερδεματα | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Πώς βγαίνουν τα Rim Weel Stripes από τις ζάντες; Πεμ 29 Ιαν 2009, 00:33 | |
| Εμενα είναι άσπρες οι ζάντες κι εκεί που δοκίμασα διαλυτικό νίτρου κιτρινίσανε...προσοχή δοκίμασε πρώτα σε μια μεριά που δεν φαίνεται και μετά σε όλη την ζάντα! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Πώς βγαίνουν τα Rim Weel Stripes από τις ζάντες; Πεμ 29 Ιαν 2009, 09:24 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
- Εμενα είναι άσπρες οι ζάντες κι εκεί που δοκίμασα διαλυτικό νίτρου κιτρινίσανε...προσοχή δοκίμασε πρώτα σε μια μεριά που δεν φαίνεται και μετά σε όλη την ζάντα!
ρε δημητρη ετσι και αλλιως η τελευταια του επιλογη ειναι..... αν δεν γινει υποχρετικα παει για αμοβολη και βαψιμο :vwrv: | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Πώς βγαίνουν τα Rim Weel Stripes από τις ζάντες; Πεμ 29 Ιαν 2009, 21:40 | |
| Αν ειναι τοποθετημενα πολυ καιρο βγαινουν δυσκολοτερα.Εγω δοκιμασα με θερμοπιστολο και μαχαιρι και βγηκαν σχετικα ευκολα αλλα τα ειχα 4-5 μηνες. | |
|
| |
R43 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πώς βγαίνουν τα Rim Weel Stripes από τις ζάντες; Παρ 30 Ιαν 2009, 18:41 | |
| Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά θα δικιμάσω με θερμοπίστολο και πλαστική σπάτουλα. Θα επανέλθω για να ενημερώσω για το αποτέλεσμα.
:betvt: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Πώς βγαίνουν τα Rim Weel Stripes από τις ζάντες; Παρ 30 Ιαν 2009, 20:46 | |
| φίλε μου αν θέλεις κανε ένα ποστ ΕΔΩ να μας συστηθείς. και εύχομαι καλά ξεμπερδέματα!!!!!!!! | |
|
| |
R43 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Πώς βγαίνουν τα Rim Weel Stripes από τις ζάντες; Δευ 29 Ιουν 2009, 00:02 | |
| Επειδή ακυρώθηκε η σημερινή βόλτα αποφάσισα να ξαναπροσπαθήσω και τα κατάφερα επιτέλους. Χρησιμοποίησα θερμοπίστολο στους 550 Co αλλά προσάρμοσα τον αντάπτορα που κάνει το στρογγυλό στόμιο παραλληλόγραμμο. Κράταγα το πιστόλι στην ζάντα (οριακά χωρίς να ακουμπάει) περίπου 12 δευτερόλεπτα. Στην αρχή προσπάθησα με πλαστική σπάτουλα που έκλεψα από την κουζίνα της γυναίκας μου αλλά αποδείχτηκε ανεπαρκής (η σπάτουλα), οπότε χρησιμοποίησα τα νύχια. Το αποτέλεσμα θετικότατο. Τα υπολείμματα της κόλλας τα καθάριζα άμεσα με καθαρή βενζίνη. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία που μέτρησα στην ζάντα, με infrared θερμόμετρο, ήταν 65 Co. Ήταν αρκετά χρονοβόρο γιατί κάθε φορά μπορούσα να ξεκολλήσω σιρίτι ανάλογο του μήκους του αντάπτορα. :egrg: | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: Πώς βγαίνουν τα Rim Weel Stripes από τις ζάντες; Δευ 29 Ιουν 2009, 00:52 | |
| Επισης με τον ιδιο τροπο (σεσουαρ πρωτα και για την κολλα μετα καθαρη βενζινη) φευγουν και τα αυτοκολλητα που εχουν κολλησει στις καινουργιες μηχανες στα φεριγκ (αριστερα και δεξια) και στο ντεποζιτο. | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Πώς βγαίνουν τα Rim Weel Stripes από τις ζάντες; Δευ 29 Ιουν 2009, 23:25 | |
| Ρεεεεεεεε τι κανετε?? Πηγαινε σε ενα βενζιναδικο και κολλα το πιεστικο αφου εχεις βγαλει ενα κομματι! Τις εχω βγαλει πολλες φορες ετσι! Αρκει να εχει καλη πιεση! | |
|
| |
| Πώς βγαίνουν τα Rim Weel Stripes από τις ζάντες; | |
|