| βαψιμο μασπιε-ζαντες | |
|
+5taurus nasos-v AggelosK8 mistiriodis_tsantakias gnisios 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gnisios Jr.gixxer
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... Hμερομηνία εγγραφής : 01/08/2010
| Θέμα: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 01:20 | |
| Παιδες παιζει να μπορω να βαψω τους πισω μασπιεδες του κ8 μου μαυρους? Ηλεκτροστατικη? ή απλο βαψιμο? ο πεττας λετε να μου τους βαψει?
επισης λεω να βαψω και τις ζαντες χρυσες... ηλεκτροστατικη και αυτες...θα εχω προβλημα μετα στο δεσιμο? αν καποιος εχει εμπειρια θα με βοηθουσε...ευχαριστω | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 02:21 | |
| ναι θα σου τους βαψει το εχω ξανακανει ...μην βαψεις του οδηγου ομος θα ξεβαψουνε ευκολα και θα φενετε ασχημο ...επισις μην βαψεις το πεγκ δλδ αυτο που παταει ο συνοδιγος βαψε μονο το μπρατσο ;P
με της ζαντες δεν θα εχεις προβλημα, αρκη να κλησης της καλα της τρυπες που βιδονουνε τα δισκοφρενα ,γιατι ο μαλακας ο πετας δεν το κανει κ χαλανε η βολτες για το δισκοφρενο κ εκει που εχει τα ρουλεμαν επισις αλλα αυτο του κοβει κ στο λεει ;P | |
|
| |
gnisios Jr.gixxer
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... Hμερομηνία εγγραφής : 01/08/2010
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 02:41 | |
| οι μπροστα μαρσπιεδες θα φανε ποδι, ερχονται οι gilles χρυσοι ... απλα επειδη δεν θα κολλανε με τους πισω λεω να τους βαψω ολομαυρους... για τις ζαντες ξερουμε τιποτα απο τιμες? ευχαριστω... | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 02:43 | |
| τιμες δεν γνοριζο ,ασε που στον καθε ενα λεει αλλη τιμη :P | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| |
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 08:58 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- ναι θα σου τους βαψει το εχω ξανακανει ...μην βαψεις του οδηγου ομος θα ξεβαψουνε ευκολα και θα φενετε ασχημο ...επισις μην βαψεις το πεγκ δλδ αυτο που παταει ο συνοδιγος βαψε μονο το μπρατσο ;P
με της ζαντες δεν θα εχεις προβλημα, αρκη να κλησης της καλα της τρυπες που βιδονουνε τα δισκοφρενα ,γιατι ο μαλακας ο πετας δεν το κανει κ χαλανε η βολτες για το δισκοφρενο κ εκει που εχει τα ρουλεμαν επισις αλλα αυτο του κοβει κ στο λεει ;P αν δεν το εχεις παρατηρησει εισαι ο μονος που βριζει χύμα..... ειναι η 3η παρατηρηση που σου κανω... | |
|
| |
taurus Normal gixxer
Όνομα: : ΜΑΝΟΣ Τόπος : Καματερό Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 108 Αγωνιζόμενος : Θα τό 'θελα.... Hμερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 09:16 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 09:31 | |
| πιστευω οτι αμα κανεις ηλεκτροστατικη βαφη στους πισω μαρσπιεδες δεν θα ξεβαψουν τοσο ευκολα...υποτιθετε οτι ειναι η πιο αντοχης βαφη(δλδ ετσι μου εχουν πει δεν ειμαι βαφεας) | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 12:04 | |
| βασικα καλη φαση αλλα χρυσες ρε φιλαρακι το εχει κανει αυτο ολος ο πλανητης κξαντες ενα χρωμα που θα ειναι ωραιο κ οχι συνηθισμενο σε ολους!! δικαια μου αποψη βεβαια!!κανε την μια χρυση πισω και την μπροστα μαυρη γιαλιστερη και να σου πω και κατι κ βαφη απλη να κανεις μια χαρα κραταει απλα θελει προσοχη λιγακι με πιεστικα και βγαλε βαλε λαστιχα!και θα ναι πενα!!!απο τον πεττα!βεβαια!! μαυρο το χεις προφανως το κ8?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 12:12 | |
| - nasos-v έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- ναι θα σου τους βαψει το εχω ξανακανει ...μην βαψεις του οδηγου ομος θα ξεβαψουνε ευκολα και θα φενετε ασχημο ...επισις μην βαψεις το πεγκ δλδ αυτο που παταει ο συνοδιγος βαψε μονο το μπρατσο ;P
με της ζαντες δεν θα εχεις προβλημα, αρκη να κλησης της καλα της τρυπες που βιδονουνε τα δισκοφρενα ,γιατι ο μαλακας ο πετας δεν το κανει κ χαλανε η βολτες για το δισκοφρενο κ εκει που εχει τα ρουλεμαν επισις αλλα αυτο του κοβει κ στο λεει ;P
αν δεν το εχεις παρατηρησει εισαι ο μονος που βριζει χύμα.....
ειναι η 3η παρατηρηση που σου κανω... κενουργια κολπα ειναι αυτα ορε νασσο?? ενταξει ενα μαλακας ειπα που λεει ολος ο κοσμος ...και μαλλον εχω χασει μια παρατιρηση εγω αυτη βλεπο 2η .....πραγματικα δεν γινετε ομος να λογοκρινουμε κ τα μπινελικια ...freedom of speech ...τι κολιμα φαγατε τορα ???λες κ δεν βριζουμε γενικα.... ΣΕΧ | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 12:22 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
με της ζαντες δεν θα εχεις προβλημα, αρκη να κλησης της καλα της τρυπες που βιδονουνε τα δισκοφρενα ,γιατι ο μαλακας ο πετας δεν το κανει κ χαλανε η βολτες για το δισκοφρενο κ εκει που εχει τα ρουλεμαν επισις αλλα αυτο του κοβει κ στο λεει ;P
αν δεν το εχεις παρατηρησει εισαι ο μονος που βριζει χύμα.....
ειναι η 3η παρατηρηση που σου κανω...
κενουργια κολπα ειναι αυτα ορε νασσο?? ενταξει ενα μαλακας ειπα που λεει ολος ο κοσμος ...και μαλλον εχω χασει μια παρατιρηση εγω αυτη βλεπο 2η .....πραγματικα δεν γινετε ομος να λογοκρινουμε κ τα μπινελικια ...freedom of speech ...τι κολιμα φαγατε τορα ???λες κ δεν βριζουμε γενικα.... ΣΕΧ ειπα χυμα... δηλαδη μαλακα και οχι μ@λ@κας.... δεν νομιζω οτι ειναι κατι δυσκολο ... κοιτα τα ποστ σου που εχεις βρισει και θα δεις οτι εχουν edit δεν νομιζω σε καποιο φορουμ να αφήνουν να σβιζεις χυμα ... | |
|
| |
gnisios Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 16:40 | |
| - Darksoul έγραψε:
- βασικα καλη φαση αλλα χρυσες ρε φιλαρακι το εχει κανει αυτο ολος ο πλανητης κξαντες ενα χρωμα που θα ειναι ωραιο κ οχι συνηθισμενο σε ολους!!
δικαια μου αποψη βεβαια!!κανε την μια χρυση πισω και την μπροστα μαυρη γιαλιστερη και να σου πω και κατι κ βαφη απλη να κανεις μια χαρα κραταει απλα θελει προσοχη λιγακι με πιεστικα και βγαλε βαλε λαστιχα!και θα ναι πενα!!!απο τον πεττα!βεβαια!! μαυρο το χεις προφανως το κ8?? ναι μαυρο ειναι, τι χρωμα να τις κανω ρε φιλαρακι? χρυσα πηρα τα gilles, χρυσες μανετες εχω, χρυσες βιδες εχω σε ολο το μηχανακι, χρυση αλυσιδα,κατα αλλα χρυσα π@π@ρακια, στο τελος θα μου στοιχισει χρυσο, τελικα πηγα απο τον πεττα, μου ζητησε 120 ευρω και σε 2 μερες θα τις εχει ετοιμες, και ενα 50 αρικο να μου τις βγαλουν και να μου τις βαλουν, επισης τους μαρσπιεδες θα μου τους κανει μαυρους με ηλεκτροστατικη, και δεν ξεβαφουν με τπτ μου ειπε! καπως ετσι θα γινει το εργαλειο... https://www.youtube.com/watch?v=WtPxyQdV7gE | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 18:02 | |
| - gnisios έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- βασικα καλη φαση αλλα χρυσες ρε φιλαρακι το εχει κανει αυτο ολος ο πλανητης κξαντες ενα χρωμα που θα ειναι ωραιο κ οχι συνηθισμενο σε ολους!!
δικαια μου αποψη βεβαια!!κανε την μια χρυση πισω και την μπροστα μαυρη γιαλιστερη και να σου πω και κατι κ βαφη απλη να κανεις μια χαρα κραταει απλα θελει προσοχη λιγακι με πιεστικα και βγαλε βαλε λαστιχα!και θα ναι πενα!!!απο τον πεττα!βεβαια!! μαυρο το χεις προφανως το κ8?? ναι μαυρο ειναι, τι χρωμα να τις κανω ρε φιλαρακι? χρυσα πηρα τα gilles, χρυσες μανετες εχω, χρυσες βιδες εχω σε ολο το μηχανακι, χρυση αλυσιδα,κατα αλλα χρυσα π@π@ρακια, στο τελος θα μου στοιχισει χρυσο, τελικα πηγα απο τον πεττα, μου ζητησε 120 ευρω και σε 2 μερες θα τις εχει ετοιμες, και ενα 50 αρικο να μου τις βγαλουν και να μου τις βαλουν, επισης τους μαρσπιεδες θα μου τους κανει μαυρους με ηλεκτροστατικη, και δεν ξεβαφουν με τπτ μου ειπε!
καπως ετσι θα γινει το εργαλειο...
https://www.youtube.com/watch?v=WtPxyQdV7gE Με τοσο χρυσο που θα εχει πανω πιστευω οτι και τις ζαντες πρεπει να τις κανεις ιδιο χρωμα! και αν κρινω απο το R6 θα βγει | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 18:04 | |
| Mπορεις να βαψεις τις βασεις, απο τα πισω μαρσπιε και να βαλεις μαυρα πατακια ανοδιομενα | |
|
| |
gnisios Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 18:09 | |
| τι διαφορα θα εχουν τα ανωδιομενα? εχεις να μου δειξεις καποια? | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 18:18 | |
| | |
|
| |
gnisios Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 18:35 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Δευ 15 Νοε 2010, 18:44 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: βαψιμο μασπιε-ζαντες Τρι 16 Νοε 2010, 11:01 | |
| περιεργο πραγμα αυτα τα γουστα βρε παιδι μου εμενα δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου αυτο το r6 με τοσο χρυσο μου θυμισε χοντρη χρυση fakadoro στο λαιμο και στον καρπο περμανατν στο στηθος και ξεκουμποτο πουκαμισο και τσοκαρο (dainese οχι οτι να ειναι) | |
|
| |
| βαψιμο μασπιε-ζαντες | |
|