| ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου | |
|
+5ΚΑΣΤΟΡΙΑ T.R.E gat0s stavrosrodo kapamarou85 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kapamarou85 Normal gixxer
Όνομα: : γρηγορης Τόπος : καπαμαρουπολη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 286 Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2009
| Θέμα: ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου Σαβ 05 Ιουν 2010, 01:03 | |
| Παρατήρησα τον τελευταίο καιρό στην μηχανή μου κάποια αλλαγή: στα πολλά χιλ/τρα μου ψιλό τρέμει το τιμόνι (έκανα πριν 1.500 χιλ/τρα αλλαγή ελαστικών), συν ότι το τιμόνι μου έχει ψιλό βαρύνει (χωρίς να πειράξω σταμπιλιζατερ). Απ'οτι φαίνεται πάω για αλλαγή ρουλεμάν τιμονιού..... α/ να βάλω τα μαμά ? (έχω ακούσει για κάτι κεραμικά) β/ μιας που θα κάνουμε τον κόπο δεν αλλάξουμε και τα ελατήρια του μπροστινού σκέπτομαι τι μάρκα όμως?? | |
|
| |
Όνομα: : γρηγορης Τόπος : καπαμαρουπολη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 286 Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2009
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου Τρι 08 Ιουν 2010, 01:03 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου Τρι 08 Ιουν 2010, 01:24 | |
| - kapamarou85 έγραψε:
- Παρατήρησα τον τελευταίο καιρό στην μηχανή μου κάποια αλλαγή: στα πολλά χιλ/τρα μου ψιλό τρέμει το τιμόνι (έκανα πριν 1.500 χιλ/τρα αλλαγή ελαστικών), συν ότι το τιμόνι μου έχει ψιλό βαρύνει (χωρίς να πειράξω σταμπιλιζατερ). Απ'οτι φαίνεται πάω για αλλαγή ρουλεμάν τιμονιού.....
α/ να βάλω τα μαμά ? (έχω ακούσει για κάτι κεραμικά) β/ μιας που θα κάνουμε τον κόπο δεν αλλάξουμε και τα ελατήρια του μπροστινού σκέπτομαι τι μάρκα όμως?? α) δεν ξερω αν υπαρχουν κεραμικα για το τιμονι.παντως ειναι πανακριβα και αν θα επερνα κεραμικα,θα ηταν για τις ζαντες. http://www.schnitzracingstore.com/catalogs/catalog.asp?prodid=3375484&showprevnext=1β)αν δεν το.... στοιβεις το εργαλειο δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι αλλα ελατηρια. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου Τρι 08 Ιουν 2010, 02:02 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου Τρι 08 Ιουν 2010, 16:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου Τρι 08 Ιουν 2010, 23:30 | |
| - gat0s έγραψε:
- Κεραμικα ρουλεμαν γιατι να βαλεις?
Για να κανεις σβουρες το τιμονι? Βαλε αυτα http://cgi.ebay.co.uk/GSXR-600-750-1000-K7-K8-Steering-Head-Bearings-/250538044384?cmd=ViewItem&pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3a553b2be0 που ειναι κονικα και λογικα πιο ανθεκτικα απο τα μαμα Το τιμονι εχει βαρυνει γιατι μαλλον εχεις μεγαλη φθορα στο μπροστινο ελαστικο η ακομα ισως να μην εχεις και την σωστη πιεση. Απο ελατηρια προτεινω wp η ohlins η hyper pro συνηθως οταν αλλαξη κατι πανω στην μοτο σου βαζει κατι καλητερο γι'αυτο τα κεραμικα.... τα ελαστικα οπως εγραψα ειναι ''φρεσκα'' και της πιεσεις παντα της τσεκαρω... μια μοτο εχουμε δεν την εχουμε για πεταμα.. χθες εγεινε ελενχος προστηνης ζαντα...ολα ειναι οκ...οποτε μας βλεπω για ρουλεμαν...ελατηρια τελικα δεν παιζει σαλιο οποτε ουτε κι αυτα | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου Δευ 23 Αυγ 2010, 21:57 | |
| Παιδια δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος (OFF TOPIC??) αλλα εχω ενα θεμα με τα ρουλεμαν τιμονιου! Αρχισε ο σπαστικος θορυβος να εμφανιζεται! ''ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ'' και απο οτι καταλαβα ειναι τα ρουλεμαν. Τα γρασαρισα και σταματησε για λιγο αλλα παλι τα ιδια!! Και σε ενα Κ9 και σε Κ8 (1000) εκανε τα ιδια! Εχω 10000 χλμ και δεν ειμαι ''σουζακιας'' η τιποτα τετοιο! Ειναι κατι συνηθες για gixxer η απλα ετυχε?? Το τιμονι παντοε ΔΕΝ βαρυνε και ουτε εχει ''κενα''! Κανενας αλλος με το ιδιο προβλημα?
| |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου Δευ 23 Αυγ 2010, 23:04 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- Παιδια δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος (OFF TOPIC??) αλλα εχω ενα θεμα με τα ρουλεμαν τιμονιου!
Αρχισε ο σπαστικος θορυβος να εμφανιζεται! ''ΤΣΙΚ ΤΣΙΚ'' και απο οτι καταλαβα ειναι τα ρουλεμαν. Τα γρασαρισα και σταματησε για λιγο αλλα παλι τα ιδια!! Και σε ενα Κ9 και σε Κ8 (1000) εκανε τα ιδια! Εχω 10000 χλμ και δεν ειμαι ''σουζακιας'' η τιποτα τετοιο! Ειναι κατι συνηθες για gixxer η απλα ετυχε?? Το τιμονι παντοε ΔΕΝ βαρυνε και ουτε εχει ''κενα''! Κανενας αλλος με το ιδιο προβλημα?
ο θορυβος που ακους πιθανοτατα να ειναι απο αερα μεσα στο σταμπιλιζατερ..κοιτα το λιγο καλυτερα.. | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| |
| |
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου Τρι 24 Αυγ 2010, 09:11 | |
| - kapamarou85 έγραψε:
- Παρατήρησα τον τελευταίο καιρό στην μηχανή μου κάποια αλλαγή: στα πολλά χιλ/τρα μου ψιλό τρέμει το τιμόνι (έκανα πριν 1.500 χιλ/τρα αλλαγή ελαστικών), συν ότι το τιμόνι μου έχει ψιλό βαρύνει (χωρίς να πειράξω σταμπιλιζατερ). Απ'οτι φαίνεται πάω για αλλαγή ρουλεμάν τιμονιού.....
α/ να βάλω τα μαμά ? (έχω ακούσει για κάτι κεραμικά) β/ μιας που θα κάνουμε τον κόπο δεν αλλάξουμε και τα ελατήρια του μπροστινού σκέπτομαι τι μάρκα όμως?? Το πιο πιθανο σεναριο ειναι ( εβαλες πιο βαρια λαστιχα απο τα παλια ) κ για αυτο σου εχει βαρυνει το τιμονι δεν αποκλειο ομως το γεγονος να εχουν ξεραθει και τα ρουλεμαν και να βαλεις τα μαμα αν τελικα ειναι απο κι Οσο για ελατηρια wp | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου Τρι 24 Αυγ 2010, 10:24 | |
| - kapamarou85 έγραψε:
α/ να βάλω τα μαμά ? (έχω ακούσει για κάτι κεραμικά) β/ μιας που θα κάνουμε τον κόπο δεν αλλάξουμε και τα ελατήρια του μπροστινού σκέπτομαι τι μάρκα όμως?? πριν αλλαξεις ρουλεμαν βαλε μια στο μπροστινο 45 πιεση κ καντο μια χαλαρη βολτα μπορει το λαστιχο που εβαλες να εχει ποιο αργη κορονα κ να σου φενεται αυτη η διαφορα επισης κανε μια ζυγοσταθμιση ξανα | |
|
| |
valentino46 Normal gixxer
Όνομα: : Αντρεας Τόπος : peristeri Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου Τρι 24 Αυγ 2010, 12:07 | |
| Παιδια ελπιζω να μην ειναι ακυρη η ερωτηση , μου χανει η μπροστινη μπουκαλα λιγο λαδακι τα χιλ ειναι 17000 λογικα παω για τσιμουχες αλ σκεφτομαι και για αλαγη ελατηριων , τι πρωτεινεται και τι πεζει απο τιμη .. Ευχαριστω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου Τρι 24 Αυγ 2010, 14:22 | |
| wp γυρω στα 140 με τοποθετηση.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου Τρι 24 Αυγ 2010, 15:49 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- kapamarou85 έγραψε:
α/ να βάλω τα μαμά ? (έχω ακούσει για κάτι κεραμικά) β/ μιας που θα κάνουμε τον κόπο δεν αλλάξουμε και τα ελατήρια του μπροστινού σκέπτομαι τι μάρκα όμως??
Το πιο πιθανο σεναριο ειναι ( εβαλες πιο βαρια λαστιχα απο τα παλια ) κ για αυτο σου εχει βαρυνει το τιμονι δεν αποκλειο ομως το γεγονος να εχουν ξεραθει και τα ρουλεμαν και να βαλεις τα μαμα αν τελικα ειναι απο κι
Οσο για ελατηρια wp
τα δοκιμασα ολα αλλα τελικα βρικα ΄΄δοντακι΄΄ στο κεντρο σχεδον οποτε ρουλεμαν.... βαρια λαστιχα δεν θα τα ελεγα...εχω τα rennspot.. παντως κι εγω wp θα βαλω... | |
|
| |
| ρουλεμαν τιμονιου - ελατηρια μπροστινου | |
|