| κοσκίνισμα τιμονιού | |
|
+8kapnias lotinia asphyx krosfala diam Miou boutser nikman 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikman Normal gixxer
Όνομα: : Μανόλης Τόπος : Χανιά Αριθμός μηνυμάτων : 164 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2013
| Θέμα: κοσκίνισμα τιμονιού Κυρ 13 Απρ 2014, 09:49 | |
| Καλημέρα, ο δυνατός πλάγιος άνεμος σε συνδυασμό με υψηλή ταχύτητα, μπορεί να προκαλέσει κοσκίνισμα στο τιμόνι σε ένα μηχανάκι με φέριγκ όπως το gsxr; Υπάρχει περίπτωση να ευθύνονται τα ελαστικά; Πρόσφατα άλλαξα ελαστικά κι προτίμησα το 55 προφίλ. Παίζει κάτι με αυτό; ή με το ότι είναι σχετικά καινούργια; (κάτω από 800χιλιόμετρα) | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Κυρ 13 Απρ 2014, 21:57 | |
| το επαθα και εγω αυτο .Στην περιπτωση μου μαλλον απο το μεταχιρισμενο 55 πισω και το αζυγιστο μπροστινο . (μου ξεκολλισε το βαρακι) | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Δευ 14 Απρ 2014, 11:17 | |
| - nikman έγραψε:
- Καλημέρα, ο δυνατός πλάγιος άνεμος σε συνδυασμό με υψηλή ταχύτητα, μπορεί να προκαλέσει κοσκίνισμα στο τιμόνι σε ένα μηχανάκι με φέριγκ όπως το gsxr;
Υπάρχει περίπτωση να ευθύνονται τα ελαστικά; Πρόσφατα άλλαξα ελαστικά κι προτίμησα το 55 προφίλ. Παίζει κάτι με αυτό; ή με το ότι είναι σχετικά καινούργια; (κάτω από 800χιλιόμετρα) ναι υπαρχει περιπτωση . μιλαμε για δυνατο αποτομο πλαινο ανεμο . εδω μπορει να κουνησει αμαξι το μηχανακι δεν θα κουνησει? γνωμη μου οτι δεν φταιει το 55ρι αλλα περισσοτερο η κορωνα του ελαστικου | |
|
| |
nikman Normal gixxer
Όνομα: : Μανόλης Τόπος : Χανιά Αριθμός μηνυμάτων : 164 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2013
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Δευ 14 Απρ 2014, 17:26 | |
| Miou@Το ελαστικό που έχω βάλει πρόσφατα είναι το power super sport της Michelin σε 55προφιλ. Όταν λες ότι μπορεί να φταίει η κορώνα τι εννοείς; Όταν πήρα το μηχανάκι πριν κάνα μήνα είχε το ίδιο λάστιχο της Michelin σε 50 προφίλ και ήταν πολύ σταθερό, το είχα ανοίξει και πριν το πάρω. Αυτή την εντύπωση μου είχε δώσει. Η αλλαγή έγινε γιατι το μπροστινό λάστιχο ήταν ένα continental του 2007. Τέλος πάντων θα το τσεκάρω μέρα που να μη φυσά για να μην σας λέω βλακειες. Πάντως το "κοσκίνισμα" ήταν ένα ασυνήθιστο συνεχόμενο τρεμούλιασμα του τιμονιού κι έγινε με αέρα σταθερά δυνατό κι όχι απότομο πολύ δυνατό, μετά τα 230 περίπου δημιουργώντας αβεβαιότητα και σταμάτησε όταν έκοψα ταχύτητα κάτω από τα 200. Το λάστιχο δεν έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα. Επίσης ο αποστάτης της πίσω ρόδας για κάποιο λόγο δεν είναι ο δικός του, τον οποίο έχω παραγγείλει. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό; | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Δευ 14 Απρ 2014, 18:13 | |
| το 50ρι με το 55ρι εχουν διαφορα στην κορονα . το 55ρι πλαγιαζει πιο ευκολα λογο της διαφορας αυτης . ισως να φταιει αυτο λιγο . το συγκεκριμενο λαστιχο δεν το εχω δοκιμασει ποτε μου . με τα πιρελλι που φοραω και παλια με τα βριγκεστον δεν ειχα τετοιο προβλημα ( ισως γιατι λογο προυπηρεσιας στο χωμα δεν με απασχολει το κουνημα)
εγω νομιζα οτι αλλαξες και τυπο ελαστικου (απο κοντινενταλ στο μισελιν) και οχι μονο το προφιλ .απο την στιγμη που απλα αλλαξες προφιλ και σου κανει κουνημα υπαρχει παντα η πιθανοτητα να μην εχει γινει σωστα η ζυγοσταθμιση ή να ειναι ελαφρως στραβη η ζαντα σου
φυσικα παιζει και απο τον αερα ή ακομα και απο το δρομο εαν ειχε ανωμαλιες
μιλας για ενα ελαφρυ κουνημα ή κατι εντονο και επικινδυνο ? | |
|
| |
nikman Normal gixxer
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Δευ 14 Απρ 2014, 19:49 | |
| Ξεκινάει ελαφρύ αλλά συνεχόμενο και σου δίνει την εντύπωση ότι θα αυξηθεί αν αυξήσεις την ταχύτητα. Το παρατήρησα μετά την αλλαγή των ελαστικών. Πρώτα το καταλάβαινα βράχο στην ευθεία. Μιλάμε για την ίδια ευθεία.
Αρχικά είπα να αλλάξω το μπροστά λάστιχο μιας και ήταν άλλη μάρκα και παλιό. Ο λαστιχάς μου πρότεινε αλλαγή και του πίσω σε ψηλότερο προφίλ και να κρατήσει το 50άρι που ήταν σε καλή κατάσταση. Έτσι έγινε. Έμεινα ευχαριστημένος αρχικά γιατί το μηχανάκι έγινε πιο στριφτερό, αλλά όταν πήγα να το ανοίξω στην ευθεία είχα αυτά τα αποτελέσματα.
Λάθος πιέσεις παίζει να κάνουν τέτοιο φαινόμενο; δεν τις έλεγξα από την αλλαγή. Υπάρχει περίπτωση να μην έγινε σωστή ζυγοστάθμιση; Ευθυγράμμιση πότε κάνουμε; Θα το ξανατσεκάρω και θα σας πω.. | |
|
| |
diam Adv. gixxer
Όνομα: : Διαμαντής Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 418 Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Δευ 14 Απρ 2014, 20:32 | |
| Δεν πας να το δεις παλι στο λαστιχα? Για ζυγοσταθμιση μου κανει. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Δευ 14 Απρ 2014, 22:28 | |
| Παιζει κ η περιπτωση το πισω να εχει καρουμπαλακι κ να σε βγαζει κουνημα μπροστα.. | |
|
| |
nikman Normal gixxer
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Δευ 14 Απρ 2014, 23:07 | |
| Τι εννοείς καρουμπαλάκι; καινούργιο λάστιχο είναι.. Εννοείς να είναι ελαττωματικό από τη μάνα του; | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Τρι 15 Απρ 2014, 00:07 | |
| Ναι αυτο εννοω,ειναι ενα ενδεχομενο σπανιο μεν συμβαινει δε.. Εγω προτεινω να πας απ το λαστιχα να το ψαξετε λιγο,αν οντως πιστευεις οτι κατι παιζει. Ζυγοσταθμιση-ζαντες-καρουμπαλακι. Αν και αυτο με το καρουμπαλακι συναιβει σε φιλο και ειχε το εξης συμπτωμα: στα λιγα χλμ κοσκινιζε ενω στα πολλα χανοταν.. | |
|
| |
asphyx Normal gixxer
Τόπος : athens Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Hμερομηνία εγγραφής : 16/07/2012
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Τρι 15 Απρ 2014, 01:29 | |
| - Miou έγραψε:
- το 50ρι με το 55ρι εχουν διαφορα στην κορονα . το 55ρι πλαγιαζει πιο ευκολα λογο της διαφορας αυτης . ισως να φταιει αυτο λιγο...
υπαρχει παντα η πιθανοτητα να μην εχει γινει σωστα η ζυγοσταθμιση ή να ειναι ελαφρως στραβη η ζαντα σου
Χωρίς αέρα κ άλλα φαινόμενα δες περίπου σε ποια χλμ σου βγάζει το κούνημα κ μετά πήγαινε στα ίδια χλμ κ άσε χέρια να δείς αν κοσκινίζει ή πιο απλά πηγαινε στο λαστιχά σου να στο δεί για ίσιωμα ζάντας https://gixxer.forumgreek.com/t1248-topic | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Τρι 15 Απρ 2014, 10:44 | |
| Θα μοιραστώ την εμπειρία την δικιά μου όταν πρωτοέβαλα D211 GP Racer.Φοράω μπρος πίσω καινούργια λάστιχα και ζυγοσταθμιζονται.Πρώτη βόλτα κάνω του κλασσικόυς ελέγχους κάπου στα 80 χιλιόμετρα χόρευε η μπροστά.Σε λιγοτερα χλιόμετρα οταν άφηνα χέρια χορός πάλι.Καρφί πίσω στον λαστιχά του λέω έτσι και έτσι.Περίεργο μου λέει κάτσε να δοκιμάσουμε κάτι.Μου βάζει άλλα βαρίδια και σφίγγει ένα τι την προφόρτιση,κάνω γύρα και έχω το ίδιο πράγμα αλλά αισθητά μετριασμένο πράγμα που δεν περίμενα.Ξαναγυρνάω του λέω οτι μειώθηκε αλλά πάλι δεν είναι 100%.Μου λέει δοκιμάζω κάτι ακομα και αν δεν είσαι κομπλέ σου βάζω άλλο μπροστινο.Μου βάζει τρίτα βαρίδια που μου είπε ήταν για Suzuki,πιάναν στο κέμτρο της ζάντας.Και ως δια μαγείας δεν κουνάει ρούπι.Εγώ βέβαια μου μπήκαν διαόλια και του ζήτησα μια και δεν έπαιζε θέμα να μου βάλει ένα άλλο που είχε εκεί για να αποφυγω το ενδεχόμενο ελλαττωματικού ελαστικού.Πάντως εν κατακλείδι ήταν λεπτομέρεις που δούλεψαν ενώ νόμιζα οτι ήταν απλά κομπογιαννιτικα κόλπα. | |
|
| |
nikman Normal gixxer
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Κυρ 20 Απρ 2014, 13:53 | |
| Λοιπόν χθες προστέθηκαν κι άλλα δεδομένα...διαρροή (μεγάλη) λαδιού από το αριστερό καλάμι χαμηλά. Το σκούπισα και μετά από 10 χιλ περίπου ποτάμι! πρέπει να έσταξε και κάτω. Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή η αιτία του κοσκινίσματος; Επαναλαμβάνω ότι πριν αλλάξω λάστιχα όλα ήταν οκ! (τουλάχιστον έτσι μου φαινόταν)
Για τη διαρροή τώρα τι κάνω; Πόσο λάδι παίρνει και ποιό τύπο; | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Κυρ 20 Απρ 2014, 21:39 | |
| Δεν είναι αυτη η αιτία του κοσκινίσματος και δεν συμπληρώνεις λάδι, το πάς για αλλαγη τσιμούχες. Αυτος που θα σου αλλάξει τσιμούχες ξέρει τι λάδι παίρνει και ποσο. | |
|
| |
nikman Normal gixxer
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Παρ 25 Απρ 2014, 15:09 | |
| Τσιμούχες αλλάχτηκαν και μπήκε και καλό λαδάκι της Ohlins στα καλάμια. Έπ ευκαιρία έκανα και μια δεύτερη ζυγοστάθμιση σε άλλο λαστιχά. Το μπροστινό το βρήκε ακριβώς και το πίσω πρόσθεσε 10g. Το κοσκίνισμα δεν ήταν από αυτό τελικά. Ο μηχανικός μου είπε ότι μπορεί να ευθύνεται το stabilizer (μαμά) που δεν είναι στα καλύτερα του και μαζί με το υψηλότερο προφίλ των ελαστικών δημιούργησε την αστάθεια στα πολλά. Μου πρότεινε κάποια στιγμή να βάλω ένα καλό της Ohlins. Ο καιρός εδώ ακόμα φυσάει αρκετά, οπότε δε μπορώ να πω κάτι με σιγουριά για την ώρα. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Παρ 25 Απρ 2014, 15:46 | |
| Στο κοσκίνισμα δεν φταίει το stabilizater, ίσα ίσα το περιορίζει. | |
|
| |
nikman Normal gixxer
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Σαβ 17 Μάης 2014, 15:59 | |
| Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα γιατί το φαινόμενο του κοσκινίσματος του τιμονιού στα πολλά χιλιόμετρα παραμένει. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω για το stabilizer του k5-k6 που είναι το δικό μου μηχανάκι, επισκευάζεται; μπορεί δηλαδή να γίνει σέρβις ή είναι φιξ κι άμα χαλαρώσει αρκετά απλώς το αντικαθιστάς; Αν γίνεται σέρβις πόσο περίπου στοιχίζει και ποιός το κάνει; Σε Κρήτη ξέρουμε κανένα ή μόνο Αθήνα; | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Σαβ 17 Μάης 2014, 18:26 | |
| Λάστιχο το θέμα σου είναι (το σταμπιλιζατέρ αφτερ Ohlins από τα +10 κλικ που το είχα όταν είχα θέμα με τα λάστιχα και το έψαχνα τώρα που άλλαξα λάστιχο το έχω νεκρό στο 0) στα λέω επειδή τα έχω περάσει όλα αυτά που αναφέρεις (Michelin slick που δουλεύω φουλ) και τραβήχτηκα και έψαξα τα πάντα και είχα πάθει φρίκη, γιατί το πρώτο πράγμα που έκανα έβαλα ένα άλλο λάστιχο ίδιο μπροστινό μεταχειρισμένο και για κακή μου τύχη και αυτό το λάστιχο ήταν με στραβό σκελετό ελαστικού όπως και το πρώτο.... fck
Δυό πράγματα θα κάνεις (τι πιέσεις βάζεις?) κατέβασε πίεση 32 μπροστά και πίσω 30 και δοκίμασέ το. Εάν σταματήσει ανέβασε πίεση στο πίσω +2psi τη φορά και δοκίμασε πάλι και πάλι το ίδιο κοκ. Μόλις ξεκινήσει να κουνάει βγάλε 2 psi και είσαι οκ. Αν δεν σταματήσει τότε αλλάζεις ένα μπροστινό λάστιχο που ξέρεις ότι ήταν οκ σε οποιαδήποτε μάρκα. Εάν δεν έχει ο λαστιχάς σου έλα να σου δανείσω εγώ. Αν σταματήσει πας και σου αλλάζει το μπροστινό, αν δεν τότε αλλάζεις και το πίσω. Αν κουράστηκες με όλα αυτά έχω και 2ες ζάντες με λάστιχα οκ να δοκιμάσεις. Αν σου την έχει δώσει πας στο λαστιχά σου και του λες να σου αλλάξει λάστιχο καινούριο για αρχή μπροστινό γιατί πριν δεν στο έκανε? Σωστά? | |
|
| |
nikman Normal gixxer
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Σαβ 17 Μάης 2014, 21:19 | |
| Νίκο σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία σου. Το μηχανάκι φοράει Michelin power super sport..Ο Θεός να τα κάνει. Τέλος πάντων εγώ του τα έβαλα καινούργια. Στο πίσω έβαλα 55 προφίλ. Οι πιέσεις που μου γράφεις είναι πολύ χαμηλές και δε νομίζω το συγκεκριμένο λάστιχο να δουλεύει εκεί. Τέλος πάντων θα δοκιμάσω και θα σου πω. Αν θες πες εντυπώσεις από το stabilizer. Αξίζει τα λεφτά του; Το μαμά ξέρεις αν δέχεται κάποιο σέρβις; Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί με το "φαινόμενα". Σήμερα το έδωσα σε ένα φίλο να το πάει και μου είπε ότι δε του το έκανε, οπότε αρχισα να σκέφτομαι αν πράγματι το έτρεξε και δεν του κοσκίνισε μήπως εγώ κάθομαι λάθος στο μηχανάκι και χωρίς να το καταλαβαίνω σπρώχνω το τιμόνι κι αυτό λόγω παιγμένου ίσως stabilizer μου κάνει το κοσκίνισμα. Ότι και νάναι θα με βγάλει από έξοδα. | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Σαβ 17 Μάης 2014, 21:25 | |
| To σταμπιλιζατερ δεν περιορίζει το κοσκίνισμα οταν το κοσκίνισμα ειναι μικρό δηλαδή 2-3 χιλιοστα στα clipon. Οταν το κοσκίνισμα είναι μεγάλο ή tank slapping τοτε δουλεύει το σταμπιλιζατερ. Αν σηκώσεις το μπροστινο στον αέρα θα δείς οτι στις μικρές κινήσεις δεν δουλεύει κάν μιας και ο ¨τζογος¨απο τους συνδέσμους είναι αρκετός. Δεν φταίει όμως αυτο, στο 750 κ7 που είχα το είχα βγάλει γιατί με ενοχλούσε στην πίστα και το μηχανάκι δεν κοσκίνησε ποτέ χωρίς αυτο πάνω. Επίσης αν είχες δυναμικό σταμπιλιζατερ που δουλεύει μονο σε απότομα κουνήματα, το κοσκίνισμα ούτε που θα το καταλάβαινε μιας και είναι σχετικά μικρή η ταχύτητα ταλάντωσης και μικρού πλάτους.
Συμφωνώ με τους απο πάνω, δές τα λάστιχα ή κατι χαζό όπως ξεβιδωμένο φτερό, κάποια βίδα απο φέρινγκ ξεβιδωμένη κλπ | |
|
| |
nikman Normal gixxer
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Κυρ 18 Μάης 2014, 18:15 | |
| Kapnias@ Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν κατάλαβα καλά μου λες ότι αν είναι από λάστιχο ή γενικά θέμα αεροδυναμικής δε μπορεί να το "διορθώσει" το όποιο stabilizer ακόμα κι ένα aftermarket ή μιλάς μόνο για το μαμά stabilizer; Έτσι κι αλλιώς θα το ψάξω το μαμά stabilizer αν δουλεύει σωστά ή αν θέλει επισκευή ή αντικατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζομαι περισσότερο εμπειρία πάνω στα κλιπ ον. | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Κυρ 18 Μάης 2014, 20:29 | |
| - nikman έγραψε:
- είναι από λάστιχο ή γενικά θέμα αεροδυναμικής ...............δε μπορεί να το "διορθώσει" το όποιο stabilizer ακόμα κι ένα aftermarket ή μιλάς μόνο για το μαμά stabilizer; )
Κανένα stabilizer δεν μπορεί να διορθώσει το κοσκίνισμα, μιας και το πλάτος της κίνησης του κοσκινίσματος είναι μικρό. Αν το κοσκίνισμα είναι δυνατό οπως πχ σε ψευτοσούζα που το μπροστινό βρίσκεται σε άλλη ευθεία με το πισω τοτε το stab χρειάζεται και δουλεύει, Αν βάλεις καποιον στο μηχανάκι σου σταματημένο και σου κουνάει πολύ ελαφρά το τιμόνι δεξια αριστερά (πολύ λίγο όμως σαν κοσκίνισμα) και παρατηρείς το stabilizer, θα δείς οτι δεν κουνιέται κάν ή κουνιέται ελάχιστα και μάλιστα τόσο λίγο που δεν προλαβαίνουν να περάσουν τα λάδια απο μέσα απο το έμβολο του. Τωρα για το θέμα της αεροδυναμικής παίζει πάρα πολύ,αν πχ το φτερό δεν είναι σταθερά βιδωμένο, με τα χιλιομετρα ταλαντώνει και σου βγάζει το κοσκίνισμα (δεν λέω οτι είναι αυτο, αλλα είναι μια πιθανότητα). Επίσης οπως είπε ο Νίκος παίξε με τις πιέσεις , ακόμα και αν χρειαστεί πέσε μεχρι τα 25 στο μπροστινό και ανέβα και στα 36 για να δείς αν θα αλλάξει συμπεριφορά. | |
|
| |
bagos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγελης Τόπος : χαλκιδα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 130 Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2013
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Κυρ 18 Μάης 2014, 20:59 | |
| Θα συμφωνισω κ γω με το θεμα των ελαστικων.την ειχα πατησει κ γω... Το οτι ειναι καινουριο δε λεει κατι,αν ο λαστιχας δε το ειχε καλα τοποθετημενο κ εχει "στραβωσει"ο σκελετος,τοτε αστα να πανε.μπορει σα γομα ναναι κομπλε αλλα κ ο σκελετος παιζει μεγαλο ρολο στη σταθεροτητα των πολλων κμ... | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: κοσκίνισμα τιμονιού Κυρ 18 Μάης 2014, 21:03 | |
| και σταμπιλιζατερ να βαλεις παλι δε θα διορθωθει εντελως. το 55αρι κ η γεωμετρια που δινει φταιει.βαλε 55αρι κ 50αρι διπλα διπλα κ θα καταλβεις ποσο πολυ σηκωθηκε η ουρα.μερα με τη νυχτα δλδ.
μπορεις να σηκωσεις τις μπουκαλες στις πλακες,κ να σφιξεις προφορτιση μπροστα (που θελει ουτως η αλλως μολις αλλαζεις προφιλ πισω)
η μονη λυση ειναι να αλλαξεις το στυλ οδηγησης σου κ τα χερια σου να ακουμπανε απλα τα χειρηστηρια. το ενα λαστιχο ειναι για βολτες,το αλλο για βουτιες,με οτι αρνητικο συνεπαγεται αυτο. | |
|
| |
| κοσκίνισμα τιμονιού | |
|