| καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν | |
|
+6landen vagos gixxer GIXXERAKIAS stavrosrodo magiaklaniakeksatmisi panosk8 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Σαβ 26 Ιουν 2010, 13:40 | |
| θελω να καθαρισω το φιλτρο αερα. υπαρχει ενα κιτ της Κ&Ν μου φαινεται ομως λιγο ακριβο. με λεκανη κ tide δε λεει.
οι θεσσαλονικεις του φορουμ γνωριζουν που μπορω να βρω καταστηματα που πουλανε καθαριστικα σπρευ για φιλτρα?
| |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Σαβ 26 Ιουν 2010, 16:38 | |
| ρε συ εχω τα υγρα φρενων π αλλαξαμε...φερε να ριξω λιγο..ολοκαινουργιο θα στο κανω.. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Σαβ 26 Ιουν 2010, 17:31 | |
| - panosk8 έγραψε:
- θελω να καθαρισω το φιλτρο αερα.
υπαρχει ενα κιτ της Κ&Ν μου φαινεται ομως λιγο ακριβο. με λεκανη κ tide δε λεει.
οι θεσσαλονικεις του φορουμ γνωριζουν που μπορω να βρω καταστηματα που πουλανε καθαριστικα σπρευ για φιλτρα?
αν βαλεις ενα καθαριστικο για ευαισθητα ρουχα και ζεστο(οχι καυτο) νερο θα εισαι ο.κ. αν θες καθαριστικο σπρευ.... moto market. υ.γ μην ξεχασεις να το λαδωσεις κατα της ''καταστροφικης'' σκονης. | |
|
| |
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Σαβ 26 Ιουν 2010, 22:37 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
- θελω να καθαρισω το φιλτρο αερα.
υπαρχει ενα κιτ της Κ&Ν μου φαινεται ομως λιγο ακριβο. με λεκανη κ tide δε λεει.
αν βαλεις ενα καθαριστικο για ευαισθητα ρουχα και ζεστο(οχι καυτο) νερο θα εισαι ο.κ. αν θες καθαριστικο σπρευ.... moto market.
υ.γ μην ξεχασεις να το λαδωσεις κατα της ''καταστροφικης'' σκονης. κ σου ειπα βαλε λαδι..ωχ παλι ξεβιδωματα θα εχουμε | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| |
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Κυρ 27 Ιουν 2010, 11:29 | |
| Καλο ειναι να παρεις το κιτακι η καποιο αντιστοιχο κιτακι και για αλλα φιλτρα με γαζα.Μολις βγαλεις το φιλτρο ριξε πανω στο φιλτρο και απο τις δυο μεριες καθαριστικο απο το κιτακι,αστο λιγακι κανα πενταλεπτο-δεκαλεπτο να ποτισει και μετα ξεπλυμα σε λεκανη με χλιαρο προς ζεστο νερο. Αν δεις οτι εχει ακομα πανω βρωμιες επανελαβε μια φορα αλαλ την δευτερη με χλιαρο τρεχουμενο νερο κατω απο την βρυση. Αστο να στραγγιξει καλα και μετα βαλτο καπου σε ισκιο να στεγνωσει φυσικα χωρις πιστολακια κτλ.Οταν στεγνωσει περνα το με το λαδακι μεχρι να ποτισει παντου με λεπτο στρωμα κοκκινου ειδικου λαδιου που εχει το κιτακι. (Η γαζα ειναι λευκη χωρις το λαδι,το λαδακι ειναι χρωματισμενο για να βλεπεις που εχει πεσει επαρκη ποσοτητα λαδιου) | |
|
| |
vagos gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Κυρ 27 Ιουν 2010, 14:14 | |
| Μια ερώτηση... :?: Κάθε πόσα χιλιόμετρα καθαρίζετε τα φίλτρα αέρα σας;Στην αντιπροσοπεία που το πάω μου είπαν ότι και κάθε 18000 χιλιόμετρα να το καθαρίζω δεν έχει πρόβλημα.Εμένα πάλι πολλά μου ακούγονται.Τι λέτε; | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Κυρ 27 Ιουν 2010, 15:38 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Καλο ειναι να παρεις το κιτακι η καποιο αντιστοιχο κιτακι και για αλλα φιλτρα με γαζα.Μολις βγαλεις το φιλτρο ριξε πανω στο φιλτρο και απο τις δυο μεριες καθαριστικο απο το κιτακι,αστο λιγακι κανα πενταλεπτο-δεκαλεπτο να ποτισει και μετα ξεπλυμα σε λεκανη με χλιαρο προς ζεστο νερο.
Αν δεις οτι εχει ακομα πανω βρωμιες επανελαβε μια φορα αλαλ την δευτερη με χλιαρο τρεχουμενο νερο κατω απο την βρυση.
Αστο να στραγγιξει καλα και μετα βαλτο καπου σε ισκιο να στεγνωσει φυσικα χωρις πιστολακια κτλ.Οταν στεγνωσει περνα το με το λαδακι μεχρι να ποτισει παντου με λεπτο στρωμα κοκκινου ειδικου λαδιου που εχει το κιτακι.
(Η γαζα ειναι λευκη χωρις το λαδι,το λαδακι ειναι χρωματισμενο για να βλεπεις που εχει πεσει επαρκη ποσοτητα λαδιου)
ωραιος ο γιαννης,πολυ αναλυτικος επειδη ηταν κλειστα τα μαγαζια χθες,το επλυνα με σκετο νερο σε ενα κουβα 2-3 φορες κ το αφησα να στεγωνσει. οντως η γαζα απ τα πλυσιματα ασπρισε.το φιλτρο καθαρισε πολυ καλα αν κ δεν εβαλα καθαριστικο,ομως απο λαδακι.... μου φαινετε πρεπει να το ξανανοιξω να το κανω ξανα σωστα ευχαριστω | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Κυρ 27 Ιουν 2010, 15:45 | |
| - vagos gixxer έγραψε:
- Μια ερώτηση... :?: Κάθε πόσα χιλιόμετρα καθαρίζετε τα φίλτρα αέρα σας;Στην αντιπροσοπεία που το πάω μου είπαν ότι και κάθε 18000 χιλιόμετρα να το καθαρίζω δεν έχει πρόβλημα.Εμένα πάλι πολλά μου ακούγονται.Τι λέτε;
το φιλτρο το ειχα βαλει πανω πριν 3500 χιλιαδες χιλιομετρα περιπου,κ παρολα αυτα εβγαλε πολλα σκουπιδια. οχι τοσο σκονη,αλλα πολλα μυγακια.οποτε γνωμη μου ειναι να το ανοιγεις σε καθε σερβις. παρε ενα καλο μηχανικο κατσαβιδι που να ταιριαζει κ στο υψος για να μη ταλαιπωρεισαι,και σε 5 λεπτα το χεις βγαλει | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Δευ 28 Ιουν 2010, 14:01 | |
| τι φιλτρα κ αηδιες..κοψε μια πετσετα,λιγο λαδι κ βαλτην μεσα... +10 αλογα.. | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Δευ 28 Ιουν 2010, 14:55 | |
| Καποτε οταν ειχα φιλτρο ελευθερας στο αμαξι, το εβγαζα και το καθαριζα με ενα σπρευ που εχουν οι νοικοκυρες για να βγαζουν τα λιπη απο το φουρνο.Εκανε γαματη δουλεια αλλα δεν ηταν να το αφησεις πολυ ωρα!!Μετα ειχα παρει ενα σπρευ λαδι της Κ&Ν και ηταν μια χαρα..Καποιος μαστορας μου ειχε πει στην εσχατη και 10αρακι λαδι κανει αλλα με μετρο.... | |
|
| |
xxx Normal gixxer
Όνομα: : Κωνσταντίνος Τόπος : θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 97 Αγωνιζόμενος : Στον ύπνο μου! Hμερομηνία εγγραφής : 09/11/2009
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Δευ 28 Ιουν 2010, 15:16 | |
| | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| |
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Δευ 28 Ιουν 2010, 17:47 | |
| sorry που την ανεβασα τοσο μεγαλη την εικονα,το ξεχασα | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| |
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Δευ 28 Ιουν 2010, 19:39 | |
| | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Παρ 04 Φεβ 2011, 16:11 | |
| Ρε παιδιά σε πόση ώρα περιπου στεγνώνει το φίλτρο?Γιατί το χω για στέγνωμα τωρα... | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Παρ 04 Φεβ 2011, 16:37 | |
| - spriderakias έγραψε:
- Ρε παιδιά σε πόση ώρα περιπου στεγνώνει το φίλτρο?Γιατί το χω για στέγνωμα τωρα...
Tωρα που ειναι κρυος ο καιρος ισως χρειαστει και 2 μερες.Προς θεου μην το βαλεις διπλα σε σωμα καλοριφερ η τζακι γιατι θα το καταστρεψεις!Βαλε απο κατω απο το φιλτρο χαρτι κουζινας να τραβαει το πολυ νερο που πεφτει για λιγη ωρα και μετα αφαιρεσε το,ακουμπησε το φιλτρο σε δωματιο ωστε να στεγνωσει με την θερμοκρασια δωματιου...γιατι αν το αφησεις εξω κλαφτα Χαραλαμπε.... | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Παρ 04 Φεβ 2011, 16:51 | |
| Μαλλιά..Δηλαδή να κλείσω τεπόζιτο και ανεβάσω τα εργαλεία στο σπίτι ε?Οκ ευχαριστώ. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Παρ 04 Φεβ 2011, 17:29 | |
| - spriderakias έγραψε:
- Μαλλιά..Δηλαδή να κλείσω τεπόζιτο και ανεβάσω τα εργαλεία στο σπίτι ε?Οκ ευχαριστώ.
Μπορείς να βάλεις το μαμά αν το έχεις για να κυκλοφορείς μέχρι να στεγνώσει. Sent by Galaxy S | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| |
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν Παρ 04 Φεβ 2011, 18:13 | |
| Δέν το χω δυστυχώς...Ρε παιδιά σαν να στέγνωσε μου φαίνεται αλλα έχει λίγο λίγο υγρασία πάνω..Μήπως ειναι κολλημένη στο παλιο λαδάκι που είχε??Μήπως να το σκουπίσω με ένα πανάκι?? | |
|
| |
| καθαρισμος φιλτρου Κ&Ν | |
|