| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 | |
|
+125Gixxerm@n brwmogazos bolek76 Vasilis Bourlokas suzukaros sxlogo ernestogsxr paul22 No Fear ENDURASX Vortex mx5 filippos sofia_gsxr ripper cpantelo Antonios_gsxr jord136 demk6 gsxrakias Aristosk8 louk6 WotU777 valkyrion 84 dante_gsxr ηλίας roskoup naturalboy kostasva Menidiatis_gsxr gsxrk71000 frozen k8 600 kk cb130081 Akis_s3 fab AON33 tromokratis mitsos kontos 750 kwstask6 tati mixalhsk6 konstantine89 spastos thodoris TheoDo R Hlektrologos black rider boutser Black Eagle ripseventh 190troxo potis kostaskr6 Miou maikstain gkourv georgeIII Darksoul kouzinas mike mistiriodis_tsantakias giannisp Jpan AggelosK8 stavroulis Lelos69 magfaria magiaklaniakeksatmisi Leroy lakisman46 poulitzer Sotoner riderspower martza fox kentaurosk8 1ndianos Zuki kahi STELIOS κωστας valentinosgsxr Kydo sakisole kapamarou85 panosk8 FnS gixxermak makak0s GSXR papagym G.E.B. R-09 thanasis gixxer nikojim kospoz R evolution Sotos27 Panosgsxr1000k9 andRewR T.R.E DimSTriple teo46 divinaeve fanr kantalis cbr600f4 nasos-v κολτρέϊν thanosk6 adrenalinestavros JIMK7 GIXXERAKIAS crockh2001 gregory_gr giatros alex k8 gsxr1000nitro gat0s stavrosrodo DrIoannis Hamamatsu GSX-R 1000 ΚΑΣΤΟΡΙΑ 129 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 09 Οκτ 2009, 01:32 | |
| - sakisole έγραψε:
- θα το δοκιμασω μαλλον αυριο δηλαδη κολαω μονο 2 καλοδια στην αντισταση ενα δεξια και ενα αριστερα και το βαζω στην φυσα....εαν καταλαβα καλα ??
Oxι ρε φιλε ποιος μιλησε για καλωδια :ohdhds: :grgrw: :grgrw: Οπως ειναι η αν τισταση θα λυγισεις τα ποδαρακια και θα τα βαλεις μεσα στο φις αν και καλυτερα ειναι να κολλισεις πανω στα ποδαρακια τις αν τιστασης δυο πολυ μικρα φις αφου δεις πρωτα ο τι κανουν στη φυσα | |
|
| |
sakisole Normal gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Στην Λευκη Αφρικανικη Χωρα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 90 Αγωνιζόμενος : Καθε Μερα Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 09 Οκτ 2009, 14:21 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 09 Οκτ 2009, 16:45 | |
| | |
|
| |
sakisole Normal gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Στην Λευκη Αφρικανικη Χωρα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 90 Αγωνιζόμενος : Καθε Μερα Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 09 Οκτ 2009, 17:15 | |
| Ναι , δεν βπηκα πουθενα γυρισα 4 μαγαζια που πουλανε ηλεκτρονικα ηλεκτρικα ειδη . και καλα εκει θα εβρισκα αλλα μπα τελικα την μονη αν τισταση που βρικα ηταν η παραπανω πιστευω να αντεξει | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Πεμ 15 Οκτ 2009, 09:45 | |
| Εκανα λαλακια και καταστρεψα την αριστερη ταπα του πλαισιου (αυτη που κρυβει την τρυπα για τις βιδες των σωματων). Ευτυχως βρηκα μια καινουργια και την αλλαξα. Παντως το καρφακι της ταπας επεσε μεσα στο πλαισιο...+2 γραμμαρια το μηχανακι μου δηλαδη :( | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Πεμ 15 Οκτ 2009, 18:34 | |
| Σήμερα έκανα "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ"!!!Μπήκε Bazzaz traction control,quickshifter και Ohlins stabilizater.Τώρα δεν μένει τίποτε άλλο,εκτός και αν είσαι ο JIMK7 οπότε θες:ζάντες,ελάφρωμα στρόφαλου,πιστόνια,βολάν,εκκεντροφόρους,αγωνισ τικό καντράν,clipon,πατητήρες,2ο ζευγάρι ζάντες ... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον JIMK7 για την τοποθέτηση και τις πρώτες οδηγίες,ειδικά με το traction. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Πεμ 15 Οκτ 2009, 18:58 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Σήμερα έκανα "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ"!!!Μπήκε Bazzaz traction control,quickshifter και Ohlins stabilizater.Τώρα δεν μένει τίποτε άλλο,εκτός και αν είσαι ο JIMK7 οπότε θες:ζάντες,ελάφρωμα στρόφαλου,πιστόνια,βολάν,εκκεντροφόρους,αγωνιστικό καντράν,clipon,πατητήρες,2ο ζευγάρι ζάντες ...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον JIMK7 για την τοποθέτηση και τις πρώτες οδηγίες,ειδικά με το traction. Ρε μην τα λες ολα θα με καψεις :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
κωστας Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : κομοτηνη Αριθμός μηνυμάτων : 93 Αγωνιζόμενος : gsxr 600 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 13/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Πεμ 15 Οκτ 2009, 19:04 | |
| καλοφορετα ευχομε καλες βολτες :svcewv: (και καλες κοντρες ) | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 16 Οκτ 2009, 00:24 | |
| | |
|
| |
alex k8 Normal gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Λουτσα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 16 Οκτ 2009, 11:06 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 27 Οκτ 2009, 12:02 | |
| Το αφησα το πρωι στον Περεβουδακη για την ανακληση της βαλβιδας ρελαντη. Την εχει κανει κανεις αυτη την ανακληση? | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 27 Οκτ 2009, 13:51 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Το αφησα το πρωι στον Περεβουδακη για την ανακληση της βαλβιδας ρελαντη. Την εχει κανει κανεις αυτη την ανακληση?
Γιατί σου ανέβασε ρελαντί η το πηγές προαιρε τικά γιατί έμενα είναι εισαγόμενο και είναι μέσα κανονικά πρεπε να μου το ελέγξουν αλά τρέχα γύρευε greek system είναι εισαγόμενο Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2007 ΒΑΛΒΙΔΑ ΓΙΑ SUZUKI GSXR 1000K7 201069/07 Ελλάδα Κατηγορία: Οχήματα Προϊόν: Motorcycle - Idle Speed Control (ISC) Βαλβίδα στη μοτοσικλέτα SUZUKI Μάρκα: SUZUKI Τύπος/ αριθμός μοντέλου: GSXR 1000 K7 Περιγραφή: οι ανάκληση αφορά μοτοσικλέτες SUZUKI GSXR 1000 K7 με αριθμό πλαισίου από JS1CL111100101910 έως JS1CL111100112976. Χώρα προέλευσης: Ιαπωνία Το λανθασμένο σχήμα του εσωτερικού μηχανισμού τη βαλβίδας ελέγχου στροφών ρελαντί την αναγκάζει να παραμένει πλήρως ανοιχτή, με αποτέλεσμα οι στροφές ρελαντί του κινητήρα να παραμένουν υψηλά σ τις 5000 στροφές ανά λεπτό. Εθελούσιες διορθω τικές ενέργειες από τον εισαγωγέα. Η ανάκληση αφορά 260 μοτοσικλέτες, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα ενημερωθούν μέσω συστημένων επιστολών. Έχει εκδοθεί σχε τικό Δελτίο Τύπου από τον Έλληνα αν τιπρόσωπο σ τις 19/9/2007. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 27 Οκτ 2009, 13:59 | |
- Το αφησα το πρωι στον Περεβουδακη για την ανακληση της βαλβιδας ρελαντη. Την εχει κανει κανεις αυτη την ανακληση?
Πρεβεδουρακη θελεις να πεις μαλλον.Την ειχα κανει στο κ7. Μου αλλαξαν βαλβιδα ρελαν τι και εκαναν επαναπρογαμμα τισμο εγγεφαλου. Στην δικη μου περιπτωση ηρθε ενας ετοιμος εγγεφαλος και πηραν τον δικο μου πισω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 27 Οκτ 2009, 14:04 | |
| Το πηγα προληπτικα (και με βαρυα καρδια μιας και δεν ειχε προβλημα). Ηξερα για την ανακληση κι εκανα ενα τηλεφωνημα στον Σφακιανακη ο οποιος με παροτρηνε να προχωρησουμε στην εργασια.
Μετα απο δεκα μερες ειχα τηλεφωνημα απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο της θεσσαλονικης για να κλεισουμε ραντεβου (του ειχαν ερθει τα ανταλλακτηκα απο Σφακιανακη). Η αληθεια ειναι οτι διστασα στην αρχη γιατι η μηχανη δουλευε ρολοι και ολοι οι γνωστοι, μηχανικοι και μη, μου ελεγαν να το αφησω οπως ειναι. Θα παρω την μηχανη σημερα το απογευμα και θα ξερω αν εκανα το σωστο ή αν εβγαλα τα ματακια μου μονος μου.
Υπομονη και θα γραψω τις εντυπωσεις μου συντομα. | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 28 Οκτ 2009, 10:07 | |
- Το πηγα προληπτικα (και με βαρυα καρδια μιας και δεν ειχε προβλημα). Ηξερα για την ανακληση κι εκανα ενα τηλεφωνημα στον Σφακιανακη ο οποιος με παροτρηνε να προχωρησουμε στην εργασια.
Μετα απο δεκα μερες ειχα τηλεφωνημα απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο της θεσσαλονικης για να κλεισουμε ραντεβου (του ειχαν ερθει τα ανταλλακτηκα απο Σφακιανακη). Η αληθεια ειναι οτι διστασα στην αρχη γιατι η μηχανη δουλευε ρολοι και ολοι οι γνωστοι, μηχανικοι και μη, μου ελεγαν να το αφησω οπως ειναι. Θα παρω την μηχανη σημερα το απογευμα και θα ξερω αν εκανα το σωστο ή αν εβγαλα τα ματακια μου μονος μου.
Υπομονη και θα γραψω τις εντυπωσεις μου συντομα. Εκανες καλα που το πηγες. Για τι αλιως θα το ειχες στο μυαλο σου συνεχεια! Ενας καλος μου φιλος το εκανα (Κ7) . απλη και ευκιλη διαδικασια!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 28 Οκτ 2009, 10:55 | |
- Το πηγα προληπτικα (και με βαρυα καρδια μιας και δεν ειχε προβλημα). Ηξερα για την ανακληση κι εκανα ενα τηλεφωνημα στον Σφακιανακη ο οποιος με παροτρηνε να προχωρησουμε στην εργασια.
Υπομονη και θα γραψω τις εντυπωσεις μου συντομα. Σιγά ρε φίλε μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα σπουδαίο αυτό που θα του κάνουν Μα και πάλι ρολόι θα δουλεύει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 28 Οκτ 2009, 11:01 | |
| Τελικα ολα πηγαν κατ ευχην και δεν ειδα καμια διαφορα στην μηχανη μου μετα τις εργασιες.
Ο μηχανικος μου εξηγησε οτι αλλαξαμε την ηλεκτροβαλβιδα που ελεγχει το ρελαντι αλλα και την ECU, οποτε ξαναπρογραμματησαμε και τα δυο κλειδια μου. Οταν ζητησα να μου δωσουν τα παλια ανταλλακτηκα μου αρνηθηκαν ευγενικα και μου ειπαν οτι θα ειναι στην κατοχη τους για τους επομενους εξη μηνες. Με καποιον τροπο καταφερε να μου ξεχαρβαλωσει το τηλεχειριστηριο του συναγερμου αλλα δεν το εκανα θεμα...απλως το ξεβιδωσα και το ξαναβιδωσα σαν να αλλαξα μπαταρια. Μου φανηκε επισης περιεργο οτι η εργασια δεν γραφτηκε στο βιβλιο σερβις και οταν το ζητησα μου ειπαν οτι δεν προβλεπετε και οτι φαινετε στο ιστορικο του πλαισιου μου και αυτο αρκει.
Ηταν η πρωτη επαφη που ειχα με τον Πρεβεδουρακη (και εξουσιοδοτημενο συνεργειο γενικοτερα) και κερδισε την εμπιστοσυνη μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 28 Οκτ 2009, 11:10 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Σιγά ρε φίλε μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα σπουδαίο αυτό που θα του κάνουν
Μα και πάλι ρολόι θα δουλεύει Αν ηξερες την κατασταση που επικρατει στην Θεσσαλονικη θα καταλαβαινες την αμφιβολια μου. Ειναι πιο ευκολο να βρεις πεντακοσαευρο στον δρομο παρα τιμιο και καλο μηχανικο για την καλη σου! | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 30 Οκτ 2009, 01:08 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 30 Οκτ 2009, 10:35 | |
| Με γεια σου φιλε!
Ειδες μεγαλη διαφορα με την καινουργια τρομπα? Σε δυναμη και σε αισθηση τι λεει? | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 30 Οκτ 2009, 19:34 | |
| Για πες για την τρομπα . για πες!!!! | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 30 Οκτ 2009, 21:35 | |
| παιδια πoλυ καλη η καινουργια τρομπα και εδεσε με τα σωληνακια υψηλης. η ρύθμιση της βοηθαει στο να την τοποθετησεις οπου σε βολευει. η διαφορά αίσθησης οδήγησης ειναι αισθητη. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 09 Νοε 2009, 23:03 | |
| Σημερα ειπα να κανω μια αλλαγη. Εβγαλα λοιπον το BAZZAZ Z-FI που ειχα και περασα το full με το tracion αυτα το bazzaz ρε παιδι μου σκοτωνουν | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 | |
|