| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|
+74platonas kwstakisR mpamphs Zuki93 lospsi greenthing ripperblackdevil nikman ghost aris sr20ve mikeagent AggelosK8 giorgio1000k3 fatsas k5 theatiss poulitzer TheVeteran k_o_s_t_a_s lust99r opoulian Gixxerm@n cornell bagelismar GIXXERAKIAS FLASKAS Antonios_gsxr kentaurosk8 giannisK6 panosk8 varypiniths christos_drifter louk6 Koyfo vatraxos Paralias ΓρηγόρηςΚ2 T.R.E KoSToM Hayate_K7 krosfala kapnias sv1000s achilles_r giorgostap boutser diam zukisR terrorzone noodles busa respect topetwrx DrIoannis k8 600 kk Chrisk6 maikstain bonepeeler 92_kakos JIMK7 zed660 amstaff brwmogazos Schumi giannis_suzuki Billis 1340 Vortex kostaskr6 Leroy skizotix Black Eagle kontos 750 Miou Zuki gsxr power k8 ripper 78 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 11 Ιαν 2015, 19:02 | |
| Πηγαμε βολτουλα σημερα με τον platona για καφε στην παχη. Πηγαινε ελα απο παλια. Καναμε και ενα περασματακι απο κακια σκαλα για να ξεσκουριασουμε λιγο. | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 11 Ιαν 2015, 20:06 | |
| βολτα μεχρι το φραγμα του μαρα8ωνα για καφεδακι μιας και ειχε καλη μερα, με 2 φιλαρακια ο ενας με 600 κ8 ο αλλος με νιτζακι 250 | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 11 Ιαν 2015, 20:17 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 11 Ιαν 2015, 21:01 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 11 Ιαν 2015, 22:50 | |
| κι εγω μια μικρη βολτα 220km για να ζεσταθει λιγο το μοτερ με τοση παγωνια αυτες τις μερες | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 11 Ιαν 2015, 23:00 | |
| - ghost έγραψε:
- κι εγω μια μικρη βολτα 220km για να ζεσταθει λιγο το μοτερ με τοση παγωνια αυτες τις μερες
τουλαχιστον στην αττικη ηταν ανοιξιατικη η μερα σημερα | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 12 Ιαν 2015, 09:25 | |
| Πουλάκια μου... Σαν τα σαλιγκάρια βγηκατε ολοι, μετα την βροχη.... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 12 Ιαν 2015, 15:55 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- Πουλάκια μου... Σαν τα σαλιγκάρια βγηκατε ολοι, μετα την βροχη....
Εγω σε ενημερωσα για βολτα. Ασχετος οτι τελικα πηγα αλλου και με αλλον. Η ωρα ηταν η ιδια ομως. Τι να κανω που δουλευες? Εγω πρεπει να εχω ακομια μια κυριακη ρεπο και μετα τα υπολοιπα θα τα δουλευω. | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 23 Ιαν 2015, 18:33 | |
| Πηγα βολτουλα στην λιμνη μπελετση στην ιπποκρατιος πολιτεια. Ειχα ακουσει καλα λογια για την λιμνη απο γνωστους αλλα τελικα δεν ηταν αυτο που περιμενα. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 23 Ιαν 2015, 21:49 | |
| - ripper έγραψε:
- Πηγα βολτουλα στην λιμνη μπελετση στην ιπποκρατιος πολιτεια.
Ειχα ακουσει καλα λογια για την λιμνη απο γνωστους αλλα τελικα δεν ηταν αυτο που περιμενα. Τι δεν σου άρεσε; | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 23 Ιαν 2015, 22:54 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- ripper έγραψε:
- Πηγα βολτουλα στην λιμνη μπελετση στην ιπποκρατιος πολιτεια.
Ειχα ακουσει καλα λογια για την λιμνη απο γνωστους αλλα τελικα δεν ηταν αυτο που περιμενα. Τι δεν σου άρεσε; Εχεις παει? Το περιμενα πολυ διαφορετικο. Ισως επειδη αυτοι που μου την προτυναν,με τα λεγομενα τους μου την ενανα για τον σουπερ προορισμο. Οποτε και εγω περιμενα κατι τετοιο. Σε γενικες γραμμες ομως ηταν ωραια. Πολυ ησυχια,πολυ ηρεμια. Ενα μερος της διαδρομης ειναι μεσα στα πευκα και στις βιλες. Εκει αξιζει να πας με παρεα ( προετοιμασμενος ομως, να εχεις παρει μπυρες ....) και να κατσεις. Εγω δεν ειχα παρει ουτε νερο μαζι μου. Γιατι δεν ειχα σκοπο να παω. Για αλλου πηγαινα και αλλου βρεθηκα. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 24 Ιαν 2015, 22:24 | |
| Πηγαίνω από παλιά πριν ακόμα διαμορφωθεί έτσι η λίμνη. Γενικά Βαρυμπόμπη την έχω λιώσει. Ο δρόμος είναι στενός και δεν είναι για παιχνίδι με τη μηχανή. Έχει σημεία με τσιμέντο, έχει πολλά σημεία που έχει χώμα επειδή βγαίνουν αυτοκίνητα από χώμα και λάσπες, κρατάει μπόλικη υγρασία σε πολλά τυφλά κομμάτια και πσκ έχει πολύ κόσμο που τρέχει και ποδήλατα και παιδάκια, οπότε θέλει προσοχή! Έχω δει αρκετά κουτάκια σε χαράδρες... Τη λίμνη από τότε που την έφτιαξαν και λόγω του fb έχει γίνει πολύ γνωστή τα τελευταία χρόνια, οπότε πάει αρκετός κόσμος. Σκ δεν έχει χώρο ούτε να αφήσεις το αμάξι. Επίσης έχουν ξεπεταχτεί πολλά δεντράκια με τούβλα, βιλίτσες... Πριν μια δεκαετία δεν έβλεπες ούτε τα μισά. Μπορείς να πάρεις από τη πλατεία της Βαρυμπόμπης κάτι να πιεις που έχει και ωραίες πίτσες | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 24 Ιαν 2015, 22:36 | |
| Δεν πηγα απο βαρυμπομπη. Πηγα απο εθνικη. Μπηκα στον παραδρομο της εθνικης απο τον αγ.στεφανο. Ετσι με πηγε το GPS. Και απο τον ιδιο δρομο με γυρισε. Μου εχουν πει οτι απο βαρυμπομπη ειναι ωραια η διαδρομη. | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 25 Ιαν 2015, 10:27 | |
| Καλημέρες ! Εχω να καβαλήσω καιρό , αλλά ετοιμάζομαι για δυναμικό comeback ! Εβαλα καινούρια μπαταρία (ψοφησε η παλια απο το περίμενε) , εχω παραγγείλει κουστούμια auctmarts και κατι αλλες ψιλομαλακίες (ειχα μια πτώση απο το σταντ ) και εχω κανονίσει μόλις έρθουν για δυνατό σέρβις (λαδια φίλτρα βαλβίδες ρουλεμαν λαιμού μουκάλες πηρουνιου κλπ). Τελος εχω βρει και φόρμα-μπότες και είμαι έτοιμος για βόλτες και track day Θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές με την γριά !!! Πείτε γνώμη για τα κουστούμια (κ που να βάψω ρεζερβουάρ): http://gundamhost.com/auctmarts/shop/product_info.php?cPath=119_125_164&products_id=1159&osCsid=c551c790825abc6688d537b53c3b7967 | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 25 Ιαν 2015, 12:09 | |
| Μια χαρά το κοστουμάκι, καλοφόρετο! Για βαφή ο Γρηγόρης από το φόρουμ. | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 25 Ιαν 2015, 13:28 | |
| Γρηγορη στειλε πμ με τηλεφωνο, σε περιπου 2 εβδομαδες τα περιμενω!!! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 25 Ιαν 2015, 15:40 | |
| ο γρηγορης ειναι | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 25 Ιαν 2015, 17:38 | |
| Πηγα να ψηφισω και γυρισα.
Ειχε ωραιο καιρο το πρωι,ειχε κινηση αρκετη ομως και σε καποια σημεια κοντα στο χωριο μου ειχε αρκετες υγρασιες.
Ενα μικρο ξεχαρμανιασμα... Καλα ηταν
| |
|
| |
Billis 1340 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 295 Αγωνιζόμενος : Tuned by T.R.E... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2014
| |
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Κυρ 25 Ιαν 2015, 23:11 | |
| μια χαρα δυναμωνεις....οταν ψηθεις για πατημα εδω ειμαστε.......... | |
|
| |
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 295 Αγωνιζόμενος : Tuned by T.R.E... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2014
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 26 Ιαν 2015, 01:41 | |
| - giannis_suzuki έγραψε:
- μια χαρα δυναμωνεις....οταν ψηθεις για πατημα εδω ειμαστε..........
Δυναμωνω σωστα βημα βημα μιας και εχω σωστη καθοδηγηση...Εχεις πατησει με αρκετα busa νομιζω για να ξερεις περιπου τι γινεται και ο κολλητος μου εχει Κ6 και οπως βλεπεις γνωριζω πανω κατω τι παιζει μεταξυ μας Το setup μου θα μοιαζει με μηχανακι που δοκιμασες παλαιοτερα...Δοκιμες κανω οταν θελω να μαθω-δω κατι και επιδιωκω να γινονται με φιλους (προς αποφυγη παρεξηγησεων) πιστεψε με τα μετρα μου τα εχω και ο στοχος μου ειναι 2 κουρδισμενα γερμανικα τα ειπαμε και στο τηλεφωνο...Ευχαριστω παντως | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 26 Ιαν 2015, 15:18 | |
| του κολλητου σου τι ακριβως ειναι το κ6?? αφου το setup σου θα μοιαζει με αυτο που παλαιοτερα πατησα θα ηθελα μια δοκιμουλα...
τα ειχαμε πει και στο τηλ..ειμαι ανοιχτος σε ολες τις ΔΟΚΙΜΕΣ....δεν υπαρχει για μενα κοντρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 26 Ιαν 2015, 15:57 | |
| - giannis_suzuki έγραψε:
- του κολλητου σου τι ακριβως ειναι το κ6??
αφου το setup σου θα μοιαζει με αυτο που παλαιοτερα πατησα θα ηθελα μια δοκιμουλα...
τα ειχαμε πει και στο τηλ..ειμαι ανοιχτος σε ολες τις ΔΟΚΙΜΕΣ....δεν υπαρχει για μενα κοντρα... Το Κ6 ειναι akrapovic με φιλτρο...Και εγω τοτε ημουν σχεδον μαμα το Busa μετα τα 220-230 ανοιγε σταθερα μεχρι τα 298 πραγματικα χλμ η διαφορα ηταν μεγαλουτσικη οποτε με παρομοιες βελτιωσεις δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι και αυτος ειναι ο λογος που δεν εχουμε πατησει ηδη...Εχω να πω οτι με Κ8 η διαφορα ηταν μικροτερη απο οτι με το Κ6 το οποιο στα ρολλ εκανε με το πατα 1 μηχανακι αλλα μολις περνουσαμε τα 200 περιπου εμενε πισω σε αντιθεση με το Κ8 που εμενε στα 1-2 κενα μεχρι τα 270 περιπου (φορουσε ολοσωμη εγω slipon)...Τελος παντων νομιζω σου απαντησα στο προηγουμενο post...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Billis 1340 στις Τετ 28 Ιαν 2015, 18:30, 1 φορά | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 26 Ιαν 2015, 17:24 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- Πηγαίνω από παλιά πριν ακόμα διαμορφωθεί έτσι η λίμνη. Γενικά Βαρυμπόμπη την έχω λιώσει. Ο δρόμος είναι στενός και δεν είναι για παιχνίδι με τη μηχανή. Έχει σημεία με τσιμέντο, έχει πολλά σημεία που έχει χώμα επειδή βγαίνουν αυτοκίνητα από χώμα και λάσπες, κρατάει μπόλικη υγρασία σε πολλά τυφλά κομμάτια και πσκ έχει πολύ κόσμο που τρέχει και ποδήλατα και παιδάκια, οπότε θέλει προσοχή! Έχω δει αρκετά κουτάκια σε χαράδρες... Τη λίμνη από τότε που την έφτιαξαν και λόγω του fb έχει γίνει πολύ γνωστή τα τελευταία χρόνια, οπότε πάει αρκετός κόσμος. Σκ δεν έχει χώρο ούτε να αφήσεις το αμάξι. Επίσης έχουν ξεπεταχτεί πολλά δεντράκια με τούβλα, βιλίτσες... Πριν μια δεκαετία δεν έβλεπες ούτε τα μισά. Μπορείς να πάρεις από τη πλατεία της Βαρυμπόμπης κάτι να πιεις που έχει και ωραίες πίτσες
Νικο σημερα ξαναπηγα στην λιμνη μπελετση, με το αμαξι ομως , για να εχω το gps και να παω απο βαρυμπομπη. Οντως η διαδρομη ειναι απιστευτη!!! Ολο πρασινο.... Αν και σαν ασφαλτο δεν ηταν οτι καλυτερο. Μην τα θελουμε και ολα δικα μας ... | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τρι 27 Ιαν 2015, 21:41 | |
| | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|