| Τακακια..... | |
|
+6TheVeteran G.E.B. R-09 misfits296 κολτρέϊν magiaklaniakeksatmisi Hlektrologos 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Τακακια..... Δευ 05 Ιουλ 2010, 19:18 | |
| Λοιπον τα τακακια εχουν φαγωθει οχι τελειως αλλα στα τελη του μηνα εχω σχεδιασει ενα ταξιδι μεχρι Λευκαδα με την μηχανη αρα πρεπει να μπουν καινουργια. Την αλλαγη θα την κανω μονος μου αλλα δεν ξερω ποια μαρκα να επιλεξω. Απο αλλους ακουω να προτιμησω τα μαμα τακακια γιατι ειναι τα καλυτερα, απο αλλους οτι σαν τα EBC δεν ειναι κανενα, επισης αλλοι μου λενε με κλειστα ματια να βαλω Carbon Lorrain. Βεβαια κανενας δεν με ρωτησε για τη χρηση τα θελω. Εχουμε και λεμε λοιπον: Στην πιστα δεν προκειται να μπω, εχω ταξιδι μεγαλο σχετικα και μαλλον θα ειμαι δικαβαλος, οι ταχυτητες θα ειναι μεχρι και 160-170χιλ και αν γιατι απο εκει και πανω αρχιζει η μαχη με την γυναικα. Θελω ενα τακακι το οποιο λογικα θα ειναι μεταλλικο αλλα στο μερος που ακουμπαει με το εμβολο να εχει καποιου ειδους προστασια για να μην βρασουν τα υγρα.Ακουω τις προτασεις σας απο την εμπειρια σας. Επισης απο τιμες τι παιζει? Για μαγαζι εχω ακουσει τα καλυτερα για ενα στην Καλλιροης που η δουλεια του εχει να κανει μονο με φρενα μηχανων αρα εκει θα παω μαλλον αλλα οποια αλλη προταση ευπροσδεκτη.
Υ.Γ. Μιλαμε για τακακια μπροστινου συστηματος μιας και το πισω οπως το βλεπω θα χρειαστει αλλαγη σε 50.000+ χιλ. | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Τακακια..... Δευ 05 Ιουλ 2010, 19:30 | |
| τοτε μεινε στα μαμα..αν και τα ebc θεωριτικα ζεσταινονται πιο δυσκολα..αλλα αν μεινεις εκτος πιστας τα μαμα ειναι τ καλυτερα για την τσεπη κ τους δισκους σου | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Τακακια..... Δευ 05 Ιουλ 2010, 20:19 | |
| ebc έχω βάλει εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος, είδα μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα μαμά. | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: Τακακια..... Δευ 05 Ιουλ 2010, 21:59 | |
| Και εγω εχω βαλει EBC Extreme Pro εχουν διαφορα απο τα μαμα και ειδικα στην πιστα... το οτι πας ταξιδι και τετοια δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να βαλεις τα αγωνιστικα τακακια απλως λογο κοστους βλεπεις τι θα κανεις... γνωμη μου αν δεν βαλεις ακριβα μαρκας μετα καλυτερα τα μαμα που ειναι stadar και οχι καποια απλα φτηνιαρικα στην κατηγορια τους.... και για καλου κακου κοιτα και λιγο το πισω μηπως και .... αυτα!! :P | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: Τακακια..... Δευ 05 Ιουλ 2010, 22:22 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- ebc έχω βάλει εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος, είδα μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα μαμά.
Χρηστο μπορεις να μου πεις ποσο εβαλες τα τακακια ευχαριστω! | |
|
| |
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Τακακια..... Τρι 06 Ιουλ 2010, 20:08 | |
| εγω τα ebc hh τα εβαλα 45 το ζευγαρι,θεσ/νικη | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Τακακια..... Τετ 07 Ιουλ 2010, 23:22 | |
| να σε ενημερωσω για κατι (και θα θελα κ την γνωμη κ αλλων με ebc hh).. παιδια τα εκανα 10000 χλμ κ περιμενα να εχουν ψωμι λογω μεταλλου αλλα ειδα οτι δεν εμεινε πολυ ακομη..αν κ εχω ακουσει οτι απο την αρχη δεν εχουν πολυ ψωμι αλλα τα μαμα που τα εβγαλα με 10000 ειχαν περισσοτερο..τι γινεται?? | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: Τακακια..... Δευ 14 Φεβ 2011, 00:17 | |
| - misfits296 έγραψε:
- Και εγω εχω βαλει EBC Extreme Pro εχουν διαφορα απο τα μαμα και ειδικα στην πιστα
Για πες εντυπωσεις. Εχω ενα Κ6 600 και με ενδιαφερει κυριως η αποδοση στην πιστα. Ποσα χλμ εχεις κανει? Τι αισθηση εχουν στην πιστα? Πρεπει να ζεσταθουν για να "δαγκωσουν"? Γιατι μπαμπα? | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Τακακια..... Δευ 14 Φεβ 2011, 02:51 | |
| σαφος καλητερα τα ιδια φοραο κ εγω ...σαφος ακριβοτερα απο ολα τα αλλα τακακια της αγορασσ ....carbon lorrain που ειχα βαλει σχεδον ιδια αποδοση ..κατα εμε βεβεος ....αλλα με μικροτερο κοστος ....βεβεα πεζει κ απο που θα τα παρεις αφου τα EBC GFA extream εχουνε τιμη λιανικις 180ε .... και απο ΕΒΑΥ σαφεστερα λιγοτερα ...τιμη θα σου πει ο θομας που τα πιρε απο εκει γιατι εγω δεν θημαμε ;P SEX | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Τακακια..... Δευ 14 Φεβ 2011, 12:34 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Τακακια..... Δευ 14 Φεβ 2011, 17:58 | |
| για τα brembo τα κοκκινα (synhetic το λεει νομιζω) τι γνωμη εχετε? | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Τακακια..... Δευ 14 Φεβ 2011, 18:04 | |
| | |
|
| |
| Τακακια..... | |
|