Greek GSX-R forum
κλοπη yoshimura gp evo2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
κλοπη yoshimura gp evo2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

κλοπη yoshimura gp evo2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
κλοπη yoshimura gp evo2 Poll_l10κλοπη yoshimura gp evo2 Poll_c10κλοπη yoshimura gp evo2 Poll_r10 
JIMK7
κλοπη yoshimura gp evo2 Poll_l10κλοπη yoshimura gp evo2 Poll_c10κλοπη yoshimura gp evo2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

κλοπη yoshimura gp evo2

Πήγαινε κάτω 
+6
kouzinas
simantonis
panos1313
totoulis
GIXXERAKIAS
miltos_k8_1000
10 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
miltos_k8_1000
Jr.gixxer
miltos_k8_1000

Άντρας Όνομα: : miltos
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6
Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010

κλοπη yoshimura gp evo2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΤετ 07 Ιουλ 2010, 16:27

παιδες χτες τα ξημερωματα μου κλεψανε τις πολυαγαπημενες μου εξατμισεις yosimura gp evo ενω μηχανη ηταν αραγμενη εξω απο το σπιτι μου...περιοχη λοφος αξιωματικων περιστερι αν καποιος απο εκει τριγυρω μαθει η ακουσει κατι ωστε να τις βρω θα το εκτιμουσα πολυ.....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΤετ 07 Ιουλ 2010, 16:33

Aν εχουν καποιο σημαδι συγκεκριμενο ψαξε σε car.gr μηπως τις βγαλουν αγγελια να τους μπαγλαρωσεις. kapelo

Κριμα γιατι μου φαγαν και μενα μια trc carbon και σε καταλαβαινω. :(
miltos_k8_1000
Jr.gixxer
miltos_k8_1000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΤετ 07 Ιουλ 2010, 16:46

οκ man θα το δοκιμασω και εκει...ασε φιλε η ξενερα μου δε περιγραφεται το μηχανακι το εχω 2 μηνες καινουριο..
totoulis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
totoulis

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 724
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΤετ 07 Ιουλ 2010, 17:20

κριμα ρε μηλτο........ψαξε γενικα και σε internet και σε χρυση ευκαιρια και τετοιες φυλλαδες.αν και μαλλον τις εχουν δωσει στα καπακια γιατι προφανως θα ηταν παρεγγελεια.
εμενα εκτος οτι ειναι νικελ,μετα το μικρο πεσηματακι που ειχα εχει ψιλογρατζουνιστει η μια οποτε τωρα ανχωνομαι λιγοτερο..........
που εχουμε φτασει με τους παλιοπουστες.......να μας αρεσει το εργαλειο μας με γρατζουνιες!!!!!!!
http://www.kord.gr
panos1313
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 109
Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΤετ 07 Ιουλ 2010, 18:02

miltos_k8_1000 έγραψε:
οκ man θα το δοκιμασω και εκει...ασε φιλε η ξενερα μου δε περιγραφεται το μηχανακι το εχω 2 μηνες καινουριο..

Μηπως να λες παλι καλα που δεν το κλεψαν ολοκληρο? Για προσεχε λιγο γιατι αν το παρκαρεις και αλλες φορες εξω απτο σπιτι σου, πιθανως να ξαναρθουν
simantonis
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : αντωνης
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2
Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΤετ 07 Ιουλ 2010, 21:09

φιλε μου ασφαλεια κλοπης εχεις κανει στο μηχ??μπορει και να τις ασφαλιζες..κανε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..
miltos_k8_1000
Jr.gixxer
miltos_k8_1000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΤετ 07 Ιουλ 2010, 22:34

εχω κανει ασφαλεια κλοπης αλλα δε καλυπτει τις εξατμισεις δυστυχως...μπηκα στο car.gr και βρηκα κατι gp evo σαν τις δικες μου με σημερινο post και πηρα τηλ τον τυπο να κλεισω ραντεβου για αυριο....μου τα ψιλομασησε και μετα απο κανα 2 ωρες το post ειχε εξαφανιστει.....συμπερασματα δικα σας...
kouzinas
Full gixxer
Full gixxer
kouzinas

Άντρας Όνομα: : Μάνος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1122
Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ!
Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΠεμ 08 Ιουλ 2010, 00:23

miltos_k8_1000 έγραψε:
εχω κανει ασφαλεια κλοπης αλλα δε καλυπτει τις εξατμισεις δυστυχως...μπηκα στο car.gr και βρηκα κατι gp evo σαν τις δικες μου με σημερινο post και πηρα τηλ τον τυπο να κλεισω ραντεβου για αυριο....μου τα ψιλομασησε και μετα απο κανα 2 ωρες το post ειχε εξαφανιστει.....συμπερασματα δικα σας...

neura neura
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

Όνομα: : παναγιωτης
Τόπος : αθηνα...
Αριθμός μηνυμάτων : 603
Αγωνιζόμενος : dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΠεμ 08 Ιουλ 2010, 00:49

φιλε μου,η επομενη ειναι ολο το μηχ.και παλι καλα να λες!!!ασφαλισε το και εξαφανισε το απο αυτο το σημειο γιατι σε εχουν ετοιμο!!!

φιλικα..... oraios
vagos gixxer
Normal gixxer
Normal gixxer
vagos gixxer

Άντρας Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 167
Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ
Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΠεμ 08 Ιουλ 2010, 15:40

Φίλε κι εγώ αυτές φοράω.Αν είχες παρατηρήσει η εξάτμιση έχει σειριακό αριθμό.Αν είχες κοιτάξει εκεί που έγραφε gp evo,λίγο πιο δίπλα έχει έναν αριθμό.Αν τον θυμάσε κάτι μπορεί να κάνεις αλλιώς λίγο δυσκόλα τα πράματα.Εύχομαι να τις βρεις το συντομότερο!
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΠεμ 08 Ιουλ 2010, 15:46

Aν πατησετε τον αριθμο της αγγελιας στο google και πατησετε πρoσωρινα αποθηκευμενη την εχει κρατησει μεσα δοκιμασε να δεις αν ηταν οντως η δικες σου. kapelo
potis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
potis

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 582
Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν...
Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΠαρ 09 Ιουλ 2010, 19:46

τελικά τι έγινε με αυτόν που είχε ανεβάσει το post?
miltos_k8_1000
Jr.gixxer
miltos_k8_1000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΠαρ 09 Ιουλ 2010, 19:53

τπτ εξαφανιστηκε..αστα να πανε δε νομιζω να τις βρω..οποτε αρχιζω να μαζευω για yoshi tri oval διμπουκες..
poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1123
Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΠαρ 09 Ιουλ 2010, 21:06

miltos_k8_1000 έγραψε:
τπτ εξαφανιστηκε..αστα να πανε δε νομιζω να τις βρω..οποτε αρχιζω να μαζευω για yoshi tri oval διμπουκες..
NAIAIAIAIAIIAIAIAIAAI tralala
ΔΙΜΠΟΥΚΕΣ= pistoli
potis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
potis

Άντρας Όνομα: : Παναγιώτης
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός μηνυμάτων : 582
Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν...
Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: κλοπη yoshimura gp evo2   κλοπη yoshimura gp evo2 EmptyΠαρ 09 Ιουλ 2010, 21:25

και αυτη τη φορά κλειστό γκαράζ παρακαλώ... ninza

κλοπη yoshimura gp evo2
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» κλοπη κ8 600
» Κλοπή
» κλοπή κ6 750.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΑΓΓΕΛΙΕΣ :: ΚΛΟΠΕΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com