| Λαστιχα για Κ6 1000 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
georgeIII Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
| Θέμα: Λαστιχα για Κ6 1000 Κυρ 01 Αυγ 2010, 19:24 | |
| Εχω ενα GSXR 1000 K6 και ηρθε ο καιρος να του αλλαξω λαστιχα... Η χρηση που του κανω κυριως ειναι εθνικη οδος και μεσα στην πολη. Δεν νομιζω να μπω πιστα ακομα τουλαχιστον... Οποτε ενδιαφερομαι για ενα λαστιχο που κυριως θα μου "βγαλει" χιλιομετρα. Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις επιλογες 1) Metzeler M3 2) Pirelli Diablo Corsa III 3) Pirelli Supercorsa (υπαρχει και Dragon και Diablo;και αν ναι ποιο απο τα δυο λετε 4) Michelen Pure Οποια αλλη προταση δεκτη!!!! Κατι αλλο .. εγω την μηχανη την πηρα με 55 προφιλ αλλα μου ειπαν οτι φοραει 50, να το αφησω 55 ή να το αλλαξω; Ξερω οτι υπαρχουν και αλλα θεματα ανοιγμενα σχετικα με λαστιχα και εχω διαβασει αρκετα απο αυτα οποτε παρακαλω να με συγχωρεσετε που ανοιγω ενα ακομα (ειναι και η πρωτη μου δημοσιευση στο φορουμ ... παει η παρθενια!!!) | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Λαστιχα για Κ6 1000 Κυρ 01 Αυγ 2010, 21:05 | |
| - georgeIII έγραψε:
- Εχω ενα GSXR 1000 K6 και ηρθε ο καιρος να του αλλαξω λαστιχα... Η χρηση που του κανω κυριως ειναι εθνικη οδος και μεσα στην πολη. Δεν νομιζω να μπω πιστα ακομα τουλαχιστον... Οποτε ενδιαφερομαι για ενα λαστιχο που κυριως θα μου "βγαλει" χιλιομετρα. Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις επιλογες
1) Metzeler M3 2) Pirelli Diablo Corsa III 3) Pirelli Supercorsa (υπαρχει και Dragon και Diablo;και αν ναι ποιο απο τα δυο λετε 4) Michelen Pure
Οποια αλλη προταση δεκτη!!!!
Κατι αλλο .. εγω την μηχανη την πηρα με 55 προφιλ αλλα μου ειπαν οτι φοραει 50, να το αφησω 55 ή να το αλλαξω;
Ξερω οτι υπαρχουν και αλλα θεματα ανοιγμενα σχετικα με λαστιχα και εχω διαβασει αρκετα απο αυτα οποτε παρακαλω να με συγχωρεσετε που ανοιγω ενα ακομα (ειναι και η πρωτη μου δημοσιευση στο φορουμ ... παει η παρθενια!!!) Εγώ θα έβαζα οποιοδήποτε μεταξύ των Μ3,CORSA III,BT-016. | |
|
| |
valentino46 Normal gixxer
Όνομα: : Αντρεας Τόπος : peristeri Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Λαστιχα για Κ6 1000 Κυρ 01 Αυγ 2010, 22:25 | |
| Εγω τα Μ3 φοραω και εχω μπει και πιστα και ειναι μια χαρα οχι για ακραια πραγματα , στα προτεινω ανεπιφιλακτα και ειναι και ποιο φθηνα απο τα αλα .. | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Λαστιχα για Κ6 1000 Δευ 02 Αυγ 2010, 09:59 | |
| metzeler m3 ειναι φοβερο λαστιχο πλεον ομως υπαρχει κ το μ5 με πολυ μικρη διαφορα στην τιμη το diablo corsa 3 πολυ καλο αλλα εμεινε πισω με τα χρονια υπαρχει το rosso corsa to οποιο ειναι κ αυτο τοπ
οσο αφορα τωρα για 190 50 η 190 55 αν κανεις πολιτικη χρυση κ θες χιλιομετρα μονοδρομος το 50αρι αν σου αρεσει το στριψιμο εκει πας αναγκαστκα με 55
για την ιστορια φιλος με κ5 κ μετζελερ μ3 ειχε κανει 7000 χιλιομετρα στον δρομο κ 5 track day μεγαρα οπου γυριζε στο 1.10 κ δεν ετρωγε πολυ λασχτιχο με αυτο το γυρολογιο αλλα οπως κ να εχει εβγαλε 5 πιστες | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: Λαστιχα για Κ6 1000 Δευ 02 Αυγ 2010, 18:23 | |
| Σκεφτομαι αρκετα και τα Supercorsa Pro , τι λετε για αυτα; και κατι αλλο ποσο παλιας κατασκευησ θα περνατε εσεις δλδ μεχρι ποια εβδομαδα του 9; | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Λαστιχα για Κ6 1000 Δευ 02 Αυγ 2010, 23:01 | |
| - georgeIII έγραψε:
- Σκεφτομαι αρκετα και τα Supercorsa Pro , τι λετε για αυτα; και κατι αλλο ποσο παλιας κατασκευησ θα περνατε εσεις δλδ μεχρι ποια εβδομαδα του 9;
το supercorsa pro που λες ειναι λαστιχο που φιμιζοταν για την καλη συμπεριφορα του σε πιστα απο τι ειδα εσυ θελεις ενα λαστιχο χιλιομετραδικο οποτε το pro δεν σου κανει απο τι καταλαβα τα εχεις βρει καπου σε στοκ γιαυτο ρωτας για ημερομινιες ? αν ειναι μεσα στο 9 παντος αφοβα αν παντως ειναι αυτο κ σε τραβαει η τιμη εχε στο μυαλο σου κ το rennsport to οποιο πεζει στα πολυ καλα σε τιμη κ ειναι τιμιο λαστιχακη αν παλι δεν σε ενδιαφερει τοσο το οικονομικο πας σε ενα m5 το οποιο κ χιλιομετρα βγαζει κ πολυ προσφυση ολα τα λαστιχα ειναι σε γενικες γραμμες καλα δες ακριβως τι θελεις να κανεις πχ μπορεις να βαλεις γομες κ να στιβεις απο το παρκινκ του σπιτιου σου αλλα να πας μεχρι το βολο κ να δεις οτι λειπει το μισο λαστιχο μπορεις να βαλεις ενα dunlop d208 (που το θυμιθικαχ0χ0α) να βγαλει 20000 χιλιομετρα αλλα να μην παταει πουθενα περιπου τι λεφτα θελεις να δωσεις ? | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Λαστιχα για Κ6 1000 Τρι 03 Αυγ 2010, 02:44 | |
| Δεν εχω βρει καποιο συγκεκριμενο σε στοκ απλα σκεφτομαι σοβαρα να τα παρω απο αγγλια για να μου βγουν κανενα κατοσταρι € λιγοτερα... τα χρηματα που μπορω να δωσω ειναι μεχρι τα 350€... και σε αυτη την τιμη βρισκω απο γνωστο τα supercorsa... | |
|
| |
mike Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Λαστιχα για Κ6 1000 Τρι 03 Αυγ 2010, 10:38 | |
| - georgeIII έγραψε:
- Δεν εχω βρει καποιο συγκεκριμενο σε στοκ απλα σκεφτομαι σοβαρα να τα παρω απο αγγλια για να μου βγουν κανενα κατοσταρι € λιγοτερα... τα χρηματα που μπορω να δωσω ειναι μεχρι τα 350€... και σε αυτη την τιμη βρισκω απο γνωστο τα supercorsa...
φιλε μου στα λεφτα που διαθετης αυτη την στιγμη βρισκεις κ μ5 κ rosso corsa ψαξε λιγο τιμες | |
|
| |
| Λαστιχα για Κ6 1000 | |
|