| ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 | |
|
+7thanosk6 papagym alex k8 gostrider r6_lightech κολτρέϊν kospoz 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kospoz Jr.gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 29 Hμερομηνία εγγραφής : 26/04/2009
| Θέμα: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Δευ 06 Ιουλ 2009, 19:10 | |
| Καλησπερα σε ολους ηρθε η ωρα να αλλαξω τα πατουμενα και εγω.απο την μανα του το ειχαν τα BT014 Bridgestone και σκεφτομαι να βαλω τα ιδια γιατι τα βρηκα οικονομικα 200 euro.Καμια αλλη γνωμη?Να τονισω πως τα λαστιχα τα βρηκα απο ενα Αγγλικο site http://www.mandp.co.uk | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Δευ 06 Ιουλ 2009, 19:12 | |
| το μετέφερα εδώ....πιστεύω ότι είναι καλύτερα..! εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και τα ΒΤ016 πολύ καλά λάστιχα... | |
|
| |
kospoz Jr.gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : θεσ/νικη Αριθμός μηνυμάτων : 29 Hμερομηνία εγγραφής : 26/04/2009
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Δευ 06 Ιουλ 2009, 19:18 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- το μετέφερα εδώ....πιστεύω ότι είναι καλύτερα..!
εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και τα ΒΤ016 πολύ καλά λάστιχα... και εγω φιλε μου σκεφτηκα για αυτα αλλα κοστιζουν 90 euro παραπανω και ειμαι λιγο ζορικα τωρα | |
|
| |
r6_lightech Normal gixxer
Όνομα: : Ντόρια Τόπος : Νέα Μάκρη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Δευ 06 Ιουλ 2009, 20:24 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- το μετέφερα εδώ....πιστεύω ότι είναι καλύτερα..!
εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και τα ΒΤ016 πολύ καλά λάστιχα... τα 16αρια που βαζει το εργοστασιο ειναι τουλαχιστον απαραδεκτα και δεν εχουν καμια σχεση με καινουρια ΒΤ16 που θα πας να παρεις απεξω.Τα dunlop επισεις ειναι μια πολυ καλη επιλογη και οικονομικη...σε ποια περιοχη βρισκεσαι παλικαρι? | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Δευ 06 Ιουλ 2009, 23:40 | |
| εγω εβαλα τα BT002 RACING STREET στο κ6.μου πηγαν λιγο παραπανω (470ε) αλλα ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει....απλα θελουν καλο ζεσταμα... | |
|
| |
alex k8 Normal gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Λουτσα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Τρι 07 Ιουλ 2009, 00:29 | |
| - gostrider έγραψε:
- εγω εβαλα τα BT002 RACING STREET στο κ6.μου πηγαν λιγο παραπανω (470ε) αλλα ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει....απλα θελουν καλο ζεσταμα...
τα Dunlop Qualifire RR ειναι πολυ καλα για χρηση στο δρομο κ για κανα χαλαρο track-day ζεστενονται πολυ γρηγορα αλλα φαγονονται κ πολυ γρηγορα.τα καινουρια τα δυγομα αν ψαχτεις θα τα βρεις κανα 300αρι τοποθτημενα | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Τρι 07 Ιουλ 2009, 07:48 | |
| - kospoz έγραψε:
- Καλησπερα σε ολους ηρθε η ωρα να αλλαξω τα πατουμενα και εγω.απο την μανα του το ειχαν τα BT014 Bridgestone και σκεφτομαι να βαλω τα ιδια γιατι τα βρηκα οικονομικα 200 euro.Καμια αλλη γνωμη?Να τονισω πως τα λαστιχα τα βρηκα απο ενα Αγγλικο site http://www.mandp.co.uk
Για να αποφασίσεις ποια λάστιχα θα βάλεις, πρέπει πρώτα να έχεις καταλάβει καλά τι θέλεις από αυτά! Εάν τα θέλεις απλά για την μετακίνηση σου στη πόλη και βόλτα για μπάνιο τη Κυριακή είναι μια χαρά! Δες και τα continental, φθηνό και τίμιο λαστιχάκι! Αν τώρα θα έχεις και κάποιες απαιτήσεις από το λάστιχο στο τομέα πρόσφυση, μάλλον πρέπει να δεις και για κάποια γόμα! Και αν θέλεις να μπεις και πίστα........, θα τα αλλάξεις σε ένα μήνα πάλι, θα τα αλλάξεις σε δυο χρόνια, θα τα φας το Σαβ/κο στη πίστα....., τι από όλα αυτά!! Οπότε ξεκαθάρισε τι θες από τα λάστιχα και όχι πόσο κάνουν. Μετά είναι πιο εύκολη η απόφαση! :darg: | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Τρι 07 Ιουλ 2009, 11:10 | |
| - kostasgym έγραψε:
- kospoz έγραψε:
- Καλησπερα σε ολους ηρθε η ωρα να αλλαξω τα πατουμενα και εγω.απο την μανα του το ειχαν τα BT014 Bridgestone και σκεφτομαι να βαλω τα ιδια γιατι τα βρηκα οικονομικα 200 euro.Καμια αλλη γνωμη?Να τονισω πως τα λαστιχα τα βρηκα απο ενα Αγγλικο site http://www.mandp.co.uk
Για να αποφασίσεις ποια λάστιχα θα βάλεις, πρέπει πρώτα να έχεις καταλάβει καλά τι θέλεις από αυτά!
Εάν τα θέλεις απλά για την μετακίνηση σου στη πόλη και βόλτα για μπάνιο τη Κυριακή είναι μια χαρά! Δες και τα continental, φθηνό και τίμιο λαστιχάκι!
Αν τώρα θα έχεις και κάποιες απαιτήσεις από το λάστιχο στο τομέα πρόσφυση, μάλλον πρέπει να δεις και για κάποια γόμα! Και αν θέλεις να μπεις και πίστα........, θα τα αλλάξεις σε ένα μήνα πάλι, θα τα αλλάξεις σε δυο χρόνια, θα τα φας το Σαβ/κο στη πίστα....., τι από όλα αυτά!!
Οπότε ξεκαθάρισε τι θες από τα λάστιχα και όχι πόσο κάνουν. Μετά είναι πιο εύκολη η απόφαση! :darg: +1000 :darg: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Τρι 07 Ιουλ 2009, 11:12 | |
| + 1000 κι απο μενα :darg: | |
|
| |
kospoz Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Τρι 07 Ιουλ 2009, 13:49 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Ντόρια Τόπος : Νέα Μάκρη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Τρι 07 Ιουλ 2009, 15:10 | |
| - kospoz έγραψε:
φιλε μου απο αμπελοκηπους θεσσαλονικη ειμαι οσο για τα dunlop μου ειπαν οτι ειναι για πιο βαρια μηχανακια απο το δικο μου.οι μετακινησεις μου ειναι καθε σαββατοκυριακο εξω απο την πολη βεβαια μεσα το βγαζω σπανια γιατι το καημενο ζεσταινεται αρκετα γρηγορα και δεν το θελω.για μεσα εχω κρατηθειται παιδες ενα θρυλικο townmate Αγαπητέ συμφορουμιστή,όπως πολυ σωστα αναφεραν πιο πανω,θα πρεπει πρωτα να μας πεις τι ζητάς απο το λάστιχο..Σε δευτερη φάση,τα dunlop οπως και πάρα πολλα άλλα λάστιχα έχουν σειρές για βαριά και πιο ελαφριά μηχανακια..τα qualifier και τα απλά και τα rr είναι πάρα πολύ καλα και σχετικά φθηνά λάστιχα για το μηχανάκι σου αλλα ειναι σχετικά γρήγορο λάστιχο ιδικά το rr (αν με καταλαβαινεις τι θελω να πω). Τωρα αν το θελεις για στροφές επέλεξε το 211 που ειναι φανταστικό αλλα και αρκετά γρήγορο επίσεις και γενικότερα κάτι σε γόμα.. Αν κάνεις πολλα χιλιόμετρα ευθεία δοκιμασε κατι σε πιο σκληρό είναι αμαρτια να βαλεις μαλακα θα τρώγονται απίστευτα γρήγορα. Για τα continental δεν μπορω να σου πω γιατι δεν εχω δοκιμασει ακομα,αλλα σε γενικες γραμμες ακουγονται πολυ καλα λόγια.. Εγώ προσωπικά προτειμώ pirelli,είτε superbike είτε supercorsa.Φανταστικά λάστιχα αλλα πολύ πιο ακριβά. Φιλικού χαιρετισμούς Η συμφορουμίστριά σου Ντόρια! | |
|
| |
kospoz Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Τρι 07 Ιουλ 2009, 16:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Τρι 07 Ιουλ 2009, 22:33 | |
| Νομίζω όμως οτι χάνεις το καλύτερο κομμάτι!φτάνεις μέχρι την πηγή και δεν πίνεις νερό!Καβάλα-Ξάνθη 32 ολοκληρα χιλιόμετρα στροφές με τέλεια άσφαλτο!!!
εκει έκανα τα πρώτα μου χιλιόμετρα όταν έστρωνα το R6! | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Τετ 08 Ιουλ 2009, 02:49 | |
| - r6_lightech έγραψε:
- Νομίζω όμως οτι χάνεις το καλύτερο κομμάτι!φτάνεις μέχρι την πηγή και δεν πίνεις νερό!Καβάλα-Ξάνθη 32 ολοκληρα χιλιόμετρα στροφές με τέλεια άσφαλτο!!!
εκει έκανα τα πρώτα μου χιλιόμετρα όταν έστρωνα το R6! Οι στροφές της Καβάλας, όπως τις λέμε, είναι "πεδίο βολής" εδω και χρόνια! Όντως έχουν σχετικά καλή άσφαλτο, δηλαδή ιδιας ποιοτητας σχεδον παντού. Το μόνο "κακό" είναι οτι η διαδρομή είναι αρκετα ανοιχτή και οι στροφες σηκώνουν παρα πολλα χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα η οποιαδήποτε πτώση να αποβαίνει τις περισσοτερες φορές μοιραία. Παρ'ολα αυτά αν έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου και αναλογίζεσαι οτι βρίσκεσαι σε δημοσιο δρόμο και όχι σε πιστα, δεν κινδυνεύεις σε μεγάλο βαθμό... Είναι όντως μια πολυ καλή διαδρομή, με διαχωριστικό στηθαίο σχεδον παντού (αλλα και μπαριέρες :( σε πολλα σημεία ), με δύο λωρίδες ανα ρεύμα. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Τετ 08 Ιουλ 2009, 08:37 | |
| Για την δική σου χρήση θα πρότεινα τα εξής: Pirelli Corsa III Michelin Pilot Power 2CT Dunlop Qualifier RR Βέβαια αφού έχεις ένα SS καλό θα ήταν να κάνεις και επισκεψούλες στις Σέρρες για να μάθεις ακόμη πιο πολύ την μηχανή σου και τα όριά της.Τα παραπάνω λάστιχα θα σε βολέψουν και σε αυτό το επίπεδο. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Τετ 08 Ιουλ 2009, 13:05 | |
| | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Τετ 08 Ιουλ 2009, 20:46 | |
| Σε προηγουμενο μηχανακι (SV 1000) φορουσα τα pilot road 2. Γγαζουν απιστευτα χιλιομετρα ΑΛΛΑ πρεπει να συμβιβαστεις οσο αφορα τις στροφες. Αργουν να ζεσταθουν και ειναι σχετικα αργα. Καποιος ανεφερε τα pilot power 2ct τα οποια μου φαινονται σαν καλη λυση. | |
|
| |
kospoz Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Πεμ 09 Ιουλ 2009, 14:13 | |
| Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Τελικα εκανα παραγγελια τα BT014 της bridgestone με 208 ευρουλακια.Κατεληξα παλι στα ιδια για 2 λογους. 1)γιατι αποδειχτηκαν δυνατα λαστιχα να φανταστειτε πως απο μια χαζομαρα μου ακουμπουσε μια αλυσιδα τυπου φιδιου που λεμε στο πισω λαστιχο με αποτελεσμα να την φαει και να κοψει και το συρματοσκοινο το αποτελεσμα ηταν μερικες εκδορες στο πελμα αλλα ακομη κραταει ρε το ατιμο 2)δεν μπηκα στον κοπο για κατι πιο εξιδεικευμενο γιατι ειμαι ακομη νεος με αυτο το μηχανακι και ψιλοφοβαμαι να κανω ακραια πραγματα.σιγα σιγα αγαλι αγαλι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Πεμ 09 Ιουλ 2009, 15:00 | |
| Θα σου δωσω μια συμβουλή μιας και την έχω πατήσει άσχημα και δεν θα θελα να την πατήσει ποτέ κανενας αλλος..
Μην τσιγκουνευεσαι για κανεναν λογο τα λεφτα που δινεις για λαστιχα,ειτε μηχανακι λεγεται αυτο ειτε αμαξι,για το μηχανακι ακομα ενας λογος παραπανω βεβαια,εγω κάνει τέτια τούμπα που αν ειχα σωστα λαστιχα θα την γλυτωνα..
Επειδη ακριβως εισαι νεος κι εχεις ενα μηχανακι 160 αλογα τροχο θα πρεπε να σκεφτεις λιγο καλυτερα τι λαστιχο θα προτειμισεις. 1000 φορες βαλε ενα μεταχειροσμενο ζευγαρι απο χρονομετρημενα αμα δεν βγαινεις οικονομικα,παρα ενα παλιας τεχνολογιας λαστιχο που σιγουρα θα ειναι και πιο "μπαγιατικο" και πιο σκληρο και δεν θα συγχωρισει λάθος οταν θα ναι κρυο..
Ίσως και να μαι υπερβολική στα μάτια των υπολοίπων αλλα αυτη είναι η αποψη μου μετα απο αυτο που επαθα πριν λιγα χρονια.
Μεγεια σου λοιπον και καλοπερπατητα ! | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Πεμ 09 Ιουλ 2009, 22:30 | |
| Συμφωνω απολυτα με την Ντορια.Ενα καλο λαστιχο θα σε σωσει καποιες φορες απο χιλιαδες ευρω και ισως και απο την ζωη σου.Με 35 ευρω ακομα επαιρνες τα DIABLO ΙΙΙ και ισουν ΟΚ. Το 014 ειναι πολυ παλιο λαστιχο και πιστευω δεν το φοραει κανεις. κολοφορετα αυτα που πηρες απλα την επομενη φορα παρε αλλα.Κατι ξερουν τα παιδια που σου λενε | |
|
| |
kospoz Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 Παρ 10 Ιουλ 2009, 08:27 | |
| Μπορει και να εχετε δικιο γιατι σιγουρα ξερετε κατι παραπανω απο μενα αλλα επειδη ημουν ευχαριστημενος με αυτα γιαυτο και τα ξαναπροτιμησα.Επαιξε ρολο και η ημερομηνια παραγωγης τους ειναι φρεσκια φεβρουαριος του 2009.Αν ηταν παλαιοτερη θα πηγαινα στα 016.τελος παντων την επομενη φορα κατι καλυτερο .σας :thanks!!: | |
|
| |
| ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ Κ6 1000 | |
|