Greek GSX-R forum
προβλημα με το πισω φρενο. Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
προβλημα με το πισω φρενο. Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

προβλημα με το πισω φρενο. Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
προβλημα με το πισω φρενο. Poll_l10προβλημα με το πισω φρενο. Poll_c10προβλημα με το πισω φρενο. Poll_r10 
JIMK7
προβλημα με το πισω φρενο. Poll_l10προβλημα με το πισω φρενο. Poll_c10προβλημα με το πισω φρενο. Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

προβλημα με το πισω φρενο.

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
andreasarxo
Normal gixxer
Normal gixxer
andreasarxo

Άντρας Όνομα: : ανδρεας
Τόπος : ευοσμος
Αριθμός μηνυμάτων : 138
Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

προβλημα με το πισω φρενο. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: προβλημα με το πισω φρενο.   προβλημα με το πισω φρενο. EmptyΠεμ 12 Αυγ 2010, 11:36

εχω προβλημα με το πισω φρενο. κολλαει και μενει πατιμενη η τρομπα μεσα. ο λεβιες ανεβοκατεβαινει αλλα η τρομπα μενει πατημενη.. τα τακακια εχοθν ακομα ψωμι. μηπως θελουν τα τσιμουχακια αλλαγμα η με καποιο τροπο καθαρισμα? scratch scratch
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 732
Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης
Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα με το πισω φρενο.   προβλημα με το πισω φρενο. EmptyΠεμ 12 Αυγ 2010, 12:06

andreasarxo έγραψε:
εχω προβλημα με το πισω φρενο. κολλαει και μενει πατιμενη η τρομπα μεσα. ο λεβιες ανεβοκατεβαινει αλλα η τρομπα μενει πατημενη.. τα τακακια εχοθν ακομα ψωμι. μηπως θελουν τα τσιμουχακια αλλαγμα η με καποιο τροπο καθαρισμα? scratch scratch

μου το ειχε κανει το srad κ ειχα αλλαξει ενα κιτακι τρομπας κ υγρα κ εφτιαξε δες ομως κ την δαγκανα μην κολαει το εμβολο κ μενει ανοιχτο
andreasarxo
Normal gixxer
Normal gixxer
andreasarxo

Άντρας Όνομα: : ανδρεας
Τόπος : ευοσμος
Αριθμός μηνυμάτων : 138
Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα με το πισω φρενο.   προβλημα με το πισω φρενο. EmptyΠεμ 12 Αυγ 2010, 13:39

οκ, θα το δοκιμασω. πηρα τηλ και εχει 20ε το κιτακι.

προβλημα με το πισω φρενο.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Προβλημα με πισω φρενο.....
» Πισω φρενο-τζογος συνεχεια
» πρόβλημα με μπροστινό φρένο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com