Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Δεν μπορω να δω φωτογραφιες (λογω γραφειου) αλλα ειδα live τα παιδια και ητΟνε πολυ σουπερ!Ειχε αρκετο κοσμο και πολυ καλο καιρο για track day.Χαρηκα που ειδα παλι τα παιδια μετα παο τοσο καιρο,ηρωες με τα δερματα,εγω δεν θα την παλευα,εδω εσκαγα με το μαυρο μπλουζακι.
Αντε και με το καλο στην επομενη με λιγοτερο κοσμο και με λιγοτερη αναμονη γιατι αυτη ηταν που σας κουρασε πιο πολυ απ οτι καταλαβα.
+++++++++++++++
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Δεν μπορω να δω φωτογραφιες (λογω γραφειου) αλλα ειδα live τα παιδια και ητΟνε πολυ σουπερ!Ειχε αρκετο κοσμο και πολυ καλο καιρο για track day.Χαρηκα που ειδα παλι τα παιδια μετα παο τοσο καιρο,ηρωες με τα δερματα,εγω δεν θα την παλευα,εδω εσκαγα με το μαυρο μπλουζακι.
Αντε και με το καλο στην επομενη με λιγοτερο κοσμο και με λιγοτερη αναμονη γιατι αυτη ηταν που σας κουρασε πιο πολυ απ οτι καταλαβα.
Πραγματι πολυς κοσμος!!!! Χάρηκα που ειδα απο κοντα μερικά παιδιά το φορουμ - ζητω συγνώμη που ειπα θα "ξαναγυρισω" και δεν γυρισα ποτε!!!! Εμπλεξα με κατι γνωστους και με πηρε.... η μπάλα!!!
Την επόμενη φορά θα τα πούμε περισσοτερο
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Το μηχανακι με την συμπιεση σταματισε να κουναει τοσο πολύ στα φρενα της ευθειας… αρα πετηχαμε το στοχο μας……..
Τα τακακια ΤΟP ………. Θα δειτε στο δευτερο βιντεο 4-5 γυρο (στην κ1), πηγα να κανω πιο δυνατα φρενα και συκωθηκε εντο επιτοπου…….
Τα λαστιχα μετα από 3 20λεπτα τα εβλεπες και νομιζες ότι εχεις κανει μονο 1… και από κρατημα σουπερ (η αληθεια τα Dragon μου εδειναν πιο σιγουρια)
Ειχα κατι χαζογλυστρυματα αλλα τελικα ηταν η πιστα αφου και ο τεο με τα Dragon τα ειχε
Η πιστα βρωμικη χωρις καλη προσφηση και μας επλυναν την 6 (την στροφη μετα την μεγαλη ευθεια) και στα πρωτα εικοσαλεπτα στο εσωτερικο ειχε νερα και στην εξωτερικη πλευρα πουδρα χωμα …. Εμενε ενας διαδρομος 30-40 cm καθαρος Φαινεται στο πρωτο βιντεο …
για πρωτη φορα μετα την καλοκαιρινη αποχη ....καλα ηταν.... εκανα και της μ@λ@κιες μου.... και κουραστικα και πολυ!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Δευ 06 Σεπ 2010, 14:11, 4 φορές συνολικά
nasos-v Full gixxer
Πραγματι πολυς κοσμος!!!! Χάρηκα που ειδα απο κοντα μερικά παιδιά το φορουμ - ζητω συγνώμη που ειπα θα "ξαναγυρισω" και δεν γυρισα ποτε!!!! Εμπλεξα με κατι γνωστους και με πηρε.... η μπάλα!!!
Την επόμενη φορά θα τα πούμε περισσοτερο
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
μπραβο ρε μαγκες,δηλωνετε σταθερα το παρον αντε να ανηφορησετε ξανα κ προς τα μερη μας
εσυ απο πανω,μηπως εισαι κρυφοχοντα κ ρωτας?? εμ αν δεν βγαλει κ κανενα τεστ ντραιβ η χοντα,πως θα ψηθει λιγο ο κοσμος? αφου ολοι στα σουζουκι με κλειστα τα ματια πανε
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
κανεις να τεσταρε το honda? να ακούσουμε καμια άποψη για αυτο.....
πηγαμε απο της 11 εκει για να τα δοκιμασουμε αλλα η λιστα αναμονης ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ
panosk8 έγραψε:
μπραβο ρε μαγκες,δηλωνετε σταθερα το παρον αντε να ανηφορησετε ξανα κ προς τα μερη μας
εσυ απο πανω,μηπως εισαι κρυφοχοντα κ ρωτας?? εμ αν δεν βγαλει κ κανενα τεστ ντραιβ η χοντα,πως θα ψηθει λιγο ο κοσμος? αφου ολοι στα σουζουκι με κλειστα τα ματια πανε
πανο , μαλλον προς τελος οκτωβρη θα τα πουμε απο κοντα....
teo46 έγραψε:
και ένα δικό μου βιντεακι...δεν λέει και πολλά αλλά οκ..!!
ωραιος ο τεο......
τεο βαλε λιγο επιθεση... πολυ καθεσαι και περιμενεις απο πισω..
εσυ απο κάτω...
γιατί μου μιλάς ετσι χεχε???
ακου κει.. κρυφοχοντού...
ετσι για εγκυκλοπαιδικές γνωσεις....
nasos-v Full gixxer