| Tρόμπα βενζίνης απο αμερικη vs ελληνικη | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| |
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Tρόμπα βενζίνης απο αμερικη vs ελληνικη Σαβ 04 Σεπ 2010, 22:12 | |
| ωχ αμαν.... θα ρουφηξω και γω ρε φιλε λιγο,απο αδερφικη αλληλεγγυη γι αυτο ψιλοχαθηκες εσυ,παλι μετατροπες εκανες. εγω λεω να βαλουμε φωτια τα βενζιναδικα κ να παρουμε πατινια. **για ρωτα αμα ξερει ποσα χιλιομετρα ειχε πανω?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την panosk8 στις Σαβ 04 Σεπ 2010, 22:15, 1 φορά | |
|
| |
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Tρόμπα βενζίνης απο αμερικη vs ελληνικη Σαβ 04 Σεπ 2010, 22:15 | |
| - panosk8 έγραψε:
- ωχ αμαν....
θα ρουφηξω και γω ρε φιλε λιγο,απο αδερφικη αλληλεγγυη γι αυτο ψιλοχαθηκες εσυ,παλι μετατροπες εκανες.
εγω λεω να βαλουμε φωτια τα βενζιναδικα κ να παρουμε πατινια.
αυριο πρωι πρωι εχει αλλαγη λαδιων στο sv του αδερφου κ μετα θα λυσω το μπροστινο κ καθαριμο δαγκανας..ελα για καφε.. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Tρόμπα βενζίνης απο αμερικη vs ελληνικη Σαβ 04 Σεπ 2010, 22:18 | |
| θα φερω κ το σπρευ να τα περασουμε κ μια ψιλη | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Tρόμπα βενζίνης απο αμερικη vs ελληνικη Κυρ 05 Σεπ 2010, 11:22 | |
| Ρε όταν κανονίζετε τέτοια event μιλάτε για να ρχόμαστε και μεις να μαθαίνουμε τπτ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Tρόμπα βενζίνης απο αμερικη vs ελληνικη Κυρ 05 Σεπ 2010, 16:26 | |
| - gkourv έγραψε:
- Ρε όταν κανονίζετε τέτοια event μιλάτε για να ρχόμαστε και μεις να μαθαίνουμε τπτ
ελα ν ριξουμε ενα καθαρισμα κ το δικο σ..παντως με το καινουργιο φιλτρο παει πολυ καλυτερα..καθαρισα με σπρευ κ τις πεταλουδες κ την υποδοχη του αερα.. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Tρόμπα βενζίνης απο αμερικη vs ελληνικη Κυρ 05 Σεπ 2010, 16:49 | |
| εγω παντος που εχω απο αμερικα τρομπα και την συγκρινα με την δικιαμου ειναι ολοιδιες ...μαλον θεμα χρισις κ βενζινης ειναι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Tρόμπα βενζίνης απο αμερικη vs ελληνικη Κυρ 05 Σεπ 2010, 17:14 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- εγω παντος που εχω απο αμερικα τρομπα και την συγκρινα με την δικιαμου ειναι ολοιδιες ...μαλον θεμα χρισις κ βενζινης ειναι
ναι το κοκκινοπο χρωμα π απεκτησα η δικια μ ειναι ισως απο την σκουρια π εχουν οι καλες βενζινες μας..δεν ξερω τι να πω..μας κοροιδευουν.. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Tρόμπα βενζίνης απο αμερικη vs ελληνικη Κυρ 05 Σεπ 2010, 17:15 | |
| κοροιδεψετους κ εσυ με μερικες καταγκελιες ;P | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| |
| |
| Tρόμπα βενζίνης απο αμερικη vs ελληνικη | |
|