| Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? | |
|
+6brwmogazos platonas boutser Κωσταςηρακλειο Gixxerm@n Mechanictp 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mechanictp Jr.gixxer
Όνομα: : Αποστολης Τόπος : Ανατολικη Αττικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
| Θέμα: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Τρι 16 Οκτ 2012, 20:10 | |
| Γεια σας ρε παιδια. Θελω να παρω κατι γνησια πραγματα απο αμερικη και δεν μπορουν να μου χαμηλωσουν την τιμη στο τιμολογιο γτ ειναι καινουργια γνησια. Εψαξα καθε τροπο... Να τα παρει για παρτη του και να μου τα στειλει σαν μεταχειρισμενα, να μην τα βαλει ολα στο τιμολογιο, να να αλλα δεν... Ξερει κανεις αν τα παρω και περασουν τελωνειο τι παιζει στην χρεωση? Εχει μονο το ΦΠΑ η εχει και αλλες χρεωσεις? Ειναι περιπου 350-380$ + τα μεταφορικα
| |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Τρι 16 Οκτ 2012, 21:20 | |
| το ποσό επιβάρυνσης που είχα όταν μερικές φορές την πάτησα με το τελωνείο ήταν 30% κάθε φορά...οπότε να υπολογίζεις 30€ για κάθε 100...δλδ την τελευταία φορά που το δέμα μου ήταν δηλωμένο κανονικά 500€ πλήρωσα 150€ (φπα,δασμοί κτλ) | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| |
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Τρι 16 Οκτ 2012, 21:55 | |
| το εχω κάνει αυτό κώστα. Έπιασε. Απλά πρόσεχε την ισοτιμία της ημερομηνίας πληρωμής. Και προϊόν + ναύλα πρέπει να είναι λιγώτερα από 150€ .α δεν μπορείς να αλλάξεις τα ναύλα γιατί έχουν κατάλογο και τα ελέγχουν. Ακόμη και free shipping να έχεις αυτοί θα τα προσθέσουν από τον κατάλογο τους και θα βγάλουν το τελικό ποσό. Και κάτι άλλο στο τελωνείο αττικής δεν πολύ σταματάν.
| |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Τρι 16 Οκτ 2012, 22:29 | |
| δηλαδη 150 ευρο ενα τιμολογιο εξατμησης απο το πευπαλ +τα μεταφορικα δεν θα με φορολογησουν καθολου? | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Τρι 16 Οκτ 2012, 22:53 | |
| Νομιζω πρεπει να ειναι τιμολογιο + μεταφορικα = 150 | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Τετ 17 Οκτ 2012, 10:21 | |
| - Κωσταςηρακλειο έγραψε:
- ρε παιδια εμενα μου εχουν ζητηση να τους στειλω με φαξ την πληρωμη απο το πευπαλ..αν λυπον αλαξο εγω της τιμες στην πληρωμη και τους στειλο την πληρωμη με δικες μου τιμες λετε να πιαση
Αν μπλεξεις με κουριερ την γμσες...αναγκαστηκα θα πληρωσεις μινιμουμ 100 που ειναι τα εξοδα του τελωνη...απο εκει και περα εχεις εξοδα αποθηκης αν μεινουν τα πργματα πανω απο 2 ημερες και τους δασμους φπα κτλπ της αξιας των πραγματων. Γιαυτο ΠΑΝΤΑ να πληρωνεις σε 2 δοσεις..μια για τα πραγματα και μια για τα μεταφορικα ξεχωριστα... οταν σκασει η πιπ@ στο τελωνειο δωσε το πειπαλ της αξιας των μεταφορικων και οχι των ανταλλακτικων. Φυσικα και δεν μπορεις να κοστολογησεις μια εξατμιση 50 ευρω πχ...δεν ειναι μαλακες...ξερεις..κρινεις και βλεπεις... Ειμαι παθων 3 φορες...1 για πιστονια και κουζινετα 150 ευρω τελωνειο, 1 για parts τουρμπινας αλλα 150 και μια 180αρα για ειδη αλιειας και μλκιες... | |
|
| |
cursed2 Normal gixxer
Όνομα: : Ιωαννης Τόπος : Αιγαλεω-Καλιφορνια Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 78 Αγωνιζόμενος : Ναι Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2011
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Τετ 17 Οκτ 2012, 20:03 | |
| Παιζει και να μην σε χρεωσουν καν για 350 $! Αν δεν θελει να στο στειλει σαν δωρο πες του να στο στειλει σαν commercial sample, το μονο προβλημα που θα εχει αυτος θα ειναι αν φαινεται στο e-bay η πωληση. ΠΑΝΤΑ USPS με φεντ εξ και γιου πι ες 99% την γαμησες.
| |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Τετ 17 Οκτ 2012, 21:45 | |
| Οπως λενε κ τα παιδια...αν ερθει με usps (ταχυδρομειο για αυτους) ειναι 50-50 το φας-δεν φας τελωνειο.(Εγω πχ στο κρανος δεν εφαγα)
Μακρυια απο courier (ups,fedex κτλ).Με αυτους ΠΑΝΤΑ θα εχεις τελωνειο , διοτι βγαζουν κ απο εκει.Απ οτι θυμαμε η αμοιβη courier για να κανουν αυτοι τον εκτελωνισμο ειναι κανα 80αρι εξτρα. | |
|
| |
Mechanictp Jr.gixxer
Όνομα: : Αποστολης Τόπος : Ανατολικη Αττικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Τετ 17 Οκτ 2012, 22:33 | |
| Οποτε αν πεσει στο τελωνειο ειναι 30% στα ανταλλακτικα και τα μεταφορικα? Μαζι με μεταφορικα ειναι 405$ Τι ποσα ειχες και εδωσες τελωνειο 150αρια και 180 ευρα? - brwmogazos έγραψε:
- Κωσταςηρακλειο έγραψε:
- ρε παιδια εμενα μου εχουν ζητηση να τους στειλω με φαξ την πληρωμη απο το πευπαλ..αν λυπον αλαξο εγω της τιμες στην πληρωμη και τους στειλο την πληρωμη με δικες μου τιμες λετε να πιαση
Αν μπλεξεις με κουριερ την γμσες...αναγκαστηκα θα πληρωσεις μινιμουμ 100 που ειναι τα εξοδα του τελωνη...απο εκει και περα εχεις εξοδα αποθηκης αν μεινουν τα πργματα πανω απο 2 ημερες και τους δασμους φπα κτλπ της αξιας των πραγματων.
Γιαυτο ΠΑΝΤΑ να πληρωνεις σε 2 δοσεις..μια για τα πραγματα και μια για τα μεταφορικα ξεχωριστα...
οταν σκασει η πιπ@ στο τελωνειο δωσε το πειπαλ της αξιας των μεταφορικων και οχι των ανταλλακτικων.
Φυσικα και δεν μπορεις να κοστολογησεις μια εξατμιση 50 ευρω πχ...δεν ειναι μαλακες...ξερεις..κρινεις και βλεπεις...
Ειμαι παθων 3 φορες...1 για πιστονια και κουζινετα 150 ευρω τελωνειο, 1 για parts τουρμπινας αλλα 150 και μια 180αρα για ειδη αλιειας και μλκιες...
| |
|
| |
Mechanictp Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Τετ 17 Οκτ 2012, 22:35 | |
| Ειχα βρει εναν να μου τα στειλει αλλα τελευταια στιγμη πριν 5 λεπτα μου τα αλλαξε... Και δεν στελνω σε καποιον που δεν εχει να πληρωσει του φορους και μ@λακιες. Και δεν ειναι σωστο ενω πριν μια ωρα με ρωταγε τι θελω και ποσο θα πανε και ποιοι ειναι οι κωδικοι των πραγματων... Βλακες τελειως. Πες δεν θελω και μην με πριζεις να ψαξω αλλου.
Εχει κανεις κανεναν συγγενη να τα αγορασει και να μου τα στειλει απο Αμερικη? Αν μπορει καποιος να με βοηθησει ας στειλει ενα pm! | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Πεμ 27 Φεβ 2014, 12:22 | |
| ρε σεις αυτοι εχουν ξεφυγει εντελως σημερα το πρωι με πηραν τηλεφωνο απο το τελωνειο για μια εξατμιση γιοσιμουρα που περιμενω απο αμερικη. με USPS ηρθε αυτη.τη κερδισα σε δημοπρασια κ μαλλον δεν τους φανηκαν πολλα τα λεφτα που την αγορασα κ μου ζητησαν τιμολογια κ παυπαλ να τους τα στειλω με μαιλ.πανε καλα? τη λεω τη θεια στο τηλ ,μα καλα τιμολογια μεσα δεν εχει? μου λεει τι να σου πω,δεν το εχω ανοιξει ακομα αλλα να μου στειλεις τα τιμολογια. σημερα το πρωι περασε το δεμα,σημερα κιολας με πηραν τηλ. πλεον οτι μα οτι ερχεται απ εξψ το εκτελωνιζουν. μεχρι 45 ευρο ειναι ατελωνιστα απο κ κει κ πανω πληρωνεις 23% τον φπα κ ενα 3% τους δασμους. χοντρικα μου ειπε να περιμενω περιπου στο 27%. που να τους καει το βιντεο | |
|
| |
Mechanictp Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Πεμ 27 Φεβ 2014, 12:30 | |
| Έχουν ξεφύγει ρεεεε... Πάνε οι παλιές καλές εποχές... 1000 € και δεν είχε ασχοληθεί κανένας καμιά από τις 2 φορές καλά δεν μιλάμε για ποσά 150-300 ευρό δεν υπήρχαν καν... | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Πεμ 27 Φεβ 2014, 15:08 | |
| | |
|
| |
Imp Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Αγωνιζόμενος : Χρήματα > Πίστα > Μαθήματα > Προπόνηση > Αγώνας Hμερομηνία εγγραφής : 03/02/2010
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Πεμ 27 Φεβ 2014, 17:23 | |
| - panosk8 έγραψε:
μεχρι 45 ευρο ειναι ατελωνιστα απο κ κει κ πανω πληρωνεις 23% τον φπα κ ενα 3% τους δασμους. χοντρικα μου ειπε να περιμενω περιπου στο 27%. Αυτά τα 45 ευρώ αξία αντικειμένου, απ' όσο ξέρω είναι ατελώνιστα για μη εμπορικές συναλλαγές (από ιδιώτη σε ιδιώτη ας πούμε). Αν αγοράσεις κάτι π.χ. από ebay θεωρείται εμπορική συναλλαγή και το όριο είναι 22 ευρώ. Επίσης, εμπορικά προϊόντα αξίας ως 150 ευρώ, δεν δασμολογούνται. Πληρώνεις μόνο τον ΦΠΑ δηλαδή. Μετά τα 150, επιβάλλεται ΦΠΑ και δασμοί. Απ' ό,τι έχω διαβάσει, οι τελώνες μπορεί να μην ασχοληθούν με δέματα μικρής αξίας ως 150 ευρώ, οπότε να μην επιβληθεί καν ΦΠΑ. Αλλά θα έλεγα να μην βασιζόμαστε εκεί... Επίσης έχουν δικαίωμα στο τελωνείο να ανοίξουν δέματα, αν θεωρήσουν πως η αναγραφόμενη αξία είναι κατά πολύ διαφορετική από την πραγματική. | |
|
| |
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| Θέμα: Απ: Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? Παρ 28 Φεβ 2014, 13:34 | |
| νομιζω ότι είναι ολη αυτή η κατασταση σαν ρωσσικη ρουλετα..........πριν από κανενα μηνα πηρα μισο μοτερ crf 450 (χωρις κυλινδρο - κεφαλη) αρκετα βαρυ τελωσ παντων , και ΔΕΝ πληρωσαμε καθολου τελωνειο , μονο 95 ευρα μεταφορικα..........και ο άλλος πηρε κατι πιστονια και φλαντζες και πληρωσε 286 ευρω για μεταφορικα και δασμους , τελωνειο............τι να πω , είναι σε τι παικτη θα πεσεις , αυτό καταλαβα......... | |
|
| |
| Αγορα απο Αμερικη και τελωνειο??? | |
|