| ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... | |
|
+41lKiNG stairwayth InSaNeRiDeR ENDURASX chris8790 fab κολτρέϊν Akis_s3 mitsos stam911 nikosath boutser lakisman46 kostas-1000k9 kahi Leroy kouzinas dimitris750 potis kostaskr6 valentinosgsxr HUMANGOUS Painterz nikosR1 AggelosK8 mike Opeth mistiriodis_tsantakias GOGOS kentaurosk8 sporoskaterini Cube Capacity totoulis JIMK7 panosk8 riderspower stavrosrodo Darksoul crockh2001 nasos-v ktm_21 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Δευ 20 Σεπ 2010, 01:17 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Δευ 20 Σεπ 2010, 03:39 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Δευ 20 Σεπ 2010, 09:58 | |
| ΕΔΩ ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 'Η ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ! ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕΕ! | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Δευ 20 Σεπ 2010, 11:21 | |
| | |
|
| |
dimitris750 Jr.gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 35 Hμερομηνία εγγραφής : 25/06/2010
| |
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Δευ 04 Οκτ 2010, 14:43 | |
| Αργουν τοσο πολυ να ερθουν οι κλησεις???????? :( Χλωμιασα τωρα....Πιστευα οτι σου ερχεται η κληση και η φωτο στους 2 μηνες.Τον Μαιο που πηρα το gixxer με τραβηξανε 2-3 φορες στην Αττικη οδο,ειχα την πινακιδα γυρισμενη με ValterMoto βαση,αλλα και παλι ειχα αγχωθει μηπως φαινεται απο τις "χαμηλες" καμερες....μετα απο αυτο το αγχος την βγαζω τελειως καθε φορα που θελω να παω γρηγορα!προτιμω να φαω 150 euro προστιμο για πινακιδα παρα αφαιρεση διπλωματος 2 μηνες + 350Ε!Οποτε το αγχος μου συνεχιζεται για κανα χρονο ακομη απο οτι καταλαβα!! Τι να γινεται αραγε αμα σου ερθει φωτο αλλα δεν εχεις πινακιδα "υπουργειου" πανω?Αθωος λογω αμφιβολιων? :o | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Δευ 04 Οκτ 2010, 15:01 | |
| - kouzinas έγραψε:
Τι να γινεται αραγε αμα σου ερθει φωτο αλλα δεν εχεις πινακιδα "υπουργειου" πανω?Αθωος λογω αμφιβολιων? :o
Και πως θα σε βρουνε βρε χωρις να τραβιξουν την πινακιδα σου? Απο τον αριθμο πλαισιου? | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Δευ 04 Οκτ 2010, 17:00 | |
| υπουργειου ρωτησε ο κουζινας ? | |
|
| |
kostas-1000k9 Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Δευ 04 Οκτ 2010, 17:12 | |
| | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Δευ 04 Οκτ 2010, 17:17 | |
| Στανταρ θα την φας για παραποιηση! | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Δευ 04 Οκτ 2010, 17:32 | |
| - kahi έγραψε:
- υπουργειου ρωτησε ο κουζινας ?
Ααα, καλα απο στραβομαρα καλα τα παμε, sory δεν το ειδα Παντως το πολυ πολυ να σου κανουν παρατηρηση, σιγα μη σε γραψουν κιολας. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τετ 27 Οκτ 2010, 17:40 | |
| ρε παιδιά τι πίκρα είναι αυτή στα πόσα βγάζει φωτό κ μετά από πόσο καιρό έρχεται η κλίση. Εχω πάει μέχρι 170 όμως με το αμάξι αν μου έρθει τίποτα τέτοιο καταστράφηκα. | |
|
| |
nikosath Jr.gixxer
Όνομα: : Nikos Τόπος : Athens Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 9 Hμερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Δευ 27 Ιουν 2011, 23:55 | |
| Καπου το εχω ξανα ακουσει | |
|
| |
nikosath Jr.gixxer
Όνομα: : Nikos Τόπος : Athens Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 9 Hμερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
| |
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τρι 28 Ιουν 2011, 17:33 | |
| Κατι παρομοιο να ρωτησω??Στα διοδια οταν περναμε χωρις να πληρωνουμε βγαινει επισης φωτογραφια της πινακιδας? | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τρι 28 Ιουν 2011, 18:06 | |
| εχει καμερα αν δεν κανω λαθος. σιγουρα σε μερικα δεν ξερω σε ολα | |
|
| |
Akis_s3 Normal gixxer
Όνομα: : Akis Τόπος : Larisa Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 256 Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε! Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τρι 28 Ιουν 2011, 18:34 | |
| - stam911 έγραψε:
- Κατι παρομοιο να ρωτησω??Στα διοδια οταν περναμε χωρις να πληρωνουμε βγαινει επισης φωτογραφια της πινακιδας?
Αν φαινεται η πινακιδα απο πισω τοτε λογικα σε φωτογραφιζουν γιατι απ'οτι εχω παρατηρησει στα περισσοτερα διοδια εχει καμερες οταν μπαινεις κ οταν φευγεις απο τα διοδια, οποτε μαλλον παιζει και φωτο!! | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τρι 28 Ιουν 2011, 23:19 | |
| την παρασκευη το βραδυ περασαμε με ενα φιλαρακι απο πατρα αθηνα ολα τα διοδια χωρις να πληρωσουμε,ευτυχως εχω την πινακιδα απο κατω .το φιλαρακι με το bking παλι την εχει πανω κανονικα ας ελπισουμε να μην μας ερθει τιποτα συστημενο!
| |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τετ 29 Ιουν 2011, 09:29 | |
| πριν 6-7 μηνες ειχα παει απο Αθηνα Καβαλα και δεν πλειρωσα ΚΑΝΕΝΑ διοδιο πιγενα δεξια απ τα αυτοκινιτα που πλειρωναν και εφευγα σφερα! οποτε μην αγχωνεσε δεν θα σου ερθει τιποτα ουτε σε εμενα ηρθε! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τετ 29 Ιουν 2011, 20:31 | |
| γνωμη μου ειναι αν δεν θελεις να την βγαλεις τελειως την πινακιδα, οταν πηγαινεις ταξιδακια η βολτες κοντηνες να την βγαζεις. | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τετ 29 Ιουν 2011, 22:40 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- γνωμη μου ειναι αν δεν θελεις να την βγαλεις τελειως την πινακιδα, οταν πηγαινεις ταξιδακια η βολτες κοντηνες να την βγαζεις.
και αυτη ειναι μια καλη ιδεα..πολη δεν μπαινει σχεδον ποτε η μηχανη να τραβιεμαι με τους διας οποτε παιζει και να βγει τελιως.. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τετ 29 Ιουν 2011, 23:56 | |
| εγω δεν την εχω βαλει καθολου την πινακιδα. ομως εδω ειναι λιγο χαλαρα τα πραγματα (σε σχεση με εκει κατω). | |
|
| |
fab Jr.gixxer
Όνομα: : Άρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 48 Αγωνιζόμενος : ελπίζω στο μέλλον! Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Πεμ 30 Ιουν 2011, 00:02 | |
| Για μέσα στην πόλη δεν υπάρχει λόγος να μην την φοράς. Εγώ την βγάζω μόνο αν θέλω να πάω καμιά βολτούλα και να τρέξω αλλά μέσα στην πόλη την έχω πάντα πάνω(τσάμπα θα φας την κλήση από κάναν δίας άμα σε δει μέσα). | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Πεμ 30 Ιουν 2011, 18:49 | |
| - fab έγραψε:
- Για μέσα στην πόλη δεν υπάρχει λόγος να μην την φοράς.
Εγώ την βγάζω μόνο αν θέλω να πάω καμιά βολτούλα και να τρέξω αλλά μέσα στην πόλη την έχω πάντα πάνω(τσάμπα θα φας την κλήση από κάναν δίας άμα σε δει μέσα). κι ομως φιλε. ισως για μας με τις μηχανες ισως να ειναι οι καλυτεροι οι Διας. ειναι και αυτοι μηχανοβιοι και γουσταρουν. τουλαχιστον μεχρι στιγμης δεν ειχα κανενα προβλημα. οι χειροτεροι ειναι με τα περιπολικα. εκει εχουμε προβλημα. και αντε αμα ειναι ανοιχτος ο δρομος φευγεις. αμα εισαι μεσα στο κεντρο την εκατσες..! | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Πεμ 30 Ιουν 2011, 18:52 | |
| - kouzinas έγραψε:
- Αργουν τοσο πολυ να ερθουν οι κλησεις???????? :( Χλωμιασα τωρα....Πιστευα οτι σου ερχεται η κληση και η φωτο στους 2 μηνες.Τον Μαιο που πηρα το gixxer με τραβηξανε 2-3 φορες στην Αττικη οδο,ειχα την πινακιδα γυρισμενη με ValterMoto βαση,αλλα και παλι ειχα αγχωθει μηπως φαινεται απο τις "χαμηλες" καμερες....μετα απο αυτο το αγχος την βγαζω τελειως καθε φορα που θελω να παω γρηγορα!προτιμω να φαω 150 euro προστιμο για πινακιδα παρα αφαιρεση διπλωματος 2 μηνες + 350Ε!Οποτε το αγχος μου συνεχιζεται για κανα χρονο ακομη απο οτι καταλαβα!!
Τι να γινεται αραγε αμα σου ερθει φωτο αλλα δεν εχεις πινακιδα "υπουργειου" πανω?Αθωος λογω αμφιβολιων? :o
ξερω ατομο που τον εγραψε δημοτικη αστυνομια για παρκαρισμα χωρις πινακιδες υπουργειου. του την πηραν και οταν πηγε στο δημο εκανε φασαρια οτι και καλα δεν ειχε παρκαρει ποτε εκει και αυτη η πινακιδα δεν ειναι δικια του. την γλυτωσε. τωρα ψεμματα μ λεει ψεμματα σας λεω. | |
|
| |
| ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... | |
|