| ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... | |
|
+41lKiNG stairwayth InSaNeRiDeR ENDURASX chris8790 fab κολτρέϊν Akis_s3 mitsos stam911 nikosath boutser lakisman46 kostas-1000k9 kahi Leroy kouzinas dimitris750 potis kostaskr6 valentinosgsxr HUMANGOUS Painterz nikosR1 AggelosK8 mike Opeth mistiriodis_tsantakias GOGOS kentaurosk8 sporoskaterini Cube Capacity totoulis JIMK7 panosk8 riderspower stavrosrodo Darksoul crockh2001 nasos-v ktm_21 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Παρ 01 Ιουλ 2011, 18:47 | |
| Εψαξα λιγο το θεμα και απο οτι μου ειπαν μπωρεις να μην δεχτεις την φωτο λεγοντας οτι δεν εισαι εσυ ο οδηγος και οτι την ειχες δανειση! Δεν μπωρουν να σε αναγκασουν να τους πεις σε ποιον την ειχες δανεισει γιατι η παραβαση κοκ για ταχυτητα σε εθνικη, αττικη και καθε λογης τετοιου ειδους οδων θεωρειτε πταισμα και οχι πλημμελημα!! Δεν ξερω κατα ποσο στεκει παντως ακομα τρεχουν στα δικαστηρια και μεχρι στιγμης δεν εχει επιβληει καποιο προστιμο! | |
|
| |
InSaNeRiDeR Normal gixxer
Όνομα: : Giannhs Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 112 Αγωνιζόμενος : Sto Dromo... Panta Kai Pantou!!! Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τρι 12 Ιουλ 2011, 19:13 | |
| μια πολυ καλη λυσει ειναι και το εξις.... το εχω δει και εχω μεινει μ@λακ@ς απσιμο με φοσφορουχο χρωμα η πινακιδα παραμενει οπως ειναι και μολις πεσει φως πανο τις ος διαμαγιας γινετε λευκη σαν τον παγο.... | |
|
| |
stairwayth Jr.gixxer
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2011
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τρι 16 Αυγ 2011, 16:39 | |
| υπάρχει κ αυτό: tomtom.com/plus/service.php?ID=8&Lid=48 youtube.com/watch?v=ENdBnyHKCBw(δεν επιτρέπεται παραθέσω συνδέσμους σαν νέο μέλος..) υποστηρίζει:(Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λεττονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία και Φινλανδία) με 300-400 Ευρώ κ ασύρματα ακουστικά. | |
|
| |
lKiNG Normal gixxer
Όνομα: : Κυριάκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τρι 16 Αυγ 2011, 17:33 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τρι 16 Αυγ 2011, 19:38 | |
| λοιπον δεν ξερω αν το ξερει καενανας η το χει κανει κανενας πηγαινα να παρω το μοτο μου απο το μερεμετη στην κηφισιας καποια στιγμη βλεπω ενα passat καινουργιο μαυρο φιμε τσαμια πενα ζαντικα πολυ μουρατο οχι καγκουρικο βλεπω κ την πινακιδα απο πισω μια χαρα μολις πηγαινε το λεωφορειο απο πλαγια κοιταω πινακιδα γτ μου φαινοταν κατι περιεργο κ εχω μεινιε παγωτο λεω ρε φιλε δεν μπορει θα φαινεται δεν γινετε τι εκανε ο ετσι!!!μολις κοβει λιγο το λεωφορειο παλι απο πισω η πινακιδα κομπλε!! λεω δεν υπαρχει τι εχει κανει ο τυπος! ηταν η πινακιδα κομπλε κ ειχε ενα καλημμα πλαστικο απο πανω δεν ξερω κ μολις πηγαινες πλαγια δεν φαινοταν τπτ γενικως μονο απο ακριβως πισω φαινοταν κ απο ψηλα που εκανα δεν την εβλεπα κ παλι!τι ειναι αυτο που χε κανει!ξερει κανενας? πως να το πω λες κ ειχε ενα φιλμ απο πανω με το οποιο απο αριστερα δεξια πανω δεν την εβλεπες με τπτ!απο πισω ομως πενα! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τρι 16 Αυγ 2011, 19:39 | |
| και γω στην πολη πανω την εχω μονο οταν ειναι καμια περιεργη βολτα βραδινη η τσαρκα εθνικη ταπα κ φευγει απο πανω!αλλα διοδια πληρωνω! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τρι 16 Αυγ 2011, 20:48 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τρι 16 Αυγ 2011, 21:29 | |
| | |
|
| |
stairwayth Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τετ 17 Αυγ 2011, 00:13 | |
| σορρυ για τν ασχετοσυνη μου αλλά υπάρχουν κρυφές κάμερες;γιατι απ οτι εχω δει οι περισσότερες εχουν προειδοποιητική πινακίδα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τετ 17 Αυγ 2011, 10:34 | |
| - stairwayth έγραψε:
- σορρυ για τν ασχετοσυνη μου αλλά υπάρχουν κρυφές κάμερες;γιατι απ οτι εχω δει οι περισσότερες εχουν προειδοποιητική πινακίδα.
στις εθνικες οδους οι καμερες εχουν προειδοποιητικη ταμπελα οπως λες αλλα υπαρχουν μερικες που δεν εχουν...νομιζω οτι και στην αττικη οδο υπαρχουν μερικες "κρυφες" και μην ξεχνας οτι οι τσεοι πολλες φορες βγαινουν παγανια με τα πιστολια ρανταρ που εχουν και αυτοι δεν εχουν ταμπελα μπροστα τους...κρυμενοι σε θαμνους και πισω απο στροφες ειναι οι ρουφιανοι... | |
|
| |
stairwayth Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Τετ 17 Αυγ 2011, 11:25 | |
| Κααατάλαβα...Οπότε το βράδυ φαίνεται να είναι η πιο εύκολη λύση.Εκτός κ αν διανυκτερεύουν και τα θυμαράκια.. | |
|
| |
K4 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Πεμ 03 Νοε 2011, 01:00 | |
| και εγω σημερα ειπα να φορεσω την πινακιδα μου να κατεβω μια βολτα προς βαρκιζα αλλα τελικα κατεληξα αττικη οδο κ απ οτι μου ειπε το παλικαρι που παταγαμε με το αυτοκινητο αστραψε οποτε μαλλον περιμενω κ εγω την κλησουλα μου.....με γειες....το εχει ψαξει κανεις να μην υπογραψει την κληση κ να το παει δικαστικα? | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Πεμ 03 Νοε 2011, 07:19 | |
| δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να αστραψε και να μην το ειδες... γινεται η νυχτα μερα πραγματικα(5-6 φορες μουχει γινει ουτε σταρ ναμουν :P) | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Πεμ 03 Νοε 2011, 16:24 | |
| | |
|
| |
K4 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Πεμ 03 Νοε 2011, 20:58 | |
| το εχει παει κανεις δικαστικα το θεμα ξερετε κατι? | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Πεμ 03 Νοε 2011, 21:49 | |
| | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... Πεμ 03 Νοε 2011, 23:23 | |
| | |
|
| |
| ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.... | |
|