| Bazzaz σπαζοκεφαλιες | |
|
+5magiaklaniakeksatmisi stavrosrodo GIXXERAKIAS gat0s Hamamatsu 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Δευ 13 Σεπ 2010, 14:11 | |
| Το περασα την περασμενη εβδομαδα με την βοηθεια του gatou τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ. Εφαγε ολη τη μερα του να περασει το δικο μου και ενος φιλου και να τα ρυθμισει. Το θεμα μου ειναι οτι τον χαρτη που καναμε τον εσβησα κατα λαθος και περασα εναν ετοιμο που ειχε, με αποτεσμα να καψει ενα σκασμο βενζινη και το τελικο να γινει αραπης απο τα βαθη της αφρικης. Υπαρχει καποιος ασφαλης χαρτης να περασω,γιατι εχω ενα θεμα να φτιαξω καινουριο.(Δεν προλαβε να μου δειξει ο Ανεστης γιατι μας πιεζε ο χρονος.) Εκανα καποιες προσπαθειες αλλα δεν γεμισαν ολα τα κουτακια και εκτος αυτου δεν ξερω πως να τον περασω. Ευχαριστω προκαταβολικα.. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Δευ 13 Σεπ 2010, 14:50 | |
| Θα δω στου Βουλγαρου το laptop Ειμαι 90% σιγουρος οτι τον χαρτη σου τον εχουμε αποθηκευση | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Δευ 13 Σεπ 2010, 15:12 | |
| Aλεξανδρε αν δεν ειναι καποιος εκει κοντα να σου δειξει ψαξε στο youtube εχει πως να σεταρεις το bazzaz σε mode να διαβαζει και πως να του αποθηκευεις οτι εχει καταγραψει,με ακριβης οδηγιες. ps:Θα σου εβαζα λινκ αλλα ειμαι στην δουλεια και ειναι κλειδωμενα ολα τα sites με βιντεακια. :( | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Δευ 13 Σεπ 2010, 15:30 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- τον χαρτη που καναμε τον εσβησα κατα λαθος
αχ αυτο το ατιμο το δαχτυλο. :P | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Δευ 13 Σεπ 2010, 15:32 | |
| | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Δευ 13 Σεπ 2010, 16:46 | |
| κρατα ολα τα κουτακια 0...θα ειναι οπως πριν βαλεις το μπαζαζ..πηρες κ το zafm??? | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Δευ 13 Σεπ 2010, 19:08 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Aλεξανδρε αν δεν ειναι καποιος εκει κοντα να σου δειξει ψαξε στο youtube εχει πως να σεταρεις το bazzaz σε mode να διαβαζει και πως να του αποθηκευεις οτι εχει καταγραψει,με ακριβης οδηγιες.
ps:Θα σου εβαζα λινκ αλλα ειμαι στην δουλεια και ειναι κλειδωμενα ολα τα sites με βιντεακια. :( Θα το ψαξω Γιαννη ευχαριστω. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Δευ 13 Σεπ 2010, 19:11 | |
| - magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- κρατα ολα τα κουτακια 0...θα ειναι οπως πριν βαλεις το μπαζαζ..πηρες κ το zafm???
Το πηρα αλλα εχω καποια κενα μαθησεως. Αν βαλω μηδεν σε ολα θα ειναι σιγουρα οπως πριν ή θα κανουμε κανα πυροτεχνημα? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Δευ 13 Σεπ 2010, 19:32 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
- magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- κρατα ολα τα κουτακια 0...θα ειναι οπως πριν βαλεις το μπαζαζ..πηρες κ το zafm???
Το πηρα αλλα εχω καποια κενα μαθησεως. Αν βαλω μηδεν σε ολα θα ειναι σιγουρα οπως πριν ή θα κανουμε κανα πυροτεχνημα?
Αν βαλεις σε ολα 0 θα ειναι σαν το μαμα Ευχαριστω πολυ Ποτε δεν εχω ξαναδει ρεζερβα τοσο νωρις απο γεμισμα Ηδη μελεταω you tube. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Δευ 13 Σεπ 2010, 19:34 | |
| | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Δευ 13 Σεπ 2010, 20:21 | |
| ελα σαλονικα να σε βοηθησω αν θες..ειχα καλο δασκαλο... | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Δευ 13 Σεπ 2010, 20:36 | |
| | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Δευ 13 Σεπ 2010, 20:39 | |
| - magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- ελα σαλονικα να σε βοηθησω αν θες..ειχα καλο δασκαλο...
Ευχαριστω φιλε.Ευχομαι να μην χρειαστει. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Τρι 14 Σεπ 2010, 12:06 | |
| Ενα αλλο θεμα που ειχα χθες και ξεχασα να πω ειναι οτι το TPS δεξια δειχνει 100% ενω το γκαζι ειναι κλειστο.Αν το ανοιξω στο 40% περιπου δειχνει 0% και οσο ανοιγω γκαζι ανεβαινει αλλα οχι ομαλα.Τι παιζει μ αυτο? Μπηκα στο μενου diagnostics και λεει TPS ok,πειραξα εκει που λεει gear calibration,close open ,αλλα τιποτα.Μπελα που βρηκα για μισο αλογο. Help please.
| |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Τρι 14 Σεπ 2010, 12:18 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Ενα αλλο θεμα που ειχα χθες και ξεχασα να πω ειναι οτι το TPS δεξια
δειχνει 100% ενω το γκαζι ειναι κλειστο.Αν το ανοιξω στο 40% περιπου δειχνει 0% και οσο ανοιγω γκαζι ανεβαινει αλλα οχι ομαλα.Τι παιζει μ αυτο? Μπηκα στο μενου diagnostics και λεει TPS ok,πειραξα εκει που λεει gear calibration,close open ,αλλα τιποτα.Μπελα που βρηκα για μισο αλογο. Help please.
Συγκεκριμένα για το Bazzaz δεν ξέρω,αλλά το throttle calibration είναι απ'τα πιο σημαντικά όταν σετάρεις παράλληλο εγκέφαλο... Θα πρέπει ο εγκέφαλος να ακολουθεί το γκάζι σου με ακρίβεια... | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Τρι 14 Σεπ 2010, 12:45 | |
| - alex-k7 έγραψε:
Συγκεκριμένα για το Bazzaz δεν ξέρω,αλλά το throttle calibration είναι απ'τα πιο σημαντικά όταν σετάρεις παράλληλο εγκέφαλο... Θα πρέπει ο εγκέφαλος να ακολουθεί το γκάζι σου με ακρίβεια... Δεν ξερω τι γινεται ρε Νικο.Μηπως δεν κανει επαφη καμια φυσα? [/quote] Δεν ξέρω Άλεξ μια φορά έβαλα bazzaz και αυτό ήταν σε Kawasaki... Πάντως για να βλέπει 100% στο κλειστό κάποιο θέμα υπάρχει,αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Τρι 14 Σεπ 2010, 13:09 | |
| δεν εχει θεμα αλεξ ετσι κανουν τα κ9
στο κ8 του Γιαννη εδειχνε 0 %
αλλα στα δικα μας οταν δεν δουλευει το μοτερ δεν δειχνει σωστα
μολις το βαλεις μπροστα παει στο 0
εγω το εβαλα ρελαντι και το ρυθμισα και μετα με ανοιχτω διακοπτη το 100%
| |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Τρι 14 Σεπ 2010, 13:41 | |
| - nasos-v έγραψε:
- δεν εχει θεμα αλεξ
ετσι κανουν τα κ9
+1000 Αλεξανδρε.Στο δικο μου δουλευε σωστα αλλα στου Νασου και του Τεο ειχε αυτο το θεμα το οποιο ειναι τελικα φυσιολογικο οταν ειναι μπροστα η μηχανη.Μην αγχωνεσαι και απλα απολαυσε το. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Τρι 14 Σεπ 2010, 21:52 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- δεν εχει θεμα αλεξ
ετσι κανουν τα κ9
+1000 Αλεξανδρε.Στο δικο μου δουλευε σωστα αλλα στου Νασου και του Τεο ειχε αυτο το θεμα το οποιο ειναι τελικα φυσιολογικο οταν ειναι μπροστα η μηχανη.Μην αγχωνεσαι και απλα απολαυσε το. Στην Κομοτηνη εδειχνε κανονικα και ακομη μια φορα που το συνδεσα σπιτι δουλευε επισης κανονικα. Μολις το βαλω μπροστα παλι δειχνει 100% ενω δουλευει ρελαντι και ξερογκαζιες που του ριχνω τα ιδια.. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Τετ 15 Σεπ 2010, 08:38 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
- GIXXERAKIAS έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- δεν εχει θεμα αλεξ
ετσι κανουν τα κ9
+1000 Αλεξανδρε.Στο δικο μου δουλευε σωστα αλλα στου Νασου και του Τεο ειχε αυτο το θεμα το οποιο ειναι τελικα φυσιολογικο οταν ειναι μπροστα η μηχανη.Μην αγχωνεσαι και απλα απολαυσε το. Στην Κομοτηνη εδειχνε κανονικα και ακομη μια φορα που το συνδεσα σπιτι δουλευε επισης κανονικα. Μολις το βαλω μπροστα παλι δειχνει 100% ενω δουλευει ρελαντι και ξερογκαζιες που του ριχνω τα ιδια.. Kαλιμπραρισμα θελει +1000 βαλε το μηχανακι να δουλευει ρελαντι και πατα να διαβασει το "κλειστο" γκαζι μετα ¨η πατας μια τερμα και το βαζεις να διαβασει ή σβινεις και το μετρας με τερμα γκαζι | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Τετ 15 Σεπ 2010, 08:39 | |
| αλεξ αν θες παρε με ενα τηλ την ωρα εκεινη να σου λεω πως ακριβως το κανεις | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Bazzaz σπαζοκεφαλιες Τετ 15 Σεπ 2010, 10:11 | |
| Παιδια ευχαριστω πολυ.Το εκανα σβηστο τελικα δεν ηταν τιποτα. Το μεσημερακι παω και για χαρτη και για να ειμαι σιγουρος οτι θα γεμισουν τα κουτακια , θα παρω και το lap top μαζι.. | |
|
| |
| Bazzaz σπαζοκεφαλιες | |
|