Ο Βρετανός γνωρίζει πως θα πρέπει να παλέψει σκληρά για τον τίτλο
Ο Leon Haslam θα έχει το δύσκολο έργο να σταματήσει τον Max Biaggi στην Imola προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο. Ο Βρετανός της Alstare Suzuki πέρα από τον Biaggi έχει να αντιμετωπίσει και τους πόνους στο γόνατό του έπειτα από την πτώση που είχε στο Nurburgring.
Η Imola είναι περίπλοκη πίστα για όλους, όμως ο Haslam είναι προετοιμασμένος να τα δώσει όλα προκειμένου να αφήσει πίσω του τον Max Biaggi και την Aprilia. «Η Imola είναι τεχνικό σιρκουί και έχει πολλά πράγματα να κάνεις. Είναι της παλιάς σχολής πίστα και όταν τα κάνεις όλα σωστά το καταλαβαίνεις. Νομίζω ότι έχει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά και μερικά τμήματα θα ταιριάξουν σε κάποιες μοτοσικλέτες και κάποια άλλα όχι. Αλλά όλες οι μοτοσικλέτες θα είναι δυνατές σε κάποια κομμάτια. Το βαθμολογικό προβάδισμα του Max δεν μου αφήνει περιθώριο. Πρέπει να τα δώσω όλα και στους δύο αγώνες και ελπίζω να κάνει μερικά λάθη».
O Βρετανός δεν είναι σωματικά έτοιμος, όμως αυτό δεν τα σταθεί εμπόδιο στην προσπάθειά του. «Μετά το Nurburgring, έκανα φυσιοθεραπεία στο γόνατό μου. Το πρόβλημα είναι στο σύνδεσμο και παίρνει αρκετή ώρα να δέσει κανονικά. Το γόνατό μου δεν είναι σε καλή κατάσταση ακόμα. Δεν μπορώ να το κουνήσω στο 100%, αλλά δεν νομίζω να με επηρεάσει πολύ όταν είμαι πάνω στη μοτοσικλέτα. Θα δούμε τι θα γίνει στις δοκιμές, αλλά ίσως να πρέπει να αποφασίσουμε να το δέσουμε καλύτερα για καλύτερη στήριξη».
Φήμες αναφέρουν πως ο μάνατζερ του Haslam βρίσκεται στην Ιαπωνία για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Suzuki για τη στήριξη που θα έχει ο Βρετανός από το εργοστάσιο την επόμενη σεζόν. Ο Haslam έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Alstare Suzuki, όμως αν σπάσει το συμβόλαιό του δεν θα δυσκολευτεί να βρει στέγη στα Superbikes.
ΠΗΓΗ:msfree