gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Haslam: Διπλό το κακό!! Παρ 04 Ιουν 2010, 00:03 | |
| Ο Leon Haslam έφυγε από την Αμερική με κατεβασμένο το κεφάλι καθώς όχι μόνο έπεσε στο δεύτερο σκέλος, είδε και τον μεγάλο του αντίπαλο να κερδίζει και να σκαρφαλώνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο αναβάτης της Alstare Suzuki δεν έκανε καλή εκκίνηση στο δεύτερο σκέλος και αναγκάστηκε να πιέσει πολύ για ανακτήσει τις θέσεις του. Όταν λοιπόν ξεμπέρδεψε με τους αναβάτες μπροστά του έκανε το λάθος και έπεσε χάνοντας πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα. Η μέρα δεν κύλησε καλά για τον Haslam: «Προφανώς είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που τελείωσε η μέρα. Η πτώση ήταν άσχημη, αλλά ακόμα πιο άσχημο ήταν που χάσαμε την πρωτοπορία. Γνώριζα ότι θα είχαμε δύσκολο αγώνα εδώ και στάθηκα τυχερός που τερμάτισα 2ος στο πρώτος σκέλος. Αλλά ήμουν άτυχος στο δεύτερο. Ο Carlos έπρεπε να κερδίσει και τους δύο αγώνες. Ο Max στάθηκε τυχερός, αλλά οι αγώνες έτσι είναι μερικές φορές». Ο Βρετανός τραυματίστηκε στην πτώση του, όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό. «Κατάφερα στο δεύτερο σκέλος να βρεθώ 6ος, αλλά η μοτοσικλέτα ξαφνικά έχασε την πρόσφυσή της και είχα το highside. Έκανα αρκετά ράμματα στο αριστερό μου χέρι, πάνω από τον αγκώνα, αλλά θα είμαι καλά στο Misano». ΠΗΓΗ: msfree | |
|
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Haslam: Διπλό το κακό!! Παρ 04 Ιουν 2010, 10:28 | |
| Πικρα | |
|
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Haslam: Διπλό το κακό!! Παρ 04 Ιουν 2010, 13:23 | |
| Κριμα το παλικαρι...και ερχονται δυσκολες καταστασεις για την ομαδα... | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |