Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
καλημερα παιδες κ εγω εκει θα ειμαι κ χαιρομε που θα μαζευτουμε για να γνωριστουμε κιολας γιατι εγω προσωπικα δεν γνωριζο κανεναν...... θα τα πουμε εκει
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
οντως ειναι ωραια βοηθησε και ο καιρος... χαρηκα που τα ειπαμε εστω και λιγο με τα παιδια.( panos k8 και αλεξη) μονο που εκανα μια χαζομαρα. ξεχασα να παω να παρω τις φωτο. εφτασα κοντα στη λυτη κ μετα το θυμηθηκα. υπαρχει μηπως καμια περιπτωση για να τις βρω???
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
οντως ειναι ωραια βοηθησε και ο καιρος... χαρηκα που τα ειπαμε εστω και λιγο με τα παιδια.( panos k8 και αλεξη) μονο που εκανα μια χαζομαρα. ξεχασα να παω να παρω τις φωτο. εφτασα κοντα στη λυτη κ μετα το θυμηθηκα. υπαρχει μηπως καμια περιπτωση για να τις βρω???
Παρε τηλ στην πιστα και ζητα το τηλ του Χρυσανθου,θα σου τις στειλει.
Συνηθως παω 2ημερο,αλλα αυτη τη φορα το εσπασα στα 2. Καλη ανοιξη τωρα γεροι να ειμαστε..
Άντε να δούμε πως θα ξεχειμωνιάσουμε χωρίς πίστα. :(
Αν βρω ευκαιρία θα πάω άλλη μία μέσα στο Νοέμβριο, αλλά καθημερινή γιατί ΣΚ γίνεται χαμός. Εκτός αν κόψει από κόσμο στο τέλος του Νοεμβρίου και κρατήσει ο καιρός.
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
Συνηθως παω 2ημερο,αλλα αυτη τη φορα το εσπασα στα 2. Καλη ανοιξη τωρα γεροι να ειμαστε..
Άντε να δούμε πως θα ξεχειμωνιάσουμε χωρίς πίστα. :(
Αν βρω ευκαιρία θα πάω άλλη μία μέσα στο Νοέμβριο, αλλά καθημερινή γιατί ΣΚ γίνεται χαμός. Εκτός αν κόψει από κόσμο στο τέλος του Νοεμβρίου και κρατήσει ο καιρός.
Γιαννη αυτη την εβδομαδα φαινεται να κραταει ο καιρος.Μετα δυστυχως και ηλιο να εχει οι θερμοκρασιες δεν θα εμπνεουν για πιστα.Ορμα τωρα
PORDALAS69 Normal gixxer
Όνομα: : ΤΑΣΟΣ Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 56 Αγωνιζόμενος : Ερασιτέχνης!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2010
πολυ κοσμος,πολλες πτωσεις,γενικα δε μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα οσο θα θελα. βεβαια ακομα δεν εχω γυρισει,και μου μπαινουν μπριζες να παω ξανα να λιωσω μια καθημερινη
το μηχανακι ηταν αισθητα καλυτερο απ τη προηγουμενη φορα,στο μπροστινο κ τα φρενα του, οποτε το θεμα ηταν οι δικες μου αντοχες. τα gp 211 απλα απιστευτα,οσο κατεβαζα πιεσεις τοσο καλυτερα πηγαιναν, δεν κανανε κιχ εκτος απο μια φρικη που εφαγα στην 8 ,απο λαθος μου εριξα τον πισω τροχο στο φαγωμα,αλλα το μαζεψε.
χαρηκα που ειδα ξανα τους ηδη γνωστους,κ τα παιδια που γνωρισα εκει. φωτο οταν επιστεψω
υγ.αλεξ βαλε κανα βιντεακι!
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
πολυ κοσμος,πολλες πτωσεις,γενικα δε μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα οσο θα θελα. βεβαια ακομα δεν εχω γυρισει,και μου μπαινουν μπριζες να παω ξανα να λιωσω μια καθημερινη
το μηχανακι ηταν αισθητα καλυτερο απ τη προηγουμενη φορα,στο μπροστινο κ τα φρενα του, οποτε το θεμα ηταν οι δικες μου αντοχες. τα gp 211 απλα απιστευτα,οσο κατεβαζα πιεσεις τοσο καλυτερα πηγαιναν, δεν κανανε κιχ εκτος απο μια φρικη που εφαγα στην 8 ,απο λαθος μου εριξα τον πισω τροχο στο φαγωμα,αλλα το μαζεψε.
χαρηκα που ειδα ξανα τους ηδη γνωστους,κ τα παιδια που γνωρισα εκει. φωτο οταν επιστεψω
υγ.αλεξ βαλε κανα βιντεακι!
αντε τυχερε... οντως και γω ψιλο ξενερωσα γτ τρεις την ωρα σταματουσαμε. αλλα τη να κανεις και αυτα μες στο προγραμμα ειναι.
Hamamatsu Hero gixxer
μπραβο αλεξ... πηγαινες πολυ ωραια και ειχες πολυ καλη ροη. σε εβλεπα απο το μπαλκονακι του κυλικειου... αργοι βλεπεις.. χαχα. καλα απο το θορυβο και το γεμισμα ξεχωριζε το δικο σου απο ολα. αφου καταλαβαινα ποτε θα περνουσες.
Αν και δεν ξερω την πίστα..Αλλά επειδή έχουμε κάνει αρκετες κουβέντες με τον Κυριο Νάσο για την συγκεκριμένη το πάς πάααααααρα πολυ καλα!!Συγχαρητήρια Άλεξ !!!!
Hamamatsu Hero gixxer
Αυτό είναι το βασικό, τα άλλα έρχονται. Λίγο καλύτερα φρένα, λίγο περισσότερη φόρα κλπ.
Είσαι σε σωστό δρόμο...
Με τα φρενα εχω μεγαλο θεμα οχι μονο απο θεμα ακριβειας,αλλα και απο θεμα κουρασης. Αποφευγω τα δυνατα φρενα και στην κ1 και στην κ5 και στην κ11 γιατι με ψοφανε..
Hamamatsu Hero gixxer