PORDALAS69 Normal gixxer
Όνομα: : ΤΑΣΟΣ Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 56 Αγωνιζόμενος : Ερασιτέχνης!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2010
| Θέμα: τρόμπα φρένων !!! βελτίωση . Κυρ 17 Οκτ 2010, 21:42 | |
| θέλω να αντικαταστήσω την τρόμπα των εμπρός φρένων ,και σκέφτομαι με μία ακτινικού τύπου .Η μηχανή μου είναι παλιά gsxr 750 w 1994 ,με εξαπίστονες δαγκάνες σκέφτομαι για μανίσια από κ5 και μετά .θα μπορούσε το έμβολο τους να γεμίσει τις εξαπίστονες;θα κέρδιζα σε αίσθηση και διαδρομή μανέτας; (η μηχανή μπαίνει μόνο πίστα )(έχει σωληνάκια,και τα τακάκια είναι αγωνιστικά). | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: τρόμπα φρένων !!! βελτίωση . Τρι 08 Φεβ 2011, 07:52 | |
| - PORDALAS69 έγραψε:
- θέλω να αντικαταστήσω την τρόμπα των εμπρός φρένων ,και σκέφτομαι με μία ακτινικού τύπου .Η μηχανή μου είναι παλιά gsxr 750 w 1994 ,με εξαπίστονες δαγκάνες σκέφτομαι για μανίσια από κ5 και μετά .θα μπορούσε το έμβολο τους να γεμίσει τις εξαπίστονες;θα κέρδιζα σε αίσθηση και διαδρομή μανέτας; (η μηχανή μπαίνει μόνο πίστα )(έχει σωληνάκια,και τα τακάκια είναι αγωνιστικά).
Τάσο αν και αργά,πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με την ακτινική τρόμπα του 1000 ή και του 600/750 που είναι ίδιες... Και τα Κ2 παρόμοιες δαγκάνες φοράνε και μια χαρά δουλεύει η τρόμπα σ'αυτά... | |
|
PORDALAS69 Normal gixxer
Όνομα: : ΤΑΣΟΣ Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 56 Αγωνιζόμενος : Ερασιτέχνης!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2010
| Θέμα: Απ: τρόμπα φρένων !!! βελτίωση . Τρι 08 Φεβ 2011, 20:26 | |
| - T.R.E έγραψε:
- PORDALAS69 έγραψε:
- θέλω να αντικαταστήσω την τρόμπα των εμπρός φρένων ,και σκέφτομαι με μία ακτινικού τύπου .Η μηχανή μου είναι παλιά gsxr 750 w 1994 ,με εξαπίστονες δαγκάνες σκέφτομαι για μανίσια από κ5 και μετά .θα μπορούσε το έμβολο τους να γεμίσει τις εξαπίστονες;θα κέρδιζα σε αίσθηση και διαδρομή μανέτας; (η μηχανή μπαίνει μόνο πίστα )(έχει σωληνάκια,και τα τακάκια είναι αγωνιστικά).
Τάσο αν και αργά,πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με την ακτινική τρόμπα του 1000 ή και του 600/750 που είναι ίδιες... Και τα Κ2 παρόμοιες δαγκάνες φοράνε και μια χαρά δουλεύει η τρόμπα σ'αυτά... σε ευχαριστώ που μου απάντησες ...δοκίμασα να την τοποθετήσω ... ταλαιπωρήθηκα αρκετά ...μου παρουσιάστηκαν δύο βασικά προβλήματα ....1) δεν μπορώ να την στρέψω σε σημείο που να με βολέψει ,λόγο τον μαρκουτσιών που είναι τσίμα τσίμα ...και 2)η μανέτα βρίσκει στο κλιπ ον και δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ όλο το εύρος της ....ίσως με μια ποιο κοντή μανέτα να μην έχω πρόβλημα ...αλλά για το 1) θα πρέπει να αλλάξω σωληνάκια ...και τέτοια μετατροπή δεν παίζει !!!! | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: τρόμπα φρένων !!! βελτίωση . Τρι 08 Φεβ 2011, 22:14 | |
| Βγάλε αν μπορείς μια φωτό να δω πως κάθεται.... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βρίσκει η μανέτα στο κλιπόν... | |
|