| Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. | |
|
+6kostaskr6 kahi Painterz mike nasos-v Barberis 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Barberis Normal gixxer
Όνομα: : BilltheBarber Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Hμερομηνία εγγραφής : 26/08/2010
| Θέμα: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 11:40 | |
| | |
|
| |
Barberis Normal gixxer
Όνομα: : BilltheBarber Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Hμερομηνία εγγραφής : 26/08/2010
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 12:39 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 13:12 | |
| | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 13:23 | |
| | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 14:38 | |
| το ποιο ωραιιο ρε φιλε να σου πω ποιο ειναι...οτι εμεις αφου τα βλεπουμε δεν αντιδραμε...απλα μενουμε αμετοχοι και κοιταμε τις εξελιξεις....καθοντε οι πιο πολλοι μεσα στο σπιτι τους...απλα αμετοχοι στην κουτρουβαλα... | |
|
| |
Barberis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 14:51 | |
| Ετσι ειναι γιωργο για τον λόγο του οτι είμαστε μια χώρα στην οποία το "κρατος" φαλίρησε,ξεπουλήθηκε,εχασε την εθνική του κυριαρχία ΑΛΛΑ οι πολιτες του όχι!(ακομα)
Εχουμε τοσα(ακομα,ξαναλεω) οσα μπορουμε να περναμε σχετικα ευχαριστα.τοσα οσα σου είναι αρκετα για να σου δημιουργείται η εντυπωση οτι όλα αυτά είναι μια ψευδαίσθηση.
Δυστυχώς θα έρθει τόσο αποτομα το ΜΠΑΜ που δεν θα προλαβουμε να αντιδράσουμε όταν ξυπνήσουμε απο τον λύθαργο. | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 15:04 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 18:05 | |
| στα 5 μετρα θελουν ολοι. ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 18:59 | |
| Καλα, ο Νοτης...ΗΡΩΑΣ! Φωνη βοοντως εν τη ερημο, χαρα στο κουραγιο του. | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 21:44 | |
| θελω να πω οτι οπως λεει και ο painterz μενουμε ολοι απλοι θεατες , πρεπει να κανουμε μια κινηση μια πορεια κατι τελος παντων ρε παιδια ετσι να δειξουμε οτι δεν ειμαστε ηλιθιοι και ρομποτακια οπως αυτοι νομιζουν, μια πορεια να διαδοθει και οσοι εχουν θιχθει απο αυτα που ειδαμε στα video να δωσουμε ενα μηνυμα οτι ειμαστε αντιθετοι στο ξεπουλημα τις ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ που γι'αυτην εχουν δωσει την ζωη τους πολλοι ΕΛΛΗΝΕΣ για να μπορουμε σημερα εμεις να μιλαμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ κατι που πολυ αμφιβαλω οτι θα ισχυει στο μελλον. ΘΕΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑ ειστε μεσα για μια πορεια ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kahi στις Τετ 03 Νοε 2010, 21:58, 1 φορά | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 21:56 | |
| και να κάνεις πορεία τι έγινε? ειλικρινά μου κάνει εντύπωση αυτή η νοοτροπία οτι αν κάνουμε πορεία οι πολιτικοί συγκινούνται και μας κάνουν τα χατίρια....ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?? (δεν απευθύνομαι προσωπικά για να μην παρεξηγούμαι!!) όσες πορείες και να κάνεις , όση φωνή και δώσεις, όσα πανώ και να γράψεις τον μόνο που ταλαιπωρείς είναι τον απλό συμπολίτη σου που δεν μπορεί να πάει στη δουλειά του, που δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί που που που... Οι πολιτικοί δεν χαμπαριάζουν. με τις λιμουζίνες τους κυκλοφορούν που τους ανοίγουν και δρόμο οι ζητο-δίες και το πολύ πολύ να πάνε σε κανένα εστιατότριο, στο εξωτερικό ή ακόμα και να τρέξουν στο μαραθώνιο. Ο μόνος τρόπος κατά την γνώμη μου είναι να μην τους ψηφίσεις. Αν χάσουν την απόλυτη εξουσία τότε αρχίζουν και φοβούνται. αν δεν είναι βουλευτές δεν μπορούν να έχουν προστασία και φοβούνται. Δυστυχώς όμως στο ELLADA τα κόμματα είναι σαν να λέμε τι ομάδα υποστηρίζεις στο ποδόσφαιρο αφού τόσο φανατικά τους ψηφίζουν. | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 21:59 | |
| σορρυ για την φλυαρία μου αλλά την πολιτική και τις εκλογές τα σιχαίνομαι γιατί όλοι μας κοροϊδεύουν και επιπλέον μου ήρθε χαρτί ότι είμαι εφορευτική την Κυριακή την γκαντεμιά μου μέσα!!!!!!!!!!! | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 22:01 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kahi στις Πεμ 04 Νοε 2010, 16:58, 1 φορά | |
|
| |
potis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Τετ 03 Νοε 2010, 22:09 | |
| το πιο δυνατό όπλο όλων μας είναι η ψήφος μας. υπάρχει μια παροιμία που λέει οτι σπείρεις θα θερίσεις. Πλέον ουτε τα κανάλια δεν δείχνουν πολύ τις πορείες μόνο μια αναφορά κάνουν. θα προτιμούσα περισσότερο μια ισοπεδωτική εισβολή στην βουλή αλλά από την άλλη έτσι ισοπεδώνεται η δημοκρατία και ο καθένας κάνει οτι θέλει. Φοβάμαι οτι αν ο κόσμος θα αντιδράσει πολύ τότε θα επαναληφθούν τα χουντικά σενάρια που έλεγε και στο βίντεο. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Πεμ 04 Νοε 2010, 20:53 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Πεμ 04 Νοε 2010, 20:54 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Πεμ 04 Νοε 2010, 22:11 | |
| | |
|
| |
potis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. Πεμ 04 Νοε 2010, 22:19 | |
| δε φαντάζεσαι για τι ξενέρωμα μιλάμε... Επειδή ταξιδεύω συχνά φοβάμαι μη μου κάνουν καμιά μλκ και έχω ντράβαλα στο αεροδρόμιο. Για τα υπόλοιπα τους έχω γραμμένους. Το μόνο καλό είναι ότι έβαλαν σε διπλανή αίθουσα έναν κολλητό μου και τουλάχιστον θα έχω παρέα. | |
|
| |
| Ξεπουλήσαμε.Διαβαστε παρακαλω. | |
|