| ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΜΑΡΣΠΙΕ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kotsibris Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Hμερομηνία εγγραφής : 28/05/2010
| Θέμα: ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΜΑΡΣΠΙΕ Τρι 09 Νοε 2010, 00:23 | |
| ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΓΟΝΑΤΟ,,,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΡΙΞΗ ΕΣΩ ΜΗΝΙΣΚΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΑΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Κ ΧΟΝΔΡΟΠΑΘΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΗ Κ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ. -ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ ΤΟ Κ9...ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...,,, (ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΑ,,ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ...),,ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΩΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ,,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΡΣΠΙΕ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ?ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Ως ΠΡΟΣ ΝΑ ΒΡΩ ΒΟΛΙΚΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ,,,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΘΑ ΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΧΟΝΔΡΟΠΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ,,ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Η' ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΜΑΡΣΠΙΕ Τρι 09 Νοε 2010, 19:52 | |
| - kotsibris έγραψε:
- ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΓΟΝΑΤΟ,,,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΡΙΞΗ ΕΣΩ ΜΗΝΙΣΚΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΑΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Κ ΧΟΝΔΡΟΠΑΘΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΗ Κ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ.
-ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ ΤΟ Κ9...ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...,,, (ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΑ,,ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ...),,ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΩΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ,,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΡΣΠΙΕ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ?ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Ως ΠΡΟΣ ΝΑ ΒΡΩ ΒΟΛΙΚΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ,,,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΘΑ ΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΧΟΝΔΡΟΠΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ,,ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Η' ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ. Θεωρώ πως αν τα ανεβάσεις το πρόβλημα σου θα επιδεινωθεί... | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΜΑΡΣΠΙΕ Τρι 09 Νοε 2010, 20:47 | |
| όσο πιο πολύ τα ανεβάσεις τόσο χειρότερα είναι γιατί το πόδι γιατί πρέπει να λυγίζει περισσότερο το γόνατο. αν μπαίνεις κ σε πίστα ακόμα περισσότερο. δοκίμασε όσο πηγαίνουν πιο χαμηλά αλλιως κάντα dragster | |
|
| |
Tigas Normal gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Varibopi Mountain Circuit Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
| Θέμα: Απ: ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΜΑΡΣΠΙΕ Τρι 09 Νοε 2010, 23:03 | |
| - kotsibris έγραψε:
- ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΓΟΝΑΤΟ,,,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΡΙΞΗ ΕΣΩ ΜΗΝΙΣΚΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΑΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Κ ΧΟΝΔΡΟΠΑΘΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΗ Κ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ.
-ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ ΤΟ Κ9...ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...,,, (ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΑ,,ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ...),,ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΩΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ,,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΡΣΠΙΕ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ?ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Ως ΠΡΟΣ ΝΑ ΒΡΩ ΒΟΛΙΚΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ,,,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΘΑ ΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΧΟΝΔΡΟΠΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ,,ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Η' ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ. και εγώ έχω την ίδια πάθηση φίλε μου, κοίτα καλύτερα να κάνεις φυσιοθεραπεία και πολύ γυμναστική αλλιώς με τα μασπιέ δεν θα λύσεις το πρόβλημα σου | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΜΑΡΣΠΙΕ Κυρ 03 Απρ 2011, 09:31 | |
| Παιδιά για να μη κάνω νέο POST ρωτάω το εξής: Σε 750 (κ8) έχει χαμηλώσει κανείς τα μαρσπιέ? Λετε να είναι πιο άνετο για καθημερινή χρήση? Επίσης η μπότα με ζορίζει στο ανέβασμα ταχυτήτων αρα λέω να το κάνω.. Α ο λεβιές ταχ. αλάζει θέση ε?
| |
|
| |
sfikaaa Normal gixxer
Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 326 Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2010
| |
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| |
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΜΑΡΣΠΙΕ Κυρ 03 Απρ 2011, 11:19 | |
| Πανω κατω πρεπει να ρυθμιζετε απο το shift rod Για δεξια αριστερα δεν νομιζω στο 750. Στο 1000 ναι ολα μαζι, μαρσπιες με λεβιε. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΜΑΡΣΠΙΕ Κυρ 03 Απρ 2011, 14:34 | |
| ο λεβιες στην βαση του εχει 3 τριπες και ετσι παει μπρος και πισο ...με το σιδερακι παει πανο κατο ...επιδι ομος δεν εχει μεγαλα περιθορια μπορις να το μετακινησης απο τιν θεσητου ξεβιδονονταστο απο πανο ..και κανε της μικρο ριθμισισ στριβοντας το rod ;P | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΜΑΡΣΠΙΕ Κυρ 03 Απρ 2011, 18:27 | |
| Ευχαριστώ παίδες | |
|
| |
| ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΜΑΡΣΠΙΕ | |
|