| Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) | |
|
+17Vortex GIXXERAKIAS panos1313 stavrosrodo T.R.E Darksoul nasos-v stam911 ripseventh PORDALAS69 mike Hamamatsu κολτρέϊν theatiss ΚΑΣΤΟΡΙΑ mistiriodis_tsantakias mizer0s 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 10:49 | |
| εγω ενα θα πω οτι το 2011 τοGSXR 600 θα ναι αναλογο του ΖΧ αλλα το 750 θα ναι ακομα καλυτερο με αυτα τα περιφερειακα που θα φοραει !! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 10:55 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
ρε μαλακα νασσο ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ παρτο χαμπαρει ...και ναι ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΕΧΝΙΔΙ ΜΟΥ ...και αμα δεν πενεψεις το σπιτισου θα πεσει να σε πλακοσει ...και ναι μαρεσει να την λεο σε καβασακιδες χορις λογο και να φερομε 10 χρονον ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟ ...και δεν εχω προσβαλη κανενα ...μιλαο αντικιμενικα ...λυπαμε αλλα ειμαστε οτι μηχανακη οδιγαμε ....πασιγνοστο κ ολοι θα συμφονισουμε TDM= kangkoyres Ζ=Γαμπροι ...και παει λεγοντας ...δεν ειναι 100% αυτο που λεο στην ζοιμας τπτ δεν ειναι 100% αλλα το μεγαλιτερο ποσοστο ειναι ετσι ....οπος οσοι εχουνε BMW εχουνε ενα σιγκεκριμενο τουπε ...αυτο δεν το βλεπεις αμα εισαι κενουργιος στης μηχανες ...οποτε νασσο ελπιζο να με καταλαβενεις .... ρε μαλακα στεφανε .... λες μαλακιες!!! το να την πεις σε καποιον επειδη δεν εχετε το ιδιο παιχνιδι , ειναι απο παιδικο ως βρεφικο, την στιγμη που δεν τον γνωριζεις και δεν ειστε φιλοι! το οτι απο τα 100 suzuki τα 90 ειναι αραγμενα εξω απο καφετεριες με φαγομενο πισω λαστιχο στη μεση και απατητο παραδυπλα..... το οτι τα κυκλοφορουν ακρανοτοι , με σαγιοναρα , και ζελε στο μαλι .... αυτο δεν ειναι καγκιουριες για σενα??? τουλαχιστον αυτοι με τα dtm kai ta Z δεν πηραν "racing" μηχανακι και να το παιζουν ετσι..... οταν βριζεις βαζε @#$ | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 11:14 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- Σορρυ ρε παιδες αλλα το TOPIC λεει: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09.
Και καταληξαμε να συζηταμε για το ΖΧ-10 :!: Εκτος το οτι ξεφυγαμε απο το θεμα.....Αποστολε εχεις ενα πολυ καλο μηχανακι το οποιο εχει φανατικους υποστιρικτες παντου, αλλα εχει και τα αναλογα FORUM του. Τι περιμενεινες να γινει? Ηρθες στην φωλια του λυκου να καταθεσεις τις αποψεις σου! Δεν νομιζεις οτι οι απαντησεις που παιρνεις ειναι φυσιολογικες?
Φιλε Χρηστο ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι τα gsxr 1000 ειναι καλυτερα απο τα zx 10 σε γενικες γραμμες, αλλα με επιχειρηματα.Με το να πεις "τι περιμενες να ακουσεις στο gixxer",του δινεις το δικαιωμα να πει οτι ειμαστε κολλημενοι και δεν εχουμε ιδεα απο μοτοσυκλετες. Το συγκεκριμενο ζχ10 04-05 για μενα ειναι λειαν επειηκως επικυνδυνο.(το ειχε ο αδερφος μου) Εχει καλυτερα φρενα απο τα κ4-κ5-κ6 οπως ειπε ο φιλος theatis,αλλα αυτο ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα και φθηνα.Το να χτυπαει τιμονια με 290 δεν διορθωνεται ουτε με το καλυτερο σταμπιλιζατερ. Για το zx 10 06-07 τι να πω..Ειναι μονο για ευθεια. Το zx 10 08-09 ειναι η μονη αξιολογη προσπαθεια της kawasaki,και το zx 2011 πιστευω οτι θα ειναι ακομα καλυτερο.Να σημειωσω οτι εχω οδηγησει ολα zx πολυ,και δεν λεω οτι λεω απο φημες. Αυτα ετσι για να γινεται κουβεντα. Τελος συμφωνω με το Νασο οτι ολοι ειναι ευπροσδεκτοι οτι και να οδηγουν,μια παρεα ειμαστε και δεν βαζουμε ταμπελες σε κανενα και εχω γνωρισει πολλους καγκουρες και καραγκιοζηδες με gsxr..αυτα | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 11:29 | |
| - Hamamatsu έγραψε:
Το συγκεκριμενο ζχ10 04-05 για μενα ειναι λειαν επειηκως επικυνδυνο.(το ειχε ο αδερφος μου) Εχει καλυτερα φρενα απο τα κ4-κ5-κ6 οπως ειπε ο φιλος theatis,αλλα αυτο ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα και φθηνα.Το να χτυπαει τιμονια με 290 δεν διορθωνεται ουτε με το καλυτερο σταμπιλιζατερ.
To ZX10 04 καλύτερα φρένα από το Κ5?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την T.R.E στις Πεμ 11 Νοε 2010, 12:01, 1 φορά | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 11:48 | |
| - Hamamatsu έγραψε:
Φιλε Χρηστο ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι τα gsxr 1000 ειναι καλυτερα απο τα zx 10 σε γενικες γραμμες, αλλα με επιχειρηματα.Με το να πεις "τι περιμενες να ακουσεις στο gixxer",του δινεις το δικαιωμα να πει οτι ειμαστε κολλημενοι και δεν εχουμε ιδεα απο μοτοσυκλετες. Το συγκεκριμενο ζχ10 04-05 για μενα ειναι λειαν επειηκως επικυνδυνο.(το ειχε ο αδερφος μου) Εχει καλυτερα φρενα απο τα κ4-κ5-κ6 οπως ειπε ο φιλος theatis,αλλα αυτο ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα και φθηνα.Το να χτυπαει τιμονια με 290 δεν διορθωνεται ουτε με το καλυτερο σταμπιλιζατερ. Για το zx 10 06-07 τι να πω..Ειναι μονο για ευθεια. Το zx 10 08-09 ειναι η μονη αξιολογη προσπαθεια της kawasaki,και το zx 2011 πιστευω οτι θα ειναι ακομα καλυτερο.Να σημειωσω οτι εχω οδηγησει ολα zx πολυ,και δεν λεω οτι λεω απο φημες. Αυτα ετσι για να γινεται κουβεντα. Τελος συμφωνω με το Νασο οτι ολοι ειναι ευπροσδεκτοι οτι και να οδηγουν,μια παρεα ειμαστε και δεν βαζουμε ταμπελες σε κανενα και εχω γνωρισει πολλους καγκουρες και καραγκιοζηδες με gsxr..αυτα +1000 στον Αλεξ. (εκτος του ''καλυτερα φρενα''.απο τα κ1-κ4 ναι.Αλλα οχι απο τα κ5-6). | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 12:09 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- Hamamatsu έγραψε:
Φιλε Χρηστο ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι τα gsxr 1000 ειναι καλυτερα απο τα zx 10 σε γενικες γραμμες, αλλα με επιχειρηματα.Με το να πεις "τι περιμενες να ακουσεις στο gixxer",του δινεις το δικαιωμα να πει οτι ειμαστε κολλημενοι και δεν εχουμε ιδεα απο μοτοσυκλετες. Το συγκεκριμενο ζχ10 04-05 για μενα ειναι λειαν επειηκως επικυνδυνο.(το ειχε ο αδερφος μου) Εχει καλυτερα φρενα απο τα κ4-κ5-κ6 οπως ειπε ο φιλος theatis,αλλα αυτο ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα και φθηνα.Το να χτυπαει τιμονια με 290 δεν διορθωνεται ουτε με το καλυτερο σταμπιλιζατερ. Για το zx 10 06-07 τι να πω..Ειναι μονο για ευθεια. Το zx 10 08-09 ειναι η μονη αξιολογη προσπαθεια της kawasaki,και το zx 2011 πιστευω οτι θα ειναι ακομα καλυτερο.Να σημειωσω οτι εχω οδηγησει ολα zx πολυ,και δεν λεω οτι λεω απο φημες. Αυτα ετσι για να γινεται κουβεντα. Τελος συμφωνω με το Νασο οτι ολοι ειναι ευπροσδεκτοι οτι και να οδηγουν,μια παρεα ειμαστε και δεν βαζουμε ταμπελες σε κανενα και εχω γνωρισει πολλους καγκουρες και καραγκιοζηδες με gsxr..αυτα +1000 στον Αλεξ. (εκτος του ''καλυτερα φρενα''.απο τα κ1-κ4 ναι.Αλλα οχι απο τα κ5-6). Σταυρο δεν θυμαμαι τα φρενα του κ5,αλλα αν δεν ειναι καλυτερα απο του κ7 τα οποια ειναι για τον Φουτσο δεν τα λες και φρεναρες | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 12:53 | |
| Eπειδη οντως το μαμησαμε το τοπικ εγω δν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τα οσα ειπωθηκαν ... Ουτε θεωρω οτι μπορει να μου την πει ο μυστηριωδης τσαντακιασ πιδω απο ενα πληκτρολογιο ... Αυτα για μενα ειναι παιδικα...Κατανοω οτι ο καθενας θα υποστηριξει το παιχνιδι του αλλα εγω δν ειμαι κατα καμμιας μαρκας καθως πιστευς οτι σε αυτη τη κατηγορια ειναι ολα αξιολογα μηχανακια κ θα μπορουσα να εχω το οποιοδηποτε εκτος απο Yamaha που δν μ αρεσει καθολου σαν εταιρεια | |
|
| |
panos1313 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 109 Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 13:44 | |
| Η νοοτροπια του Στεφανου ειναι οπαδικη (οχι παιδικη) και ως οπαδος (ομαδας) την καταλαβαινω απολυτα Τωρα για το αν ειναι σωστη ή λαθος , δεν σχολιαζω :P | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 13:54 | |
| XAXA τηνχ ρε πανο ...με καταλαβενεις ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ...συγνομη ρε νασσο δεν εβρησα κανενα νομιζο ..... και ενταξει οταν εχουνε 1 εκατομιριο ατομα κατι που απλος το περνουνε λογο μαζας και διαφιμισης δεν μπορις να ξεχορισεις καγκουργια ...αλοστε παρε απο το φορουμ τα περισοτερα παιδια ειναι γαματα ;P
παραμενο μπεμπις και παιδι γιατι τετιες συζιτισις δεν ειναι για φορουμ κ ειναι μονο για πλακα ;P
οστοσο διαβεβεονο οτι τα φρενα του ζχ10 ειναι κλασις ανοτερα απο του κ7/κ8 ..... και αμα μιλισο σοβαρα θα δοσο επιχιριματα ..αλλα πραγματικα πιστευετε οτι πλεον με οσα εχουνε γινει στα φορουμ εχο την ορεξει να ανιγο θεματα κ να συζιταο σοβαρα σε αντιπαραθεσεις ???? αλοστε εχει πεσει κ το μοτο ...που θα κανο εγω την αντιπαραθεσιμου χορις επιχιριματα ???? πος θα ζισο χορις να τσατισο εναν καΦασακια ??? .... ασε να γινει κ καμια αντιπαραθεσει να πεσουνε μερικες καρεκλες και μερικα κεφαλια ...πολυ υσιχο ειναι το φορουμε δεν νομιζς ρε νασσο ????
:P :P :P :P
sex sex sex να σας σπασουνε ολα τα καφασακια ρεεεεεεε ουουουουο 666 ξου ξου σαταναδες | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 13:59 | |
| - theatiss έγραψε:
- Eπειδη οντως το μαμησαμε το τοπικ εγω δν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τα οσα ειπωθηκαν ... Ουτε θεωρω οτι μπορει να μου την πει ο μυστηριωδης τσαντακιασ πιδω απο ενα πληκτρολογιο ... Αυτα για μενα ειναι παιδικα...Κατανοω οτι ο καθενας θα υποστηριξει το παιχνιδι του αλλα εγω δν ειμαι κατα καμμιας μαρκας καθως πιστευς οτι σε αυτη τη κατηγορια ειναι ολα αξιολογα μηχανακια κ θα μπορουσα να εχω το οποιοδηποτε εκτος απο Yamaha που δν μ αρεσει καθολου σαν εταιρεια
ερχεσε στα λογιαμου φιλε αποστολη ....και εγω δεν θα επερνα ποτε καβασακι γιατι δεν μαρεσει σαν ετερια κ σαν σχεδιασμο ...μεχρι τορα ομος ...μπορει αυριο να βγαλει κατι που να μου αρεσει ;P επισεις σου ξεκαθαρισα δεν ειναι προσοπικη επιθεση σε κανενα ....πλακιτσα κανο να τσιγκλιθουμε λιγο να γουσταρουμε ...οπος εγραψα κ απο πανω δεν με ενδιαφερι να μιλισο για τετιο θεμα σοβαρα στο φορουμ γιατι ποτε δεν προκιτε να βρουμε λυση ...γιατι απλος ειναι οτι μας αρεσει και γιατι ολα τα μηχανακια καλα ειναι ...ο καθενας θα υποστιριξη την μαρκατου ...αλοστε γιαυτο το πιρε γιατι το θεορισε καλητερο ;P ομος οπος ειπα και στο προτο ποστ δεν μπορεις να κανεις τετια εροτιση σε τετιο φορουμ γιατι απλος δεν θα παρεις αντικιμενικι απαντηση ;P γινομε κατανοιτος τορα ???? σεξ | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 14:31 | |
- XAXA τηνχ ρε πανο ...με καταλαβενεις ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ...συγνομη ρε νασσο δεν εβρησα κανενα νομιζο .....
και ενταξει οταν εχουνε 1 εκατομιριο ατομα κατι που απλος το περνουνε λογο μαζας και διαφιμισης δεν μπορις να ξεχορισεις καγκουργια ...αλοστε παρε απο το φορουμ τα περισοτερα παιδια ειναι γαματα ;P
παραμενο μπεμπις και παιδι γιατι τετιες συζιτισις δεν ειναι για φορουμ κ ειναι μονο για πλακα ;P
οστοσο διαβεβεονο οτι τα φρενα του ζχ10 ειναι κλασις ανοτερα απο του κ7/κ8 ..... και αμα μιλισο σοβαρα θα δοσο επιχιριματα ..αλλα πραγματικα πιστευετε οτι πλεον με οσα εχουνε γινει στα φορουμ εχο την ορεξει να ανιγο θεματα κ να συζιταο σοβαρα σε αντιπαραθεσεις ???? αλοστε εχει πεσει κ το μοτο ...που θα κανο εγω την αντιπαραθεσιμου χορις επιχιριματα ???? πος θα ζισο χορις να τσατισο εναν καΦασακια ??? .... ασε να γινει κ καμια αντιπαραθεσει να πεσουνε μερικες καρεκλες και μερικα κεφαλια ...πολυ υσιχο ειναι το φορουμε δεν νομιζς ρε νασσο ????
:P :P :P :P
sex sex sex να σας σπασουνε ολα τα καφασακια ρεεεεεεε ουουουουο 666 ξου ξου σαταναδες μαλλον εισαι ο μονος που θες διαμαχες! μια χαρα ήσυχοι ειμαστε. μπαινουμε να διασκεδασουμε , οχι να τσαντιστούμε εδω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 15:00 | |
| εγο διασκεδαζο ...και ετσι οπος θα το παω ο μονος που θα τσατιστη ειναι ο καθε κακος καβασακιας και εμεις θα γελαμε ;P am i evolllllllllllllllllll yessss i ammmmmmmmmmmmmmm :P sex
| |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 16:32 | |
ερχεσε στα λογιαμου φιλε αποστολη ....και εγω δεν θα επερνα ποτε καβασακι γιατι δεν μαρεσει σαν ετερια κ σαν σχεδιασμο ...μεχρι τορα ομος ...μπορει αυριο να βγαλει κατι που να μου αρεσει ;P επισεις σου ξεκαθαρισα δεν ειναι προσοπικη επιθεση σε κανενα ....πλακιτσα κανο να τσιγκλιθουμε λιγο να γουσταρουμε ...οπος εγραψα κ απο πανω δεν με ενδιαφερι να μιλισο για τετιο θεμα σοβαρα στο φορουμ γιατι ποτε δεν προκιτε να βρουμε λυση ...γιατι απλος ειναι οτι μας αρεσει και γιατι ολα τα μηχανακια καλα ειναι ...ο καθενας θα υποστιριξη την μαρκατου ...αλοστε γιαυτο το πιρε γιατι το θεορισε καλητερο ;P
ομος οπος ειπα και στο προτο ποστ δεν μπορεις να κανεις τετια εροτιση σε τετιο φορουμ γιατι απλος δεν θα παρεις αντικιμενικι απαντηση ;P γινομε κατανοιτος τορα ????
σεξ δν ειδα καπου να ερχομαι στα λογια σου κ πιστεψε με πλεον δν μπορω να τσαντσιστω με τπτ μεσα απο ενα φορουμ . γι αυτο αδικα προσπαθεις ... | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 16:50 | |
| Μην τρελενεστε παιδες ο Στεφανος ειναι απλα μουρλοκομειο και οτι λεει το λεει για χαβαλε.Ηρεμηστε λιγο δεν τρεχει κατι. Καντε και σεις λιγο ΣΕΞ ημαρτον! :P :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 17:15 | |
| τι δεν ειδες αποστολη? ειπες δεν σου αρεσει η γιαμαπα ...εε ετσι κ εμενα η καφασακι ;P | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Πεμ 11 Νοε 2010, 23:10 | |
| Ρε μηπως σε τσαγιαζουν τα Καβασακι και τα μισεις???
Νομιζω το ΖΧ 6 ειναι πολυ καβλα μηχανημα οπως κ το ΖΧ 10 το παλιο αλλα και το νεο ειναι πανεμορφο.
Οσο Στεφανε για το τι κανει το καθε μηχανακι ειναι αρμοδιος αυτος που το καβαλαει.Μια χαρα παει το Ζ μεσα στην πιστα και παντου.Μην τα τσουβαλιαζουμε ολα...Γιατι με την ιδια λογικη τα περισσοτερα πουλμουρ ειναι τα ss απο τα TDMia κλπ και περισσοτερα ss θα δεις σε καφετεριες ABC | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Παρ 12 Νοε 2010, 00:42 | |
| σοσιπατρε κιτα ....το Ζ ασπουμε δεν παει τοσο καλα στην πιστα οσο ενα fazer και τεσπα δεν παει αμα δεν του βαλειςς αναρτισης κ παλη εχει χαλια πλαισιο ... οταν μιλαο για καπια μηχανακια δεν μιλαο απλος ετσι γιατι το διαβασα αλλα γιατι τα εχω οδηγηση το εχο διαβαση και εχω μιληση με ατομα που ιδι το εχουνε ..... φυσικα πολυ ξερουνε κ τον βουρκ που το παει πολυ καλα ...αλλα τι στησιμο εχει κανει ...και τι ορια εχει ...απο μονοστου θα μπορουσε να μας δοσι μια εμπεριστατομενι απαντιση μιας κ εχει μεγαλητερη εμπιρια ...αλλα σε διαβεβεονο δεν παει οπος θα πιγενε ενα SS ....
οστοσο το ΤΔΜ ειναι ενα μηχανακη που απλος ειναι αχρηστο και δεν ανικι σε καμια κατιγορια ...προσπαθη να γινει ον οφ αλλα δεν μπορει λογο τροχον, προσπαθει να στρηψει με τους τροχουστου αλλα δεν γινετε γιατι δεν εχει πλαισιο ....μη αναφερο την 18αρα μπροστα κ την 17 πισο ζαντα ...μην σχολιασο οτι ειναι 900 κιβικα κ δεν βγαζι ουτε 65 αλογα τροχο .... το μονο που προσφερει ειναι βαβουρα ....δυστιχος θελουμε η δεν θελουμε καπια πραματα ειναι απλα μαθιματικα ...και δυστιχος η ευτιχος καθε μηχανακη εχει τον ανθροποτου ....οχι παντα αλλα μιλαμε κατα κανονα ....αλος τυπος θα οδιγαει BMW αλλος suzuki και αλλος harley .
επισεις δεν τιθετε θεμα τσαγιασματος γιατι αμα κατι ειναι γρηγοροτερο ...ειναι γριγοροτερο και δεν μπορεις να το αποκριψεις ....
φετος καλος η κακος το καλητερο ΣΥΝΟΛΟ και το τονιζο κατα εμε εχει το σουζουκι και οχι δεν ειμαι κολιμενος ....αν με ροταγες το 08 το καλητερο συνολο θα σου ελεγα οτι το εχει το χοντα ....φετος το σουζουκι εγινε πιο χοντα με τα καθαρα στιχια ενος μοτερ σουζουκι (τραβιγμα απο χαμιλα,δυναμι,αξιοπιστια κτλπ κτλπ )
το ΖΧ10 θα το εβαζα 3ο σε συρα αλλα απο οσο εχω δει κ απο το αγονιστικο που εχουμε στην ομαδα αλλα κ καπια αλλα δεν το θεορο τοσο αξιοπιστο ...
πραγματικα εχουμε ξεφιγει απο το θεμα αλλα πιστευο οτι αξιζει η σηζητηση ...οστοσο την σταματαο εδω γιατι οπος ειπα τετιες συζιτισις δεν αξιζουνε να γινοντε σε ενα φορουμ αλλα απο κοντα ;P | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Παρ 12 Νοε 2010, 02:17 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Παρ 12 Νοε 2010, 02:23 | |
| κοστακη κρατα εκει το πλαισιο μην κοψη εσυ και ασε εμενα να κανο σουζες με το εργαλιομ xexexexe ;P
SEX | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Παρ 12 Νοε 2010, 02:55 | |
| ναι αλλα για να κανεις σουζες πρωτα πρεπει να βαλεις μπροστα εεεεεεεεε? κ αν δεν εχει κατηφορα χιχχιχι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Παρ 12 Νοε 2010, 03:04 | |
| δεν χριαζετε φιλε κοστα ...αφου υπαρχουνε κ η εξοτερικες μιζες βιαζεστε ολοι πολυ και τροτε τα μουτρασαςςςςςςςςςς ;P συντομα το θιριο σε μια πιστα κοντασας ...ερχετε η ορα ;P | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| |
| |
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Παρ 12 Νοε 2010, 03:30 | |
| αστονα να τραγουδαει ρε ....θα μιλισουνε η αριθμη ;P
εμπρος εμπρος καλομου πριονηηηηηηηηηηηη | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Παρ 12 Νοε 2010, 03:51 | |
| Suzuki εισαι ρε.... 8) To kawa στην πιστα μπορει να ειναι καλυτερο ετσι οπως βγαινει...αλλα πανω απ ολα για μενα παιζει ρολο ο οδηγος...Αν εισαι μαγκας και γνωστης κυριε.... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) Παρ 12 Νοε 2010, 04:28 | |
| | |
|
| |
| Gixxer 600 κ8 vs Kawasaki zx6r 09 (SPAM) | |
|