| γρήγορος οδηγός... | |
|
+20busa respect stoui 888hayabusa JIMK7 vasilis Kydo geok6 valentino46 gousios Lefis GSXR panosk8 mike Opeth teo46 valentinosgsxr AggelosK8 Leroy gianni T.R.E tati 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 09:32 | |
| απορία
ένας σβέλτος οδηγός στο δρόμο πάει να πει αυτομάτως πως θα είναι και γρήγορος στην πίστα?
και δεν μιλάω για θέματα επικινδυνότητας στο δρόμο με την ταχύτητα και τους αστάθμητους παράγοντες που προκύπτουν και μαζευόμαστε, αυτά ειναι γνωστά, περιορίζομαι μονο στις ικανότητες. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 09:38 | |
| - tati έγραψε:
- απορία
ένας σβέλτος οδηγός στο δρόμο πάει να πει αυτομάτως πως θα είναι και γρήγορος στην πίστα?
και δεν μιλάω για θέματα επικινδυνότητας στο δρόμο με την ταχύτητα και τους αστάθμητους παράγοντες που προκύπτουν και μαζευόμαστε, αυτά ειναι γνωστά, περιορίζομαι μονο στις ικανότητες. Προσωπική άποψη πάντα,κάποιος που πάει γρήγορα στο δρόμο και γενικώς το έχει,αν ασχοληθεί με την πίστα θα πάει αντίστοιχα γρήγορα και εκεί... Ίσως όχι με την πρώτη φορά,αλλά το όλο θέμα είναι στο ότι κάποιος που έχει συνηθίσει στην ταχύτητα έχει πολύ λιγότερες δυσκολίες να ξεπεράσει στην πίστα. | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 09:41 | |
| Άνοιξες μεγάλο θέμα Τάνια.
Ένας "γρήγορος" στο δρόμο που δεν έχει επαφή με πίστα και με μηχανοκίνητα αθλήματα, θα τα βρει σκούρα στην πίστα. Μπορεί να έχει καλή αίσθηση της ταχύτητας αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα του λείπει η τεχνική και οι γραμμές. Αν για παράδειγμα είναι γρήγορος στο δρόμο αλλά σε ένα πολύ κλειστό κομμάτι με φουρκέτες σε ορεινή διαδρομή, τότε μάλλον θα τα πάει καλά και στην πίστα, αφού έχει μάθει να "σπάει" το κορμί του και να μην κάθεται "μονοκόμματος". Έχω φίλους που είναι γρήγοροι στο δρόμο, Μπράλο κλπ, αλλά όταν ήρθαν πίστα, τα βρήκαν πολύ δύσκολα τα πράγματα. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 09:42 | |
| Συμφωνω. Σιγουρα καποιος που ξερει καλα την μηχανη βοηθαει στο να ειναι και καλος οδηγος που ειναι και το βασικο. Αλλα δεν εχει καμια σχεση η οδηγηση στον δρομο μα την οδηγηση στην πιστα. | |
|
| |
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 10:01 | |
| - gianni έγραψε:
- Άνοιξες μεγάλο θέμα Τάνια.
Έχω φίλους που είναι γρήγοροι στο δρόμο, Μπράλο κλπ, αλλά όταν ήρθαν πίστα, τα βρήκαν πολύ δύσκολα τα πράγματα. και εγώ κάπως ετσι το φαντάζομαι, γιατί η πίστα θέλει μόνο τεχνική οδήγηση και οσο να ναι στο δρόμο δεν είναι ακριβώς ετσι, το αντίστροφο? η οδήγηση στην πίστα κάνει κάποιον και πιο γρήγορο στο δρόμο? | |
|
| |
tati Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 10:04 | |
| - T.R.E έγραψε:
Προσωπική άποψη πάντα,κάποιος που πάει γρήγορα στο δρόμο και γενικώς το έχει,αν ασχοληθεί με την πίστα θα πάει αντίστοιχα γρήγορα και εκεί... Ίσως όχι με την πρώτη φορά,αλλά το όλο θέμα είναι στο ότι κάποιος που έχει συνηθίσει στην ταχύτητα έχει πολύ λιγότερες δυσκολίες να ξεπεράσει στην πίστα.
πάντως όποιος οδηγάει τρακτερ, πρέπει να είναι πιλότος :P | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 10:10 | |
| Αλήτες και αλητήριες σταματήστε το δούλεμα... | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 10:15 | |
| | |
|
| |
tati Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 10:34 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 11:06 | |
| Κατα την γνωμη μου, γρηγορος στον δρομο ειναι κατι πολυ σχετικο. Γρηγορος σε σχεση με ποιον? Η πιστα ομως ειναι πιο ξεκαθαρη ιστορια γιατι υπαρχουν τα χρονομετρα κι εκει μπορεις να συγκρινεις αμεσα την ταχυτητα σου σε σχεση με την παρεα.
Κατα τ αλλα πιστευω οτι ο γρηγορος της παρεας στον δρομο θα ειναι και ο γρηγορος στην πιστα, μολις την μαθει. Αυτο εχω παρατηρησει απο τις δικες μου παρεες τουλαχιστον. | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 11:10 | |
| γνώμη μου μόνο ένας οδηγός δρόμου από αυτούς που λέμε ότι "πάνε με την ταυτότητα στο στόμα" μπορεί να είναι εξίσου γρήγορος στην πίστα μετά από κάποια εξοικείωση...
συνήθως οι γρήγοροι του δρόμου είναι σχεδόν αρχάριοι στην πίστα! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 11:12 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
Κατα τ αλλα πιστευω οτι ο γρηγορος της παρεας στον δρομο θα ειναι και ο γρηγορος στην πιστα, μολις την μαθει. Αυτο εχω παρατηρησει απο τις δικες μου παρεες τουλαχιστον. + 165 | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 16:57 | |
| | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 18:33 | |
| η μονη μου εμπειρια με μοτο σε πιστα ειναι οταν ημουν 16 κ εβαλα παπι σε πιστα καρτ απο την εμειρια μου ομως με αμαξι η πιστα ειναι αλλο πραγμα εχω δει ανθρωπο στον δρομο να στριβει με μια πανω απο μενα κ να μπενουμε πιστα κ να τρωει 4 κ 5 δευτερολεπτα στα μεγαρα
η πιστα για μενα θελει περισοτερο τεχνικη οδηγισει κ ο δρομος θελει να εχεις τρελλα | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 18:36 | |
| τανια καποιος η καποια (λεω γω ) που ειναι γρηγορος κ με καλο κοντρολ στο χωμα, θα το μεταφερει και στο δρομο, κ θα το περασει κ στη πιστα καποια στιγμη το μονο που χρειαζεται ενδιαμεσα απο αυτα ειναι ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ κ ΣΥΝΕΣΗ. οι οδηγικες ικανοτητες ειναι σαν ενα λεπτο κλαδακι που το σμπρωχνεις σιγα σιγα χωρις να το καταλαβαινεις, αν το σμπρωξεις αποτομα,σπαει. | |
|
| |
Lefis GSXR Normal gixxer
Όνομα: : ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Τόπος : ΒΟΛΟΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 51 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 15/10/2010
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Πεμ 25 Νοε 2010, 19:28 | |
| δικη μου γνωμη ειναι πως ο γρηγορος στο δρομο δεν ειναι απαραιτητα και ο ποιο γρηγορος στην πιστα.στην πιστα φτανεις τα ορια σου πχ φρενα,πλαγιασμα η το ποσο γενναια ανοιγεις το γκαζι στην εξοδο πραματα που στο δρομο πιστευω δεν γινονται στον ιδιο βαθμο.Προσωπικη εμπειρια ατομο που γνωριζω και εχουμε παει βολτες μαζι στο δρομο συνηθως ειναι μπροστα και στην πιστα τρωει 10''.αυτο μαλλον σημαινει πως στο δρομο δεν εχει αισθηση του κινδυνου(μετραει και αυτο). | |
|
| |
tati Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Παρ 26 Νοε 2010, 09:52 | |
| - panosk8 έγραψε:
οι οδηγικες ικανοτητες ειναι σαν ενα λεπτο κλαδακι που το σμπρωχνεις σιγα σιγα χωρις να το καταλαβαινεις, αν το σμπρωξεις αποτομα,σπαει. πανο με εκπλήσεις, πολύ στοχευμένη η παρομοίωση σίγουρα η οδήγηση σε ενα συγκεκριμένο περιβάλλον-χώρο είτε είναι πίστα ασφάλτινη, χωμάτινη κτλ είναι όντως θέμα επανάληψης, προπόνησης και τεχνικής για την απόκτηση της μέγιστης ταχύτητας. | |
|
| |
gousios Jr.gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Hμερομηνία εγγραφής : 22/11/2010
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Παρ 26 Νοε 2010, 11:41 | |
| Η δικη μου ταπεινη γνωμη ειναι πως γαι να παει καποιος γρηγορα δυο πρεπει ν συμβαινουν.. 1-Να μν ειναι φοβισμενος,μαγκωμενος 2-Να αντιλαμβανεται πως αντιδραει η μοτο σε καθε του ενεργεια..
Οποτε πιστα -δρομος σ αυτο το κομματι δεν διαφοροποιουνται..
Και για να μν παρεξηγηθω,με το φοβισμενος δεν εννοω αγνοια κινδυνου ή με τα κολυβα να τρεχουν απ τη τσεπη.Εννοω διαθεση για πειραματισμο σε λογικα παντα πλαισια,εντος και εκτος πιστας..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gousios στις Παρ 26 Νοε 2010, 12:55, 1 φορά | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Παρ 26 Νοε 2010, 12:49 | |
| | |
|
| |
valentino46 Normal gixxer
Όνομα: : Αντρεας Τόπος : peristeri Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Παρ 26 Νοε 2010, 17:13 | |
| - gianni έγραψε:
- Άνοιξες μεγάλο θέμα Τάνια.
Ένας "γρήγορος" στο δρόμο που δεν έχει επαφή με πίστα και με μηχανοκίνητα αθλήματα, θα τα βρει σκούρα στην πίστα. Μπορεί να έχει καλή αίσθηση της ταχύτητας αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα του λείπει η τεχνική και οι γραμμές. Αν για παράδειγμα είναι γρήγορος στο δρόμο αλλά σε ένα πολύ κλειστό κομμάτι με φουρκέτες σε ορεινή διαδρομή, τότε μάλλον θα τα πάει καλά και στην πίστα, αφού έχει μάθει να "σπάει" το κορμί του και να μην κάθεται "μονοκόμματος". Έχω φίλους που είναι γρήγοροι στο δρόμο, Μπράλο κλπ, αλλά όταν ήρθαν πίστα, τα βρήκαν πολύ δύσκολα τα πράγματα. +10000 | |
|
| |
geok6 Jr.gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : τρικαλα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Αγωνιζόμενος : oxi Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2010
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Παρ 26 Νοε 2010, 18:42 | |
| Οι περισσοτεροι οδηγοι εντος κ εκτος πιστας προσπαθουν να οδηγησουν τη μοτο/τα τους με το γκαζι, υπερφορτιζοντας ετσι το πισω μερος της μηχανης (αναρτηση κ λαστιχο) με αποτελεσμα να νομιζουν οτι πηγαινουν γρηγορα. Η πιστα ομως θελει ροη, δηλαδη γρηγορη εισοδο-εξοδο κ 100% συγκεντωση, πραγμα δυσκολο για το δρομο με πολλους απροβλεπυους παραγωντες | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Παρ 26 Νοε 2010, 18:43 | |
| - geok6 έγραψε:
- Οι περισσοτεροι οδηγοι εντος κ εκτος πιστας προσπαθουν να οδηγησουν τη μοτο/τα τους με το γκαζι, υπερφορτιζοντας ετσι το πισω μερος της μηχανης (αναρτηση κ λαστιχο) με αποτελεσμα να νομιζουν οτι πηγαινουν γρηγορα.
Η πιστα ομως θελει ροη, δηλαδη γρηγορη εισοδο-εξοδο κ 100% συγκεντωση, πραγμα δυσκολο για το δρομο με πολλους απροβλεπυους παραγωντες +1000 | |
|
| |
vasilis Jr.gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 10/03/2010
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Παρ 26 Νοε 2010, 18:58 | |
| παιδια εγω να σας πω οτι χεζομαι στη πιστα..οταν ξερω οτι πισω μου ερχονται αλλοι 10 κ μπροστα μου εχω αλλους 10 κ με το παραμικρο λαθος δικο μου η αλλου ..στο δρομο δεν εχω τετοια προβληματα..ουτε θα μου κολλησουν ουτε θα κολλησω.. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: γρήγορος οδηγός... Σαβ 27 Νοε 2010, 00:34 | |
| Ενας που ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γρηγορος στο δρομο αργα η γρηγορα θα παει γρηγορα και στη πιστα | |
|
| |
| γρήγορος οδηγός... | |
|