Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
για περνουν θαρρος η νεοι και να θυμουνται οι παλιοι
Αγγελε μου θυμηζεις πολυ εμενα στα πρωτα μου trackday. Επειδη βλεπω οτι το γουσταρεις, συνεχισε το και ολα θα ερθουν σιγα σιγα. Και εγω ακομα το παλευω
GIXXERAKIAS έγραψε:
E ναι λοιπον ποναω ανελεητα απο τον αερα σε αυχενα και απο την αποχη πολλων μηνων ποναω σε ποδια,χερια και μεση λες και ημουν και γω μεσα και λυσαγα στην πιστα αλλα εγω απλα πηγα μεχρι τα μεγαρα και γυρισα με την γλυκα της βολτας. :P
Αφοι Βεζυργιαννηδες κανονιστε να με βαλετε σε προγραμμα εχω ξεσυνηθισει εντελως...δεν θυμομουν ποιος λεβιες ειναι των ταχυτητων και ποιος του πισω φρενου οταν ξεκινησα να σας βρω.
ps:Απο Ιανουαριο γυμναστηριο και εντατικο προγραμμα με Αγιο Ιωαννη Ρωσσο και Επιδαυριες βολτες να θυμηθω πως οδηγανε και βλεπουμε για πιστα πιο μετα.
Γιαννη και Μιχαλη χαρηκα πολυ που σας γνωρισα. Τα υποληπα παιδια δεν τα προλαβα γιατι εχω αρχισει και γινομαι βραδυνος τυπος και Νασο Θωδορη, τα σουβλακια ηταν οπως και το σερβις σας
Οριστε και μερικες δικες μου φωτο απο εξω, μεχρι να παρω του φωτογραφου.
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Και γω χαρηκα Πασχαλη!Να σου ζησουν τα γυναικοπαιδα και απο εδω φιλε!!!
ps:Αγγελε η φορμα σου εχει τιτανιο στους ωμους και αγκωνες η κανω λαθος?Πιο μοντελο ειναι γιατι η laguna seca που κοιταγα ειναι πολυ απλη και δεν μου αρεσε τοσο ενω η δικια σου ειναι πολυ ωραια!Φτου φτου!:P
Agelosgm Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 296 Αγωνιζόμενος : ...το ψαχνω ακομα... Hμερομηνία εγγραφής : 20/04/2010
Και γω χαρηκα Πασχαλη!Να σου ζησουν τα γυναικοπαιδα και απο εδω φιλε!!!
ps:Αγγελε η φορμα σου εχει τιτανιο στους ωμους και αγκωνες η κανω λαθος?Πιο μοντελο ειναι γιατι η laguna seca που κοιταγα ειναι πολυ απλη και δεν μου αρεσε τοσο ενω η δικια σου ειναι πολυ ωραια!Φτου φτου!:P
σε ευχαριστω φιλε
η δικια μου 6 σημεια με τιτανιο και ειναι η laguna sega 2 (2009) υπαρχει και με 8 τιτανιο (2010)
Agelosgm Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 296 Αγωνιζόμενος : ...το ψαχνω ακομα... Hμερομηνία εγγραφής : 20/04/2010
για περνουν θαρρος η νεοι και να θυμουνται οι παλιοι
Αγγελε μου θυμηζεις πολυ εμενα στα πρωτα μου trackday. Επειδη βλεπω οτι το γουσταρεις, συνεχισε το και ολα θα ερθουν σιγα σιγα. Και εγω ακομα το παλευω
μα για αυτο το εβαλα
το γουσταρο πολυ οντως και με την βοηθεια σας παντα ελπιζω σε ενα επιθυμητο αποτελεσμα !!!
Agelosgm Normal gixxer
έλα να γινόμαστε πολλοί στα td και να αφήσουμε τις μοτοβολτες!!!
πασχαλη οι φωτό!!
αγγελε είσαι σε καλό δρόμο....έχεις το κατάλληλο μηχανάκι στον μοναδικό γνήσιο συνδυασμό χρώματος...!!
κατσε να δεις που οταν βαλει πολυεστερικο θα το κανει μαυρο
λοιπον σε λιγο βαζω φοτο και βιντεο!!!
η μερα ηταν πολυ καλη ειχε βεβαια αερα αρκρτο και κρυο, το οποιο εκανε λιγο την πιστα "δυσκολη"
τα λαστιχα κρυωναν ευκολα και γενικα γλυστρωσε αρκετα
ειχαμε ΠΑΡΑ πολλες τουμπες......
εγω το πρωι ξυπνησα με την μεση κάγκελο!! μετα απο την καθιερομενη τελετη ,για τετοιες περιπτωσεις, καταφερα και συκωθηκα ορθιος.
την σωτηρία την βρηκα με ενα εμπλαστρο "λεοντος" που μετα απο κανα μισαωρο ξαμαγκωσα αρκετα
βεβαια οι κηνησεις μου πανω στην μηχανη ηταν λιγο καπως.... και για αυτο ειχα και πολλα κουνηματα γιατι κρατιομουν απο την μηχανη οταν αλλαζα το σωμα μου..
ολα καλα διασκεδασαμε παρολα αυτα χαρικα για οσα παιδια προτογνωρησα αλλα και για τους υπολοιπους που ξαναειδα
τωρα ερχονται μερες με αρκετη δουλεια λογο χριστουγεννων , οποτε να ειμαστε καλα απο του χρονου παλι...
σε λιγο φοτο και βιντεο
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
έλα να γινόμαστε πολλοί στα td και να αφήσουμε τις μοτοβολτες!!!
πασχαλη οι φωτό!!
αγγελε είσαι σε καλό δρόμο....έχεις το κατάλληλο μηχανάκι στον μοναδικό γνήσιο συνδυασμό χρώματος...!!
κατσε να δεις που οταν βαλει πολυεστερικο θα το κανει μαυρο
εγω λεω να το κανω λευκο πο μου αρεσει και ολας να κολαει και με τις φοτο διπλα στα θυρια
οσο για το μηχανακι τα σπαει και ακομα για την εμπειρεια μου δεν κουνιεται πουθενα ααα και κατι αλλο επεσα στο 1.20 και ολες οι φοτο σας τα σπανε μπραβο παιδια
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :