Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
περιμενοντας να ανεβει το αλλο βιντεο να σας πω της εντυπωσεις μου απο τα λαστιχα
αυτη την φορα εβαλα diablo supercorsa αντι τα dragon που βαζω συνήθως
το λαστιχο εχει σιγουρα πιο γρηγορη κορονα
με αποτελεσμα στη συνηθεια που ειχα εγω να ριχνω το μηχανακι ... το μηχανακι καβαλαγε κερμπ...
οποτε αρχησα να το ρηχνω λιγο πιο μετα αλλα ειχα σαν αποτελεσμα να περνω ολες της στροφες μακρια απο τα κερμπ... λαθος γραμμη δηλαδη αρα αργουσα να παρω γκαζι αφου το μηχανακι το κρατουσα παραπανω πλαγιασμενο
καποια στιγμη παντος ΝΟΜΙΖΩ οτι μου ειχαν δωσει πολυ σιγουρια και το μηχανακι το πεταγα κατω με πιο πολλα απο οτι συνηθως και για αυτο ισως δενμπορουσα να μαζεψω της γραμμες μου
τωρα σαν λαστιχο... οταν πας να ριξεις το μηχανακι εχει μια ασαφεια... δεν το νιωθεις να παταει καλα (παντα σε συγκριση με το dragon) αλλα οταν το μηχανακι πλαγιαζε... μπετο... δεν κουνιοταν με τιποτα
το μονο σιγουρο ειναι οτι για να τα συνηθισω ,πρεπει να μπω 3-4 φορες με αυτα. σαν πρωτη εντυπωση παντος μου αρεσαν...
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Όταν είχα αλλάξει και εγώ από Dragon σε Diablo αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει.Είναι πιο γρήγορα στο πλάγιασμα, με πολύ καλή αίσθηση αλλά να ξέρεις ότι δεν έχουν τη διάρκεια των Dragon. Εγώ ανέβηκα την 1η φορά με SC2/SC3 Superbike και ήταν μια χαρά για trackday.Βέβαια θέλουν κουβερτούλες να μην κρυώσουν ειδικά τώρα τον Χειμώνα.Την 2η φορά ανέβηκα με Superbike Pro τη νέα γόμα που έβγαλε η Pirelli για trackday και ομολογώ πως ήταν αρκετά καλή.Είχε εξαιρετικό και σχετικα λίγο φάγωμα.Τη συνιστώ για trackday. A για το trackday τώρα ΜΠΡΑΒΟ και πάλι!!!
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Όταν είχα αλλάξει και εγώ από Dragon σε Diablo αυτή την εντύπωση μου είχαν δώσει.Είναι πιο γρήγορα στο πλάγιασμα, με πολύ καλή αίσθηση αλλά να ξέρεις ότι δεν έχουν τη διάρκεια των Dragon. Εγώ ανέβηκα την 1η φορά με SC2/SC3 Superbike και ήταν μια χαρά για trackday.Βέβαια θέλουν κουβερτούλες να μην κρυώσουν ειδικά τώρα τον Χειμώνα.Την 2η φορά ανέβηκα με Superbike Pro τη νέα γόμα που έβγαλε η Pirelli για trackday και ομολογώ πως ήταν αρκετά καλή.Είχε εξαιρετικό και σχετικα λίγο φάγωμα.Τη συνιστώ για trackday. A για το trackday τώρα ΜΠΡΑΒΟ και πάλι!!!
θα μπει και αυτο στη λιστα προς δοκιμη
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
μπραβο παιδες ωραιες οι φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειχε πολυ υλικο αυτη τη φορα....το τελευταιο track day για το 2010 ηταν φανταζομαι!!πιστευω την νεα χρονια να ερχομαι για κανενα καφε αφου δεν μπαινω πιστα.
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
Οι συνεχείς προσπαθειες σας παληκάρια σας έχουν ανεβάσει αρκετά επίπεδο!!! Μπράβο!!!
Νάσο και λοιποί, σίγουρα με το νέο χρόνο θα τα πούμε εντός πίστας, αλλά ξεσηκώστε και τον νουκουτουρού, γιατί αυτός θέλει γερανό για να τον τσουλήσουμε Μέγαρα!!
Ααα... και να σας πω καλοί είστε Μέγαρα αλλά για τσουλήστε και λίγο βόρεια!!!
nasos-v Full gixxer
Οι συνεχείς προσπαθειες σας παληκάρια σας έχουν ανεβάσει αρκετά επίπεδο!!! Μπράβο!!!
Νάσο και λοιποί, σίγουρα με το νέο χρόνο θα τα πούμε εντός πίστας, αλλά ξεσηκώστε και τον νουκουτουρού, γιατί αυτός θέλει γερανό για να τον τσουλήσουμε Μέγαρα!!
ναι τον θελω και εγω τον νουκουτουρου μαζι.... το το εχω πει πολλες φορες αλλα οπως ειπες ....γερανο (μαζι με το κρεβατι θα τον παρουμε και θα ξυπνησει στην πιστα...τι θα κανει θα μπει...χαχαχχα)
οσο για βορεια δεν το συζηταμε.... θα ανεβουμε οπωςδηποτε.... ξερεις οτι 2 φορες ειχαμε κανονισει να ανεβουμε και ολο κατι γινοταν και δεν...
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
ναι τον θελω και εγω τον νουκουτουρου μαζι.... το το εχω πει πολλες φορες αλλα οπως ειπες ....γερανο (μαζι με το κρεβατι θα τον παρουμε και θα ξυπνησει στην πιστα...τι θα κανει θα μπει...χαχαχχα)
οσο για βορεια δεν το συζηταμε.... θα ανεβουμε οπωςδηποτε.... ξερεις οτι 2 φορες ειχαμε κανονισει να ανεβουμε και ολο κατι γινοταν και δεν...
Κυριακη κοντογιορτη......καλα οχι τοσο κοντινη,που λεει ο λογος.
nasos-v Full gixxer
αυτη την κυριακη δεν εχει ..παρολο που θα ηθελα πολυ
πλησιαζουν τα χριστουγενα και και θα εχω πολυ δουλεια...οποτε δεν ειναι να ρισκαρουμε τετοιες μερες ουτε για αστειο
Ωραία γιατί θέλω κάτι μπριζολες medium και κάτι πανσέτες soft...!!! Πότε να περάσω..;;; Άν έχεις σε hard κάνε καλή τιμή για το Πάσχα που θα έχει ζέστη!!! Για τη γαλοπουλα σε 195/65 δε το συζητάμε... Επιβάλλεται!!!!!
nasos-v Full gixxer
αυτη την κυριακη δεν εχει ..παρολο που θα ηθελα πολυ
πλησιαζουν τα χριστουγενα και και θα εχω πολυ δουλεια...οποτε δεν ειναι να ρισκαρουμε τετοιες μερες ουτε για αστειο
Ωραία γιατί θέλω κάτι μπριζολες medium και κάτι πανσέτες soft...!!! Πότε να περάσω..;;; Άν έχεις σε hard κάνε καλή τιμή για το Πάσχα που θα έχει ζέστη!!! Για τη γαλοπουλα σε 195/65 δε το συζητάμε... Επιβάλλεται!!!!!