| ερωτηση για μεγεθος κρανους | |
|
+4Miou Lefis GSXR JIMK7 panosk8 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: ερωτηση για μεγεθος κρανους Δευ 29 Νοε 2010, 23:53 | |
| κανονικα η ερωτηση ειναι του δημοτικου,ομως αντιμετωπιζω ενα θεματακι στο νουμερο. το κεφαλι μου εχει διαμετρο 58 cm περιπου,(βαρος δεν ξερω, δεν το χω ζυγισει :P ) φορεσα το x-spirit στο Μ (57-58) και στο L (59-60) -το M ειναι εντελως σφιχτο,τοσο που γινεται ενοχλητικο.αλλα μπηκε ευκολα,κεφαλι κ κρανος ειναι ενα, ομως το σαγονι σχεδον ακουμπαει το εσωτερικο κελυφος. -το L μου καθεται πολυ ανετα,θα μπορουσα να το φοραω ωρες, σαν ενα κρανος που εχει στρωσει μετα απο καποιο καιρο, δεν σφιγκει, ομως νιωθω οτι κουνιεται λιγο. δεδομενου οτι το L που δοκιμασα,παιζει να το φορεσαν δεκαδες πριν απο μενα κ ισως εχει ανοιξει λιγο, να παω για L απο εμαυ? τα μεγεθη περα απο το βαρος εχουν διαφορα στο αμερικα? η να παρω το Μ κ να χω το κεφαλι μου σφιχτο κ ησυχο κ οσο ανοιξει μετα? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τρι 30 Νοε 2010, 00:02 | |
| Να παρεις ΑΡΑΙ η στη χειροτερη περιπτωση το Μ και στη πορεια θα ανοιξει γιατι το πιο μεγαλο νουμερο μετα απο καιρο θα χορευει αα και στο Αμερικα ειναι λιγο πιο βαρια | |
|
| |
Lefis GSXR Normal gixxer
Όνομα: : ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Τόπος : ΒΟΛΟΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 51 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 15/10/2010
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τρι 30 Νοε 2010, 01:17 | |
| συμφωνω με το αραι οσο για μεγεθη νομιζω αμερικη-ευρωπη υπαρχουν διαφορες (λογω σχηματος κεφαλιου) | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τρι 30 Νοε 2010, 11:15 | |
| ευρωπη-αμερικη εχουν διαφορες στα νουμερα και στην εφαρμογη να παρεις το μ γιατι αν παρεις το λ θα ναοιξει ακομα πιο πολυ και μετα αντε γεια η εφαρμογη του...αν το σαγονι ακουμπαει στο κελυφος να ψαξεις για αλλο κρανος .κοιτα τα αραι... αν και το ρχ7 γπ που δοκιμασα ειχε πιο στενη γραμμη απο το χσπιριτ... | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τρι 30 Νοε 2010, 11:33 | |
| To δικο μου xr 1000 το πηρα L και ανοιξε καπως μετα απο 3 χρονια. Τωρα το χειμωνα φοραω κουκουλα απο μεσα και μου ειναι ακριβως. | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τρι 30 Νοε 2010, 12:20 | |
| Να παρεις το medium για σιγουρα αγορινα και αν σε ενοχλει τοσο (που δεν νομιζω συνηθεια ειναι) βαζεοις ενα σετ μαγουλα απο εδω και γινεται Large.Εχουν το ιδιο κελυφος. To σαγονι ειναι ενα θεμα ομως,αν σου ακουμπαει οταν εισαι σκυμενος στην μηχανη ειναι φυσιολογικο,αν σου ακουμπαει αν εισαι ορθιος τοτε και το large το ιδιο θα σου ειναι.Κοιτα να το εφαρμοζεις καλα στο κεφαλι σου.Τα shoei θελουν και λιγο να ειναι γυρτα προς τα κατω οταν τα φορας. Οσο για arai ειναι καθαρα θεμα το τι σου καθεται καλα στο κεφαλι σου,ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικο κρανιο.Εμενα προσωπικα μου καθονται πολυ καλα και τα δυο μιας και εχω ενα shoei xr1000 (παλια τουμπα) για το σκουτερ και το Arai rx7 (προσφατη τουμπα) για την μηχανη.Μαλλον θα παω σε shoei x spirit για αλλαγη μιας και μου καθεται πολυ καλα και αυτο. | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τρι 30 Νοε 2010, 12:40 | |
| Τα Shoei έχουν διαφορετικό κέλυφος από Μ σε L. Αν το M σε "πατάει" στο μέτωπο και σου αφήνει σημάδι μετά από λίγα λεπτά, τότε να πάρεις το L, γιατί δεν πρόκειται να ανοίξει εκεί, παρά μόνο στα μάγουλα. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τρι 30 Νοε 2010, 15:14 | |
| παιδια να 'στε καλα για τις απαντησεις σας,θα δοκιμασω ξανα κ τα arai οπως ειπατε πολλοι,μηπως καθησει καλυτερα. - Hamamatsu έγραψε:
- To δικο μου xr 1000 το πηρα L και ανοιξε καπως μετα απο 3 χρονια.
Τωρα το χειμωνα φοραω κουκουλα απο μεσα και μου ειναι ακριβως. αλεξη,οντως κ γω το xr1000 που εχω 4+ χρονια,το φοραω με κουκουλα, ομως για τη πιστα ξεσταινει παρα πολυ,γενικα τα εφαγε τα ψωμια του κ με το παραπανω - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Εμενα προσωπικα μου καθονται πολυ καλα και τα δυο μιας και εχω ενα shoei xr1000 (παλια τουμπα) για το σκουτερ και το Arai rx7 (προσφατη τουμπα) για την μηχανη.Μαλλον θα παω σε shoei x spirit για αλλαγη μιας και μου καθεται πολυ καλα και αυτο.
γιαννη,τα xr1000 k rx7 που εχεις ειναι το ιδιο μεγεθος?συγκρινε τα με 2 λογια αν μπορεις σε εφαρμογη/κελυφος. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τρι 30 Νοε 2010, 15:22 | |
| - gianni έγραψε:
- Τα Shoei έχουν διαφορετικό κέλυφος από Μ σε L. Αν το M σε "πατάει" στο μέτωπο και σου αφήνει σημάδι μετά από λίγα λεπτά, τότε να πάρεις το L, γιατί δεν πρόκειται να ανοίξει εκεί, παρά μόνο στα μάγουλα.
gianni η απαντηση σου μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση,γιατι αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ μου ειπε κ το παλικαρι στο μαγαζι. ναι το Μ με παταει στο μετωπο,κ μου αφησε κ σημαδι μετα απο 5 λεπτα..κ μου ειπε οτι ειμαι για L. επισης μου εδειξε κ το κελυφος απο S,M,L και τα 3 ειναι διαφορετικα. στα μαγουλα ομως το L δεν με πιεζε καθολου.. δεν ξερω τι να πω.. οι αποψεις διειστανται.. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δοκιμασω πολυ ακομα.. | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τρι 30 Νοε 2010, 15:36 | |
| Καποια μοντελα δεν καθονται σε καποια κεφαλια φιλε Πανο. Καλυτερα να κοιταξεις για αλλο μοντελο ή αλλη μαρκα παρα να το ρισκαρεις και να καταλαβεις αργοτερα οτι εκανες μαλακια. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τρι 30 Νοε 2010, 16:20 | |
| ο βαλεντινος εχει δικιο... επισης να ξερεις οτι οι εταιρειες δεν βγαζουν μονο 1 μαξιλαρακι για τα μαγουλα...(τουλαχιστον η αραι εχει 3 διαφορετικα...) | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τρι 30 Νοε 2010, 17:24 | |
| - panosk8 έγραψε:
γιαννη,τα xr1000 k rx7 που εχεις ειναι το ιδιο μεγεθος?συγκρινε τα με 2 λογια αν μπορεις σε εφαρμογη/κελυφος.
Ναι Πανο και τα δυο ειναι medium αλλα το rx7 καθεται καλυτερα στο κεφαλι μου οπως και το x spirit.Δεν συγκρινεται το xr 1000 με αυτα τα δυο,μονο με το arai chaser μπορω να συγκρινω το xr 1000 που ειναι και τα δυο πιο τουριστικα κρανη. Σε κελυφος ειναι ανωτερο το χρωμα του arai αλλα απο σχεδιο και γενικα εφαρμογη σε ζελατινα και βαρος σε ιδια κελυφη (medium) ειναι καλυτερο το x spirit. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τρι 30 Νοε 2010, 18:38 | |
| δυστηχος τα αραι χανουν ευκολα το χωμα και οι αεραγωγοι τους σπανε ευκολα αν χτυπηθουνε... | |
|
| |
Lefis GSXR Normal gixxer
Όνομα: : ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Τόπος : ΒΟΛΟΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 51 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 15/10/2010
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τρι 30 Νοε 2010, 19:08 | |
| για τους αεραγωγους θα συμφωνησω,για το χρωμα .θεωρω τα αραι εχουν την καλυτερη βαφη και δεν αποκταν χτυπηματα ευκολα σε σχεση με τα αλλα κρανη.το δικο μου σχεδον 3 χρονια ειναι σαν καινουργιο. | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τετ 01 Δεκ 2010, 12:00 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τετ 01 Δεκ 2010, 12:47 | |
| | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση για μεγεθος κρανους Τετ 01 Δεκ 2010, 12:52 | |
| Λοιπόν το X-SPIRIT L έχει μάγουλα 35 χιλ. Μπορείς να τα αλλάξεις με άλλα 39 χιλ ή 43χιλ. και υπάρχει και η επιλογή για όσους έχουν χοντρά μάγουλα να πάρουν 31 χιλ. | |
|
| |
| ερωτηση για μεγεθος κρανους | |
|