| X-Crono-T | |
|
+7DrIoannis riderspower stavroulis JIMK7 Darksoul GIXXERAKIAS Leroy 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 12:28 | |
| Το προγραμματακι φαινετε να τα σπαει! Το βρηκα και το εβαλα σε PDA αλλα τι γινεται, Εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικα και δεν δουλευει σωστα Δηλαδη μολις το εγκαταστισω αρχιζει να μετραει κανονικα. Αν το κλεισω και το ξανα ανοιξω το προγραμμα κολαει τρελα. Παταω το setup και ανοιγει μετα απο ωρα ...αν ανοιξει. Τι διαδικασια χρησημοποιης ανοιγοντας το για να δουλεψει? Μηπως και δεν κανω κατι σωστα... | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 12:54 | |
| Aυτο το προγραμμα το ψαχνω καιρο για το κινητο μου.Aν εχει καποιος το Galaxy S και το εχει βρει,αν μπορει να μου το στελει με mail η καποιο λινκ να το κατεβασω για android smartphone.Eυχαριστω. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 13:08 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 14:08 | |
| http://www.racechrono.com/ παιδες τουλαχιστον στα μεγαρα μετραει μια χαρα!κ δουλευει σε ολα τα κινητα λογισμικα κινητων απλα απο τι εχω διαβασει δουλευει τελεια με εξωτερικο gps!αυτια και καλα | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 14:17 | |
| - Darksoul έγραψε:
- http://www.racechrono.com/ παιδες τουλαχιστον στα μεγαρα μετραει μια χαρα!κ δουλευει σε ολα τα κινητα λογισμικα κινητων απλα απο τι εχω διαβασει δουλευει τελεια με εξωτερικο gps!αυτια και καλα
+++1000 Moνο καλο θα ειναι το κινητο να εχει καλο επεξεργαστη για να μην κολλαει | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 14:23 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- http://www.racechrono.com/ παιδες τουλαχιστον στα μεγαρα μετραει μια χαρα!κ δουλευει σε ολα τα κινητα λογισμικα κινητων απλα απο τι εχω διαβασει δουλευει τελεια με εξωτερικο gps!αυτια και καλα
+++1000 Moνο καλο θα ειναι το κινητο να εχει καλο επεξεργαστη για να μην κολλαει εχεις απο το τυμπακι τπτ γραφηματα? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 14:24 | |
| - Darksoul έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
+++1000 Moνο καλο θα ειναι το κινητο να εχει καλο επεξεργαστη για να μην κολλαει
εχεις απο το τυμπακι τπτ γραφηματα? Μπολικα :P | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 14:30 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
+++1000 Moνο καλο θα ειναι το κινητο να εχει καλο επεξεργαστη για να μην κολλαει
εχεις απο το τυμπακι τπτ γραφηματα? Μπολικα :P βαλε κανενα ρε συ να δουμε με κινητο μετρας (ενσωματωμενο gps)η με κινητο κ εξωτερικο gps? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 14:32 | |
| εμοτικον που παρακαλαει.... | |
|
| |
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 14:51 | |
| - Darksoul έγραψε:
Πολυ καλο αλλα στο μαρκετ του android εχει μονο το Trial. αν το εχει κανεις ολοκληρο θα ηταν τελειο. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 16:54 | |
| Αυτο που εχεις απο πανω ειναι για symbian & windows mobile. - Leroy έγραψε:
- Αν έχει βγει και για Android κινητά θα ήταν καλη φαση. Δεν θα χρειαστεί να κουβαλάω 2 κινητά.
Λοιπόν το περνω πίσω αυτό που είπα κοίτα εδώ.
http://trackmaster.trackaroo.com/web/trackmaster Αυτο ειναι για android Και τα 2 ειναι πολυ καλα και με πολλες παραμετροποιησεις. | |
|
| |
riderspower Normal gixxer
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 17:01 | |
| - stavroulis έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
Πολυ καλο αλλα στο μαρκετ του android εχει μονο το Trial. αν το εχει κανεις ολοκληρο θα ηταν τελειο. Eγω το εχω κατεβασει απο το ovi store που ειναι της nokia.... | |
|
| |
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 18:22 | |
| - Leroy έγραψε:
- Αυτο που εχεις απο πανω ειναι για symbian & windows mobile.
- Leroy έγραψε:
- Αν έχει βγει και για Android κινητά θα ήταν καλη φαση. Δεν θα χρειαστεί να κουβαλάω 2 κινητά.
Λοιπόν το περνω πίσω αυτό που είπα κοίτα εδώ.
http://trackmaster.trackaroo.com/web/trackmaster Αυτο ειναι για android
Και τα 2 ειναι πολυ καλα και με πολλες παραμετροποιησεις. ναι αλλα στο μαρκετ εχει μονο το τριαλ.. το ολοκληρο ειναι το θεμα που ειναι? Aκυρο το βρηκα ειναι εφαρμογη μονο με πληρωμη και κανει 6 ευρο για τα android κινητα. Παντως απο τις φοτο που ειδα πρεπει να αξιζει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stavroulis στις Τρι 30 Νοε 2010, 18:48, 1 φορά | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 18:26 | |
| οεο? Δεν ξερω και εγω εψαξα ολες τις επιλογες αλλα δεν βρηκα τροπο να το αγορασω... Απο την αλη πλευρα δεν εψαξα καθολου, ακομα. Θα δω και αν εχω νεα θα σου πω | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 19:40 | |
| Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια.Είναι εξαιρετικό αρκεί να έχεις γρήγορο GPS και δυνατό κινητό.Στο GPS 1Hz έχεις ακρίβεια περίπου 1 δευτερόλεπτο. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 21:05 | |
| Τα 2 απο τα 3 που το δοκιμασα ειναι αξιολογα κινητα. Αλλα τιποτα, βεβαια δεν ηταν αγορασμενο το προγραμμα ισως φτεει και αυτο ισως αν το δοκιμαζε κανενας αλλος και να μας ελεγε αν του δουλεψει...? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 21:15 | |
| - Darksoul έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
εχεις απο το τυμπακι τπτ γραφηματα? Μπολικα :P βαλε κανενα ρε συ να δουμε με κινητο μετρας (ενσωματωμενο gps)η με κινητο κ εξωτερικο gps? To gps που χρησιμοποιουσα ηταν εξωτερικο οσο για τα γραφηματα θα βαλω αυριο που τα εχω στον αλλο υπολογιστη θα σου βαλω και απο τον τελευταιο πανελληνιο αγωνα που ετρεξα :P | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 21:40 | |
| | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 23:06 | |
| Το εγκατέστησα σε ΗΤC(Touch Diamond 2) και δεν μου αναγνωρίζει τις νέες πίστες που έβαλα στο folder tracks.Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα;Η εγκατάσταση του προγράμματος έγινε στην συσκευή όχι στην memory card. | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 23:46 | |
| για android υπάρχει το chronogps δωρεαν...το έχω καιρό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει να σας πω πως δουλεύει...
δεν έχει πίστες έτοιμες...απλά την ώρα που μπαίνεις το βάζεις να παίζει και διαβάζει μόνο του την πίστα! | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τρι 30 Νοε 2010, 23:57 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τετ 01 Δεκ 2010, 01:07 | |
| στο racechrono στο κινητο εκανα download τις πιστες...στην ελλαδα εχει 5 πιστες αφιδνες,μεγαρα, σερρες, τυμπακι, και το speedpark.... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τετ 01 Δεκ 2010, 10:01 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τετ 01 Δεκ 2010, 13:18 | |
| | |
|
| |
| X-Crono-T | |
|