| X-Crono-T | |
|
+7DrIoannis riderspower stavroulis JIMK7 Darksoul GIXXERAKIAS Leroy 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
riderspower Normal gixxer
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τετ 01 Δεκ 2010, 14:10 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τετ 01 Δεκ 2010, 14:14 | |
| | |
|
| |
riderspower Normal gixxer
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τετ 01 Δεκ 2010, 14:21 | |
| | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Τετ 01 Δεκ 2010, 15:49 | |
| Το θέμα με αυτό είναι οτι πρέπει να έχεις πολύ γρήγορο GPS όπως είπε και ο Dr Ιωάννης. Το έχω περί τα 4 χρόνια και είμαι φίλος με ένα απο τα παιδιά που το εξελίξανε. Στο PDA που το είχαμε και το χρησιμοποιούσαμε κόλλαγε τρελά. Επίσης το 1hz που είχε το εξωτερικό GPS με Bluetooth που χρησιμοποιούσαμε είχε μεγάλες ανακρίβειες. Επειδή έχει και μέτρηση επιδόσεων, να ξέρετε οτι ποτέ δεν δείχνει σωστά λόγω της μικρής δειγματοληψίας. Τώρα μου έχεουν στείλει ένα άλλο να δοκιμάσω, οχι της ίδιας εταιρίας, που η κεραία του είναι στα 5hz. Ολη η συσκευή είναι αυτή η κεραία. Απλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για να σας πω απόψεις. Είναι αυτό: http://www.qstarz.com/Products/GPS%20Products/BT-Q1000EXQR-F.htmΗ αλήθεια είναι οτι το έχω πετάξει σπίτι, ούτε που θυμάμαι που και δεν το έχω κοιτάξει καν... Πάντως το X-Crono είναι καλό για τόσο φτηνη ή και τζάμπα εφαρμογή, αλλά μην το εμπιστεύεστε και απόλυτα. Θα βρείτε πολλά Bugs με τον καιρό. | |
|
| |
bell Jr.gixxer
Όνομα: : μανος Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 36 Hμερομηνία εγγραφής : 06/01/2009
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Πεμ 02 Δεκ 2010, 12:42 | |
| Tη διαδρομή στο τυμπακι την έστειλα εγώ στη racechrono ( http://www.racechrono.com/tracks/?lang=en&country=Greece&track=Tymbaki) απλά εγώ μπήκα πριν ενάμιση χρόνο και πήρα τα στίγματα. 'Οπως είναι γνωστό σε όσους πάνε εκεί ο οργανωτής των αγώνων έχει αλλάξει 3 φορές τη διαδρομή (διότι μάζευε νερά σε κάποια σημεία η πίστα) οπότε πρέπει να διορθωθει πάντως το πρόγραμμα racechrono το έχω δουλέψει σε όλες τις πίστες και είναι 100% αξιόπιστο με το gps στα 5hz | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Πεμ 02 Δεκ 2010, 20:02 | |
| - bell έγραψε:
- Tη διαδρομή στο τυμπακι την έστειλα εγώ στη racechrono
( http://www.racechrono.com/tracks/?lang=en&country=Greece&track=Tymbaki) απλά εγώ μπήκα πριν ενάμιση χρόνο και πήρα τα στίγματα. 'Οπως είναι γνωστό σε όσους πάνε εκεί ο οργανωτής των αγώνων έχει αλλάξει 3 φορές τη διαδρομή (διότι μάζευε νερά σε κάποια σημεία η πίστα) οπότε πρέπει να διορθωθει πάντως το πρόγραμμα racechrono το έχω δουλέψει σε όλες τις πίστες και είναι 100% αξιόπιστο με το gps στα 5hz
Η πιστα εχει αλλαξει πολλες φορες ( ακομα απο δεξιοστροφη εγινε στη πορεια αριστεροστροφη ) και ο λογος δεν ηταν τα νερα αλλα αλλοι παραγοντες Το X-crono το ειχα δουλεψει με ενα 1hz και δουλευε μια χαρα η απωλειες ηταν παρα πολυ μικρες με συγκριση τα χρονομετρα τις πιστας και ολα αυτα οφειλεται στο πολυ καλο κινητο που ειχα ( φυσικα με ενα gps στα 5hz ηταν ακομα καλυτερα ) Τωρα θελω να παρω ενα gps στα 10hz για τα MXL PISTA οργανα που εχω αυτο θα ειναι σουπερ πιστευω | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Πεμ 16 Δεκ 2010, 15:28 | |
| Για πλάκα ή μάλλον για κλάμα βάλτε τις πίστες Ιταλία! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: X-Crono-T Σαβ 16 Απρ 2011, 22:30 | |
| | |
|
| |
| X-Crono-T | |
|