Greek GSX-R forum
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Poll_l10ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Poll_c10ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Poll_l10ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Poll_c10ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!

Πήγαινε κάτω 
+12
magfaria
Menidiatis_gsxr
frozen
gsxrk71000
titanium
nasos-v
mike
landen
ripseventh
T.R.E
ktm_21
kontos 750
16 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 732
Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης
Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Οκτ 2011, 13:28

kontos 750 έγραψε:
επειδη εγω δεν προλαβαινω να σας δω τις τεταρτες για καφε,αν συνεννοηθειτε εγω σας τα δινω.... cheers
γιαννη τα δικα μου θα περασει να τα παρει ο miou
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Οκτ 2011, 13:53

mike έγραψε:
γιαννη τα δικα μου θα περασει να τα παρει ο miou

γιατί δεν θα έρθεις σήμερα??
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Οκτ 2011, 14:06

θα ερθω εκτος αν βρεχει που θα σκασω με χ8 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 441823
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Οκτ 2011, 14:09

μια χαρά θα είναι ο καιρός άσε τις δικαιολογίες! :P :P
θα μας τα φέρεις εσύ τότε! Very Happy file
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 12 Οκτ 2011, 14:13

και κατι βασικο για μετα τον καφε η καλυτερη βολτα ειναι η επομενη
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 13 Οκτ 2011, 00:40

Μιχαλη θα μιλησω με Αλεξ και του τα δινω.
ktm_21
Normal gixxer
Normal gixxer
ktm_21

Άντρας Όνομα: : ALEX
Τόπος : ATHINA
Αριθμός μηνυμάτων : 282
Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P
Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 14 Δεκ 2011, 04:28

Εγω αν δεν σε ενοχλει που τα κρατας αμα ειναι καποια στιγμη ο δρομοσ μου και αναρςσς θα πεασω να τα παρω.
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 14 Δεκ 2011, 09:22

γενικα εγω ψανχω 1 αυτοκολλητο (ενα εχω ενα ψαχνω) αν εχει κανενας και περισσευει ...
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 14 Δεκ 2011, 09:39

KARDITSARA έγραψε:
γενικα εγω ψανχω 1 αυτοκολλητο (ενα εχω ενα ψαχνω) αν εχει κανενας και περισσευει ...

τι ακριβως ψαχνεις μητσαρα? τι χρωματα? ολο και κατι εχω ....
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 14 Δεκ 2011, 10:10

alex σαν αυτο που εχει βαλει το παλικαρι στην φωτο https://gixxer.forumgreek.com/t3193-topic

ειχα παρει 3 τα 2 καναν φτερα μαζι με το χ-gixxer και μου εμεινε 1

ευχαριστω
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 14 Δεκ 2011, 11:59

Miou έγραψε:
τι ακριβως ψαχνεις μητσαρα? τι χρωματα? ολο και κατι εχω ....
φέρε σήμερα στην καφετέρια θέλω και εγώ! :P
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 14 Δεκ 2011, 12:09

ktm_21 έγραψε:
Εγω αν δεν σε ενοχλει που τα κρατας αμα ειναι καποια στιγμη ο δρομοσ μου και αναρςσς θα πεασω να τα παρω.
αλρξ δεν με πειραζει....εσυ τα εχεις πληρωσει.... hallo συχναζω κεντρο και νοτια...αν σε βγαλει ο δρομος.....
SuzukaK4
Adv. gixxer
Adv. gixxer
SuzukaK4

Άντρας Όνομα: : Βαγγελης!
Τόπος : Salonica Rules!
Αριθμός μηνυμάτων : 445
Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 14 Δεκ 2011, 16:10

παλικαρια... αν υπαρχει καποιος τροπος και εγω θα ηθελα δυο αυτοκολλητα...
εννοειται να τα πληρωσω... αν καποιος εχει και δε τα θελει η γινει κανα κουμαντο για να βγουν για ολους ειμαι μεσα! συγκεκριμενα εγω θελω να βαλω δεξια και αριστερα στη μουρη!
lKiNG
Normal gixxer
Normal gixxer
lKiNG

Άντρας Όνομα: : Κυριάκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 145
Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 14 Δεκ 2011, 19:07

SuzukaK4 έγραψε:
παλικαρια... αν υπαρχει καποιος τροπος και εγω θα ηθελα δυο αυτοκολλητα...
εννοειται να τα πληρωσω... αν καποιος εχει και δε τα θελει η γινει κανα κουμαντο για να βγουν για ολους ειμαι μεσα! συγκεκριμενα εγω θελω να βαλω δεξια και αριστερα στη μουρη!

+1
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

Άντρας Όνομα: : Δημοσθενης
Τόπος : Κολωνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1264
Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης
Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!   ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 15 Δεκ 2011, 00:46

κ εγω θελω

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΜ21, CHRIS GIXXER ΚΑΙ ΜΙΚΕ!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER.GR
» ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ GIXXER
» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ GIXXER

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΕΙΓΟΝ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com